- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Nemrég lejárt a garim az M7-en. Eddig nem éreztem szükségességét a ROM-olásnak, de így "büntetlenül" kicsit kíváncsi vagyok.
Melyik az a ROM, amely a legstabilabb, legjobb most? Akár Google felületes, akár Sense-es is szóba jöhet.
-
adodaniel
őstag
A zárolási képernyőn zenehallgatás közben megjelenő teljes képernyős albumborítót ki lehet valahol kapcsolni?
-
adodaniel
őstag
Valakinek van valami ötlete arra, hogy miért nem érzékeli a One, ha egy fülest dugok bele? Legutóbb még jó volt...
-
adodaniel
őstag
FR-nél már nincs is olyan, hogy a személyes dolgokat ne törölje, csak a teljes gyalulás?
-
adodaniel
őstag
Értesítmések szempontjából a Lollipop elég bugos szvsz. Sem a gmail, sem a messenger nem értesít új üzenetről, pedig be van állítva mindkettőnél. Onefootball sportalkalmazásnál is hol értesít, hol nem pl. egy figyelt meccs góljainál...
-
adodaniel
őstag
T-nél vettem 2 éve az M7-et, most jár le a hűség. Váltani szeretnék céges flottás előfizetésre, ami vodafone-os. Hogyan tudom legálisan függetleníteni?
-
adodaniel
őstag
A gmail app-ban nekem 2 fiók van beállítva: 1 gmail és 1 exchange. Exchange értesítések vannak, sima gmail nincs. Megnéztem a beállításokban be van kapcsolva az értesítés arra is. Mi lehet ez?
-
adodaniel
őstag
Hétfőn elméletileg ünnepnap lesz szerintem az M7 tulajoknak is.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
Igen, erre tippelek én is.
-
adodaniel
őstag
M8 már kapja a nyalókát.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #32462 üzenetére
Korábbi igen, legalább 2-3 napos.
-
adodaniel
őstag
válasz
szricsi_0917 #31911 üzenetére
A facebook app-ban be van kapcsolva a Contact sync?
-
adodaniel
őstag
válasz
Klaus Duran #31942 üzenetére
Így van. Ha egyszer szakítanék a One-nal (és a HTC-vel, ami nem ma lesz), akkor Androidból csak Nexus, vagy pedig Windows Phone.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #31874 üzenetére
Hangszóróknál elég bután néz ki szerintem.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31769 üzenetére
Meg tudod nézni PC-n. Gmail-en lenyitod a Gmail feliratot bal oldalt és ott van a Címtár. Ott találhatóak a fiókban tárolt névjegyek, amik szinkronizálódnak a készülékről.
És most megint nem magának válaszol.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31766 üzenetére
Ha ott vannak tárolva, akkor visszaáll igen. Amikor új névjegyet hozol létre ki is lehet választani a névjegy helyét: telefon, google ... stb. Ami a telefonon van, azt másold át a google fiókba és kész.
-
adodaniel
őstag
válasz
osztraksajt #31388 üzenetére
Milyen mp3-lejátszót használsz mellette?
-
adodaniel
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Ezt a belezoomolós problémát én soha nem értettem. Nézünk egy albumot a tv-n mondjuk, ki fog belezoomolni? Senki. A kép egész kompozícióját nézik úgyis a legtöbben. Nem azt, hogy mondjuk a képen látható utcában álló 6. autónak mi a rendszáma.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #30317 üzenetére
Eltűnt végre az a haszontalan HTC frissítések vagy milyen nevű app is.
-
adodaniel
őstag
Lett fájlkezelő.
-
adodaniel
őstag
Na visszajött a szervizből és az OV4688-as modult rakták bele.
Remélem már nem lesz vele gond, mert nehéz volt az élet nélküle.
-
adodaniel
őstag
Na sikerült végre elérnem a HTC ügyfélszolgálatot. Már kész is a telefon, szerencsére értették a T-Mobile pongyola fogalmazását, így alaplap- és kameracsere is történt. Várom, hogy visszakapjam.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
MEElectronics M9
-
adodaniel
őstag
Ezen a HTC ügyfélszolgálaton szokott lenni magyar CC-s is?
-
adodaniel
őstag
Én is leadtam a One-t szervízbe (kamera lilulás + hálózatot eldobálja), helyette adtak addig egy LG Optimus F6-ot, hát valami borzalom a felülete... Számolom a perceket, hogy visszakapjam a One-t a Sense-szel.
-
adodaniel
őstag
A frissítés óta nem világítanak a gombok alul. Másnak is ilyen?
-
adodaniel
őstag
válasz
CptAdamica #27400 üzenetére
Szuper. Köszi
-
adodaniel
őstag
válasz
CptAdamica #27387 üzenetére
Majd erről írhatnál véleményt. Nekem jelenleg Atmosphere van, abból is a második már (első sarka levált, küldtek cserét).
-
adodaniel
őstag
Du. nekem is jelzett, de mobilneten nem akartam letölteni, gondoltam majd ha hazajövök. Erre most nem talál frissítést...
-
adodaniel
őstag
Érdekes dolgot csinált ma a One-om. A zsebemben volt, működött. Egyszer előveszem, sötét kép, nem reagál a bekapcsoló gombra, se a hosszan nyomásra, semmi. Itthon rádugom töltőre és 42%-ot írt ki és most jó(nak) tűnik. Mi lehetett ez?
-
adodaniel
őstag
válasz
CptAdamica #26586 üzenetére
Kérdezd meg, hogy postáz-e Magyarországra. Sokszor igen, csak nem írják ki.
-
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26565 üzenetére
Nem tudom azóta hogy van. Az SGS2-es dolog pedig saját tapasztalat, (tehát nem zagyvaság). A csere készülék pedig akkoriban a Galaxy Ace volt. Nem kötözködök, pusztán nem értek egyet ezzel a politikával (és így veled sem).
(#26566) Steve1207 Azért nem jó a hasonlatod, mert a TV nem lehet például munkaeszköz, míg egy telefon igen. De nem vitatkozni akarok, az ellentétes vélemény jogát pedig fenntartom.
-
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26561 üzenetére
Miért ne kéne adniuk egy prémium kategóriás készüléknél? Ne viccelj már. Eleve elvárható lenne, hogy ne kelljen a kamera miatt szervizbe adni, ezen felül még tartsak (vagy vegyek hirtelen) egy bármilyen cserekészüléket?
A Samsung ebben például köröket ver a HTC-re. SGS2-mnél kijöttek a munkahelyemre, kértek egy 1x1 m-es helyet az asztalon és helyben orvosolták a problémát. Ha nem tudták volna, akkor is adnak cserét addig, nyilván nem ugyanolyat, de ne a felhasználónak kelljen már erről gondoskodni szvsz. (Megjegyzem, hogy csak a Customer care-ben jobb a Samsung.) -
adodaniel
őstag
Létezik valami alkalmazás az értesítések csoportosítására? Pl. ha több gmail értesítés van, akkor is csak 1 helyet foglaljon el az értesítési sávon.
-
adodaniel
őstag
válasz
Zirowe #19965 üzenetére
Én főleg csak olvasok, néha szólok csak hozzá, amihez tudok. Viszont egyet kell értenem Tigerteam fórumtárssal. A hozzászólások túlnyomó többsége a főzött ROM-okról és azok használatáról szól, ami saját véleményem szerint a felhasználói bázis töredékét érinti csak (főleg a One esetében). Ezt annyira nem érzem a One szakmai oldalának. (Ugyanez megy más készülékek topikjában is, szóval nem újkeletű a dolog.)
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #18368 üzenetére
Nem eredeti, hanem másolat. Minőségben se hozza nagy valószínűséggel az eredetit. Bár a Beats és a minőség eleve két külön fogalom.
-
adodaniel
őstag
Na megoldódott a LED problémám. Valami program lehetett a ludas, csináltam egy FR-t, de a beállításokat és programokat nem mentésből tettem vissza és egyből jó lett. Utoljára FB Messengert tettem fel, de nem merem 100%-osan állítani, hogy az okozta a problémát.
-
adodaniel
őstag
A led értesítő sehogy sem működik. Töltést jelez, szóval nem hibás szerintem, de értesítéseket nem. Be vannak pedig pipálva, már FR is megvolt...
-
adodaniel
őstag
A frissítés óta nem működik a LED villogó. Másnál is ez van? Van esetleg valami kód, amivel tesztelni lehet?
-
adodaniel
őstag
válasz
SeatLeon08 #17824 üzenetére
A logikádhoz annyit, hogy ha előveszem a telefont mert hívnak, akkor ugye lehajtom/áthajtom a flip részét (vagy bármi miatt, mert ugye az belátható, ha az ember előveszi a készüléket, akkor használni akarja, vagyis egyből lehajtja a flip részt). Ergo ha kijelzőre esik sem biztos, hogy lesz ami megvédje... Innentől semmivel nincs több létjogosultsága, mint a hátlapi tokoknak és még ronda is szvsz.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #17781 üzenetére
Kamerát visszaállítottam gyári beállításra, így jó. Viszont nem tudom mi okozta, mert ha mindent beállítok ugyanúgy, akkor se jön be már a visszanézés. Érdekes, de a lényeg, hogy sikerült kikapcsolni.
-
adodaniel
őstag
Frissítés óta a kameránál mindig visszahozza megtekintésre az utolsó képet, pedig nincs bekapcsolva a visszajátszás. Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Baromi idegesítő...
-
adodaniel
őstag
válasz
pingwin011 #16781 üzenetére
Beállítások/Biztonság/Lezárási képernyő átlépése ébresztéskor
-
adodaniel
őstag
Ha valaki a gyárinál jobb minőségű fülest szeretne, de nem szeretne rá sokat költeni, akkor annak tudom ajánlani ezt a remek fülest. Itt a ph-n a füles topikban bukkantam rá és hát meg kell hagyni zseniális az árkategóriájában, a gyárit meg egy lapon se lehet említeni vele szvsz. Példás összeszerelési minőség, enyhe mélykiemelés (ez lehet a bejáratás végére kiegyenlítődik kicsit, de nem zavaróan dübörög), részletező felső tartományok. Nagyon jó vétel volt.
Tudomásom szerint itthon nem kapható (legalábbis én nem találtam), a gyártó maga fent van ebay-en is, tőle rendeltem. Az egész buli 20 USD alatt volt és 5-6 munkanap alatt itthon volt a cucc. -
adodaniel
őstag
Az új gyári TV app zseniális szerintem. Azzal, hogy belekerült Mo., nem kell neki mindig net az EPG miatt, mivel nincs.
A távirányító sokkal jobb lett, az egyéni gombok hozzáadásáért meg óriási piros pont.
Véleményem szerint innentől nem kell egyáltalán 3rd party app súlyos pénzekért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest