- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21457 üzenetére
Februarra igertek. Elvileg egy tizessel lesz dragabb, mint a sima.
-
pixelmester.
aktív tag
hmm, ez elég menő
HTC ONE dual sim
és microSD-t is lehet bele rakni.
elvileg hamarosan itthon is kapható lesz -
pixelmester.
aktív tag
használ valaki ilyet? tapasztalatok?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Szpisti #19998 üzenetére
na, kipróbáltama headset-et, hát tényleg picit túlvezérelt hangja van... jóval hangosabb is, mint a telefon saját mikrofonja, ami még tisztább is. (telefonálás közben átváltottuk, kíváncsi voltam a különbségre)
De úgy tudom, hogy nem nagyon lehet a Plantronics-et szabályozni -
pixelmester.
aktív tag
Kijelzőfóliát használtok amúgy?
Vagy a GG2 már önmagában is betyár? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Nuada herceg #19980 üzenetére
kakkantás közben Bud SPencer & Terence Hill - ezt ki kell próbálni!!!!
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Valkűr #19948 üzenetére
Köszönöm az idézést
Én értem, mire gondolsz, és engem is az érdekelne, hogy ki mire használja a One-t. Ebből pl kiderülne, hogy csak a kivitelezés, és a presztizs miatt éri meg az árát, vagy hardveres előnyeit is ki lehet használni. ugyanis szerintem nagyon sok ember csak facebook-ozik az okostelefonján, és ahhoz bőven elég egy középkategóriás smartphone, amit harmadennyiért megkapni.
Engem sem érdekel annyira ez a bootloader nyitás téma, bár megértem, hogy akiknek ez fontos, azoknak hasznos, ha egy ilyen fórumban mindenki megosztja a tapasztalatát. Személy szerint mondjuk nem értem, hogy a telefon oprendszere miért vieseli a "ram" nevet, ami amúgy egy hardver...Én pl a Waze miatt vettem ismét okostelefont (régen volt iPhone-om, de aztán amikor az meghalt, visszatértem a hagyományos telókhoz), ugyanis nagyon tetszik az online alapú, valós idejű forgalmi adatok felhasználása (amit amúgy a google maps is alkalmaz). Ugyan van offline navim (céleszköz), de szeretintem ezek az online funkciók nagoyn jók kiegészítők. Nálam az okostelefonnak ez a funkciója a legfontosabb, van aki inkább játékokra használja, stb.
Kedvelem még a nagyobb weboldalak alkalmazásait is, pl index, ebay, duolingo. (Utóbbi egy kruvajó nyelvtanulós weboldal/app - ha valaki nem ismerné.)
Használom még a GoogleDrive-ot, és a DropBox-ot.
Illetve van pl a Shell-nek egy app-je (Shell Motorist) amivel nem csak benzinkutakat lehet keresni, hanem a Smartkártya egyenlegét és tranzakcióit is lehet nézni, az tök jópofa.CleanMaster, Battery Doctor - ilyesmiket használ valaki? engem érdekelnének vélemények.
Az is érdekelne, ki melyik böngészőt preferálja.
Illetve érdekelne, hogy a gyári app-ekkel mennyire vagytok elégedettek.Kiegészítők? külső akksi, headset, autós tartó/dokkoló, tok, stb... ?
Amúgy nekem nem One van, hanem desire 601, de mivel nincs olyan fórum, ezért itt szoktam olvasgatni. és persze nem kizárt, hogy majd egyszer áttérek One-ra.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #19911 üzenetére
én csak azért ajánlottam a Zarát, mert írta a 80-90 ezres keretet. És gondoltam, hogy majd ő mérlegel, hogy a szóban forgó modellek közötti különbségek mennyire számottevőek számára.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
kétségtelen, hogy jobb a ONE.
De a felhasználók 90% szerintem azt sem tudja, hogy mi az az NFC, vagy az ac wifi. (utóbbit én sem tudom, arról mesélhetnél!)
Glonass a 601-esben is van.
Illetve a kijelzőfelbontás is csak számszerű dolog ezen a szinten, ha egy félméter átmérőjű TV-nek 1920x1080 a felbontása, akkor miért nem elég egy 4,5 colos kijelzőre 540 x 960? a fizikai méretkülönbség nem csak kétszeres. Nagyon perverzmód kéne nézni egy ilyen kijelzőt, hogy láthatóak legyenek a pixelek...
itt van amúgy egy összehasonlítás. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
Nem tapasztaltam még, hogy lassú lenne a 601, az én igényeimet maximálisan kielégíti: telefonálni, navigálni, levelezni, ebay-ezni, fotózni, zenéthallgatni, filmezni tökéletes. Lehet, hogy egy 4magos proci 1 ezred másodperccel gyorsabban tud lájkolni, és nyilván a ONE az menőbb, mert jobban van marketingelve, mert az a csúcstelefon... De szerintem a középkategóriás okostelefonok között is vannak jólkivitelezett, elegáns megjelenésű, használató készülékek is.
Jó a ONE, de ha valakinek csak 80-90 ezret szán a témára, mint pl ricsip, akkor a Zara is jó választás: ugyanaz a szoftver van rajta, ugyanaz a design, picit más a hardver, csak olcsóbb. -
pixelmester.
aktív tag
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
ricsip #19899 üzenetére
hát, 80-90ezerért valóban nem fogsz ONE-t kapni.
Én ezt - HTC desire 601 - ajánlanám, nem sokkal van lemaradva a ONE-tól. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
s3nsitivity #19717 üzenetére
Desire 601
-
pixelmester.
aktív tag
Az energiatakarékos funkcióról kinek mi a véleménye?
A nagy HTC-szakértőket kérdezném, hogy vajon a 4.4 a Desire 601-re is ki fog jönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest