Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
becenevem #36417 üzenetére
A HTC driver felrakása megoldja a gondot biztosan, mivel én is használom a legújabb rendszert és nincs vele gond.
-
benfolds
őstag
válasz
becenevem #36402 üzenetére
szvsz m7-nél szebbet nem találsz, ha a design annyira számít.
amúgy a g4-et dicsérik most, haveromnak is az van, ma volt a kezemben, nem rossz, de annyira nem voltam elhasalva tőle. nekem már túl nagy is.
-----
esküszöm, hogy továbbra sem tudok rendszer appokat törölni a telefonomról, pedig 100% rootolva van, most még egy root checkerrel is leellenőriztem. es-ben kiírja, hogy app törölve, aztán semmi, de titanium is hasonló eredményre vezet újraindulás után. -
-
-
Saky1
csendes tag
-
Steve1207
veterán
válasz
becenevem #22057 üzenetére
Galéria ömlesztett nézet: van egy minden kép legfelül, ott igen, ömlesztve van dátum szerint a legújabb legfelül. Ha a "mappáknál" görgetsz lentebb ott van minden mappa szerint is. Tény, hogy kicsit bonyolultabb lett, mint a régi, de annyira nem vészes.
"Még egy példa: ha a gyári névjegyzék progival akarok képet csatolni valamelyik névhez, a Quickpic nem jön fel csak a Galéria és a kamera. Miééééért?"
Az alkalmazásoknál be lett egyszer alapértelmezettre állítva a gyári képnézegető vagy QuickPic-kel van valami, töröld a progi beállításait. Ha ez nem segít akkor: Beállítások, alkalmazások, összes alk, galéria (gyári) és ott törlöd az alapértelmezést.
A hívás az így működött mindig is, semmi extra nincs benne.
Névjegy baj: nézd meg az adott névjegyben, hogy van beállítva a vezeték és keresztnév, szerintem csak simán rossz helyre van beírva.
(#22058) becenevem: "keresztnév elől" az csak a névjegyzékben történő sorrendbe rakásra vonatkozik. Ha rosszul vannak megadva a paraméterek akkor mindegy hogy állítod.
-
Badboys
őstag
válasz
becenevem #21063 üzenetére
Köszönöm nektek hát ez van. Pedig illett volna átlátszóvá tenni mennyivel jobban néz ki úgy. Pár dolgot elvettek cserébe viszont adhattak volna egy kis extrát. N5 ön jól néz ki úgy,de lehet ez is a Nexusok kiváltsága lesz. Ugyan írták,hogy lesz ami csak a Nexusokon lesz elérhető.
-
-
válasz
becenevem #19339 üzenetére
Én is használtam ilyet sógorom autójában, zenét kihangosítottuk, nagyon állat cucc, kár hogy a miénkbe közel sincs ilyen, pedig jobb mint egy karcolódó cd, fm transmitter vagy bármi más
Ha olyan sokat használnám az autót nem is sajnálnám rá azt a pár tíz ezret, hogy vegyek egyet, de így hogy heti pár alkalom, így inkább nem
-
baani59
aktív tag
válasz
becenevem #18014 üzenetére
A 4.4-ben a Google bevezeti a "Host Card Emulation"-t, nem lesz kötelező az un. secure element az ilyen jellegű szolgáltatásoknál.
...tuti, hogy a KitKat-al csőstül fognak jönni az appok az NFC-és telefonok belépésre való használatához.
Sajnos nálunk nem az van, hanem valami 125 kHz-en működő egyedi szutyok.
-
NandorHUN
addikt
válasz
becenevem #17674 üzenetére
Casemate Barely Black for HTC One legjobb slim tok HTC One-hoz szerintem én is ilyet használok, maximálisan elégedett vagyok vele, főleg mert ehhez a telohoz nehéz olyan tokot venni ami nem tűnik gagyinak , olcsónak a fém küldőhöz képest. Nekem elsődleges szempont volt a slim tok, mivel sportoláskor is szoktam használni....
Az általad linkelt se rossz, de hallottam róla rosszakat, hogy pl. karcolja a telót, illetve nekem nem jön be ez a szín se ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest