- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester. #19914 üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest