- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
Péntek óta vagyok one tulaj 4.2.2vel használtam egészen máig. Utána 4.3 aztán 4.4.2 és az a durva hogy az alapbol tökéletes teledon mégpengébb lett...
remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat
-
kazsolt
tag
-
NandorHUN
addikt
M7 bent sincs a topban? Pedig én azt hittem Galaxy Note 3 nál jobb, de ezekszerint az tényleg egy jól összerakott kis gép, gondolkodom hogy lecseréljem aztán majd 2016 környékén ujraberuházok valami flagshipbe....
Am most nézem hogy M8nek hátul lehet hogy 4MPe van, de kamerázásban megint ráver a többire mert 1080p-t 60ban tudja többi meg csak 30fps-el(720p az meg megint más kérdés)
-
s3nsitivity
addikt
Azért az, hogy nincs HTC logó meg ilyenek tuti feltűnt volna neki.
Inkább egy sima klónra gondolok.
A cubot, THL és társai rendes telefonokat készít, igaz néha eléggé hajaznak valamelyik flagshipre.
Más,
Én egy antutut felcsapnék azért de a kernel is arról árulkodik, hogy egy „jó” klónt kaptál..
És igen, egy pofon kijár az eladónak! -
Nuada herceg
őstag
Hát én nem photoshopoltam semmit.
Alaphelyzetben van. Úgy értem, soha nem is állítottam ezt az ISO-t,
meg tényleg semmit sem. Mindig minden automatikusan van.ez így lilult. :/ Kimentem aztán csináltam 1 képet, ott nem volt gond,
de nyilván jobbak is voltak a fényviszonyok...Többieknek köszi a választ.
Szerviz lesz abből hamarosan...1 kicsit másik téma:
Feltűnt, hogy az S5 szinte már semmiben sem változott az S4-hez képest.
Mondom ezt már nekik is tudni kell, hogy ezekkel a minimális változásokkal
nem gyűrhetik le még a tavalyi HTC-t sem, nem hogy az ideit.De mi van ha nem is ez lesz az idei csúcskategóriájuk?
Mondjuk nyáron bejelentenek 1 új csúcstelefont. Volt régebben szó róla,
hogy lesz egy "ultra" prémium kategóriás telefonjuk... -
NandorHUN
addikt
Zoe nagyon faxa, egyetlen bajom vele hogy képeket 1080p ben csinálja :/ Én majd a M9-re leszek kiváncsi...
Amugy szerintem néhány év mulva éri meg majd sokat telora áldozni mivel pl. képek minősége 4k video stb... már fölöslegessé fogja tenni az uj telefont, mivel 1080 nál nagyobb felbontás telonál sztem feles, nagyobb képek videok meg már több helyet foglalnak mint kéne szal mindenki megelégszik a kb. 15Mp-es minőséggel, persze van hova fejlődni még de szerintem nem sokáig... aztán lesz pár év pangás amíg elő nem jönnek valami forradalmi ötlettel mint annó az érintőképernyő volt. -
Steve1207
veterán
Nem baj ez, legalább lesz feedback a fejlesztéshez. (Bár így a következő telóm lehet egy Nexus vagy LG G akármennyi lesz, ha kikalapálják őket hangügyileg, mert minden elérhető lenne marketről
)
Lehet ez egy ok lenne arra, hogy ne annyi fejlesztőt foglalkoztassanak és a következőkben olcsóbbak lennének a telók?
-
Steve1207
veterán
Mivel Sense6 szükséges hozzá, így csak only HTC. Ez amiatt van, hogy a későbbiekben az alkalmazás javításokhoz, elég legyen az alkalmazást frissíteni, ne kelljen hónapokat várni, hogy megkapd az esetleges updattel. Így kikerülve, hogy a továbbiakban újabb droidot nem kapó rendszerek is friss alkalmazásokkal legyenek felvértezve.
-
Ununqatrium
aktív tag
Szubjektív dolog, de szerintem simán indulhatna az év legrondább telefonja címért
Az, hogy a HTC logó ott nézeget a nagy ürességben a kijelzőn lévő gombok alatt (akkor már tették volna fentre egy vékonyabb sávba), csak apró ráadás a kerethez, formához és aszimmetrikus hangszórórácsokhoz képest, pedig az is baromi ronda. Ami viszont hab lesz a tortán, hogy a szálcsiszolt hátlap úgy fogja zabálni az ujjlenyomatokat, hogy csak na -
Steve1207
veterán
Na igen, elég jól optimalizálnak, nagyon összerakták a rendszert, de ezt már One-on is tapasztaljuk ugye
(#24112) spawn21: nekem is, One on is előfordul néha, G2-nél szinte 70%-ban, amikor használtam. Ettől függetlenül szerintem a G3 lesz idén a csúcs teló minden téren
Plusz: szállingóznak a Sense 6 rom-ok: [link]
-
Nuada herceg
őstag
Érdekes videó volt, köszi.
Vagyis ami érdekes volt az az, hogy a premier előtt már nézzük az összehasonlító videókat.
A másik érdekesség pedig, hogy szépen elmondott a kamerákról mindent, az M7 kameráiról, meg az M8 front kamerájáról. De a hátsókról 1 szó sem esett. Csupán annyi hogy szép képet csinál, meg van rifókusz...
De a felbontásukról semmi. Ezt nagyon nagyon érdekesnek (furcsának) találtam....Meg kell várni a premiert szerintem, illetve meg kell nézni, aztán majd okosabbak leszünk.
Egyébként vegyes érzelmek vannak az M8-al kapcsolatban. Tetszik is meg nem is ez az "új" forma...
A régi valahogy ütősebb nekem.Valaki nem tudja esetleg, hogy hol közvetíti a HTC a bemutatót?
Esetleg dobhatna 1 linket. -
Overmax-X
csendes tag
És ez segít is valamit?
Vagy csak valami tréfa akar lenni?
Amúgy nem ér semmit
Ma voltam a Telekom szervízben és elküldtek, mert nem vittem magammal a teló gyári töltöjét. Bakker...lol...holnap megyek vissza vele ismét, bár nem tudom, hogy a telekomnak miért fontos a gyári töltő, azt meg végképp nem értem, hogy nekik hogyhogy nincs belőle?? Na mindegy. Ez a telefon szerintem meghalt, és nem az akku kalibrálással van gond, mert már minden opciót kipróbáltam amit találtam neten, de semmi sem változott. A telefon továbbra sem akar életjelet mutatni
-
-
-
FeRRaR1
őstag
De miért kellett megint hosszabbra csinálni, HOX < ONE < New ONE
Egyébként nem lenne rossz, de a méretekkel, meg a keret vastagságával kicsit eltolták, + értelmetlen fekete sáv alul.
Mindegy legyen sikeres, nem olyan rossz
Ununqatrium
Azzal nekem nincs feltétlenül gondom, hogy a kijelzőre költöztek, azzal viszont már igen, hogy a helye ottmaradt, és feleslegesen növeli a méretet, foglalja a helyet.
-
ferob
őstag
Micsoda dráma kerekedett pár óra alatt a kisgyerek körül, hogy felrakta a netre az M8-ról készült videót.
Tele a twitterje a magyarázkodással, hogy nem ő volt, aki ezt művelte, de persze mindegy, mert jó nagy hülyeséget csinált, főleg így, hogy az arca és az IMEI is látszik a képen.
Valószínű, hogy mától munkanélküliek a szülei és ezentúl kétszer is meggondolják, hogy mit adnak a gyerekük kezébe.
-
Gulyopapa
addikt
Megnéztem a videót és nem győzött meg.
Nekem ugyan ilyen folyékony a telefon ( gyári 4.3 ) mint ezzel a rommal.
Direkt párhuzamosan húzogattam én is.
Mindegy.
Fel kéne rakni és valószínűleg én is látnám végre a különbséget.
Nálam nem akad scrollozáskor ( blinkfeed is olyan mint a vaj ), task váltáskor sem, fénykép nézegetéskor sem ... vagy csak nem látom -
mumk1
addikt
-
csacsi67
addikt
Ezt nem birom amiben jobb az IOS el kell ismerni.Sehol sincs a droid e wifi kezelésben.Épp tegnap probáltam ha sohára állitom az onét még a hálozatra sem hajlandó vissza csatlakozni automatikusan ha felébresztem a kijelzöt.Jó lehet ez rom hiba majd tesztelem.Nem tudtok megfogni mert itt van mind2 készülék elöttem.
Valamint ezt nem az Onera irtam ha nem a droidra mert az a hiba fen állt a nexusnál az xpériáknál is.Hogy alvo modbol nem ébred fel.
-
WinZol
aktív tag
-
NandorHUN
addikt
Köszi, majd meglesem, már próbáltam néhányat, még fizetőseket is, de a legnagyobb bajom ezekkel, hogy sokszor nem kapcsolnak be... :/ Ezért gondoltam hátha van valami tényleg jol működő flash.elős megoldás, de xda-n se találtam semmit...
Na kiprobáltam amit mondtál, nekem megbolondult tőle a telefon, alig tudtam visszalépni és nem engedte törölni se, mert pont mikor töröltem volna mindig szabotált egyet és lockolta a kijelzőmet.... mind1,, lehet maradok a sima Sense locknál...
-
Xaels
félisten
Ez gyakorlatilag nem csak a tok hanem az alá kerülő por hibája. Ezeket a tokokat idővel le kell szedni és ki kell takarítani, párom Lumia 800-asának a háta is rémesen néz ki emiatt pedig az anyagában festett pcb.
Amúgy az enyém még mindig olyan mintha a dobozból vettem volna ki.
-
Laca1212
őstag
Köszi! Nézegettem én is ebay-en. Valóban 2A-esek ezek. Valószínű pont ezért mert nem eredetiek. Az eredeti az 1A-es a HTC hivatalos webshopjában. Amúgy pont ugyan ilyen van Samsung logoval is: [link]
Az a baj, én tartok az ilyen ebay-es hamis cuccoktól. Nem gondolom, hogy az ingyen szállításos 2$-osnak is olyan a belseje, mint egy 6e-ft-osnak. Gondolok itt védelemre..stb.
Ettől függetlenül lehet, hogy jók ezek is. De nem kockáztatnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest