- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester. #19914 üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged