- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #20597 üzenetére
Ott is van több féle kódolás.
-
Nuada herceg
őstag
Egyébként az miért lehet, hogy:
Telefonon kipróbáltam még régen, hogy lejátsza e a flac minőségű zenéket, és hát meglepődésemre a gyári lejátszó támogatta is a formátumot. Azóta csak olyan zenéket pakoltam rá. Mármint flac formátumút.
Most letöltöttem úgy értettem megvettem, egy válogatás albumot, 2013-as zenékből, veszteségmentes minőségben természetesen, rámásoltam a telefonra, de nem játsza le azokat a számokat. Egyet sem arról az albumról, csak a régieket, amik már a telón voltak. Az miért lehet? Flac, flac között is van különbség?
A gép persze gond nélkül játsza, szóval nem hibásak a zenefájlok.
-
saintex72
aktív tag
Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent.
Csak arra reagáltam, hogy normál használat mellett 5-6 óra. Úgy ment már nálam 8 órát a kijelző, hogy munka után a szállodában sorozatot néztem pendriveról, besötétített szobában, minden adat és szinkron kikapcsolva.
Véleményem szerint a normal ideje olyan 3,5 óra, nálam. -
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20582 üzenetére
Ha nem használod a Google cuccok legalább felét tiltsd le. Könyvjelző szinkronizálás is eléggé eszi az akkut azt tapasztaltam, így azt se használom (Chrome szintén kuka, gyári bőven elég).
Gyári tiltott alkalmazások: 7digital, Adobe Flash, Álmodozás, Élő háttér (mindegyik, de sorolom), Arc felold, Átvitel, Best Deals, Bubi hgáttér, Chrome, Diavetítés háttér, Drive, Feladatok, Feljegyzések, Flickr, Google keresés, könyvjelzők szink, Play játék könyv magazin zene, G+, G+ Sense, Hírek és időjárás, Holograf spirál, HTC recommend, HTC share, Időjárás élő háttér, Key info, Kid mode, Láva, LimkedIn, PhaseBeam, PicasaGLR, Picasa Upload, Polaris, Részvények, Talkback, Tanácsok, Twitter, Watch, zenemegjelenítés élő háttér
Ezek egy részét általában kiváltom normálisabbakkal marketről, már ezer éve így csinálom. Legrosszabb esetben is plusz 1 órát jelentett.
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg #20580 üzenetére
Nekem csak a környezetemben van egy ván
-
Nuada herceg
őstag
Bántja a szemem, írjatok már rendes színnel!
Ide úgy is csak azok írogatnak szinte (Mi), akiknek van vánjuk...
Szóval ez 1 csoport, közösség és feketével írjatok! -
Sragi
őstag
válasz
hurrikan #20578 üzenetére
Nem baj nekem akárki akármit mond a W8 soha nem fogja utolérni a 2 nagyot.Nokia ott bukott bele,hogy nem váltott Androidra időben.A Microsoft üzletpolitikája meg úgy is sírba viszi őket
Majd jön windows 9 stb...
Meg is érdemelné a Nokia.Nem rosszak az Lumiák nem arról van szó,de túl van árazva a nagy részük.Amíg nem fejlesztenek annyi app-ot wm-re addig szívhatják a fogukat. -
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20571 üzenetére
Állandó WiFi, 3G, nem kapcsolgatom. 2 google account, emelett hangouts, viber, bbm, whatsapp, facebook, instagram. BlinkFeed-ben is elég sok cucc beállítva, hogy szinkronizálja. Persze a gyári fölös alkalmazások nagyrésze letiltva. Meglepett engem is, de szombat és vasárnap is ennyit nyújtott
Ja a max fényerőt vettem még lentebb, de itt a kijelző se eszik sokat, ahogy látom. -
hurrikan
addikt
egy kis ízelítő
és még ezen sincs rajta minden bezsebelt díj, csak kb. a fele
és a HTC-nek nincs ám pénze lefizetgetni embereket mint a Samsungnak, Apple-nek meg a Nokiának
pl pont ma is kapott egy díjat:XDA-n is összegyűjtötték már valahol, de most nem találom a topikot. Ott 23díj volt felsorolva és linkelve.
+jó pár közönség/felhasználói/elégedettségi TOP1 díj is.
Szerintem bárkinek bárhogy is fáj. Magasan az év készüléke 2013-ra.
Ha lett volna mögötte normális marketing, és nem lettek volna üzemzavarok/perek miatti késések, elérhette volna a Desire sikerét. -
Gulyopapa
addikt
Nálam 2 napot ( reggeltől másnap estig ) bír ki egy töltéssel, így, hogy nem buzizom állandóan.
-
hurrikan
addikt
Bizony volt ilyen közlemény a HTC Globális Twitter oldalán ha emlékszel.
A 4.4 bemutatása után 4nappal közölték, hogy a GE-re 15, míg a Globális SE HTC One-ra 90napon belül jön a 4.4.
Igaz a 90napból így van még 15napjuk. De igazából ha késik sem érdekel. Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám jelenleg.HUTCHDB
+1
Nálam is 4-5óra közt mozog a kijelzőhasználat és így bír 24-28órát.
Pedig Wifi, 3G, NFC, minden aktív. Szinkron is be van kapcsolva elég sok fiókkal. -
Steve1207
veterán
Nos kis beszámoló részemről HOX után:
Kicsit keskenyebb, kicsit hosszabb, de baromi jó a fogása ezáltal. Nálam úgy érzem ez a max, amit még telefonként elviselek, de nagyon kényelmes használni az előző után, pedig azzal se volt sok bajom e téren. Anyagminőség szintén nagyon űber, a fémházas dolgok, hogy hidegben odafagy a kezed egy nagy baromság. Hangminőség továbbra is elsőrangú.
A Sense pedig eljutott egy olyan szintre, hogy öröm használni (sima 5-nél volt elég sok minden, ami hiányzott, itt kb nyoma sincs már).
Kamera se rossz, részletek azért elvesznek a pixelharcosok mellett, de összességében elég szép képeket készít, ha nem nagyítgatjuk. Hibával azóta se találkoztam, se illesztési, se lilulás. (FA - ez nem tudom milyen gyártósor, októberi készülék)
Üzemidő is eléggé jó, valahogy fura is, hogy nem kell végre figyelnem, hogy ne használjam annyiraÁtlagos használattal megvan simán az 5-6 óra kijelzőidő.
HOX-ról váltani akartam mindenképp, persze így nem kellett tovább rajta agyalnom. Nexus 5 és G2 volt az utolsó körben a lehetőség, de a Nexus felvételi hangminőségben elhasal nagyon (AOSP felülettel nem sok bajom lett volna), mérete zavaró, G2 pedig a hátlap minősége és szintén fizikai nagysága miatt esett ki (meg az LG UI akármennyit fejlődött még mindig olyan innen-onnan szedett, összhangtalan).
Root és xda-zás se hiányzik, teszi a dolgát így is szépen. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve, meg is lep, hogy ennyire, mert eléggé szemet szúr minden kis hülyeség általában.
-
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
mumk1
addikt
válasz
spawn21 #20558 üzenetére
Nekem is van mindkettő.
A 10e-vel egész jó az LG is, bár tény, hogy nem egy Sense a felület, inkább a szokásos bazári koreai stílus.
Nekem jó a hátlapja, nem recseg, de az anyaghasználatát nem említeném egy lapon a ONE-al. Nem csoda, hogy könnyen hozzájutni törött kijelzőshöz, mert az a hátlap úgy csúszik, mint a vizes szappan. -
Vivira
csendes tag
Hát egyre kíváncsibban és továbbra is kicsit aggódva várom a One érkezését. Már Lipcsében van a DHL szerint és Taiwani gyártású a visszaigazolás alapján.
Igazatok volt, az Expansys eddigi teljesítménye hibátlan. Gyors, pontos, jól és udvariasan kommunikál az ügyféllel.
-
Sragi
őstag
válasz
spawn21 #20558 üzenetére
Szerintem nem csinál rosszabb képeket a ONE az átlagnál,de egy nagy tesztben nem is szerepel jó helyen.
ONE jól össze van rakva.
G2 nem recseg nálam ,talán ha izomból benyomom.
kezelő felület ízlések és pofonok.Nekem egyedül a bugyuta feloldó effektek nem tetszenek.
Bug mindenhol van szerintem.
Kijelző gondom a defynél van.
nem ismerem az LG supportot. -
spawn21
veterán
Bárki, bármilyen telefont vesz, kompromisszumot kell kötnie bizonyos dolgokban.
Próbálok listába rakni, nem elfogultan. A hátam mögött elég sok tapasztalat van. Szóval, ezt úgy próbálom leírni, ami szerinte mínusz. Csak is a mínusz.HTC: 1 kamera (ha van némi sütnivalód, és értesz a beállításokhoz tudod használni )
2 illesztés, de ha vészes cserélikLg csúnya kezelőfelület (és itt nem érdekel, hogy launchert teszek rá,és kész)
minőségileg kifogásolható ház. Hajlamos a kamera körüli burkolat kattogni, és benyomható
bugos rendszer (volt ilyen telefonom, ezért írok ilyet)
kijelző kalibráció. Olykor máshol érzékelt
lg support -
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
-
Sragi
őstag
válasz
HUTCHDB #20554 üzenetére
Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene.Ezt mondtam
Ez már nálam bőven elég ok.Bocs ha ezzel beletaposok a lelkébe valakinek.Szerintem félre értetted.A lila hiba miatt nálam kasza lenne.
A Sense felület,hogy jön ide?Nem akarok dörgölni semmit sem
Csak kijelentettem,hogy nekem ez már egy ok ami miatt nem kellene.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?
Nekem tetszik a sense, közel sem olyan csimbumcirkusz kavalkád, mint más gyártók kezelőfelülete.
Vagy az androidtól elvárható legjobb optimalizálás?
Hiába a sok sok pont a szintetikus teszteken és a magas órajel, ha receg, akad a szerkezet, amit észlelek minden más márka androidos csúcskészülékénél...
Szóval ha belekeztél, jó lenne, ha konkrétan idedörgölnéd az orrunk alá a hibák listáját! -
Sragi
őstag
Köszönöm az információkat ízlések és pofonok!
Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész. Összességében HTC ONE az egyik legjobb a piacon ezt nem vitatom.
Az,hogy mennyit esett a G2 ára nem zavar sőt örülök,hogy jóval áron alul hozzá jutottam ,mint a konkurens csúcs készülékekhez.A rom az ,hogy jön ide kérdem én?Még hozzá tenném ,hogy az ultrapixel sem rossz elgondolás csak nem jött úgy össze ahogy akarták.
-
HUTCHDB
nagyúr
Lehet, hogy nem vennél, de már van egy....."Barátnőmé a ONE" írtad egyik hozzászólásodban.
A kamerával kapcsolatban millió meg egy negatív jelzést kapott a one, de ebből a HASZNÁLATOT ÉRINTŐ hiba alig van.
Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük.A kamerával kapcsolatban én úgy fogalmaznék, hogy annak minősége elmarad attól, amit összességében a one tud!
Ettől függetlenül véleményem szerint jó képeket csinál.
Igaz nem jellemző rá a túlszaturáltság, de ha az adott tárgy mellé tesszük a képeket, igen megnézném melyik királynak kikiáltott ANDROIDOS telefon állna helyt. -
Badboys
őstag
Sragi:
Szerinted ez korrekt amit csinálsz? Ugye nem kell vázolnom,hogy miért kérdezem. -
csacsi67
addikt
Egy jó app akit érint 2G/3G közötti váltásra nálam most van kiprobálás alatt .[link]
-
HUTCHDB
nagyúr
Lehet már volt róla szó, vagy tudjátok, de én spec. most vettem észre, hogy a "redőnyként" lehúzható ún. gyorsbeállításoknál, ha egy "kapcsoló" jobb alsó sarkán lévő három pontra kattintunk, akkor azonnal eljutunk a beállítások menü adott funkciójához, így nem kell végiglépkedni a menüben, ha pl. a bluetooth esetén láthatóvá is akarjuk tenni a telefonunkat, vagy pl. a fényerő csúszkás állithatóságához is azonnal "odaugordhatunk", stb....
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg #20530 üzenetére
Haha az komoly
-
Sragi
őstag
Akkor csak a barátnőm peches
neki kínai
-
Nuada herceg
őstag
Avada Kedavra
Come to die, Harry Potter!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
djapor96 #20510 üzenetére
Igaz, hogy kell allitani neha, de azert megcsinalja a kepet! Teny hogy lehiet nagyobb a felbontas, de mobilba ekkora erzekelo melle szerintem is felesleges a nagyobb! Egy egy elkapott pillanatra legyen alkalmas, a turazos, muveszi tajkepekhez meg kell a dslr! ( egy bitang obival) Ez van! Sose lesz minden az egyben tokeletes!
-
djapor96
senior tag
válasz
Bdanyy #20515 üzenetére
Szóval a szomorú, hogy mindegyiket filléres hulladékból rakják össze nekünk meg 10x-es 20x-os áron eladják.....
A Scenicem digitális műszerfalában rendszeresen kimentek az IC-k.... A gyár egybe cserélte az egészet, amibe újra kimentek.... a gond csak az volt, hogy egyik másik esetben hajlamos volt arra,hogy 2000km-er alatt 50ekm-t pakolt bele az órába.
Egy informatikus srác nekiesett és házilag kicserélte a gyenge gyár minőségű IC-et, naplózta, hogy melyik hibája mit okoz, majd 10eFt-ért megjavította bárkinek..... Azóta sem jött elő többet a gond.
Valószínűleg itt is csak ennyi a hiba, hogy az 5 centes áramkörök helyett 15 centeseket kéne beleszerelni és a hibák többségét nem is ismernénk....
Csak hát akkor készülékenként 1$-ral kevesebb lenne a nyereség, ami 3 millió eladott példánynál nem kevés pénz....
-
FeRRaR1
őstag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Szifon 3 eldobált térerő, újraindulgatás, SE Xperia 2x garoztatva az egyik egyszer a másik blutooth modul kukás lett... és ezek nem voltak rootolva meg semmi.
2 régebbi nokiám szintén volt garba.HTC desire nem égett a hátsó ledje, de mivel 3 napon belül volt, azonnal cserélték.
One X egyszer térerő eldobálás miatt volt garoztatva az 1,5 év alatt, most meg a touch screen rakoncátlankodik.One eddig hibátlan, de ha már a más gyártók "csúcs" készülékeiről beszélünk, melóhelyen van 4 S3 egy S4 és mind volt már szervizbe, nem egyszer, pedig mezei felhasználóknál voltak, semmi root, s-off azt se tudják mi az..
-
djapor96
senior tag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Én kb. 2009-2010-ig nem futottam bele problémás készülékbe.... azóta mindig volt.... nekem ennél a HTC-nél nem volt eddig semmi gond....
Xperia X10i --> kilazuló microUSB aljzat, Galaxy S2 --> beégő kijelző, Galaxy Note --> beégő kijelző 3x GSM modul behalt, SE Xperia Live with walkman --> eldobált hívások, iPhone 4 --> beszéd közben véletlenül kihangosítás, Alcatel OT-995 --> állandó fagyás, belassulás
kiskopika: mondjuk szerintem sajnos már a 4 Mpixeles kameránál csorbul a funkció sajnos..... A Note-al olyan képeket lehetett csinálni, hogy nem sok kifogás volt rajta.... ennél sajnos kell állítgatni, hogy jó legyen a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest