- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
A 2. Vesztes #12096 üzenetére
Tényleg hangos, nekem is kellene még egy állás a legkisebb és a néma között...
(#12098) Laca1212:
Családos ember vagyok, tekintettel kell lennem a többiekre... -
g0n21
senior tag
válasz
Szerintem túldramatizálod: --->> a kutyáknak érzékenyebb a hallásuk.
(made my day, kommentelj még sokat
de tényleg )
-
Laca1212
őstag
válasz
Milyen app-nál üvölt nálad?
Én pont hogy a max hangerőt is kevésnek tartom s3 után... -
Valkűr
addikt
válasz
Igen ez a hangerőemelés nekem sem annyira tetszik..De meglehet szokni...
-
A 2. Vesztes
senior tag
Amit úgy érdekesnek találok és nem annyira örülök neki, hogy a hangerőszabályzó nem túl "finom". Már a legkisebb hangerőn is "üvölt", nem lehet suttogósra fogni. A többi telómon ez érzékenyebben működik. De azé szeretem! Ne dobáljatok meg! Csak max velőscsonttal! Beű.
-
Valkűr
addikt
Viszont amit hiányolok, ha már blinkfeed, a testreszabhatóságot...Jó lenne ha szkinezhető lenne, lehetne cserélni az óra stilusát, a szineket etc..
-
Valkűr
addikt
Én is úgy gondolom, h a ONE egyik érdekessége pont a Blinkfeed az egyik, nekem pld tetszik, eszem ágában sincs kikapcsolni...Olyan egyedivé teszi, ez valami új...Akinek nem tetszik tegye fel a NEXT launchert vagy valamelyik külső launchert és ennyi...NEm vagytok rákötelezve, mert nem volt kötelező megvenni a telefont, akinek nem tetszik az miért vette meg, vagy alakítsa át és akkor megoldva a probléma.
-
Köszi az infót mindnekinek.
Megvettem a T-nél 0ft -ért elhoztam.
24x5990ft
A legolcsóbb a Mozaik S csomag azzal odaadják.A készülék teljesen hibátlan igy elsőre.
Se illesztési,se pixel hiba nem található rajta. -
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #12077 üzenetére
Működik az app drawerben is, de csak akkor, ha "custom/ egyéni"-re állítod az ikonelrendezést. (belépsz a "főmenübe", egy picit lejjebb húzod az egészet, és a nagy óra alatt megjelenik egy sor, ahol ki tudod választani, hogy mi alapján rendezze...
@The Nuke!
akkor lenne megoldva, ha launcher csere nélkül eltüntethető lenne. Mo-n nagyrészt teljesen useless a BF. -
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #12087 üzenetére
nincs megoldva.
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Cserélhetsz launchert, aztán nem lesz Blinkfeed-ed...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #12084 üzenetére
Hát sokat hozzátesz a Blinkfeed az egyediségéhez szerintem.
Na valóban nem (csak) emiatt egyedi.De tényleg, azt írtam hogy remélem nem lehet.
Szóval beszéltem itt össze meg vissza.
Igazad van, és ennyi. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Nem, te azt írtad, hogy TE reméled, hogy nem lehet kikapcsolni a jövőben.
A one x-be belekerült a kikapcsolhatóság lehetősége és nem értem téged miért zavarna ha a one-ban is ki lehetne kapcsolni. Az meg bullshit, hogy a one a blinkfeedtől lesz one.
Nem akarok egyébként vitatkozni, csak az mindig böki a szemem ha valaki ilyen szemellenzősen nyilatkozik. Az sose baj ha van választási lehetőség. -
Nuada herceg
őstag
válasz
A 2. Vesztes #12077 üzenetére
Hát azt biza én is sajnálom!
De hát nem választottam, ezt kaptam. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #12081 üzenetére
Igazándiból nah...
Nekem annyi a véleményem, hogyKi lehet e kapcsolni, vagy nem lehet e kikapcsolni a Blinkfeedet.
(Nem tudom, ezek az "e" betűk jó helyen vannak e, kettes voltam nyelvtanból)
Mondom, a HTC ezt így gondolja, ettől lesz a telefon egyedi.
Senki nem kényszerített rám, sem rád semmit.
Persze hogy van választási lehetőség.Ott van a Samsung S4, vagy az Xperis Z.
MEg még egy pár felső kategóriás telefon.Ott van az a Iphone. Nekem tetszik kinézetre. Kompakt méret, fémből van az is.
Maga az Ios is elég jó szerintem, mármint ami a felszín alatt van. gyengébb hardverrel is
jól bánik. Folyamatos, élvezhető a használata.De viszont az a kibaszott júzer interfész! Én attól mászok a falra!
Nekem az nagyon nem tetszik! A hideg ráz tőle, és ez nem vicc! Ennyi,
ezért nem vettem Iphone-t.Ott sem foglalkoznak velem, hogy tetszik e,
átalakítható legyen a menü, vagy egyáltalán máshogy nézzen ki, mint az IOS 1-6ig...
Most a 7esen talán valamit változtatnak már.Na mindegy, picit off lett belőle, elnézést kérek.
És nem kötekedés volt, csupán a véleményem, mert kérdezted.Szerintem a HTC One 1 csoda!
Kívül, belül, ennyi. És tényleg nem nagyon használom a Blinkfeedet,
de néha azért csak elörgetek odáig, mert jó látni, hogy van. 1 kicsit egyedi,
nem olyan snassz, mint a többi.Szóval 1 mondatban, nem zavar a választási lehetőség, sőt, örülök, hogy ennyi választható opció van,
ezért választottam a sok jó közül a számomra legszimpatikusabbat. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12062 üzenetére
Nem értem az ilyen embereket. Téged miért zavar, ha kapsz valamiben választási lehetőséget?
Vagy te jobban szereted ha valamit rád kényszerítenek, hogy de pedig ezt akkor is használni fogod, ha tetszik-ha nem? -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Nuada herceg #12063 üzenetére
Köszi kedves The Nuke! De most látom, hogy csak a főképernyőkön működik, a túróstésztába!!!! Szép napot neked és sajnálom, hogy oly csúf vagy, hogy zacskót kell a fejedre húzni!
Miaúúú, izé akarom mondani vaú!
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoznék, én is a klubhoz! A t- nél venném, a meglévő elő fizum meghosszabbítására, viszont most vettem észre, hogy sem a részletfizetés lehetőségét nem ajánlja fel, illetve eltűnt a 10% web shop kedvezmény.
Aki mostanában vásárolt, vagy vásárolna, annál is volt ilyen, vagy menjek be személyesen a t- hez….
-
MerLinh
senior tag
-
Sziasztok!
Készülök megvenni a 2. HTC One-t.
Ezt már Magyarországon.Sikerült kilőni már a hibás készülékeket (pixel hiba,illesztési hiba) ?
T-nél veszem-venném...
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot vettem és ebbe belefér.Ugy használom én is.Nem olcso.Szállítással 10200Ft.3 nap alatt megjött.
-
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #12062 üzenetére
"Remélem nem"
???
Az miért lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni? Én semmi olyan tartalmat nem találtam amit oda kipakolnék. Social nem kell feedbe, rss olvasó meg van, ami támogat minden általam olvasott magyar és külföldi oldalt. Persze be lehet állítani másik home-ot, de elegánsabb lenne egy on/off kapcsoló. -
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12063 üzenetére
őőő ezt nem tudom miért írtad nekem, én is azt irtam mint te az előző postodban csak sokkal tömörebben =)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
ericco86 #12059 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni, vagy hülyeségeket írni.
Gondolom a one x-nél azért van ilyen menü, hogy
vissza lehessen állítani a régi kezdőképernyőt, akinek esetleg nem tetszene a Blink.De mivel a one már eleve Sense 5-el jött ki,
így annak már alap eleme a blink feed.Itt nem lehet kikapcsolni.
Nem tudom, a jövőben lesz e olyan frissítés amivel majd ki lehet kapcsolni.
De remélem nem.Nem csak a külső miatt egyedi a one, hanem a szoftver miatt is,
hogy jól átformálták, megbuherálták az androidot.
Jó az a Blink feed. Én nem használom, de attól vagány.Elfér ott, max nem kell oda lapozni, akinek annyira nem tetszik.
-
A 2. Vesztes
senior tag
ööö íze bocsánat hogy ilyet kérdezek, de hogyan tudok mappákat készíteni, hogy oda rejthessem megrágott csontjaimat? Köszönöm a segítséget!
-
ericco86
csendes tag
válasz
Nuada herceg #12050 üzenetére
Ma kijött a frissítés (Android, Sense) a HTV One X-re is. Ott elérhetővé vált a blinkFeeddel kapcsolatban egy ilyen lehetőség:
- Hogy tudom a BlinkFeed-et kikapcsolni?
Régi, hagyományos nézet visszaállítása: Beállítások > Testreszabás > Kezdőképernyő stílusa > Hagyományos (Jelzem, ekkor lehetővé teszi 7 panel használatát).
Nos a HTC One-on hiányzik ez a "Kezdőképernyő stílusa" gomb.Tud erről valaki valamilyen bővebb infót?
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #12052 üzenetére
Az hozzáférhetőségnek az a menüpontja egyébként kb annyit jelent (logikai alapon), hogy a telefon telepít egy google által androidhoz gyártott scriptet, aminek segítségével az alkalmazások könnyebben érik el a weben tárolt tartalmaikat. Ezáltal viszont a google mindenminden tartalomról tudni fog amit az alkalmazásaid kérnek le. És itt nyilván nem a tartalom, hanem az útvonal a fontos info.
De ez csak egy gondolat, hogy ne csak kötekedjek
-
sapex
tag
Sziasztok. Létezik olyan flip bőrtok amiben elfér az One úgyhogy Nillkin tok is van rajta?
-
-
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12045 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Lezáráskor és feloldáskor egy alig hallható kis hangocska van ha be van kapcsolva a beállítások/hangok-nál a képernyő lezárási hang
(#12047) g0n21:
Lehet én vagyok defektes, de szeretem tudni a dolgokról mi mire való. És nem az állítgatás a lényeg. Azért köszi a válaszod... -
zack
nagyúr
-
Valkűr
addikt
Képernyő feloldáskor épp egy halk ciccenés hallható nálam, ezt nem is figyeltem eddig...Nagyon halk de van egy kis hangja..Nem tudom, h ennyinek kell e lennie...
-
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12013 üzenetére
Nem a wifi teljesítmény növelésére gondoltam.
Ezt írja ha rányomok:
Internetes szkripteket a goolge-tol ha engedem az alkalmazásoknak telepíteni, akkor az internetes tartalom még inkább hozzáférhetőbb lesz.
Mik ezek a szkriptek? Mit jelent az, hogy hozzáférhetőbb?Fb témában meg azt vettem észre, hogy ha kikapcs a wifit, mobilnetet, akkor üres az a Fb mappa amit írtam. Ha bekapcs net, akkor megjelennek a képek. Szinkronizálás az fb app-ban és a beállítások/ fiókok és szinkronizálásnál is ki van kapcsolva. Máshol lehet még tiltani?
Tok:
Ezt [link] megrendeltem, meglátjuk milyen.Valaki nem nézné meg, hogy nála van-e hangja(ha bekapcsolja) a képernyő lezárásnak/feloldásnak?
T függőséget meg lehet valahogy nézni? Nincs másik micro sim-em. Semmi T-re utalót nem találtam rajta ( előre telepített T-s appok, akármi). -
zack
nagyúr
válasz
Kevin's #11988 üzenetére
Ha már ébresztő progi, akkor inkább ez: Gentle Alarm
-
Valkűr
addikt
"De jól csengő név a Sennheiser is, ők is inkább eldivatosodtak az utóbbi időben."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Kezdem sorolni a legjobb füleseket a piacon, amik közt nem egy Sennheiser található: HD800, HD650, HD600, HD598, PCX350, HD202, IE800, CX700, IE60, CX880 mind a maga kategóriájában a piacon kiemelkedő...Nem gondolnám, h ennyi fülessel ami ilyen sikereket elért divat felé indulna
Az megint más kérdés, h gyárt abba a kategóriába is ahol a divat számít, de ez nem más mint szimpla üzleti fogás..
-
i400
senior tag
Létezik az hogy a telefonnal rezgő/néma állapotban készített videónál NEM VESZ FEL HANGOT??? 4 féle lejátszóval próbáltam... restart után meg simán hanggal vette. Valakinek van valami ötlete mitől lehet???
-
Red Bull fan
aktív tag
Akkor inkább Sennheiser.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #12026 üzenetére
Szerintem ez nem is nagy baj, a HTC One hangszórója nem azért lett olyan jó, mert Beats-es, hanem mert a mérnökei ugy döntöttek , hogy több figyelmet fordítanak rá. Állítom, hogy amennyit fizettek a Beatsnek ezért annyiból jobb hangszórot is lehetett volna venni bele, csak hát kell a reklám is, meg a márkanév.
Amúgy a Beats mint márka nem jó, anyaghasználatra tényleg nagyon jó, de hangminőségre stb.. ennyiért sokkal jobbat lehet kapni, hangminőségre kb. azokkal a fülesekkel vetekszik, amik feleannyiba kerülnek mint a Beatsesek. Csak ugye divatmárka.... iPhone is az aztán majd meg lehet nézni, ősszel jön a 6 kezdő ár már kb. 300k körül lesz és feleannyit tud majd mint a konkurens Androidok 130-ért. -
Xaels
félisten
Tegyük hozzá, hogy a Beats sem egészen a saját pénzéből akarja kivásárolni magát mert ők is lent vannak a béka feneke alatt... Vannak más hasonló design márkák akikkel lehetne promózni, ott a Skullcandy, nekik is vannak csili-vili fejesei amik jól mutatnának a reklámokban. De jól csengő név a Sennheiser is, ők is inkább eldivatosodtak az utóbbi időben.
HTC ZARA leak. Hát ez valami elcseszett egy korcs lett a One X és a One keresztezéséből, remélem ez csak valami kamu cucc.
Ujjlenyomat leolvasó a One Max-on? na a másik korcs. A Motonál is inkább csak vicces volt mint hasznos, de itt még szarul is nézne ki
-
joey04
titán
válasz
Valkűr #12025 üzenetére
Ha jól akar járni a HTC, akkor olyan céget szervez be ami "cool". Az dobja meg az eladásokat. Ilyen szempontból semmi gond nem volt, a Bets tökéletes ilyen célra.
12030: Hát... Ismertek, de a cool faktor nincs annyira bennük szerintem. Az összes klipben, filmben most beats füles van az embereken, az a menő. -
Valkűr
addikt
válasz
Igen jó cég? Na most akkor nézd meg a Beats fülesek árait, és nézd meg ebben az árszegmensben a konkurencia milyen minőséget ad...Lásd fejhallgatók..
-
adodaniel
őstag
válasz
A "hozzáértők" már sok mindent megjósoltak, nem csak a HTC esetében. Meg lehet nézni, mi jött be ezek közül...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #12025 üzenetére
Én azt hittem, hogy az 1 igen-igen jó cég.
Bár nem ez lenne az első téves információm.Egyébként viszont ki akarna társulni, üzletet kötni 1 olyan céggel
amelyiknek minden statisztikája deficitet mutat és a hozzáértők már
meg is jósolták a végét?Na én nem kötekszem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12024 üzenetére
Lehet nem is lenne az olyan nagy baj...Be kell fűzni olyan céget aki igazán minőséget gyárt
Vagy legalábbis jobbat mint a Beats..
-
Nuada herceg
őstag
A Beats Audio ki akar válni a HTC-ből, vagyis meg akarja szüntetni a partnerséget és kivásárolni a maradék 15%-ot. Mert elégedetlenek a kapcsolatukkal.
Ez után (ha lesznek) HTC telefon Beats Audio nélkül fognak megjelenni? -
BenHans
addikt
HTC One "EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2013-2014" [link] Nem csak Samsung van ott.
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #12021 üzenetére
Papíron fele annyi a ROM persze van egy kártya foglalatod(amiben nincs gyárilag 16GB-os kártya), de mint írtam az nem váltja ki tökéletesen a beépített háttértárat. A SoC tök ugyanaz csak magasabb órajelen, semmivel sem tud többet, elér 200ponttal többet Antutuban minden másban észre sem venni
A kijelző nagyobb, de banyek ne mondjátok már nekem, hogy az feltétlenül csak jobb lehet mert akkor rohanok és lecserélem a One-om egy Fonepad-ra. ITT egy szép kis összehasonlítás, ez már nem egykezes művelet lehúzni az NB-t és, hogy ezzel a zsebemben már tuti nem tudnék leülni az is biztos a One is éppen határeset. 5"-el és 3200-as akkuval ugyanakkora méretben lenne mint a One akkor aláírnám, hogy sok mindenben jobb, de az akkut kivéve semmi...
-
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12014 üzenetére
De olyan téren elég zavaró és lehet a csatlakozó sem hálálná meg.
-
Valkűr
addikt
válasz
Laca1212 #12011 üzenetére
A blinkfeed nem kapcsolható ki! Nyithatsz egy új oldalt és a Blinkfeedet nem használod, kiveszed a beállitásaiban a pipákat, frissitéseket, ennyi az egész...
A teljesitmény fokozás azt jelenti, h megerősíti a wifi jelvételt, alacsonyabb wifi jelnél ezt bekapcsolva kicsit erősebb lesz a jelvétel..
A facebook képeket akkor szedi le, ha a szinkronizálás be van kapcsolva, márpedig valahol tuti be van
A gyorsinditáskot a telefonod ahogy bekapcsolod feláll egyből, ha ez nincs kipipálva akkor kikapcsolás után kell neki egy kis idő mire teljesen feláll...
Bőrtok rengetegféle létezik, erről beszélünk itt már egy hete, visszaolvasva találsz linkeket.
-
Laca1212
őstag
Még aktuális lenne pár kérdésem. Ha esetleg valaki tudna segíteni.
- Blinkfeed-et nem lehet kikapcsolni, eltüntetni azt a kezdőlapot? Ami felette van időjárás widget-et ami a záróképernyőn is van el lehet tüntetni? Vagy ez és a Blink egybe van?
- Képernyő lezárási/feloldási hang nem szól, hiába kapcsolom be. Nektek?
- A beállítások/hozzáférhetőségen belül a webelérhetőség fokozása mit jelent?
- A galériába van egy FB album, az összes FB profilomban lévő képpel. FB szinkronizálását kikapcsoltam és mégis leszedte valahonnan ezeket. Honnan? Törölni nem tudtam a képeket...Lehet valahogy?
- T függőséget meg lehet valahogy nézni? Nincs másik micro sim-em. Semmi T-re utalót nem találtam rajta ( előre telepített T-s appok, akármi).
- A gyors rendszerindítás a beállítások/ki-be-n beül mit jelent? Kikapcsolva sem indult/állt le lassabban a telefon.
- Létezik gyári beledugós bőrtok? Én nem találtam eddig...
Ha nem gyári, akkor milyet ajánlanátok hozzá ami minőségi?
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12005 üzenetére
A 32-es kártya még nem jött meg. A kulccsomómon van a holmi egy pendrive mellett nem féltem.
-
Red Bull fan
aktív tag
Hali Xeals!
A kűlső micro sd tárolódba mekkora kártyát raktál , írtad,hogy rendeltél hozzá nagyobbat,ha zsebbe beleteszed a tárolóval együtt akkor nem zavarò v. Vigyázni Kell as micro usb- re...? -
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12003 üzenetére
Az a kis távvezérlő amivel a telefont lehet vezérelni, egy extra kiegészítő
-
Nuada herceg
őstag
De jó hogy itt beszéltek róla.
Most már nekem is jön!
Nem is tudtam, hogy van frissítés.Láttam, hogy mik a fő javítások.
De mi az a mini+ támogatása? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged