- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
[link]
ez bizony jó lenne -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #20697 üzenetére
Elkezdték tolni a frissítést 2 napja, aztán leállították. Utána meg közölték fél napra, hogy véletlen, majd később lesz. Tesztelték szerintem a rendszert, lehet akkor küldték nekik
Az első hír meg azóta terjed, de utána már senki nem jár meg nem javítja az előzőt... -
Kocsó
aktív tag
HTC One – KitKat frissítés Európában is
(#20695) csacsi67:
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy feltelepítettem tegnap a Whatsapp prg.-t, de a Status Bar-ban nem jelenik meg az ikonja. Amikor feltettem, egy darabig még ott volt a Skype és a Viber mellett de aztán eltűnt. Azóta hiába próbáltam meg újra telepíteni, akkor sem jelenik meg az ikon
A másik gondom, hogy restart után egy bizonyos idővel kapok egy hibaüzenetet, hogy a com.google.process.gapps sajnos leállt. Ezt mi okozza? Lehet köze ahhoz, hogy letiltogattam pár prg.-t? Pl: google újságos, google játékok, google könyvek, 7digital, stb
Előre is köszi a segítségeteket! -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20676 üzenetére
Kb. 150 ezer volt a telefon az Expansysnál.
Nem is tudom fényezni az Androidot, alapjaiban más. Az IPhone egy "bolondbiztos", alapvetően nagyon jó, atomstabil telefon, amin fut pár számítógépes program. Ezt a stabilitást ugye úgy érnik el, hogy a felhasználó lehetőleg ne tudjon belepiszkálni olyanba, ami ezt befolyásolhatja.
Az android telefon, eddigi tapasztalatom szerint pedig egy olyan kis számítógép amivel telefonálni is lehet. Ennek összes előnyével, hátrányával.
Számomra több az előnye, úgy érzem.
Ami eddig fura pl. A WiFi nálam éjféltől reggel 8-ig szoftveresen kikapcsol (mármint a routeren). Az Iphone reggel 8.01 kor érzékelte is mindig az elindulását és rákapcsolódott. A One.nél ma 8.10 ig vártam, nem történt semmi, mobilhálózaton maradt, majd a beállítások menü WiFi ki-be után állt csak hálózatra. Az iPhone percenként ellenőriz, az android negyed-fél óránként, hogy van-e elérhető WiFi?
A másik egyelőre, hogy a One képernyője kevésbé gyors reagálásúnak tűnik. Letöltöttem az egyik unaloműző játékomat, amit 1 éve játszom az iPhone-on (templeRun2), most itt rendszeresen leesek, mert "későn" csinálom a megszokott mozdulatot. És néha ugyanúgy meg-megakad egy pillanatra, mint korábban
Viszont bőven kárpótól ezekért a lényegesen nagyobb szabadság, csak tanulnom kell. Ahogy látom, ha itt hülye vagyok rendesen keresztbe tudok tenni a telefonnak és magamnak.Akku, akadás, lassulás, stb.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Akkor javaslom költözz le Debrecenbe. Ez egy kib*szott postai fekete lyuk. Elsőbbségi levelek is 2-3 napra jönnek meg mennek el, normál levél van amikor 1,5 hétre jön meg. Pl a csekk a befizetési határidő után, aztán meg a következő számlán a párszáz forintos késedelmes fizetés miatti terhelés rendszeresen befigyel, ahol lehet átálltam elektronikus számlára meg utalásra.
Persze aprón is mindenki hitetlenkedik hogy elsőbbségi levél neki mindenhová odaér másnapra kivéve ami innen jön-megy. És ugye kimondottan nagyon kellemes mikor valami tényleg sürgős lenne akár küldeni akár fogadni.
Bocs, de nekem meg szúrja a szemem ha ezeket valaki védi.
-
Vivira
csendes tag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #20686 üzenetére
Látható javulás lesz azért. Az itt lévőknek nem olyan alapú a váltás, mint képzeled. Egyszerűen szeretjük használni a tech adott legújabb dolgokat. Plusz jópár 4.4-et követelő alkalmazás is gyorsabb vagy csak a google gyári cuccait is ha nézzük gördülékenyebbek.
Azt ne is mondjam, hogy akik kamera problémával rendelkeznek lehet javulás lesz nekik.
Ettől független maradhat ugyanígy is, de én szívesen veszem az újdonságokat.
-
Gulyopapa
addikt
Megint várunk a megváltó 4.4-re.
... és semmi látható javulás nem lesz.
Ugyan olyan marad a telefon...ugyan olyan jó ! -
Steve1207
veterán
Csak úgy megemlítem, mire felkerült a hivatalosabb oldalakra az SFR frissítés addigra bejelentették tegnap délelőtt a twitterüön, hogy rendszerhiba volt. Csak lassan terjednek a hírek... Úgyhogy még várhatunk kicsit, de ne legyen annyira igazam
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20683 üzenetére
Itt sem.
-
enginev3.0
félisten
Még nincs frissites
-
Az az egy tény,hogy ez egy probléma a HTC One-nál.
Nagyon háklis válogatós ilyen szempontból a telefon.Azt nem tudom,hogy ez szoftver függő vagy csak a telefon ezen audiós része ennyire érzékeny lenne. Nem próbáltam a telefont ilyen kiegészítőkkel tavaly márciusban amikor megkaptam a telefont. Az is tény,hogy az előző szoftverek jobbak voltak,mint az ujabbak.
Kaptam ajándékba egy samsung hm1200 fülest.
Kipróbáltam több telefonnal is.
Régebbi és ujabb szoftverrel ellátott készülékekkel is (4.1 - 4.2).
Nem volt probléma a fentebb leírt programok audiós kezelése bluetooth-on keresztül.Ezért írtam azt,hogy válogatós a telefon vagy az újabb szoftver.
-
pedro7
tag
válasz
F_Gergely #20668 üzenetére
Köszi.Akkor most már ketten vagyunk.
A Group Ringtones-t használtam egy ideje, de nem igazán teszi a dolgát.
Ha egy csoporthoz hozzárendelek egy csengőhangot, akkor a "silent:send to voicemail"
üzenetet adja és nem rendelődik hozzá a csengőhang.
Amikor anno felraktam akkor 2-3 csoporthoz hozzárendelt rendesen csengőhangot, de most
nem müködik már.
Próbáltam 2-3 szor újratelepíteni, de semmi változás. -
-
Sikerült letesztelni a Jabra Clear-t.
Skype-ban elinditja a hivást a fülesről,és amikor felveszik a hivást,akkor átvált a telefon hangszórójára a hang. A skype-ban lehetne átváltani a hangot bluetooth-ra,de semmi nem történik.
A bluetooth beállításokban ki van pipálva minden,vagyis bármivel használhatja a fülest. -
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20674 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
Faszom ebbe a Kingdom Rush és Kingdom Rush Frontier's - be.. Mióta meg vettem, azóta napi 2 szer töltöm a telefont...
-
Vivira
csendes tag
Tegnap megérkezett a One.
(Pénteken rendeltem meg, hétfőn délben már itt volt Angliából. A Magyar Postánál a szomszéd városból nem érkezik meg sajnos ennyi idő alatt.)
Egy napja nyúzom szegényt, jól bírja. Illesztési hiba nincs, hangszóró nem recseg, a fénykép és videó a célnak több, mint megfelelő! 10perc vaku használat után sötétben direkt nem próbáltam ki, lilul-e - minek idegesítsem magam-, de norm. körülmények között, amikor reális, hogy használjam, minden OK. Más hibát sem sikerült találnom, pedig igyekeztem. És valóban a legszebb mobil jelenleg. Fekete. Vettem rá egy alu Incipio tokot, sajnálom rátenni.Még egyszer köszönöm a segítségeteket, most az iOS után szokom az androidot!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20670 üzenetére
Én is kétféle Jabrát használok, eddig nem volt vele gondom, az okosabbik zenét is továbbít, na meg több eszköz hívását is fogadja.
De nem próbáltam végig a market összes alkalmazását, úgy hogy garanciát nem tudok vállalni
Egy Jabra BT2080 illetve egy Jabra Extreme egyébként a két példány.
Gondom nem volt még egyikkel sem, pedig több mint 3 éve vettem őket. -
Sziasztok!
Rég jártam itt.
Ajánljatok nekem légyszi olyan vezeték nélküli bluetooth fülest ami 100% müködik minden egyes alkalmazással a telefonon. Beszélgetés,összes média,összes beszélgetős alkalmazás ami telepithető a telefonra.
Nem fejhallgatóra gondoltam,mert az zavarna munka közben.
Ilyesmi fazon kellene.Egyik ismerősöm vett egy Jabra-t az iphone-jához,és skype-ol vele meg minden.
Ha ma találkozok vele akkor le fogom tesztelni az enyémmel is. -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #20666 üzenetére
Az a baj, hogy mindent készpénznek vesznek amit az MA-n olvasnak. Maga az a teszt is hangulatkeltés felsőfokon és az a baj, hogy egyes információkat nagyon elfelejt közölni, mint például, hogy több variáns létezik a telefonból, nem csak az amit behoztak ki tudja melyik piacról.
-
Xaels
félisten
Láttam, meg kaptam olyat is, hogy kezdek olyan lenni mint egy másik Sony kedvelő fórumtárs(aki megjelent és ment is a modkerbe
) Persze mondják ezt azok akik ugyanúgy ott vannak minden egyes HTC hírnél/tesztnél és akár anélkül, hogy a cikket elolvasnák beírják a szokásos "HTC sz@r és túlárazott, csődöljenek már be" dogmáikat.
-
pedro7
tag
4.3-nál a hívócsoportokhoz rendelhető külön csengőhang ?
Vagy csak külön alkalmazással oldható meg ? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20661 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20658 üzenetére
Az akkuja azért elég tuti, jóval tovább bírja, mint ahogy várná az ember. Az anyaghasználatot tudom ellenére felhozni, nagyon nem jött be a hátlapja. A kijelző szép, hatalmas, viszont engem kimondottan zavart a vékony káva. Pl amikor kézben fogtam, már beleért a tenyerem "sarka" a káva miatt... Kamerára jobb, hangra rosszabb, videófelvételre jobb, videóhangra éjszaka (pl koncert és egyebek) rosszabb a G2.
(#20659) NandorHUN: lag-ot nem vettem észre, bár annyira nem görgettem ide-oda, anyagminőségre jobban vizsgálgattam inkább
Gyors volt, sebességre jó volt azt is használni.
-
NandorHUN
addikt
Na itt egy jó összehasonlítás:
[gsmarena.]Papiron a G2 mindenben ráver + nekem tetszik az is hogy a visszaléptető stb... is része a rendes képernyőnek pl. videonézésnél hasznos + romokban be lehet állitani hogy mi legyen ott. Csak ha mondjátok hogy laggosabb... :/ Meg én One-t már párszor leejtettem... G2 lehet nem ilyen strapabíró
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN! -
Bar1
aktív tag
Mától kezd folyamatosan elérhetővé válni Európában a KitKat a HTC One-ra, forrás: [link]
-
szekra
addikt
Én filóztam a g2 és one között. g2-ben egyedül engem is csak a kijelző nyűgözött le (annak nagysága a mérethez képest, ugye kisebb a káva), de egy kis fogdosás után rájöttem, hogy röhej kategória az ONE-hoz képest. Legalábbis külsőleg, anyaghasználatban, minőségben. Belsőről nem tudok nyilatkozni, nem használtam g2-t, de ahogy olvasni lehet, smooth-ságban ráver a one.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
NandorHUN #20651 üzenetére
Én is gondolkodtam a G2 váltáson.
De ami ott vonz az csipán az 5,2-es kijelzőméret, meg a vékony káva.Az összes többi már hiányozna a One-ból. A fém ház, a sztereó hangszórók, meg a Sense.
Én is az anyaghasználatra hallottam panaszt, meg az összeszerelésre. Állítólag recseg, ropog...
De hát nem fogtam 1et sem a kezemben, szóval majd olyannal beszélj, aki tapasztaltból tud érdemben hozzászólni.Igen, a kamera... Hát az mindegyikben jobb, mint ebben
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #20649 üzenetére
Nekem még szerviz előtt csinált olyat, hogy ujraindult minden ok nélkül szal lehet ROM-mal van valami, nekem egy gyári restore megoldotta, de ha nem fordul elő gyakran akkor felesleges.
Más:
LG G2 csak a kinézetében rosszabb, mint a One? (Gondolkozom egy cserén, tekintve hogy hallottam hogy jobb benne a kamera, üzemidő is...) -
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #20635 üzenetére
Ne higgy nekem
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zirowe #20623 üzenetére
Nekem is volt ilyen hogy lemerült pedig wifit le szoktam kapcsolni estére, megnéztem mi szivta le 70-ről 0-ra és "Google szolgáltatások" - érdekes azóta se láttam hogy google szolgáltatás leszívta volna bármennyire, de akkor teljesen lemeritette bármit is jelentsen ez.
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20639 üzenetére
Hát én meg erre, ez se adja ki?
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20637 üzenetére
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20635 üzenetére
Morelocale2 miért nem jó?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
csacsi67 #20634 üzenetére
nem köszi nekem már itt egy kedves fórumtag segített ahhoz semmit sem kell rootolni meg hasonlók csak már nem emlékszem hogyan és hol kellett keresnem
szóval ismét feltenném kérdését morelocation2 és root nélkül hogyan tudok rá magyar nyelvet varázsolni köszi előre is!
-
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #20632 üzenetére
Itt találsz 2 megoldás lehet neked csak a rootos lesz jó akkor nyitni kell a bootloadert mivel root anélkül nincs. Neked megéri nyitni mert a garanciát nem befolyásolja.
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20632 üzenetére
Toltsd le playrol a MoreLocale 2 nevű programot.
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok a családomban van egy ilyen teló és nem tudjuk rárakni a magyar nyelvet ez miért van? Milyen megoldást lehet találni erre a problémára a teló az új Taiwani gyárból való független semmilyen szolgáltatós animáció nincs benne.
köszi
ehhez a megoldáshoz root kell?
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is."
Működik. -
dns86
tag
Kis KitKat hír: Android 4.4 (Kit-Kat) arrives in the coming weeks on your HTC One version SFR!
Schedule (tentative) is as follows:
Late January: Technical validation by SFR Lab software version Android 4.4 for HTC One SFRearly February diffusion update to Android 4.4 over the entire park HTC One SFR
-
Zirowe
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20625 üzenetére
Hát igazából érdemi tippem nincs.
Valami olyan dolog történhetett még, hogy a processzor beragadás, túlmelegedés elkerülése végett egy drasztikus megoldáshoz nyúlt a rendszer, kikapcsolt.
Közel sem biztos, hogy nincs olyan védelem, ami erre van kitalálva.
Nincs olyan programod telepítve, ami esetleg a használatot monitorozza, és nem nullázta magát az újraindításkor?
A gsam baterry pl. hőmérsékletet is néz, vizsgál! -
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #20624 üzenetére
Ugyanazokat a dolgokat csináltam, mint eddig.
Lefekvés előtti 3 órában készült 4kép, ebből kettőt néztem, egyet kékfoggal átküldtem, utána repülőgép üzemmód, wifi és google reader, ennyi.
Ezek eddig sem okoztak problémát, ha meg beakadtak volna, akkor 0%-ra lenne lemerülve, ezért sem értem mi történt.
Nálam is stock 4.3. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20623 üzenetére
Nekem nem teljesen ilyen jellegű roblémám volt a minap, hanem az, hogy az istennek nem szólt a hagszóró.
Sem jelzőhangok, sem youtube, semmi.
Csak az újraindítás segített.
Átgondoltam a napomat, mi lehetett az, ami ide vezetett.
A sigyc-et használtam több órán keresztül és én arra gyanakszom, hogy az tett keresztbe... (jelzem, hivatalos a navigációs programom).
Azóta is használtam, de csak kisebb, rövidebb időszakokra, de nem jelentkezett ez a hiba.
A telefonon stock 4.3 van egyébként.Nem a hibámat akartam ecsetelni, hanem azt gondoltam, hogy meg kellene nézned, (vagy vissza kellene gondolnod, ha nincs batterystat-od) hogy mi az a dolog, ami nálad bekavarhatott, vagyis, most használtad először, vagy túl sokat játszottál egy játékkal, vagy ilyesmi.
-
Zirowe
nagyúr
Tegnap éjjel 60-65% körül hagytam a telefont repülőgép üzemmódban, ma reggel meg akartam nézni az időt, de se kép, se hang, bekapcsra sem reagált.
Talán beragadt vmi alkalmazás, ami leszívta?
Nem jellemző, de hátha.
Töltőt rádugtam, de a led nem jelzett.
Bekapcs gombot nyomtam jó sokáig, míg végre elkezdett bootolni, bekapcsoláskor 46%-ot mutatott az akksi, tehát még csak le se volt merülve.
Wtf?! -
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20621 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy használati szokástól függ. Én használom a g+ szinkront, Google now -t, Flickr szinkront stb. Így biztos nem lesz annyi soha, de nincs is ezzel semmi baj.
-
enginev3.0
félisten
Nem értem hogy értek el 5 óra kijelzoidot, én bármit teszek 3 óra, kis fenyeron, nagy fenyeron, böngésző függetlenül
Kivéve opera mini amivel kb 4 órát érek el. De az túl vérszegény, nincs javascript. Az alap böngésző meg túl sok adatforgalmat használ -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20618 üzenetére
Már használtam a kitkat-et, szerintem jobb minden szempontból, pedig az még csak a developer verzióból portolt volt.
A hTc szerintem igényes munkát végez, végzett eddig is, nem nagyon adott ki frissítést a one-ra összecsapva.
Az lenne a nagy szó, ha rögvest a sense 6 is jönne, de szerintem az az M8-al debütál.Steve1207!
jól értem, hogy a franciáknál már ma reggeltől megy OTA-n? -
Gulyopapa
addikt
A 4.4 hoz majd valami érdemi újítást ?
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20612 üzenetére
Picit kezd személyeskedésbe fordulni. Nem mostam semmit össze. Felhívnám az első idézetedben a figyelmedet a mindenki másként használja részre, a másodikban a szerintem szóra. Amit írtam az az én tapasztalatom. És én interneten keresztül telefonáltam, és üzentem (voip). Talán belefér az okostelefon kategóriába.
Most te írj valami frappánsat, idézetekkel. Én nem válaszolok és te nyertél, vége az offolásnak. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20608 üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.
A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek. -
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #20597 üzenetére
találkoztam már én is ilyennel, amúgy más lejátszó vitte amit a gyári nem... =) bár mivel nekem tetszik a gyári, ezért konvertáltam foobarral flacról flacra (bár már nem emlékszem mi volt kodolása)... =)
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Letelt az időm a szerkesztésre. Ezt tényleg szép. Ha jól látom akkor leginkább a gyári böngésző volt amivel a kijelző ment. Mást nem nagyon használtál. Egy darabig azt használtam a chrome helyett, de valamiért visszatértem rá. Azt hiszem kipróbalom újra.
Steve1207: a chrome csinálja azt a könyvjelző beragadást?
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20607 üzenetére
Meg se fordult a fejemben. Annyit néztem meg, hogy véletlen nem S-OFF-e és kész
Előzőt se akartam, de ott zavart a lag, itt nagyon jól elvagyok. Nyáron telik le a gari (a kiesések miatt lehet még őszig is elvan). Ha valami nagyon űber dolog jönne, akkor lehet, de mivel kap official Sense 6-ot is elég esélyes, hogy hanyagolom.
Ja és vegyünk visszább: ez a maximalizmus ennél a telónál nem annyira fontos már
Részben örülök is, hogy nem megy el rom teszteléssel meg vacakolással napi 3-4 órám, bár hiányzik kicsit...
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is. -
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, szíved joga úgy használni ahogy akarod, de az ahhoz képest elég gyér HOX-om hozott ennyit üzemidőben. A wakelock szerintem is magas, a könyvejlzős beakadó szinkron miatt szerintem, vagy hogy a google egyfolytában menti az adatokat (amit meg is kérdez, wifi jelszó stb), a Mediaserver-t már javították, így azon kívül csak ezek voltak hajlamosak járatni a telefont.
Részemről ennyi, csak szúrja a szemem, ha valamit nem úgy használunk, ahogy ténylegesen lehetne (mintha egy fullhd-s monitort kisebb felbontásban bámulnánk folyamatosan) De itt le is zárom ezt a részt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Én meg folyamatosan azt mondom, hogy az én általam leírt használattal igen is hozható az 5 óra.
Te pedig azt, hogy ez nem.
Nem mondatokat ragadtam ki, hanem ezt írtad tartalmilag is.
Mindjárt csinálok képeket!Gyári rendszer, semmi nincs tiltva nálam sem.
Tudom, hogy itt sokaknak nem tetszik ez a téma (sem), de az ilyen készüléket vásárolni kívánok, itt is tájékozódnak, és szeretném, ha erről reális kép alakulna ki bennük.
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20602 üzenetére
Srácok, ha valaki megtenné, hogy elovassa amiket írtam, és nem egy mondatot ragadna ki akkor szerintem lapozhatnánk.
Utolsó alkalommal megpróbálék rávilágítani, hogy a mindent letiltok használatot hívom én nem okostelefon használatnak.
Mint írtam volt már 8 óra a kijelző időm. Én kérek elnézést mindenkitől, hogy sokat hallgattam ma a telefont, bár nem emlékszem, hogy egyszer is írtam volna, hogy nem értem az akku fogyást. A screenshotot szarkazmusból linkeltem, sajnálom ha félreérthető volt.
Csak reagáltam az 5-6 órára. Továbbra is azt mondom, hogy ahogy a napi használatot te is írtad, sajnos ez a készülék nem tud ennyit. Részemről tényleg lezárva. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20601 üzenetére
Tiszteletben tartva véleményedet, azért pontosan nem a zenehallgatás az, ami "okostelefonos" használat szerintem.
Nekem az 5 óra kijelzőidő mail-ek fogadásából, mellékleteinek letöltéséből, válaszolásokból, fotózásokból, gps használatából, netezésből, böngészésből, hívásokból és sms-ezésből tevődik össze.Ezen utóbbiak, igen is smartphone-os használatok, amelyek mindegyikéhez kijelző használat párosul.
-
saintex72
aktív tag
Igazán rendesek vagytok, hogy segíteni akartok.
Csak audio in, out ébresztések vannak amin nem csodálkozom, mert reggel 8 óta podcast és zene stream megy wifin. Most 16.56 van 1 óra 45 perc a kijelző idő. 32%.
Szerintem ez normális, simán haza érek vele. Semmi nincs letiltva, nem is akarok. Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal.
Senkit nem akarok megbántani, köszönöm az ötleteket.
Na már csak 30%, de nőtt a kijelző időm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest