- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Én is beadnám, de félek, hogy valamit csinálnak vele. Karcok, rossz illesztés....
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #19698 üzenetére
Az enyém is!
-
enginev3.0
félisten
One beadva javításra
-
Steve006
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság jött elő egy olyan problémám, hogy a 3g-m el-elszáll. Ez olyankor jön elő, amikor bekapcsolom a wifit, majd azt kikapcsolva, a 3g nem áll vissza.
Újraindítás általában megoldja a hibát, de ezt naponta 3-4 alkalommal nem jó lejátszani.
Valakinek ötlete?
Előre is köszönöm! -
Badboys
őstag
BUÉK mindenkinek!
Videó nézéskor pár perc után ki kapcsol a kijelző ezt miként lehet orvosolni? Időnként valamit babrálni kell a kijelzőn,hogy ne kapcsoljon ki folyamatosan. Nagyon zavaró úgy,hogy újra indul a lejátszás alkalmanként. Már szét tuningoltam magam rajta,de nem jöttem rá miért teszi .
-
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19694 üzenetére
Nem azért irtam ettöl még el lehet lenni vele .Nexuson anno probálta ezt megoldani a google de nem jött össze valamiért nekik. De ez csak olyan padon müködik ami tudja a celluart is .Tehát repülö mod majd a wifit kapcsold vissza egy kis idö után alvó modba megy a wifi, ezt a routerbe látod is ,hogy nincs fent.
-
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #19693 üzenetére
Mondom, hogy elhiszem, de majd kipróbálom, mert repülő módban nem használtam még a padot. Furán hangzik, hogy úgy is megkapom az üzeneteket. Telefont is csak repülőn használtam repülő módban. Azt hittem eddig, hogy az benne a lényeg, hogy offline.
Annyira nem érzem olyan nagy problémának, hogy jobban merülne tőle a telefonom, mint anno az iphone.
De attól, hogy ezt havonta kitárgyaljuk a fórumon nem sok minden változik. Mármint, hogy az iOS mennyire jobb ebben. Másban rosszabb, szerintem. -
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19690 üzenetére
Nézd meg a router setupjába mig a droidot mindig látod ,hogy fent log addig az ipadet nem fogod látni. Tapasztalatból irom .Vagy mondom ki is tudod probálni repülö mod wifit engeded neki csak és ugyan ugy megkapod az üziket .5 perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit.
-
Gulyopapa
addikt
Azért ha a késői telefonokat is lehet majd ROM-olni, kipróbálnám, annyit beszéltetek itt róla
-
Koris
aktív tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
pixelmester. #19688 üzenetére
En nyomogatom, ha azt akarom hogy tovabb birja!
De nem latok kulonbseget, ha van is szerintem csak placebo! (Ez csak a magan velemenyem, nem hivatalos) -
pixelmester.
aktív tag
Az energiatakarékos funkcióról kinek mi a véleménye?
A nagy HTC-szakértőket kérdezném, hogy vajon a 4.4 a Desire 601-re is ki fog jönni?
-
hurrikan
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #19667 üzenetére
Neten vannak magyar nyelvűleírások hozzá, ha az ember rászán kb. 15 percet az elolvasására akkor megy neki. Egyik leghasznosabb progi telefonra, a minap is meg tudtam vele pl. oldani vele azt, hogy widget locker és Poweramp közvetlen feloldása működjön szerintem az árának a többszörösét is megéri.
ui: Boldog újévet minden Forumtársnak!
-
szekra
addikt
Nektek is olyan a hangszóró, hogy amikor bekapcsol pl. egy értesítés vagy bármi hang, ha annak vége sistereg egy picit, majd pattan egyet és csendben marad. Ezt csak tök közelről hallom ha a fülemhez rakom. Mintha hang után ilyen standby modba kerülne, majd kikapcsol és néma lesz..
-
Gulyopapa
addikt
válasz
spawn21 #19672 üzenetére
Volt itt 4 napig egy i5.
Nyomogattam.
Szép és jó de nem cserélném el.
Kis ketyerének tűnt a One-hoz képest.
A One hangjától pedig csak hebegett-habogott a tulaj ( aki egyébként a vejem).
A kamera appoktól szintén ... hogy ezt én töltöttem le vagy alapból tudja a telefon ??? -
Zirowe
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #19661 üzenetére
sok 3G is volt benne, de hogy mennyi azt nem tudom, mert folyamatosan minden fut 3G, WIFI, mert nem kapcsolgatom, nem akarok ezzel foglalkozni....
mondjuk iPhone-n alvó módban wifiről automatikusan átkapcsol 3G-re, mert állítólag a 3G kevesebbet fogyaszt, mint a wifi.
amúgy ahogy látszik is, volt benne kb. 2x15 perc navigáció is.ja, még egy dolog, én ezt az alvó módot nem használom, ( ki/be (akkumulátor) -> alvó mód) mert akkor nem jönnek meg az e-mail-ok, ha huzamosabb ideig nem nyúlok a telefonhoz.
-
farena
tag
BÚÉK mindenkinek.
-
Loboda
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
osztraksajt
őstag
BUÉK mindenkinek!
Tegnap volt szerencsém egymás melett fotózni egy S4-el a buliban. Színhűségben, dinamikában és zajosodásban péppé-pürévé verte az S4-et. Az amúgy elvakult fan is csak hümmögni tudott, akkora volt a különbség a képek között azonos körülmények mellett. A végén csak annyit tudott mondani hogy jó, de az S4-nek akkor is nagyobb a felbontása.
-
F_Gergely
őstag
Nagyon Boldog es Bekes Szeretetben es Egeszsegben Gazdag Uj Evet Kivanok Mindenkinek
-
szekra
addikt
Buek
-
Valkűr
addikt
BUÉK!
-
enginev3.0
félisten
Boldog Új Évet!!!
-
Levente17
tag
Mindenkinek sikerekben gazdag évet kívánok!!
-
csacsi67
addikt
válasz
NandorHUN #19651 üzenetére
Mult héten adtam be egy T-s minit ami nyitva volt csak lockedet csináltam rajta s-off maradt ugy ahpogy van.Tegnap jött az sms ,hogy kész.Kicserélték a készüléket majd csütörtökön megyek érte .Igaz a hiba nem volt össze függésbe semmivel mivel széria hiba oldalso müanyag keret meg a hátsó müanyag tele hajszálrepedéssel. T-pontba adtam le be sem kapcsolta aki átvette.
-
Laca1212
őstag
Valóban így van!
De ebben az esetben ha elalszik a kijelző (még nem zárolt), akkor a home gomb megnyomása után kilépett az épp úgy maradt alkalmazásból. Csak power gombbal lehetett úgy felkelteni, hogy ott lehessen folytatni ahol épp kikapcsolt a kijelző.
Ha power gombbal zároltam a telt, akkor ha home-ot nyomtam, bejött a feloldás és aktuális app-nál folytatta.
Szóval visszakapcsolva S voice-ot már megjegyzi, hogy hol aludt el a kijelző.(#19640) Bdanyy:
Én fél évig bírtam S3--al. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
NandorHUN #19645 üzenetére
a linkelt oldal a htc hivatalos oldala.
az ott jelolt keszulekekre hivatalos 4.4 van, es a tobbire is lathatjuk, hogy az utolso fazisban van mar a munka.
a 4.4-es hivatalos romokbol vannak portolva fozott romok, amelyek meg itt-ott hianyosak ugyan, de hibatlanul mukodnek. -
Spy89
aktív tag
Kinek van fekete One-ja? Mennyire kopik az eloxált szín?
-
deph
tag
HTC ONE-ban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Tuz
tag
válasz
enginev3.0 #19628 üzenetére
Az S Voice dupla home gombos megnyitásának a kikapcsolása megoldja ezt a hatalmas problémát.
-
-
Laca1212
őstag
válasz
S3-nál ugyan ez volt. Ezért is adtam el. Pedig nagy Samsungos voltam, többet nem kéne...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Ritka90
csendes tag
Aloha!
Valaki vett már a telefonjához hangszórós dokkolót?
Ebay-en néztem, de csak ezt találtam ami kinéz valahogyan.... [link]Esetleg tudtok javasolni valamilyent?
Köszi
-
Spy89
aktív tag
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
A Desire-s tapasztalataim is inkább erre húznak, de ahogy végigbújtam a bemutatókat, fórumokat, elbizonytalanodtam. Ami méginkább megerősített a mai napon, volt szerencsém mindketőt egymás mellett látni, kipróbálni ill. beszélni olyan emberrel akinek adok a véleményére és ő is inkább ezt javasolta.Szóval mégegyszer köszönöm és BUÉK!
-
spawn21
veterán
válasz
Nekem is voltak hasonló gondok
-
enginev3.0
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
A SGS4 és One között ingadozom, eddig is egy Desire S-et használtam és kifejezetten tetszik a sense, viszont annyi elbizonytalanító információt lehet hallani a HTC háza tájáról. Illetve nem tudom, hogy valójában milyen a kamerája, a tesztekben lehúzták, mások azt írják, hogy egész jó (nem kiváló), a frissítésekkel is hadilábon állt régebben a gyártó.
Tudom , hogy ostoiba kérdés pont itt feltenni ezt a kérdést,: Nektek mi a tapasztalatotok, őszintén ajánlanátok vagy sem az S4-el szemben (pont a touch wizz ami nem annyira jön be nekem, olyan színes katyvasz az egész).
Előre is köszönöm a válaszokat!Jaa és BUÉK Mindenkinek!
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #19608 üzenetére
A Nokia már nem igazi ellenfél. Nem csodálkoznék ha a hasonló hírek elszaporodnának a jövőben.
Magam is bajban leszek ha a HTC is kivonul az EU piacról, mert magam részéről abban nem hiszek, hogy teljesen lehúzná a rolót. Platformot nem szívesen váltanék.
-
NandorHUN
addikt
Képernyőm kikapcsol 10 mp után annak ellenére, hogy beállítottam 45 sec-re, valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #19615 üzenetére
Volt alkalmam megnyomkodni. Nagyon jó, igaz nem adja ezt a feelinget.
Na majd ha rám szakad a bank, veszek mindből egyet.
-
Avicularia
veterán
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #19613 üzenetére
Ja ja, lehet veszek még egyet, és nem bontom ki csak ha ez megadta magát
Mondjuk a z1 szép
-
Xaels
félisten
[link] gyerekek szerintem új patent trollt üdvözölhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged