-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20796 üzenetére
Atlatszo also resz amugy sem lehet a sense miatt+nincs virtualis gombsor.
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #20793 üzenetére
-
Badboys
őstag
Néztem a Nexus 5 nál átlátszó az alsó sáv a 4.4 ben akkor lehet reménykedni? Jó lenne ha ezt a lehetőséget mi is meg kapnánk.
-
Ritka90
csendes tag
Sziasztok!
Megmaradt pár HTC kijelzővédő fóliám. Szerintetek érdemes bárhol is meghirdetni/eladni? -
-
Nuada herceg
őstag
válasz
FeRRaR1 #20786 üzenetére
honnan van neked olyan?
1 kicsi off:
Van akinek itt kiírja az avatarja alatt, hogy PH akármi, félisten, meg a többi..
Azt úgy hogy lehet? ha én átmegyek a prohardverre, akkor nekem is kiírja a fórumban, hogy mobilaréna?
Láttam hardveraprós kiírást is. Tökre teccenek ezek a cuccok. Meg logout blog meg a többi.Ha valakinek van 1 kis ideje, kedve, írja már le, hogy ez mi és hogy működik?
-
kdennis
aktív tag
Tegnap egy kicsit nosztalgiáztam munkatársammal. Meséltem neki hogy 2005-be volt először "okostelefonom" (PDA-m) HTC Artemis, akkor még részletre sikerült megvennem 150 ezerért. Nagyon menőnek éreztem magam hogy ilyen különleges mobilom van, a buszon is megkérdezték tátott szájjal hogy "az ilyen érintős kijelző????"
A lényeg hogy pont azért szerettem azt mert olyan egyedi készülékem van ami nincs minden második embernek. Azóta megjelent az iPhone, meg a többiek és marhára nem érzem ezt a varázst. Kb. akkor egy Audi R8-asom volt, most meg egy biciklim van, ami mindenkinek... és szinte a kutya se lepődik meg ezen.
És pont ez az az apró varázsa a HTC-nek még mindig (akár direkt akár nem) hogy nincs minden második embernek belőle, mint a Samsung vagy az iPhone. És az egyik kizárólagos ok nálam többek közt ez is, amiért inkább az egyedi és ritka fehér holló HTC-t választom..
Lehet egy kicsit gyerekesnek tűnik, de szerintem meg van mindenkiben az a vágy hogy a tömegből egy kicsit kitűnni és nem zombiként menni a többiek után.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #20772 üzenetére
Bármin kiváltja mindet, de miért nem próbálod ki, ingyenes.
Az utolsó szám hívását soha nem állítottam be, de szerintem advanced módban azt is tudja.Pont tegnap töröltem le, mivel észre vettem hogy már a Power AMP is tudja amire nekem szükségem van belőle, mikor utoljára néztem át a beállításokat, még nem tudta, úgy 3-4 hónapja.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20758 üzenetére
Természetesen ez a gyári füles, lehet funkcionalitásban nem túl jó, de szerintem nagyon jól szól.
Azért linkeltem, mert ennyiért nagyon megéri, sokkal drágább fülesekkel felveszi a versenyt, magyarul, felesleges keresgetni mást.....szerintem.(#20768) Badboys!
A gyári 4.4 ezekből a szempontokból nem hoz változást.
A root, toolbox, kernelcserével viszont minden kérdésedre igen a válasz, már a 4.3-an is. -
Badboys
őstag
Kérdezném azoktól akik 4.4 et használnak,az értesítő led 5 perces jelzését javították e? Az alsó fekete sáv átlátszó e ? A zárképernyő változtatható e mint 4.2 ben volt. Köszi
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20752 üzenetére
Kipróbálva, hát első benyomásra elég retek egy app, már mint sok helyet foglal (nem nekem volt gond, hanem B nő készülékén) de feltettük, nincsen benne egy valamire való beállítások menü, persze ettől még biztos megvan akinek pont ez felel meg, de ismerőseim inkább Skype meg Viber felhasználók, és én se látom értelmét ezek mellett.
De a kérdésedre válaszolva nem működik fülesen keresztül, bár szerintem ez az app hibája. Mivel minden más hibátlan. Nincs mód rá hogy átváltsak fülesre, mint skype esetében, pedig ott sem egy nagy mutatvány.
A Jabra Extreme most nincs nálam, az elvileg többet tud, zenét is átjátssza meg minden mást is, nem csak a hívásokat, szóval azzal lehet jó lenne, de nem tudom kipróbálni, faternál van 2000 Km-re innét -
FeRRaR1
őstag
Téma összefoglaló elolvasása sokat segít, mielőtt kérdezel:
"Hasznos tippek és trükkök:
GY.I.KAz alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: 4.2-es frissítés után a Settings / Display, gestures & buttons / Home Button menüpontban a 2. lehetőséget válasszuk. Ilyenkor a Home gomb hosszú nyomása fogja kiváltani a menüsávot és a Home gombon felfele húzott ujjunkkal tudjuk a Google Now-ot elindítani."
akoska07
Egyik ismerősöm sem használ tangot, hogyan tudok hívást tesztelni?
-
Saky1
csendes tag
Tegnap egy kiállított telefonon ki akartam próbálni az LCD TEST(pen9u1n) programot, de az alsó részen van egy fekete állapotsáv, benne 3 fehér ponttal. Hogy tudom azt az állapotsávot levenni, hogy láthatóvá váljon a teljes képernyő?
-
saintex72
aktív tag
Jó cucc ez a xiaomi füles, de eBayen még a drágábbak is kérdőjelesek a kommentek alapján. Nagyon aktuális lenne, mert megszakadt a gyári. Van egy pár másik, de amin van mic, az szintén eBay Htc.
Más, nekem sosem lilul a kamera sötétben, soha. Tegnap este játszottam egy kicsit vele és bemelegedett. Eszembe jutott, hogy kipróbálom a melegedős elméletet. Olyan szép lila felhők úsztak, hogy csak na.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20738 üzenetére
Én ezt ajánlom: [link]
-
mumk1
addikt
válasz
kdennis #20744 üzenetére
Elsősorban a hangzás és az üzemidő, illetve a mérete. A 6000-es akku meg elég meggyőző, még papíron is, illetve a mérete miatt még könnyen lehet hurcolni is, bár a súlya nem kicsi.
A kialakítása pedig tényleg olyan, mint egy kis szubcső és kellemes mélyeket nyom a méretéhez képest.@MerLinh
A HTC cuccát nem tudtam hol kipróbálni, de kétlem hogy jobban szólna.Az NFC támogatás viszont tény hogy hasznos benne.
-
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #20750 üzenetére
A kezed melege is segít a melegedésben, hiszen az jobb esetben 36fokos...
De tényleg, 30-40 fok az "üzemi" hőmérséklet. 50 fok felett kezdhetsz izgulni. De valóban semmi ez a melegedés a HOX-omhoz képest, az tudott olyat, hogy játék közben (pl. Real Racing 3) olyan forró lett, hogy a képernyő égette az újjam... -
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20749 üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a fülessel, HTC Desire mellé vettem anno, de a HOX mellett is hibátlanul szolgált, és eddig ugyan azt a hibátlan működést nyújtja a Oneon is.
Ha gondolod még 1 progit kipróbálok, de a többit soha nem használtam a felsorolásodból, fent sincsenek.
Kiskopika
Látszik nem volt tegrás HOX-od, az navigálás közben annyira túl tudott hevülni, hogy szinte égetett...
30-40 fok az kb semmi, ott kezdi magát jól érezni a soc -
Kiskopika
senior tag
En a napokba azt vettem eszre hogy elkezdett melegedni a kezembe bongeszes kozbe. (Internet 3g)
Mar figyelem es 5 es 10 perc kozott fekuszik 30℃ korulre, aztan nagy ritkan meg tovabb. Eddig 40℃ volt a csucs!
A lenyeg hogy eddig ez nem tunt fel, mas hogy van ezzel? -
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20718 üzenetére
Szia, csak most értem haza nemrég edzésből, de a Skypot kipróbáltam, (csak az van fent) hibátlanul működik a Jabra 2080-al.
Egyszer kiválasztod, hogy azon fogadja a hívásokat, és onnantól kezdve ott csörög és beszélek, ha utána hívok akkor is.
Füles téren:
Aki ilyenben gondolkozik, az tényleg nézzen be a füles topikba, nekem is így lett Beyerdynamic MMX 101 IE.
A beats és társai túlárazottak, nem szólnak olyan szépen, mint amilyen drágák, más márkából azonos áron sokkal jobbat kapsz. Én is beatset akartam, de felnyitották a szemem, azóta is hálás vagyok érte.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20739 üzenetére
Az a baj ezzel a fülessel hogy garantáltan gyárit én csak 25-30USD környékén látok.
De a fülhallgató topik összefoglalója korrekt és összeszedett olvasmány.
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #20741 üzenetére
Az MI3-hoz már azt hiszem ezt adják, de ha nem is, azzal együtt volt betervezve anno. Gondolom a TV, mediabox-ot vágod, meg ráálltak még a hálózati kütyükre. Valami NAS szerű dologra is emlékszem tőlük, az is tetszett nagyon.
Telóhoz még a power bank-ot emelném ki, nagyon szép, letisztult.Szerk: na ezt nézd, leesik az állad! youtubeon is érdemes rákeresni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #20724 üzenetére
Itt már nem akkora a különbség, mint régen, max a google cuccokból 1-2, ami eszi az akkut, a többi nem. De engem az is zavar, ha csak egy fölös ikont látok bárhol is, akár fogyaszt, akár nem (és itt nem elég csak az ikon elrejtés
).
Max fényerőm le van véve kb a negyedéhez és a google accountból kiszedegetve a sok szinkron (csak névjegyzék, gmail, naptár, task, alkalmazásadatok, személyi adatok szinkronizál (bár lehet utóbbi is fölös, de elfér)). Most pl 70%-on vagyok 1,5 óra kijelzővel reggeltől nézve.Ezen kívül nem tudom mi az, amit reflexszerűen kapcsolok ki. Itt még nem is szórakoztam annyira ezzel, örülök neki így, ahogy van.
Más: Az új Greenify működik nem rootolt telón is manualban, ahogy láttam!
(#20723) mumk1: az enyémben alapból van hangszóró
pont addig bírja a zenelejátszást, ameddig a teló is
(#20738) enginev3.0: Én majd egy ilyen fülest akarok beszerezni. Xiaomi jó cuccokat csinál, szerintem ez is minőségi és csak 16$
-
enginev3.0
félisten
Mért azok nem szolgálnak ki?
Én szeretem az alap fülest is, csak eddig a régi Sensation füles meg a One x füles is megszakadt, és gondolom egy idő után ha akarom ha nem, ha vigyázok rá ha "nem" a One is megfog szakadni
Egy füles meg nekem 2-3ezernél nem ér többet ... na jó max 5-6k, de az legyen márka, és szép jó legyen
10+k felejtős ilyenre -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #20727 üzenetére
Nekem van beatsem
Megalkudjunk? Vagy van egy monster purity prom is. Mond melyik kellene -
Xaels
félisten
válasz
Akkor miért nem keresel valami olyat ami jól néz ki, relatív jól is szól és évekig kiszolgál?
-
Vivira
csendes tag
szekra:
Köszönöm szépen, sikerült!
Steve1207:
Köszi, igen, a korábbi hozzászólásodból vettem a letiltós ötletet. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Még azt hiszem 2-2,5 éve lőttem egy nagyon jó replikának mondott, szerintem eredeti, beats headsetet.
Gyönyörűen szól, és azóta is bírja a strapát, szerintem a készülékhez adottak ennyi után simán összef*sta volna magát. -
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #20722 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy olcsó is.
Minden esetre szabvány méret és tényleg nagyon jó.
Papiron 12 óra lejátszást ígér aksiról. -
djapor96
senior tag
Ti milyen fotós appot használtok? Azt olvasom, hogy ha állítok az ISO-m, akkor jobbak lesznek a képek.... én a gyári fényképező programban semmi ilyen beállítást nem látok...
-
mumk1
addikt
Beruháztam egy ilyen kis hordozható BT-s JBL cuccba, hát mint mondjak, bitangul szól a ONE-al.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bari81 #20714 üzenetére
Valószínűleg több mint 1A ad le, és ez miatt közbe szól a telefon védelme, mert tényleg károsodhat, avagy túlmelegedett vagy a telefon, vagy a töltő. De ez csak a HOX-nál fordult elő párszor, szóval az első verzió lesz 99%.
Ha ehhez a telefonhoz beszéltek rá, vidd vissza garanciába, hogy hibás. Amúgy én is kipróbáltam sok autós töltőt, és egy egészen olcsó vállt be a legjobban:[link]
Ui.: Egyszer tavaly találkoztam egy másik furcsasággal is. A merítő kábel nevet adtam neki. Ha azzal tölteni akartad a telefont, akkor merítette
Haveromé volt, és cserélni akart velem, mert hogy az én gyári HTC kábelem hosszabb, elér neki hátra .....
Mondom esélyes hogy a merítő 10 filléres gagyidat rádugjam az én telefonomra -
Bari81
tag
Hali! Rábeszéltek a gyorsboltba egy GHOO 1A autós töltőre. Jól is működött 1 hónapig, tegnap viszont kiírta a ONE, hogy csatlakoztassak gyári töltőt mert károsodhat a telefon.. blabla, felkiáltó jelet tesz a battery ikonra, és nem tölti a telefont. Mi okozhatta ezt a jelenséget? Azóta nem tudom autóba tölteni.
-
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #20698 üzenetére
Nem toltak ki semmit sem.
Egyszerűen a Francia szolgáltató hibázott.
Maga a Francia HTC közölte hogy semmiféle frissítés nem jelent meg, és nem is küldtek ilyen infót senkinek sem. Frissülni sem frissült senkinek.ugyanis még nincs kész.
Ha minden igaz a Moto G helyett a One profiljába írták ki a 4.4.2-es frissítésről szóló hírt, ennyi történt csupán. -
Steve1207
veterán
válasz
Vivira #20709 üzenetére
Alkalmazások menüpont > Mind fülön a gyári nem használt fölös appok letilthatók. Persze csak óvatosan, de a nagyrészét nyugodtan lehet (pár hozzászólással ezelőtt leírtam, miket tiltottam, azok sose okoznak galibát és érezhetően jobb, hogy nincs az a sok sallang progi)
Néma üzemmódba én a hangerő le-vel szoktam, gyorsan az aljára és kész. Vagy rajta van a hang és kijelzővel lefele fordítom és elhallgat.
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20692 üzenetére
Köszi!
Az elsőre be van kapcsolva a mindig, az akkunál az alvó mód be van kapcsolva. Akkor ez a baj?
Ezt ha kikapcsolom és az alvó mód idejébe beírom az éjféltől reggel 8-ig, akkor rendben lesz?Még egy kérdés, ha szabad. Hogyan tudom villámgyorsan néma üzemmódba váltani? Lehet a főkapcsolóhoz rendelni ilyen menüpontot is?
Illetve letiltani esetleg törölni olyan "gyári"alkalmazásokat amit sose fogok használni pl. Facebook. -
FeRRaR1
őstag
Megjött a TwoWay, Jabra a töltőn
-
Levente17
tag
válasz
migabi24 #20704 üzenetére
Nehny napja olyan problémám van hogy amikor a kis füleket lehuzom akkor ha tegyük fel a wifi-t be akarom kapcsolni sokszor a sokaid erintesre se akar semmit se csinálni...De ez más fuleknel is így szokott lenni..néha csinálja néha nem...a telefon többi részén nem tapasztaltam ilyet..
Valakinek hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest