Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Fold?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester.
üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Assetto Corsa Rally
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi