-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
2,5 tagság után elköszönök tőletek, készülékváltás miatt. Elsők között vettem még annó a One-t 230 huf-os listaára volt és külön rendelnem kellett annyira új volt. Szóval nem mai gyerek, de már rég érett bennem a változás, tegnap pedig elszántam rá magam.
Üdv mindenkinek, és remélem lesz még egy olyan sikeres és korszakújító telefonja a HTC-nek amilyen az M7 volt.
-
F_Gergely
őstag
srácok, olyan gondom van, hogy a böngésző sávjára (ahova az url-t irod) 10-ből 8szor nem reagál. Vagyis reagál de mintha nem oda nyomnál. Az összes többi működik, pl többlap vagy ilyesmi. Először azt hittem a digitzer rossz, de minden más alkalmazásnál tökéletes. Olyan mintha a gyári böngésző lenne "hülye". Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
F_Gergely
őstag
Olvastam forumokat ott is a tolto csatit irjak mint hibaforras. De nem adom le javitattni erre nem koltok mar egy forintot sem, plusz a kijelzo besargulasa... Csak az bosszant hogy most nem tudok teledont venni, egyebkent nem erdekelne. Reg le akartam mar cserelni csak valahogy mindig volt. Nagyon megutaltam ezt a telefont meg ugy a htc-t is.
-
F_Gergely
őstag
Totalisan megbolondult a telefonom, persze miutan lejart a garancia...
Toltest hol felveszi hol nem (csak teljesen kikapcsolt allapotban tudom tolteni) azt irja ki a keszulek host modban van igy nem lehet tolteni. Ez magatol felugrik-eltunik, magatol atvalt autos modba majd vissza normalba. Csak az zavar hogy igy meg eladni sem tudom... Nem kene vinni muszakira a kocsit mar most vennek masik telefont, de igy meg kell varjam a szeptembert
Ja meg besargult a kijelzo bal also sarka.... -
F_Gergely
őstag
Kicsit szájat húzva olvasom, nektek miket cseréltek garanciában, én hiába próbáltam, hiába volt jegyzőkönyvem a HTC hivatalos válasza, hogy szerintük ezek a hibák még beleférnek, a használatot jelentősen nem befolyásolja... Szerettem a telefont, meg első készülékem ami 200+k volt, de a következő telefonom már más lesz.
-
F_Gergely
őstag
Tegnap delutan atvettem a telefont. (Erdekes hogy miutan kivertem a balhet 2 nap mulva szoltak hogy atveheto). Az tuti hogy a voda sara de leszarom lenyeg hogy kesz a telefon.
Kapott uj lcd kijelzot, csereltek az akksit, es ket uj hangszoro racsot raktak fel. Aminek nagyon de nagyon orulok az az, hogy kapott uj ertesito ledet, ezerszer erosebb fenye van, meg napsutesben is latni rendesen es kocsiban oldalrol is latni ha villog. Ennek orulok a legjobban. Persze a feher keretet nem csereltek de a HTC szerint csak penzert cserelik mert ez nem befolyasolja a keszulek hasznalatat. -
F_Gergely
őstag
válasz
stilo18 #35990 üzenetére
Hát én az előző javítás miatt beszéltem a HTC-vel, a vodafonnal is, (első szériás a készülék, és anyaghibás az oldalán a fehér sáv ami nem fehér hanem sárgás-barnás) de a HTC szerint ez nem befolyásolja a készülékhasználatot igy nem cserélik. Másnak meg olvastam hogy kérés nélkül cserélték, meg a hátlapot is.
Nem reménykedem benne hogy bárit is adnának, beszéltem a mostani javítási mizéria miatt a HTC-vel is de mutogatnak a vodafone és pont leszarják. A vodafone meg a HTC-re mutogat. -
F_Gergely
őstag
válasz
madgie #35970 üzenetére
Ebben nagy igazság van, pont tegnap beszéltem ismerőssel és ilyen webshopos sufni gsm-ből vett volna telefont. Aztán elmagyaráztam hogy ott a garancia hogy működik reakció: "jaaa hát erre nem gondoltam'.
Pl ezért nem vettem sony-t se két éve mert a magyarországi szakszervizük (most nem tudom ki) a Concorde akiket még motorlás időkből ismerek, nekik egyik kedvenc javítási módjuk hogy egyszerűen megvonják a készüléktől a garanciát és hello, volt gari nincs gari.
Én úgy vagyok vele ha veszek 200+k-ért egy telefont, ahhoz hozzátartozik a kimagasló, és átlagon felüli support és ügyfélkezelés.
Pedig nem cserélek romot meg hasonlók megveszem az alkalmazásokat, viszont használom. Dolgozom vele, és kivált egy laptopot, ezért fontos és nem igazán tudom nélkülözni hosszabb időre.
Én pl elektronikai cikkeket csak úgy veszek hogy megnézem a szervizhátterét, pl hiába olcsó ebay-en mondjuk egy laptop ha nincsen rá garancia akkor sokat nem érek vele. Mindig mérlegelek, de lehet ez részben szakmai ártalom is -
F_Gergely
őstag
Biztos hogy a voda, tegnap megjött a válasz a panaszlevelemre,1 hétig ők ültek a telefonon hogy megállapítsák a készülék valóban hibás e és indokolt a javítás majd miután erről megbizonyosodtak megpróbálták javítani, mivel ez sikertelen volt, továbbküldték a cseheknek. Hát a pofám leszakad de tényleg...
Most a hivatalos verzió az, hogy a készüléket megjavították (VSP Data szerint 18.-án elkészült a javítás), 23.-án megkapta a vodafone, de nem voltak elégedettek a javítással és visszaküldték a szervizbe. De azt se tudom mi volt a hiba ami miatt visszaküldték, valamint kilóg a lóláb mert tracking totálisan mást ír.
Úgyhogy ülhetek a seggemen és várhatom hogy majd egyszer megkapom - finomabb verzióban de lényegében ugyan ezzel zárta a levelet a voda is...
Telemax-nál pedig semmilyen nyoma nincsen a telefonnak mintha náluk nem is járt volna.(#35968) Bdanyy
Viszont a samsung prémium telefonokat nem kell leadnod házhoz jön az ember szervizkocsival, ha helyszínen nem tudja javítani kapsz egy ugyan olyan telefont cseretelefonnak, ha kész a javítás házhoz hozza a javított készüléket. Ezért is gondolkodom samuban. -
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35964 üzenetére
Hát beszarok komolyan, most nekem is mondja a csaj telefonban, hogy első körben a logisztikai központban próbálják elvégezni a javítást ha nem sikerül akkor küldik tovább szakszervizbe,
Mondom wazz gyártói garanciás hogy az istenbe lehet hogy nem a szakszerviz javít hanem ők csak a második pont? Erre nem tudott válaszolni, azt mondja ez a folyamat.
A vodafone azt mondja szervizben van a készülék a szerviz meg azt mondja a vodafonnál... És ennyi, mindenki a másikra mutogat, nekem meg nincs telefonom.
Annyit mondtak várjak, majd megkapom, de hogy mikor azt senki nem tudja, "amint elkészült a javítás fogjuk értesíteni ha átvehető a készülék". De mondom értse már meg nincsen a szervizben, de leszarják. Mint egy magnófelvétel mondja, ott van a szervizben és ennyi...
Kérdezem mi a logisztikai központ telefonszáma, kit lehet elérni, panaszt tenni? Hát őket nem lehet elérni, azt se mondta melyik cég végzi a szállítást, illetve ki a logisztikai partner. Nevetséges az egész.... -
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35962 üzenetére
VSP Data szerint 18.-án javították a készüléket. (12.-én érkezett be hozzájuk a telefon, Vodafone szerint meg 5.-én beért a szervizbe, 10.én visszaküldték).
Vodafone azt mondja ma visszaküldték a készüléket a szervizbe, de nem igazán hiszek nekik. (és itt megint ellentmondás van mert ma küldték vissza, de tegnap még azt irta szervibe visszafordítva holott a telefon már rég kész volt) valaki ott a vodafonnál is marhára szar munkát csinál.
Telemaxnál semmi nyoma a telefonnak, se a voda munkalapszáma, se a VSP Data munkalapszáma és sem IMEI szám alapján nem található náluk infó a telefonról. Panaszomat már megírtam a vodafonnak kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni... -
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35958 üzenetére
Nyilván kicsit más szemmel nézem mint egy másik HTC tulaj. Két évvel ezelött mikor vettem ezt a telefont erős volt, oké a kamera gyenge de pont nem érdekelt. A boomsound zseniális, ezt a mai napig fenntartom és végre az első telefon amin lehet normálisan zenét hallgatni fülessel és nincsen dobozhangja. Nem fogok belemenni miért jobb másik készülék mindenki azt vesz nyilván ami neki szimpatikus. Én az árcédulát és azt nézem amit tartalmaz és messze nem ér annyit a M9 mint egy S6 vagy egy Note.
A vodafone csak felveszi a készüléket, állítólag a szállítást már a Telemax csinálja, na nálunk aztán annyi infót se találtam mint a vodánál vagy a cseheknél. HTC-t azért hibáztatom, mert a készülékük javításáért és a logisztikáért ők felelnek. Ők meg kiadták ezek szerint a telemaxnak bár nem tudom ez mennyire igaz, HTC-s emberke mondta.
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy a retekbe van az hogy senki nem tudja hol a telefonom.... Ja és lassan 4. hete...Vodára is haragszom nem kicsit, de a HTC sem jobb. Decemberig nem akartam másik telefont venni, de ez egyszerűen nonszensz, egyszerűen kell a telefon.
Én sose hordtam tokban, nem vagyok tokos típus, telefon egy eszköz, fóliát se teszek rá mert minek? gorillaglass azért van ezért fejlesztették ki. Simán volt egy zsebben a kocsi kulcs meg a telefon sose volt semmi baja, és 2 éves! -
F_Gergely
őstag
válasz
Bdanyy #35956 üzenetére
Volt kezemben Note4 nem volt vele bajom, annyi hogy az összes gyári 'plusz' alkalmazást letörlöm a fenébe, vagy letiltom. Ezek számomra feleslegesek. A boomsound nagyon fog hiányozni de igazából ez az egyetlen egy pozitívuma a HTC-nek. Nálam már az M7 is rohadtul tud melegedni főleg nyáron. Semmi bajom nem lenne mondjuk az M9-el sem ha nem ugyan annyiba kerülne mint egy S6 vagy egy G4. Holott messze de nagyon messze nincsenek egy kategóriában. Aki meg nagy HTC buzi és szajkózza hogy fém telefon 99%-a ezeknek mind tokban hordja a telefonját. Nesze neked fémház akkor nem mindegy mi van a tokban? Egyszerűen nevetséges hogy a mai világban 4 kib@szott hét kell egy telefon javítására? Logisztikus vagyok, ha én így végezném a munkám már rég kirúgtak volna... Vodával is összefogom rugni a port, fogalmuk nincs hol a telefon, mondtam kérem a nevét és elérhetőségét annak aki visszaküldte a telefont a szervíz felé, kérem azt hogy miért tette, és kérem azt is hogy miért kellett 5 nap ahhoz hogy ráeszméljen arra hogy visszaküldi a szerviznek.
-
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35954 üzenetére
Ja hát ezt nekem úgy adták elő hogy a "logisztikai központ" javítás után ellenőrzi a készüléket és ha nem értenek egyet a javítással visszaküldik a szervizbe a telefont.
NAmost ezzel csak annyi volt a bőkkenő hogy szerintük ez igy nézett ki:
2.-án leadtam a telefont, szerviz megjavította de a logisztikai központ nem értett egyet a javítással ezért 10.-én visszaküldték újbóli javításra.
Namost a cseheknél 12.-én járt először a telefont! tehát van 10 nap amit senki nem tud meg mondani hol a francba volt a telefon.
18.-án kész lett a telefon a szerviz szerint, persze a retek voda ismét csak annyit lát "visszaküldve a szervizbe".
Én nem tudom ki hibázik vagy kinek a sara de egy prémium telefonról beszélünk, és rohadtul szükségem van rá, ezzel dolgozom.
Sajnos nekem a vodánál kellett leadnom mert kellett cseretelefon, viszont nem dühítene a dolog ha kaptam volna egy normális telefont, azonban kaptam egy alap huawei telefont, amin semmit nem tudok csinálni mert annyira kevés a memóriája hogy amint elindítok egy böngészőt ki is lép mert nincs memóriája. Csak telefonálni tudok. Levelezést, exchange, dokumentumkezelés GPS ezeket felejthetem el...
Ja várjá, tegnap mondom annak a gyökér libának (mint egy magnó mondta a nettó hülyeséget ahogy te is írod) mondjon valami nevet vagy elérhetőséget hogy utána tudjak telefonálni hogy mégis hol a francban van a telefonom, erre mondja a csaj "az ügyfélnek nincsen köze ahhoz a készülék hol jár, ő csak leadja és ha elkészült érte jön a köztes időszakban az ügyfél nem kell hogy tájékoztatást kapjon a készülékről". Azt hittem felrúgom, mondom értsd már meg nekem ez kell, ezzel dolgozom a munkám része. De nem, csak mondja mint egy gép.... Inkább otthagytam mert szívem szerint felrúgtam volna. -
F_Gergely
őstag
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Vodánál adtam le, tegnap bementem asztalt borítani, de annyira értetlen volt az ügyfélszolgálatos hogy hagytam a fenébe, inkább felvettem a kontaktot a supporttal. Kb 1 óra kellett hogy kiderítsék most mi van.
Multitaskot miért kéne elfelejtenem? Tavaly volt szervizben a telefon kameracsere miatt, akkor Note2-t kaptam nagyon megvoltam elégedve vele. Néztem a Note4-et nagyon bejön, jó a kamera, van memória (tévhitekkel ellentétben nem eszik többet mint a HTC) és nagyon jó az akksikezelése.
És számomra a legfontosabb: ha gond van a telefonnal jön a samsung szervizkocsija, vagy helyszinen javítja, vagy ad egy ugyan ilyen telefont és elviszi a hibásat javítani, majd házhoz hozza ha kész! Ez support!
Nem poénból veszek ilyen telefont, rohadtul kell, nekem egy számítógépet kivált.
Ez itt nem a reklám helye, de nincsen más készülék amit most vennék. M9 meg egy rossz vicc 200 ezerért, hagyjuk már... Sense? marhára leszarom milyen a menü...
Viszont a samuban legalább van olyan hogy két alkalmazás egyszerre fut megfelezve a képernyőt. És nem melegszik! -
F_Gergely
őstag
Lehet szidni a samsungot gyerekek, de a HTC szervizszolgáltatása botrányos...
2.-án adtam le a készüléket javításra és még mindig nem kaptam meg a telefont. Logisztikai központból 10 napig tartott mire szervizbe került a készülék. 18.-án a szerviz elvégezte a javítást, ma újra az szerepel a trackingben hogy szervizbe visszafordítva. Tegnap már a csehekkel kellett felvennem a kapcsolatot ugyanis sem a Vodafone sem a HTC nem tudta megmondani hol van a készülék egymásra mutogattak.
Nevetséges ez az egész, ezt a hetet megvárom ha addig nem kapom vissza veszek egy Note4-et.
Kritikán aluli amit a HTC művel. -
F_Gergely
őstag
tegnap nézem a trackinget hol tart a telefonom, erre látom hogy a szerviz leadta hogy kész a javítás, aztán olyan bejegyzés van, hogy a logisztikai központ visszaküldte a szerviznek
-
F_Gergely
őstag
sajnos a sony-val nincsen jó tapasztalatom, főleg úgy hogy a hivatalos szervize a concord...
Kolegám T-nél adta le a Samu S5-öt ő sem kapott cseretelefont, de hülye is volt mert a samus emberke házhoz jön és vagy ott javítja vagy ad addig másik telefont amíg javítják és utána szintén házhoz viszi a már kész telefont, -
F_Gergely
őstag
válasz
madgie #35703 üzenetére
nem kötelező, de én 20 év alatt mindig kaptam és mindig a telefonom értékének megfelelő cserekészüléket kaptam. Ez egy gesztus, amit szerintem mindegyik szolgáltató megtesz.
Hozzáteszem, nem partner, hanem rendes márkaképviselet.
A partner csak beveszi de nem ad semmit. A márkaüzlet viszont ad, nekik erre van külön készletük. -
F_Gergely
őstag
Szolgáltató mindig "szokott" telefont adni, sajnos hétfőn az arénában nem volt cseretelefon (ki volt adva az összes) tegnap bementem a duna plázába, ott meg sajna csak ilyen volt...
Következő telefonom szinte biztos hogy Samsung lesz márcsak a garanciális ügyintézés miatt is.
Nagyon nem vagyok megelégedve a HTC-velKolégám a TV-jét adta le jött házhoz a futár és hozott csere TV-t hogy amíg azt javítják legyen mit nézni. Kb. telefonnál is így kéne.
-
F_Gergely
őstag
Leadtam a telefont szervizbe, (gombok világítása folyamatosan ment, csak akkor kapcsolt ki ha kikapcsoltam a telefont, factory reset nem segített, illetve a töltő csatlakozója mint beesett volna a készülékbe és mozgott is), cseretelefonnak meg valami ócska bóvli sz@r hauwei-t kaptam kemény 512 mb rammal meg 1 giga rommal. kb 6 éve volt ilyen telefonom de akkor még jónak számított.
Facebook ilyesmi el is lehet felejteni, internet stb. Használhatatlan a telefon, csak telefonálni lehet vele. Nagyon remélem jövőhétre megcsináljak a telefonom mert ez vicc kategória. Mondtam is a csajnak hogy most csak ugye viccel? Múltkor Note 2-t kaptam azért az már telefon, de ez egy ... -
F_Gergely
őstag
No részemről ennyi volt a HTC mint prémium gyártó...
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy újból leadom a telefont javítani és örülnék ha ezúttal kicserélnék a középső darabot mivel sötét sárga/barna a színe. Ez nem kosz hanem maga az anyaga ilyen szinű lett. A szerviz és az ügyfélszolgálat álláspontja is az hogy mivel a készülék használatát nem befolyásolja ez megfelel a HTC minőségpolitikájának így csak külön díjfizetés ellenében cserélik.
Nálam leszerepelt a HTC nevetséges hogy egy 220 ezres telefonnál ez elfogadható, úgy hogy a hülye is látja hogy anyaghibáról van szó... -
F_Gergely
őstag
sajnos hiába csináltam teljes resetet a gombok ugyan úgy világítanak éjjel nappal, egyedül ha kikapcsolom a telefont akkor nem világítanak.
mehet javításra, csak elötte még pótoltatnom kell a garanciajegyet mert legutóbb mikor javításról elhoztam csak itthon vettem észre hogy b@sztak visszaadni a garanciajegyet... Viszont 6.-án meg lejár a garim szóval kicsit igyekeznem kell, de milyen király hogy vasárnap minden zárva... -
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34907 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, én eddig csak a sima google fiókba mentettem a névjegyeket stb. Most átváltottam a HTC fiókra, igazából a névjegyek, emailbeállítások amik nekem fontosabbak. Meg a navigációnál a címlista.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34902 üzenetére
Bootloader módban is világítanak a gombok, fénynél próbáltam de a telefonnak tökmindegy, világít minden esetben, viszont érdekes mert a kijelző fényerejét meg szabályozza a fény erősségétől függően. Marhara nincsen kedvem resetelni
-
F_Gergely
őstag
Srácok kéne egy kis help... Tegnap óta a telefonom két fizikai gombja kikapcsolva is világít. Próbáltam azt hogy ujraindítom a telefont, már ki is kapcsoltam és ujra be, de ugyan úgy világít, zárt képernyőnél is. Mi a francot tudok ezzel csinálni? Factory reseten kivül
-
F_Gergely
őstag
Jol lehalt a HTC szervere, meg mindig 0%-on all a frissites letoltese, mar ujra inditottam a telefont de semmi
-
F_Gergely
őstag
sziasztok,
M7-en be lehet valahogy úgy állítani a bluetooth-t hogy csak azok az eszközök lássák amikkel párosítva van? -
F_Gergely
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33300 üzenetére
LINK itt van vidi bár ha még nem szereltél szét telefont, akkor érdemes előtte pár leírást is megnézni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33296 üzenetére
A keszulek ragasztva van, forrolevegos allomassal felmelegitve lehet szetszedni a keszuleket.
-
F_Gergely
őstag
válasz
TechData #31568 üzenetére
2 hónapot volt a telefonom szervizben, teljesen feleslegesen, semmit nem csináltak rajta, mondván semmi baja. Azért adtam le mert a fehér oldal keret az fekete/barna/sárga színkombinációt vett fel.
A szerviz szerint ez még belefér a HTC alapelveibe, így nem csinálnak vele semmit.
Egy rakás panaszom, jegyzőkönyvem, fényképem van, mégsem csináltak semmit, még a HTC-s levelezést is kinyomtatták hogy semmi baja mehet vissza az ügyfélnek. Én a magam részéről mélységesen csalódtam a HTC szervizszolgáltatásában, és ha nekik belefér hogy egy 200 ezres készülék így néz ki akkor elválnak útjaink. -
F_Gergely
őstag
Harmadjára megy vissza a One a szervizbe... Először kameracserével adtam le valamint jelezte, hogy az oldalt körbefutó fehér csik barna-fekete lett ezt cseréljék ki (a hátlapon maradt hófehér), mert szerintem anyaghibás, és nem sima a felülete hanem érdes.
A kamerát megcsinálták a fehér csíkot nem, ekkor küldtem be másodjára. Tegnap bementem mert elkészült, hozzá se nyúltak a HTC szerint ez a fajta probléma belefér az elfogadható kategóriába. Szerintem meg kurvára nem, gusztustalanul néz ki a készülék. Körbefényképeztem, felvetettem egy panaszlevelet, valamit egy jegyzőkönyvet. Ja és elhagyták a készülék garancialevelét, ezt is beleírtam. Harmadik hete hogy a készülék szervizben van. Fényképeket és a jegyzőkönyveket elküldöm majd a HTC felé, hogy reagáljanak, és igenis javítsák meg a telefont. Felháborító! -
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #29484 üzenetére
felejtsd el...
-
F_Gergely
őstag
válasz
s3nsitivity #29433 üzenetére
Én Note2-t kaptam cseretelefonnak leadtam a One-t javításra, nem rossz telefon, de egyrészt marha nagy másrészt lassú mint a dög
Meg a hangzásával nem vagyok kibékülve.
Akksiban szerintem a One messze jobb, a tollat meg nem igazán használom -
F_Gergely
őstag
Ma mentem a telefonert a kamerat kicsereltek de a keszulek oldalan levo csikot ami bebarnult azt nem... ugyhogy nem vettem at es ment vissza javitasra
-
F_Gergely
őstag
Most jott az sms hogy elkeszult a telefonom javitasa, atveheto az uzletben. Nagyon kivancsi vagyok mit produkalt a HTC szervize masfel hetet volt naluk, holnap melo utan viharzok az Arenaba
Majd irok milyen lett a telo, remelem korrektul megcsinaltak -
F_Gergely
őstag
Kezdek kicsit parázni, leadtam a telefonom múlt héten, 8.-án érkezett be a szervizhez, először 13,.a volt az átvehető dátum, aztán 15, majd 17, most már 19.-e a legfrissebb várható elkészülés dátuma.
A hibák amivel leadtam:
- Kameralilulás
- Pixelhiba
- GPS használatnál a készülék olyan hőmérsékletre felforrósodik hogy nem lehet megfogni.
- A készülék oldalán végigfutó fehér csík sárga illetve fekete.barna színkombinációt vett fel.
- Készülékház illesztési hibákRemélem hétvégére elkészül mert amit kaptam cseretelefonnak Samsung Note 2 egy rakás kaki a One-hoz képest és lassú mint a dög...
-
F_Gergely
őstag
válasz
s3nsitivity #29100 üzenetére
Telefon csörgésnél csak az egyik hangszóró szól, állítólag majd szoftveresen javítják, de ki tudja mikor
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is arra akartam váltani, de mikor kiderült hogy a sztereo hangszóró csak kamu és igazából csak az egyik szól már éreztem itt gázok lesznek, és utána jöttek szépen a hibák, mint a beázás, magától elpattanó üveg hátlap, a pocsék hangszóró és mikrofon, meg a fene tudja még mi.
És hozzáteszem hogy a mai napig nincsen a készülékhez, gyári autós kit, és olyan dokkoló amivel tudod számítógépen keresztül szinkronizálni a telefont...
Maradok egyenlőre a One-nál, ez legalább nem kamu telefon! -
F_Gergely
őstag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet ha záras volt a képernyőfeloldás (arckép, PIN kód stb) ha csak simán csuszkás a feloldás akkor nem bontotta a kapcsolatot, azonban ha záras volt akkor a kijelző lekapcsolása után bontotta a kapcsolatot és csak akkor állt fel újra ha feloldottam a készüléket. Ez biztonsági lépés, hogyha ellopják vagy valami, akkor sem férhetnek hozzá a készülék tartalmához, szükséges annak feloldása.
-
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #29026 üzenetére
Merete miatt eselytelen hogy hosszutavon nekem ez bejojjon, One elott nekem samsungom volt es nem sirom vissza de ossze kell szokjunk mert 1-2 hetig nalam lesz es be kell lakjam.De azt kell mondjam nem rossz
-
F_Gergely
őstag
Na leadtam szervizbe en is a telefont kameralulas illetve a feher keret besargulasa miatt illetve illeaztesi hiba is volt. Egy Note 2-t kaptam cserekeszuleknek. Hat ez aztan tepsi kerdeztem is a sracot nincs valami kissebb?
Most baratkozom a telefonnal -
F_Gergely
őstag
válasz
Steve1207 #28922 üzenetére
En meg ev elejen megvettem, szinten akciosan azota ezta hasznalom kocsiban navikent. Nem mondom hogy hibatlan, de mar ketszer frissitettek a terkepet, es folyamatosan javitjak a hibakat. Bar neha magatol leall a program ilyenkor ujra el kell inditsam, de ez csak az elejen van, navi alatt sose lepett meg ki. Bar a kedvencem a Navigon de az 2,5x ennyibe kerul mint a Sygic, es navigaciot csak ugy van ertelme hasznalni mint a virusirtot - folyamatosan frissited es naprakesz.
Szoval vegyetek, nagyon jo program! -
F_Gergely
őstag
Sracok miota a sense 6 van fent tobbszor elofordult velem, hogy a keszulek zsebben valo csorgeskor vagy 1 masodpercet csorog utana nema csend (kozbem kicsong es ha eloveszem a telefont a zsebbol latom hogy hivnak csak nema, illetve nem a csuszkaval veszem fel hanem helyette a sima gomb van).
Illetve magatol a telefon felveszi a hivast... Marha kellemetlen... Mit allistak at vagy valaki tapasztalt mar ilyet? A telefon teljesem gyari utolso update sense 6.0. -
F_Gergely
őstag
Sikerült véletlenül leformázni a telefonomat...
Egyébként az OTA-t azért nem tudom telepíteni mert "cid check fail" és újraindul a telefon normál módban. -
F_Gergely
őstag
válasz
csacsi67 #27196 üzenetére
Ez tartozik a zip fáljhoz:
modelid: PN0710000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016
mainver: 5.11.401.10
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3CID__032-m van de nem tudom feltelepíteni
-
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #27192 üzenetére
Mondjuk az marhára nem korrekt, hogy a HTC lapul az ügyben és semmi infót nem adott ki erről...
Legalább mondhattak volna valamit, miért nem elérhető az update..(#27194) dani3l:
Ok de valamiért elérhetővé vált, ráadásul mindenhol arról irtak hogy megindult az OTA.
Valamit csak böföghettek volna hogy mivan. -
F_Gergely
őstag
Gondoltam felrakom a letoltott OTA frissitest recoverybol. Recoverybe belepek de nem latja az sd kartyat illetve a telefonrol sem tudom telepiteni mindket esetben ujraindul...
Tudna valaki segiteni hogy lehetne felrakni a frissitest?
Teljesen gyari android nincs nyitva sem rootolva se semmi mokolas teljesen gyari. -
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #26801 üzenetére
Azt mondtak majus vegere elerheto lesz, eddig tartottak a szavukat szoval nem kell aggodni
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #26755 üzenetére
Jó későn ért hozzád
-
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #26370 üzenetére
Fem keszuleket foliazni? Ezert felesleges fem telefont venni, ugyse a femet fogod
-
F_Gergely
őstag
Hat gyerekek egyenlore a Z2-hoz se normalis autoskit sem asztali szinkronizacios dokkolo nincs... Ha M8 akkor csak Harmann Kardon kiadas, remelem nalunk is kaphato lesz. Errol van valakinek valami infoja?
-
F_Gergely
őstag
Nem tudja valaki, nincs valami alkalmazas amivel megtudom nezi hogy a keszulekem fuggetlen e avagy sem? Mivel microsim megy bele ezert a "rakok bele masik simet" nem jatszik mert ismerosi korben senki nem hasznal ilyet :/
-
F_Gergely
őstag
Azzal kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata hogy az arénában lévő voda boltban hogy állnak csere készülékkel? adnám le szervizbe a telefont de kell csere telefon...
-
F_Gergely
őstag
Épp ez az hogy semmilyen tokban nem volt, még csak a szélvédőnél sem, pohártartóban volt a kocsiban...
Nem fedte semmi a készüléket nem volt takarva. És az egész hátlap forró nem csak egy területen hanem kompletten az egész :/
Én remélem hogy a Sony Z2-höz kiadnak gyári autóstartót és akkor cserélem a készüléket, mert ez vicc, soha egyik telefonom sem melegedett GPS használat közben. A motorolám teljesen fém volt érdekes mód mégsem melegedett... -
F_Gergely
őstag
Srácok nektek 1-2 órás GPS használat után mennyire melegszik fel a telefon?
Nekem kevesebb mint 1 óra alatt 52-55 fokra melegszik fel a telefon és egyszerűen éget! Nem lehet megfogni, mert annyira forró hogy szó szerint égeti a kezed!
Jövőhéten leadom garanciába javíttatni a kamerával együtt, de ez egyszerűen nevetséges...
Volt fém készülékházas telefonom, mégsem melegedett szinte semmit a telefon. Ezen tojást lehetne sütni -
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #26000 üzenetére
Nekem vodanal ingyen adtak egy zsir uj microsim-et, mikor vettem a telefont.
-
F_Gergely
őstag
Sracok mennyiert lehet ma eladni egy One M7-et?
Egy eves, van hozza gyari HTC autos keszletem, es ket asztali dokkoloegysegem. A telefon 1 eves meg van ra 1 ev gyartoi garancia. Vodafone fuggo de vodafonnal tudom fuggetleniteni.
Szeretnek valtano Sony Z2-re igy erdekelne kb mennyiert tudnam eladni -
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
Tanulság:
Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni... -
F_Gergely
őstag
Sziasztok, kicsit off de kivancsi lennek a velemenyetekre...
Eladtam egytelefont amit mar regota nem hasznaltam es a fiok melyen pihent. De delutan visszahivott a vevo hogy a telefon "egy percig sem mukodik mert kikapcsol a rossz akksi miatt" es kerne vissza a penzet.
En visszaveszem, bar nem orulok neki, viszont erdekes mod mikor adasvetel volt, kiprobalta akkor mukodott es nem kapcsolt ki. Masik fele a dolognak hogy megneztem ma regisztralt a forumba tehat 0 napos a nickje.
Mi van ha nem azt a telefont kapom vissza amit en eladtam? Arra is gondoltam engedek az arbol azt vegyenek bele akksit, de magat a keszuleket nem szivesen vennem vissza. Nekem ez kamu kifogasnak tunik, es mi van ha hazahozom nekem meg vigan elmegy a telefon egy napig? -
F_Gergely
őstag
Hat igen, kulsore a masolatok jok szokfak lenni, de ha kezben taftva nezed azert az anyagminoseg, a szereles minosege plusz anyaghasznalat ki szokott bukni. Bar ettol meg lehet jo de meg nem lattam olyat ami a gyarival megegyezo.
Viszont olyan replikat mar lattam ami a gyari keszulekhazat hasznalta csak a belseje nem volt ugyan az. -
-
F_Gergely
őstag
válasz
lofagi #25304 üzenetére
Hivasszuro eleg sok van a marketen van ingyenes is. En sokkal jobban sajnalom, hogy mig regen ha egy program blokkolta a hivast az ki sem csongott annal aki teged hivott. Ezzel szemben a mai hivasblokkolok csak pusztan nem ertesitenek a hivasrol de aki teged hiv annak kicsong.
Kedvenc programom meg Nokian tudott olyat hogy felmondtal egy adott szoveget vagy barmit, majd aki teged hivott annak lejatszotta majd bontotta a hivast. Legjobb volt!
Sajnos ma mar ilyen nincs es kicsong az osszes -
F_Gergely
őstag
válasz
hurrikan #24806 üzenetére
"a fókuszpontok váltogatásával is jól el lehet játszani, és ilyen viszont csak a HTC-kben van"
Ezt azért így nem mondanám.... Szerintem mindegyik telefon tudja, legalábbis samsungom, motorolám tudták és nem most hanem 2-3 évvel ezelőtt...
Oda fókuszál ahova kattintasz a képernyőn. -
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #24271 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, mert ha ugyan ennyi pénzért 3 gigás van akkor inkább azt veszi az ember, legalábbis én. Nem egy hónapra veszek telefont, és a Nexusnál emlékszem milyen volt az amikor a telefont megjelent királyság volt a memória mérete, aztán kijött pár android verzió és egyből rohadtul kevés volt, arról nem is beszélve hogy a fecbook is indult 10-20 megáról, kijött pár frissítés és egyből megeszik 100 megát... Oké a 2 giga elég de meddig... Nem hype-olom egyik gyártót sem, és nagyon vártam már az M8-at de valami tényleg elgurult a HTC-nél, mert sokkal jobb készülékkel is kijöhettek volna. És nem is lenne gond ezzel ha nem kerülne annyiba mint a többi készülék, amik viszont jóval jobb hardverrel rendelkeznek. De ez csak az én véleményem.
Kíváncsi leszek a Z2 tesztjére meg természetesen a M8-ra is, főleg ami a kamerát illeti... -
F_Gergely
őstag
válasz
Gulyopapa #24267 üzenetére
HTC M8 mérete: 146.4 x 70.6 x 9.4 mm
Sony Z2 mérete: 146.8 x 73.3 x 8.2 mmMegfogom nézni bemutatóteremben, de elvileg nagy méretbeni különbség nem lesz.
Az a baj az M8-al hogy igazából hű de nagy újítása nincsen, viszont a 200k nevetségesen drága érte, ha megnézem ilyen árkategóriában milyen készülékek vannak. Nem rajongok a Sony készülékekért, de sztereó hangszórója Z2-nek is van, a kamerája jobb, memóriája több innentől kezdve... -
F_Gergely
őstag
Hát gyerekek ahogy olvastam az új One megjelenését meg cikket a GSM Arénán, erősen filózom hogy inkább Sony Z2 lesz a következő készülékem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest