- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester. #19914 üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest