- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
adodaniel #36768 üzenetére
Mivel mindegyiknek a gyári ROM az alapja, leszámítva az AOSP variánsokat, ezért mindegyik egyforma, viszont az AOSP ROM-okkal vannak problémák, amik bár nem akadályozzák meg a mindennapi használatot, lehetnek idegesítőek.
Érdemesebb egy Sense vagy GPE ROM-ot választani, viszont a Sense alapúakból már a frissebbek a legújabb Sense 7-tel rendelkeznek.(#36767) vazulka2800: Mivel mindent recovery-ből kell felrakni, ezért az új verziót is, teljesen független attól, hogy neked előtte is az volt-e.
-
ferob
őstag
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
adodaniel #31770 üzenetére
Sikerült, megvolt a Factory reset, visszaálltak a számok.
Köszi.
On:
Viszont a kijelző érzékelésének a hibáján nem segített, szóval szerviz lesz. De viszont beugrott, hogy korábban is játszotta ezt a hibát, csak akkor még nem tudtam, hogy a kijelző a ludas.. Nem vettem ennyire komolyan, és nem jártam utána.
Na köszi a korábbi tippeket. -
Norbi.
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz
adodaniel #28829 üzenetére
A szerviz sok esetben nem is csekkolja online a készülék adatait, így az ott beírt hibákat sem. Megnézik mit írtak be a boltban a lapra, ha tapasztalják megcsinálják, ha nem jön elő akkor visszaküldik.
Ha leadás után konkrét átvételi számmal mondod az ügyfélszolgálatnak, akkor ők értesítik őket egyből és már úgy kezelik a telefont is, amikor megérkezik.
7x küldtem szervizbe, csak ez a módszer segített és volt, hogy másnak is. Első 4 alkalommal ugyanúgy kaptam vissza, ahogy leadtam.
-
robit74
tag
válasz
adodaniel #28592 üzenetére
Én múlt pénteken adtam le az enyémet újra (sajnos én is egy LG Opt. F6-os szutykot kaptam
), mivel első körben csak a kamerát cserélték ki, de a hívás közbeni vonalbontással és az akku túlmelegedéssel nem csináltak semmit (mint kiderült a T csak a kamerát jelezte feléjük).
Most a HTC call centernek is elmondtam részletesen és pontosan a problémáimat, mert a "T-s szervizes" kollega kicsit zanzásította a munkalapon az általam elmondottak és mikor ezt nehezményeztem, annyit mondott, hogy a szerviz érteni fogja. (Kiderült, hogy a csehek sem gondolatolvasók)
-
Steve1207
veterán
válasz
adodaniel #26567 üzenetére
Műszaki cikk ugyanúgy. Ha munkaeszköz, akkor a cégednek kell biztosítania másikat, amíg nem javítják meg, egyúttal a vele járó hercehurcákat is intéznie. Ha saját cégedben munkaeszköz, akkor neked kell addig valamivel helyettesítened önerőből, szerintem ilyen egyszerű
Utóbbi esetben elvégre Te választottad, hogy az számodra "munkaeszköz", nem kényszerített rá senki.
-
spawn21
veterán
válasz
adodaniel #26562 üzenetére
Érdekes. Nekem sem s3-nál, sem s4-nél nem adtak csere készüléket. Milyen zagyvaságot hordasz össze?
S5-öt már nem javítják helyszínen,hanem azt is be kell vinni, vagy elviszik.
Minden készülék, el tud romlani. Ez szimplán csak kötöszködés részedről.
Vegyél szolgáltatóktól, majd ott kapsz csere telefont. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #15779 üzenetére
ebben teljesen egyetértünk,a one nagyon sok helyen editor choice,nyilván nem véletlen.
most visszatekintve az i5-re,csak mosolygok. ezért sem izgat annyira az 5s,kicsi a kijelző és sok újdonságot nem hoz.
amit sajnálok,hogy sok szoftvert megvettem ios platformon,többek közt full Európa igo,ami 79€(#15781) Szakiii:samut nem akarok,sem mobilból,sem tv-ből többet,elhiszem hogy ők is újulnak,de a tanulópénzt már náluk megfizettem,na most annak meg semmi értelme,ha megveszem és nem tetszik bukóval eladjam.
(#15782) Xaels:igen,ezen agyaltam én is,még keresek pár infot a sony-ról,azt ha mégsem akkor egy másik one.
hülyén is jött ki egy picit,hírdettem 2 hónapot, a végére meg megszerettem -
Gulyopapa
addikt
válasz
adodaniel #15698 üzenetére
Én is a külső akksira voksolnék ha kéne.
De nem kell.Más : blinkfeed > alkalmazások ...
Nekem ott semmi sincs pedig a beállításokban beállítottam a GalériátMás : mai hír hogy az USA T-mobileosoknak holnap, hétfőn jön a 4.3 frissítés.
Tényleg, a függetlenekre mikor jön a többihez képest ? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #15686 üzenetére
de ezt most te sem gondolod komolyan
ha van egy céleszköz,amibe belerakom a készüléket és védi,tölti,akkor mi a töknek vegyek egy külső akksit,amihez egy kábellel kössem?
sem nem praktikus,sem nem szép.amit én linkeltem az egy gyári megoldás,úgy hogy nem megy a használhatóság rovására.
de persze mások az igényeink. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #14925 üzenetére
Na de akkor kérdem én,onnantól fogva hogy a state of art alkotást beledugod egy filléres tokba,marad a prémium fogás?
a másik meg,sok gyártó csinál unibody házas műanyag házakat,ami nem hajlik,recseg es merev mint a fémház.
szoval nincs ezzel baj,ha nem fémből van.
de akár mondhatnám az i4-et,üveg elő és hátlappal,az azért tényleg szép volt. -
balika333
tag
válasz
adodaniel #13286 üzenetére
(#13286) adodaniel +1
Egyébként ez a tok kérdés mindig szubjektív. Én speciel nem használok tokot ha otthon vagyok, vagy irodában. Viszont ha megyek kertészkedni, biciklizés, vagy egy nem szomjas éjszaka akkor bepattintom egy ilyen gumibugyiba, s kész. És legalább a kis eséseket kibírja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest