Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pixelmester.

aktív tag

Én kb két hete vettem egy HTC desire 601-est.
    Abszolút meg vagyok vele elégedve, nagyon bejön a letisztult elegáns megjelenése.
    Szerintem nagyon jó konstrukció, jó hardveres háttérrel, nagy kapacitású aksival, és a kivitelezés is abszolút rendben van. Számomra a telefon mérete is pont ideális.

Formatervét a ONE sorozatból örökölte, és a sztereó hangszórós megoldás nagyon el lett találva.
    Tudásban azért van különbség, 1GB a RAM, 1.4-es kétmagos proci, és 8GB a tárhely, ami persze bővíthető. Viszont ugyanaz a Sense 5 fut rajta, mint a nagytesón.
    A 2100 mAh-es aksi azért elég jónak számít a kategóriájában, ha azt nézzük, hogy a többi kisebb HTC 2000 mAh alatt van.
    Fotósként kifejezetten örülök, hogy csak 5MP a kamera (1080p-s videót tud rögzítnei), teljesen feleslegesnek tartok egy mobilban 8-10 megapixeles szenzorokat, mert a képminőség nem a felbontáson múlik.
    A 601-esnek nem fullHD a kijelzője, hanem csak 540x960 - De szerintem 4,5"-hoz ez bőven elég, a fullHD-s kijelzőt megint csak feleslegesnek tartom egy mobiltelefon esetében.
    Egyetlen negatívum, hogy a bekapcsológomb nem jobb, hanem bal oldalra rakták - bár ez megszokás kérdése. (Régebben volt iPhone-om is, de nem bántam meg, hogy androidra váltottam, mert azért ez mégiscsak feleannyiba kerül...)
    Mindent összevetve nem érzem tudásban azt a differenciát a ONE-hoz képest, ami árban van, ugyanis majdnem kétszeres az árkülönbség.
    És nagyon érdekes, hogy a desire 601 mégsem népszerű. Nyilván az a cél, hogy inkább a drágább csúcsmodellt vegyék.

Off: Vettem hozzá egy Exogear Exomount autós tartót, a kettő együtt zseniális! :)

Új hozzászólás Aktív témák