Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
Telenor márciustól állítólag minden havidíjas előfizetőnek biztosítja az LTE használatát.
Elvileg LTE lefedett helyen vagyok, mégis csak 3G, vagy H jelenik meg.Van ötlete valakinek?
-
vkp
aktív tag
válasz
zsoltnyiri #33374 üzenetére
Tudja több launcher is, de nekem pont jó a sense-s gyári, nem is szeretném lecserélni.
-
vkp
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de a HTC TV alkalmazásban megjelent a magyar tartalom!
-
vkp
aktív tag
válasz
Laca1212 #29259 üzenetére
Mivel magyarországi egyéni vállalkozótól vásárlod Áfás számlável, értelemszerűen ő vállal rá gart.
Annyit kell róla tudni, hogy ugyanúgy kínában zajlik a garos szerviz, viszont neked csak odáig kell eljuttatnod, ahol vetted.
Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van. -
vkp
aktív tag
-
vkp
aktív tag
Akit érint, elementax 14.4+ és sense toolbox 6.1+ megy a motion gesture.
-
vkp
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24682 üzenetére
Azért láttunk már lebutított Sense-t...
Mindegyis, amíg XDA-s srácok dolgoznak, addig lesz minden a romokban
-
vkp
aktív tag
válasz
s3nsitivity #24486 üzenetére
[ROM] Android Revolution HD 61.1 | High Quality & Performance | Android 4.4.2 KitKat | HTC Sense 6.0 | 1.54.401.5 | Sense 5 Toolbox 2.8.1 | Sprint Support | T-Mobile Wi-Fi Calling
Ebből arra következtetnék, hogy működik.
Ha azt látod egy hirdetésben, hogy "7-es Golf, klímával, automata váltóval és ülésfűtéssel" akkor gondolom nem kell arra gondolni, hogy nem megy benne a klíma...
-
vkp
aktív tag
Jönnek szépen a Sense 6-os romok
-
vkp
aktív tag
Viszont az androidos appoknak van külön topicja, pont azért, hogy telefonokra szakodosott témákat ne pakolják tele...
-
vkp
aktív tag
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogja senki leírni azt, hogy "böngészek, facebook, stb". Átlag ember simán használja, aztán maximum akkor jön sírni, ha valami nem megy.
Hifisek (főleg a high-end-esek) külön világ, ők (zömében) azért veszik a cuccaikat, mert szeretnének valami jobbat mint előtte és ezt örömmel osztják meg.
Aki megvesz egy telefont, az sokkal inkább használati eszközt vesz, mint élvezetet.
Magam részéről én is zömében böngészek, levelezek, ami nem általános, az a házvezérlő programom, meg nagyon ritkán használok usb ethernetet, meg usb soros kábelt, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs kedvem notebook-ot előszedni. -
vkp
aktív tag
Van Elementax/Bulletproof kernel a 4.4 Sense-s romokhoz.
Viszont sajnos ART még nem megy egyiken sem.
-
vkp
aktív tag
Akit érint: [link]
-
vkp
aktív tag
válasz
djapor96 #18533 üzenetére
Várható volt. Mivel még béta állapotban van, senki nem garantálja, hogy működik alatta minden alkalmazás (mint ahogy tény, hogy nem is minden működik), ezért egy gyártó nem biztos, hogy megengedi, hogy az ő termékének a hírét rontsa egy rosszul működő rendszer.
Majd belerakják a főzött romokba. -
vkp
aktív tag
Tökjó, leírtam egy problémát, hogy adott futattókörnyezet alatt nem tudok telepíteni egy programot, amit még csak nem is neveztem meg konkrétan.
Nem kértem segítséget, nem adtam segítséget senkinek ahhoz, hogy warezoljon.
Ehhez képest kivágják a hozzászólásom, én kapok egy figyelmeztetést, azzal a megjegyzéssel, hogy ne írjak vissza.
Ezek után az sem érdekel, ha kitiltanak. -
vkp
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18031 üzenetére
One nem kompatibilis.
-
vkp
aktív tag
Felraktam a romot, full wipe után azzal fogadott, hogy olyan bootloopba került, hogy nem tudtam rebootolni a telefont, hiába nyomtam percekig a kikapcsgombot!!! ADB reboot megoldotta, ezután elindult, majd ezek után felraktam a legújabb ElementalX-m7-5.4 *beta* kernelt, ezzel most megy.
Aztán kiderül. -
vkp
aktív tag
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13201 üzenetére
Mint már írtam felraktam, blinkfeed-ben nekem sincs facebook. Ami bug, de ez már előző sense-s romokban is bug volt, nem a te hibád, hogy az óra mindenképpen a status bar közepén van (legalábbis én nem tudtam rábeszélni, hogy ne ott legyen, akár bepipálom aromában akár nem).
Akkuidőről még nem nyilatkoznék, majd pár nap múlva.
Köszönöm, hogy összeraktad ezt a romot, sok sikert a folytatáshoz! -
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13196 üzenetére
Felraktam, nem akarsz belerakni véletlenül bt-hci modult?
Telepítőben láttam elgépelést, majd nézd át.
Most lakom be, majd írok tapasztalatokat.
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13139 üzenetére
Mond, hogy 4.3, Sense, s2w, logo2menu, bt-hci
-
vkp
aktív tag
Fóliásoknak egy ötlet: gyorsboltban vegyél fóliát, fizesd ki az 500 pézt a felrakásért, onnantól kezdve az ő költsége, ha szarul teszi fel. Eddig kb. 10 alkalommal vettem ott fóliát, még sosem rontották el a felrakást.
-
vkp
aktív tag
Ezzel csak óvatosan, kollega szopik a nokia kihangosítójával elég sokat, desire 2.2 alatt visszahangos volt, jött valami update, megoldotta, lecserélte sensation-re, azóta megint visszhangos.
Valószínűleg nem a telefon a hibás, hanem a nokia tér el a szabványtól, de csúnyán rá lehet ilyenre szaladni. -
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12702 üzenetére
Ha lesz benne bt-hci, s2w, logo2menu, engem is érdekel
-
vkp
aktív tag
válasz
k.soma #12627 üzenetére
Van nekem programom, afirewall a neve, az tud olyat, hogy bizonyos számokat protected státuszba rak, sőt, még olyan is van benne, hogy hamis jelszó, amit ha muszájból beírsz, akkor mindent mutat, kivéve a protected státuszú sms-t/hívást.
szerk:magát az alkalmazást is lehet rejteni
-
vkp
aktív tag
válasz
WinZol #12614 üzenetére
Torque ha jól emlékszem Bluetooth-os adaptereket kezel elsősorban, de ettől még kezelhet usb-s mazzagot is.
Sok mindenre nem jó, ki tudja olvasni az alap OBD-s hibajegyek egy részét, meg ilyen alap dolgokat, hogy fordulatszám, stb.
Ettől függetlenül persze rakhatsz fel saját kernelt, én 4.2-n elementax vagy bulletprof-ot használtam (ugyanaz a srác csinálja mind a kettőt). Gyári kernelt vissza lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Házimozi belépő szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest