- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #19799 üzenetére
Sokan fognak remegni miatta
Engem sem zavar, ha nem dobják bele azokat, ha cserében ugyan olyan jól fog bánni az erőforrásokkal mint a One na meg mi értelme lenne ha a telefonomnak nagyobb lenne a felbontása mint a PC-mnek amin játszom vagy a TV-mnek amin filmezek...
A kamerával a felbontással kicsit túllőttek a célon, de a megközelítés nem volt egyáltalán rossz. Nem véletlenül mozdult el hasonló irányban az Apple is. Jelenleg olyan helyzetekben képtelen vagyok értékelhetőt fotózni ahol a One-al még simán jó képeket tudtam csinálni.
Amit még remélek, hogy megtartják ez a kicsit "éles"-en férfias formát és nem kerekítik túlságosan le.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19787 üzenetére
hát azért ez így nem igaz... van amikor 2-3 napig is van fent egy rom.
ha nem akarnék romolgatni, akkor nem vennék androidot, hanem iphone-t vagy windows phone-t használnék.
valahogy azok a rendszerek romolgatás nélkül is hibátlanul futnak.
vannak korlátok, vannak hibák mindnél, de ki mire alergiás....
én pl. arra, ha egy rendszer akadozik. (android)
viszont a kis kijelzőt sem tudom megszokni. (iphone)
az alkalmazások korlátja is idegesít. (windows)
az utóbbi kettővel nem tudok, nem lehet mit kezdeni, így maradt az android.
az android rendszeren a legjobb telefon szerintem most a one, de ez sem hibátlan.
szerencsére kaptunk szabadságot, lehetőséget, hogy ezen javítsunk így, úgy, természetesen a rommerek nagy nagy elismerése mellett.
míg egyes emberek kíváncsiságát, fantáziáját, alkotói vágyait kielégíti egy egy háttérkép kicserélése, vagy egy egy widget felcserélése, addig nekem ez kevés.
kicsit nyughatatlan vagyok, pláne így a készülék megszerzésének kezdetén, aztán visszább veszek, mivel rájövök (kitapasztalom) hogy nekem melyik az igényeimnek legmegfelelőbb rom.
ahogy Steve1207 kollega is írta, a miui az egy más tészta.
anno az android kezdetén (2.3) nagy előrelepést hozott maga a kinézet, és a sebességbeli különbség is, így olyan nosztalgiával gondolunk vissza, mint egyesek mondjuk egy jó zenére, amit néha jó meghallgatni.
szóval több dolog miatt foglalkozom ezzel a dologgal, de főleg azért mert szeretem.
az más kérdés, hogy erről miért tartok itt kibeszélő show-t...
egyrészt mindig van olyan, aki egyes dolgokat jobban tud, tapasztalta, vagy éppen korábban már belefutott egy egy dologba, a másik pedig az, hogy ha valaki utánam szeretne hasonló dologgal foglalatoskodni, akkor ha picit utána néz, olvas a dolgoknak, akkor megtalálhatja a postjaimban a választ.kérlek emiatt ne haragudj rám!
-
Xaels
félisten
[link] újabb pletyi az utódról.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
spawn21 #19790 üzenetére
Nem tudok átsuhanni felette, mivel napok/hetek óta csak erről van szó.
De persze minden rendben van, csak leírtam hogy mit gondolok erről.
Gondolom nem baj. Nyitott topic, mindenki leírhatja hogy mit gondol ...Szóval nem bántás vagy hasonló, csak szeretném megérteni a mozgatórugóit
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #19789 üzenetére
Aki használt anno MIUI-t mindig is vissza-vissza fog nézegetni, mert a V3, majd V4 rendszert egy élmény volt használni. A cserélgetés meg nem elégedetlenkedés, hanem hobbi, ez a szép a droid világban (alsó kategóriában kevés a fejlesztő, csak itt van lehetőség mindig)
Egyébként csatlakozom a táborhoz úgy néz ki jövőhéttől, bár kivételesen marad zárva a teló. Jó látni a sok "ismerőst" HTC vonalról
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #19779 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki, hogy a HTC a One kategóriában rááll a kevesebb készülék, több frissítés dologra
Egy kicsit Apple féle megoldással, ami azt jelenti hogy most kiadhatnának egy HTC OneS-t (nem One S-t) amiben kevés az újítás, mint az iphoneoknál, majd jövőre pedig egy teljesen új dobás
Ugye erről is volt szó tavaly egész évbenÉs eddig ha a frissítéseket nézzük akkor egész jól állunk, és nekem ez a 3 telefon is tetszik kategórián belül, mini, one, max. Mellette meg fut a Desire család, ott kevesebb jóra számíthatnak a vásárlók, de több, színesebb készülékre
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19780 üzenetére
vegul is mumk1 kollega altal linkelt video jol mutatja, mirol van szo.
jo ez a miui, jo, de valahogy hianyzott a sense, igy visszaraktam a vipert.ami eleg erdekes, az az, hogy megprobaltam nandroid mentesbol visszaallitani az egesz rendszert, koztuk a recoveryt is, gondoltam, hatha.
es iiiigggeeen, visszaallitotta a 2.6.3.3-as recoveryt, igy nem kellett pc-rol parancssorral kinlodnom. -
szegto
senior tag
Üdv.
Sikerült szert tennem egy ilyen csodára.1.55ös HBOOT van a készüléken.
Ezt lehet S-OFFolni, hogy utána vissza tudjam állítani LOCKED és S-ON-ra?
Ha igen, van erről vhol magyar leírás h hogyan?Köszi.
Üdv -
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #19771 üzenetére
Na az ilyenek miatt nem merem én se nyitni Dev-vel, illetve még a 2. év végén még beruháztam volna egy ingyen aksicserére a garancia keretein belül
(mivel gariztatásnál az aksicsere mindig megtörténik).
Amugy a garivesztés- nem vesztésre még annyit reagánék, hogy ha a bolt azt mondja, hogy garanciavesztés van, de a magyar jog szerint ilyet nem lehet csinálni, akkor se tudsz mit tenni, mert ha el is éred hogy kivigyék gariztatni (és ha perre kerül a sor egy 130k s telefon miatt, akkor az szerintem sokkal többe kerül ennél, illetve sokkal több idő). akkor még mindig kérdés, hogy külföldön megcsinálják e neked. -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #19778 üzenetére
De akkor ki veszi meg ha - majdnem - ugyanazt kiadják még1x ?
-
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #19775 üzenetére
Akkor még belefér az 5" ha maga a készülék háza nem nő csak a fekete keret csökken illetve a gombsor lesz keskenyebb. ()Múltkor fogdostam egy Note3-at, hát elég batár jószág, nekem konkrétan a hangerő gombokat sem sikerült elérnem egy kézben tartva, na azt nem szeretném) Remélem megtartják a One csapott széleit és nem olyan műanyag rémség lesz mint a Mini vagy a Max esetében. A kamera ha 8MP-es lesz már bőven elég lesz ezzel a technológiával.
Szerintem megint Március vége lesz a megjelenésre kitűzött dátum amit remélhetőleg tartani is tudnak. Bemutatás meg az MWC előtt nem sokkal februárban vagy az MWC-n február végén lehet számítani.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19775 üzenetére
Én is így vagyok vele... 4,7 még elfogadható de 5.... na meg az a 2 GB ram? Még ha kicsit nagyobb megapixeles is lesz a kamera kit érdekel.. szinte semmi különbség nem lesz! Ezzel a One-al nagyot alkottak szerintem, nehéz überelni.
-
mumk1
addikt
Jönnek a találgatások.
[link]
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19763 üzenetére
Biztos igazad van .De voltam hasonló perben .Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat.
.Tudom kinek adtak igazat Reálisan kell látni a dolgokat. Hivatalos állásfoglalást is kiad hatóság részére a HTC .Valószinü nem arra az emailra fog alapozni a biróság. Mi az autó példája sem jó? Két estet emlitettem mint irtam. -
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19761 üzenetére
Te nagyon sok mindennel nem vagy tisztában, de legalább arról hangosan véleményt nyilvánítasz.
Idekevered a szakértőket, meg kevered a jogi személyeket.
Szerinted egy polgári peres eljárásban, ha egy jogi személy és egy magánszemély áll egymással szemben, akkor az előbbi az utóbbi felett áll az eljárásban?
Baromira nem, mert tudod a polgári perben a felek egyenrangúak.Állítod, hogy amit a htc leír a sablon emailjében, az bizony szentírás, amit senki nem vonhat kétségbe, még a bíróság is.
Szintén hatalmas butaság, mert bizony kétségbe lehet vonni, mint már mondtam, a garancia ma jelenleg hatályos magyar törvények szerint nem vonható meg ilyen könnyen, főleg nem teljesen, de te csak azt tudod hajtogatni, hogy a htc valamit leírt, akkor az úgy van, gondolom még tisztességtelen ászf kikötésről sem hallottál, mert amit egyszer egy cég papírra vetett, az onnantól törvény szerinted.
Hogy aztán a szakértő és a büntető per hogyan keveredett ide, azt végképp nem tudom.Látszik, hogy halvány lila gőzöd nincs erről, de azért mondod a magadét.
Szerintem ezt a témát itt fejezzük be, legalább is én biztos már nem fogok reagálni a sok sületlenségre, küldözgesse csak a telefonod a napi jelentéseket a htcnek, de legalább a topicot ne offold tovább!
-
djapor96
senior tag
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19760 üzenetére
Az autógyár hivatalos szerv szerinted? Ha ennyire tisztába vagy a jogi dolgokkal emlitettem egy polgári peres és egy bünvádi esetet. Szerintem az autogyár hasonló mint a HTC de lehet már ezt sem jól tudom.De mind1 hagyjuk ne kerüljön erre sor, én azt mondom senkinek se a HTC tulajok közül.
Te az emailt honnét kaptad nem a HTC-töl mit irtak benne nincs garancia.Szerinted azt a papirt ha oda kerülne a sor a biroság nem fogadná el a HTC-töl? Amikor fehér feketén le van irva amikor nyitod ,hogy mik a következményei .
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19757 üzenetére
Ne vitazzunk szerintem ezen.
Te hivatalos eljarasokat, hivatali embereket, szakertoket kavarsz ide.
Ez egy jogi szemelyisegu tarsasag (htc) es egy magan szemely, de legyen egy masik ceg, mondjuk egy xy zrt. polgari vitaja, ahol egyforma "szinten" allnak a birosag elott.
A masik, a rendor sem mondhatja, hogy ittal, errol hatosagi orvosi vizsgalat KELL.
De tenyleg hagyjuk a dolgot...neked van igazad! -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19755 üzenetére
Akkor mi a bizonyiték a Te szavad? Pl van egy garis autod megtuningolod a szekértö megállapitja hogy a tuning miatt ment tönkre a motor .Ott sem a szakértö szavát veszik ugye figyelembe ha nem a tulajdonosét mert Ö azt állitja ,hogy Ö igazán nem csinált semmit az autoval. Reális dolgok.
Vagy részeg vagy és de azt mondod a rendörnek meg a biroságon is ,hogy én nem ittam semmit akkor ugye nem itélnek el mert csak a Te szavadra adnak.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
csacsi67
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19751 üzenetére
De a bootloader hogyan kommunikál szerinted?
Ha nincs benne sim, kapott egy gyári törlést (tehát se felhasználói fiók, se mentett wifi hálózat), usb-n keresztül sem kap netet, akkor mégis hogyan küldi rólad azt a temérdek fontos infót?
Hagyjuk már a keverést a "de miért csak gyári", azért, mert csak azok rendelkeznek a megfelelő aláírásokkal, ezért sem tudják pl: a bint emulálni, mert nem olyan könnyű ilyen aláírást készíteni.
HUTCHDB: ami volt azt nem igazán nevezném jogászkodásnak, csak szimplán "snowden parának".
-
HUTCHDB
nagyúr
kis jogászkodás után "komoly" kérdésem lenne:
miért nem íródik át a recovery-m?
2.6.3.0-ára szeretném visszatenni a 2.6.3.3-ról.fastboot erase cache
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot erase cacheparancsokat kiadom, és le is fut a flash, de hiába indítom újra recovery-ben csak a 2.6.3.3 marad rajta.
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19750 üzenetére
Szerintem a bootloadert látja ,hogy nyitva van-e, ha bekapcsolod a telefont. Én nem vitázok ezen .Pl a google driverra miért nem tudtál akkor csak gyári rendszerrel regisztrálni a plussz gigára. Nem is hiszed el Te el mit tudnak rolunk. De Te abban a tudatban élsz én meg abban amit én tudok.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19749 üzenetére
De kérdezem, hogy mind két esetnél ott voltál?
Vagy csak a két eset említése miatt gondolod úgy, hogy a kis jegyzetelő manó, ami a telefonba van rejtve folyamatosan küldi a napi jelentéseket?
Mert szerintem csak simán kétszer kérték ki a bin filet.De ok, telefon ki van kapcsolva, belépsz bootloaderbe, gépen cmd megnyitva, ami nem lépett ki a netre, bin alkalmazva, telefonon gyári törlés és újraindulás, bootolás után pedig nem ír ki semmit arról, hogy jelentést küldött volna bkinek (sim és wifi nélkül hogyan is tudna?!) vagy be se bootol általában ilyenkor a gyári rom, hanem bin futtatás után gyorsan vissza bootloaderbe, recovery fel és főzött rom telepítése, ami mindent legyalul, ami gyári.
Tehát akkor, mikor, mi és hogyan küldi a te titkos jelentéseidet?Válasz: sehogy.
Amikor vki rákérdezz az imeire, akkor simán csak a bin lekérés logot kapja meg.
De ahogy a smartshopban is mondták, csomószor fordult elő, hogy nyitott telefont javítottak ingyen, mert egyszerűen nem vonhatják meg csak ezért a garit. -
Loboda
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19746 üzenetére
Ja, mert valószínű, hogy egy nem gyári rom elfogadja a hivatalos otát, komolyan, miről beszélsz?
Otához gyári rom és locked/relocked bootloader kell általában.Ott voltál mind a két nyitáskor?
Az, hogy a t elfogadta s-offal kb a saját hibája.Én reálisan gondolkodom, te élsz összeesküvés elméletek közepette.
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #19743 üzenetére
Akkor válaszolj kérlek erre miért nem lehet megfrissiteni mokolt készüléket OTA-án?
Valamint akkor nekem miért irta le hogy 2 x lett nyitva és a bin kod csak egyszer lett lekérve. Reálisan kell gondolkodni.
Mondom én 28 -án beadtam egy miinit ami s-off-os volt Csak lockedet csináltam ma vettem át a vadi ujjat a T-töl.
Én megfogadtam ,hogy többet nem kérem le.A megvétel után másnap nyitottam a minit. -
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19744 üzenetére
Egyáltalán nem hasonló, továbbá a gyártó leírhatja feketén fehéren, csak azt a garanciát nem lehet csak így megvonni, legalább is nem a hatályos magyar törvények szerint.
Ja, biztos kommunikál, sim, wifi vagy más kommunikációs lehetőség nélkül, ne legyünk már ennyire paranoiások, maradjunk inkább a realitás talaján.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19740 üzenetére
Azért nem igy van az teljesen hidd el nekem a HTC papirja többet ér mint a Te szavad . A per alapja pont erröl szol a garanciárol. Fehér feketén le van irva a nyitáskor ,hogy a garancia elveszik. Akkor miért ne érvelhetne vele bizonyitékként.Hülye lenne ha nem élne vele ha már oda kerülne a sor.
Én sem vitázok ismerem hidd el a jogszbályokat 23 évig volt rá idöm vele foglalkozni.Edenyke Példaként irtam nem sok köze van, de hasonló az eset. Szerinted nem komunikál a htc szerverrel? Ezt komolyan gondoltad?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19739 üzenetére
A szolgáltatók tudják megmondani, hogy milyen imsi szám és milyen imei szám volt fent a hálózatukon és milyen celláknál, hány alkalommal, mennyi ideig és milyen forgalmat bonyolított, ezen adatokat tárolják x évig, amit megfelelő megkeresés esetén adnak át hatóságoknak, akik legalább egy telefonszám vagy imei alapján intézik általában megkeresést.
A telefongyártóknak ehhez semmi köze, nem is értem, hogyan került ez ide.
Htc nem azt rögzíti, hogy te a telefonodat mikor nyitod, mert nem is tudná, nincs kiskapu, ami folyamatosan kommunikál egy titkos htc serverrel, egyszerűen a bin file lekérdezést naplózzák, ami mivel az imei számodhoz kötött, a bint pedig ők generálják és küldik neked.
Mondhatod azt, hogy nem használtad fel, de a feltételeket még letöltés és adatok feltöltése előtt elfogadtad.
Más kérdés, hogy ha esetleg bírósági útra terelődik, akkor a htc érvei nevetségesek, de ugyanakkor az, aki unlock után ezzel összefüggésben téglásít, ne várjon el ingyenes javítást. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19739 üzenetére
pont jónak mondod, hogy a hatóság hogyan csinálja, és mit tud igazolni, kvázi bizonyítani......
szerintem kevered a szezont, a fazonnal.
a lényeg, hogy a hatóság (vagy ahogyan te fogalmaztál a yard) a távközlési törvény által hivatalos adatrögzítésre kötelezett szolgáltatót büntetőeljárás keretében megkeresi, és azon adatokat, amit neki tárolnia kell, megküldi a megkereső nyomozó szervnek.
ebbe beletartozik pl. a hálózatra való fellépés is, stb., stb.
viszont NEM TARTOZIK ebbe a körbe pl. a htc telefon nyitásának, zárásának a gyártó általi rögzítése...miért is tartozna, hiszen a htc nem hatóság, nyilvántartása, "szava" polgári peres eljárásban dettó ugyanannyit ér, mint egy felhasználó szava.
a saját nyilvántartása nem hiteles külső szerv (pl. bíróság) felé, mint ahogyan a videó felvétel is "csak egy újabb bizonyíték" lehet a sok egyéb mellett.amit írtam a videózásról nem a kisujjamból szoptam, vagy a képzeletem szüleménye. az egyik jó barátom a n.... márkaszerviz vezetője, ők ezt a "kiképzést" kapták, és ezt a csomagbontást alkalmazzák nagyobb értékű telefonok esetén.
offba teszem már, mert nem tartozik ez a dolog közvetlenül a one-hoz....
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19738 üzenetére
Mert kitudja mutatni ,hogy nyitva volt. Ha nem tudna csak hasraütés szerüen rá mondaná akkor lehetne vita tárgya.Venni akarsz mondjuk egy telefont beleteszed a sim kártyád de nem veszed meg kb 10 ercig volt benne , kitudja mutatni a yard ,hogy a Te sim kártyád volt benne vagy is a Te neveden lévö.
Én amikor vettem lekértem 2 x alakalmat irt ,hogy nyitva volt nem is egyet tehát az is látta amikor vissza lett zárva majd ujra kinyitva.
A hatoság a tényeknek hisz ,nem a Te általad kitalált hülye történetnek .Akkor azt is rá lehetne fogni ,hogy Ök nyitották ki az után amiikor szervizbe adtad.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19736 üzenetére
én értem, hogy adatot gyűjthet, de a saját nyilvántartása miért lenne igazolás vitás esetben?
hallottam már olyanról is, hogy egyes helyeken videózzák a javítást, mert perek sokaságától tudják megvédeni magukat a cégek.
vannak olyanok, akik mindenért perelnek, és perben felsorakoztatnak annyi tanút, amennyit akarnak, hogy így, meg úgy volt beadva a készülék javításra, ráadásul nem "rettennek meg" attól sem, hogy teljes videót készítenek arról, ahogy mennek be a szervizbe, és arról, hogy hogyan adják át a telefont, mind a külsőt, mind belsőt illetően.
csak nálunk van ez az alamuszi belenyugvó hozzáállás...már bocs a negatív jelzőért.jah, köszi a linket a recoveryhez!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #19731 üzenetére
melyik ez a 2 pont?
éppen most akarom kipróbálni a miui-t, csak másik recovery-t kell hozzá feltennem...
tényleg nincs valakinek linkje 2.6.3.0-os twrp-s recoveryhez, ami .img kiterjesztésű?(#19732) Gulyopapa!
nem erről van szó, hanem arról, hogy teljesen különböző módon állnak a dolgokhoz.
a lányom hox-a nyitott (csak htc dev-ről nyitható, nincs s-off), nem volt hozzá garancia levél, írtam a htc-nek, e-mailben kaptam választ, hogy eddig és eddig élő garanciája van a telefonnak.
ezzel az igazolással javították már 2x.(#19734) Loboda!
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19730 üzenetére
Majd amikor raksz fel ujj romot és elinditod a készülkéket a msáodik menüt figyeld Ök sem hülyék hidd el tudják ,hogy nyitva volt.Mondom nekem 2 esetben volt nyitva napra pontosan leirták. Vannak ott a telefona jogi feltételek azt sem árt ha átnézed.
Abban igazad van ,hogy ha lekéred a kodot nem biztos ,hogy felhasználod de nem a kod lekérés alapján nézi meg.
HTC jogi rész olvasd át. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19727 üzenetére
én csodálkozom?
én ilyet nem írtam....
laboda kollegának hívtam fel a figyelmét, hogy a htc oldalán keresztül kinyitott telefonoknál ez a helyzet.
viszont továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a korábbi bootloader revone-vel nyitott, és teljesen gyárira visszaállított telefonjaival nem tudnak mit kezdeni, mivel nyomtalanul visszaállítható.
visszatérve egyébként a dev-es nyitásra, több olyan dologról lehet itt-ott olvasni, hogy a kód lekérése miatt garancia megvonása miatt visszaadott telefonok esetén ha a htc nem tudja igazolni a nyitást, (mert visszaállítható úgy is a telefon) és a tulaj azt mondta, hogy ugyan lekérte a kódot, de meggondolta magát, és mégsem nyitotta, akkor a fogyasztóvédelemnél mivel tud érvelni a szerviz?
mondom, az új hboot-os telefonok is visszazárhatók, csak a nyitáshoz kell kód, amit a htc automatikusan úgy kezel, hogy azzal nyitás is megtörtént, pedig ezt neki igazolnia kell.(#19728) Loboda!
ezt írtam én is... -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #19722 üzenetére
Akkor olvasd el az enyémet. Nem hinném hogy minden szervizbe küldött készüléket ellenőriznek. Nem szabad lekérni .Az a lényeg benne.
Loboda .De tuod én már azt lekértem és nekem az a készülék 2 alaklommal volt nyitva mind a 2 alkalmat le irta a HTC.
De olvastad a minimet .Ma át is vettem .Jó szerintem ott a t-intézte a cserét.
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #19725 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy htcdev-es nyitás, majd egy teljes gyári vissza állítás után, eltüntetve a nyitás minden nyomát, szervizbe küldött készülékről mit mondanak!
Ilyen még nem volt! Akik lekérdezték, mindenkinek nyitva volt a bootloadere miközben elküldte a HTC-nek az készüléke sorozatszámát, garancia ellenőrzése céljából!
Elég volt a HTC-nek hálózaton keresztül ránézni a készülékre, és már látták is a nyitást!csacsi67 kollégával lett volna egy lehetőség ennek a kipróbálására, de sajnos nem jött össze, mert búvárt csinált a telójából, miközben vártuk a HTC visszajelzését!
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
s3nsitivity #19717 üzenetére
Desire 601
-
beloadjoker
őstag
Csáó
A kezdő képernyőn hogyan lehet rögzíteni a widgeteket hogy hosszabb nyomás esetén se rendeződjenek át?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #19717 üzenetére
A repedt kijelző miért is garanciális?
Házilag senki sem cserélt mert nagyon macerás és otthoni eszközökkel gyakorlatilag csak szétbarmolni lehet a telefont. A szerviz meg 50k alatt nem hiszem, hogy hozzányúl.
-
zsoltiz
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni HTC One tulajoktól. Készítettem egy appot, itt írtam róla bővebben az androidos app topicban:
http://mobilarena.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/hsz_40877-40877.html
Egy HTC One tulaj jelezte, hogy a storage kijelzés bekapcsolásakor FC-vel elszáll a program (más telefonokon működik). Letesztelnétek páran? Kíváncsi lennék, hogy egyedi eset, vagy pedig minden htc one érintett valami inkompatibilitás miatt.
Aki kipróbálja és FC-be szalad az kérem az FC dialógus ablakban kattintson a "Jelentés" gombra, hogy megkapjam a bugreportot. Esetleg írhattok privátot is, ha valami egyéb észrevétel van.
Ha egy mód van rá kérlek ne adjatok emiatt a bug miatt 1 csillagot a programra
Előre is köszönöm!
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem.
Telefon vásárlás előtt állok. És nem tudom mit válasszak, viszont a pénztárcám a One-t sajnos egyből kizárta. Mivel olyan 80e-ig akarok költeni.
De egy ismerősömnek van egy repedt kijelzős-e amit 80ért ideadna. Garanciális.
Cserélt már valaki kijelzőt? Vagy szakszervízbe tudjátok mennyiért cserélnek?Köszi előre is!
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19714 üzenetére
Érdemes biztosítást kötni.. akkor ha baja lesz, tutira kicserélik.
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #19714 üzenetére
Azért hardver update-be ne reménykedjetek.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #19711 üzenetére
Akkor nyitom a htcdev.com-on keresztül!
Muszáj volt elküldenem, már nem hallottam a telefonon keresztül a beszédet! -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #19701 üzenetére
Kitetoválom ha én is kapok újat
-
saintex72
aktív tag
Gyári Headsetet cseréltetett már valaki a T-nél?
Első körben a telefont is ki akarták küldeni vele. Szó sem lehet róla. -
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #19701 üzenetére
vagy nem csinálnak vele semmit =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest