-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Redplee #34861 üzenetére
ez alapján megtudod nézni.
a munkalapszámot ami 9 számból áll és az IMEI számot beírod az adott mezőbe és lám kidobja,hogy javítás alatt áll vagy sem? -
Derrewyn
senior tag
válasz
Redplee #32594 üzenetére
Melyik szolgáltató, és mi a környék?
Könnyen lehet van rá magyarázat. Például arról tudok, hogy a Budapest, Széna téren a lebontott minisztériumi épületen volt T-nek bázisállomása, ami helyett a környékbeli állomásoknak ugyan növelték a kapacitását, azonban lefedettségben ez okozhat eltérést, főleg épületen belül.
-
Loboda
senior tag
válasz
Redplee #30678 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést a beépített mentési lehetőséggel, Dropbox vagy Google fiókba!
Menti a levelezést,híváslistát, alkalmazásokat (adatok nélkül), beállításokat......!
A kontaktokat gondolom a Google fiókodba tartod, az rögtön vissza áll, amint bejelentkezel a fiókodba! -
Nuada herceg
őstag
válasz
Redplee #29986 üzenetére
Nah köszönöm, sikerült beazonosítani.
Már 7. 30-án elvégezték a javítást.
Minden zöld volt. Ami viszont nem igazán tetszik.
Hogy ott voltak a leadott hibák feljegyezve, amiket mondtam.A javításnál pedig csak a kamera lilulás volt elvégezve.
Pedig még volt a hálózat eldobálás, ami annyira nem érdekel.
De a másik nagy hiba, a kijelző sárgulás. Bal oldalon középen 1 kis sárga folt, főleg fehér háttérnél látszik,
és ha melegszik a telefon akkor csúnyán megnő és szembetűnő.Szóval az elvégzett javításoknál nem volt ott a kijelzőcsere.
Na de majd akkor kiderül, ha átveszem.Köszi még egyszer lehet fel is hívom a T-Mobilt, hogy ott van e már a teló.
(#29987) robit74:
Köszi, bízom benne, hogy nekem is ennyi idő lesz. Másfél hete már van hogy leadtam, szóval remélem lassan érkezik már...
-
TechData
tag
válasz
Redplee #29967 üzenetére
"camera,sharp,4mpxiel,second source."
Másodlagos kamera....vagyis a hátlapi kamerát cserélték. Hangszórókat és fülhallgatót stb. cseréltek.
Nem a telefonod volt roncs,de ahhoz ,hogy hozzá férjenek a Kamerához szét kell bontani a telefont és ilyenkor sérül a ragasztás,szigetelés , hűtő foliák stb. Ezeket általában minden HTC One esetébhen cserélik és újjal pótolják azt. -
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #8543 üzenetére
A dupla kattintásra a Recent Apps nyílik meg, semmi köze a menühöz. Nálam működik gond nélkül. Nézd meg tutira beállítottad e először azután ha nem jó akkor egy újraindítással próbálkozz, de gyorsboot nélkül. Ha meg semmiképpen sem akar működni akkor még egy FR-t meg lehet próbálni.
-
mumk1
addikt
válasz
Redplee #6623 üzenetére
Akkor bocsesz, nálam így néz ki.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Redplee #6600 üzenetére
távirányítónál jobb felsőben 3 pöttyre tap és ott van h távvezérlő hozzáadása/eltávolítása.
22darti: felesleges feladatkezelő.
Ha kell kilövi magának a rendszer amire nincs szüksége.
Ami meg végképp nem kell program és lehet tiltani azt tiltsd le.desigo: az jó lenne.
Tudsz valami forrást mutatni róla?
-
Badboys
őstag
válasz
Redplee #6464 üzenetére
Én usb kábelen tettem be a ringtone mappába és mindig az szól.Próbáld meg úgy vagy konvertáld át ogg re mivel a csengőhangok ogg ben vannak.
F_Gergely:
Webshopban rendelted? Akkor nincs csere csak 8 napos elállási lehetőséged van ez kb 1-2 hét.
Amennyiben szolgáltatónál vetted 3 nap csere van,de csak pixel hibára az is akkor,ha a meghatározott mennyiségben és helyen. Talán egy próbát megér. Vannak akik ilyenért nem cseréltették, azt mondák ezzel együtt lehet élni. -
Red@Arc
tag
-
k.soma
senior tag
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #6174 üzenetére
Megnyomod a főoldalon lent a középső pöttyös gombot és akkor előjön az alkalmazás menü(app drawer). Ott megfogod az általad kívánt program ikonját ás belehúzod az alsó "csíkba" a kívánt ikon helyére. Akkor létrehoz ott egy mappát amiből kihúzhatod a nem kívánt ikont és akkor csak az lesz ott amit akarsz.
A matricákkal ne foglalkozz, csak legyenek meg.
A kijelzőnél a rácsozattal meg ne foglalkozz ez a technológia miatt ilyen, használat közben nem látszik.
Nem szükséges a HTC progi, nem tud semmi különlegeset. A frissítések mindig OTA-n jönnek és ha megnézed a SW verziód akkor ha 1.29-el kezdődik akkor új kameraszoftveres.
-
k.soma
senior tag
válasz
Redplee #6168 üzenetére
Amire tudok választ:
-Kontaktok képeit direkt csúfítja el, egyesek szerint az általában gyenge minőségű fotók miatt így "jobban" néz ki.
-A telefon rezgésére én nem tudok megoldást, régi telefonomon custom kernellel és annak a vezérlőprogramjával lehetett az erősségét szabályozni. Én nem találtam a telefonban még a fejlesztői lehetőségeknél sem ilyenre lehetőséget. Talán van külön app rá marketben?
-Az alsó menügombokat a menübe belépve tudod cserélni
-A kész lapokat nem tudod cserélgetni, elvileg 4.2-ben lesz ilyen lehetőség.
-Dropbox nekem megadta a tárhelyet (jelenleg 1.2 GB of 74.75 GB used). Telefonon léptél be?
-Nekem nem voltak matricák a dobozban, igaz nem elsőkézből van a telefonom.
-Akkor melegszik, ha a proci terhelés alatt van, estleg töltés közben ha használja az ember.. Más esetről nem tudok
-Blinkfeedbe nem tudsz semmit sem betenni azokon kívül amiket felajánl alapból a program. -
dani3l
őstag
válasz
Redplee #6170 üzenetére
Digitizer szerintem, amire gondolsz.
#6169 Xaels: Nekem nem adta hozza autamatan, beleptem a sajatommal es csak a meglevö 2 gigat lattam, vegig kellett csinalnom 3 vagy 4 lepest asszed 7-böl a dropbox oldalan, hogy megkapjam.. Ilyen "töltsd le a szamitogepedre a dropboxot" meg "ajanld egy ismerösödnek" meg hasonlo marhasagok..
#6170 Redplee: Ahol az alkalmazasok vannak.
(Es direkt nem menüt irtam.)
#6173 Redplee: Az a reteg, ami az erintest erzekeli.
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #6168 üzenetére
1. Szinkronizáld a képeket a FB-kal és jó lesz.
2. A rezgés erősségét nem lehet állítani, de tényleg durva
3. Belépsz az App Drawer-be és behúzod ami oda kell és kihúzod ami nem.
4. Az oldalakat egyelőre nem lehet átrendezni, a Blinkfeed mindig a bal szélső lesz.
5. Majd hozzáadja.
6. Ha melegszik akkor valami pörgeti a CPU-t. Rakj fel egy ingyenes GSAM-ot és azzal meg tudod nézni mi dolgoztatja.
7. Instagram még tudtommal nincs. -
anonym1s
őstag
válasz
Redplee #6068 üzenetére
Sziasztok.
Uj telefont keszulok venni magamnak.
Az egyik jeloltem ez a htc one, a masik a galaxy s4.
Eddig szinte mindenki az s4-et ajanlotta, de nekem ez a htc one sokal jobban tetszik, ezert vagyok most itt.
Van nehany problemam ezzel, ami miatt nem tudok donteni az s4 es ez kozott.
Egyik a nem tul bika akksi, ami raadasul nem cserelheto.
Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?
A masik a kamera. Sokat szoktam fenykepezni meg videozni, es tobb helyen olvastam mar hogy nem tul jol sikerult ez az ultrapixeles dolog, es a 4 megapixelt is sok helyen keveslik. Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb.
Harmadik az a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett. Lattam nehany teszt videon, hogy az allandoan ott volt, pl. jateknal vagy bongeszonel is, elfoglalva a kijelzo eleg nagy reszet. Ki lehet azt kapcsolni hogy ne legyen allandoan a kepernyon? -
NandorHUN
addikt
válasz
Redplee #6042 üzenetére
Én volt már hogy megusztam a vámot, nem tudnak minden csomagot átellenőrizni, meg persze meg kell kérni az eladót, hogy nehogy feltüntesse mi van benne, EU-n kivülről természetesen, de igazábol ott vannak nagyobb árkülönbségek és sokszor még a k... drága szállítással is jobban megéri. (Azért nyilván nem fogok egy ilyen telot onnan rendelni, de pl ha iPhone kéne akkor valoszeg elgondolkodnék, mert ott a gari mindenhol érvényes illetve a készülék több mint valosziű, hogy teljesen hibátlan).
-
NandorHUN
addikt
válasz
Redplee #5824 üzenetére
3 gomb van, mert a HTC logot is be lehet állítani, mint azt már fent is linkeltem. Az aksit meg szerintem márkaszervizben biztos, hogy lehet majd cseréltetni anélkül, hogy sérülne bármi, csak ugye többe fog kerülni... viszont cserébe pl. képernyő is kevesebbet fogyaszt, szerintem ne ez tartson vissza. Illetve a One képernyője az majdnem 2x fényesebb az S4-nél, napon sokkal jobban olvasható, későbbi használattal biztos nem ég be, mint az S4-é. Én is a kettő között vacillálok, de én igazából a kamera miatt nem tudok dönteni...
Mind1, akármi is lesz a hónap végén biztos beruházok az egyikbe. -
borkarico
aktív tag
válasz
Redplee #5325 üzenetére
Rendelés leadása után nálam ez szerepel, pontosan leírom ide is:
"Még az átvevőhelyen bontsa ki a csomagot és ellenőrizze, hogy minden benne van-e! Ha bármi hiányzik, ne vegye át a rendelést. Az üzlet visszajuttatja a megrendelt árut a T-Mobile-nak és gondoskodunk hogy mielőbb megoldjuk a problémát."
Már ha eleve bontott volt a csomag (látom rajta) és probléma van a telefonnal én akkor is visszaküldöm
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #5242 üzenetére
"széthasznált"
Azért max 11 nap (ha pénteken veszed 2 hétvége fér a 8munkanapba) alatt elég nehéz "széthasználni" egy telefont. Ha betöröd a kijelzőjét nyilván nem fogod visszakapni a pénzed...Az, hogy a bolt mit csinál a visszaküldött, de egyébként hibátlan telefonokkal, (meg a pixel és sorja hibával visszaküldöttekkel) engem is érdekelne, de ezt max akkor tudjuk meg ha Agartner után véletlen beesik egy ilyen helyen dolgozó ember is. Erre mennyi esély van?
-
dani3l
őstag
válasz
Redplee #5238 üzenetére
Erdekes ez egyebkent, pont most neztem egy webaruhaz felteteleit erröl, ott azt irjak, hogy akkor veszik vissza a termeket, ha bontatlan.. Aminek mondjuk nem sok ertelme van, mert akkor mi a francert rendelnem meg, ha nem bontom ki?
Max annyi, hogy több helyröl rendelek, aztan amelyik kesöbb jön, azt küldöm vissza.
Mindenesetre ez nekem is eleg erdekes hozzaallas, hogy megrendelem, hasznalom egy hetig, aztan visszaküldöm, hogy nemkell.. Utana azzal mi lesz? Mert ujnak mar biztosan nem adjak el..Hogy ne csak offoljak:
Ezek közül valamelyik tokkal esetleg van valakinek tapasztalata: Poetic Palette Slim, Poetic Atmosphere ?
Illetve meg valami, Zagg-nel most 50% van a foliakra, ha esetleg erdekel valakit, az InvisibleShield a One-ra most 10 euro.
-
istnag
addikt
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #3939 üzenetére
Egy bizonyos szakportál azt is írta a tesztjében, hogy torzítanak a boomsound hangszórók....
#3933 Xaels:
Telenorról annyit, hogy egyszer érdeklődtem náluk xperia ion-nal kapcsolatban. Az sem volt sehol, de asszem az arénában felajánlották, hogy adjak telefonszámot és felhívnak ha lesz. Azóta is hívnak..... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged