- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounty
tag
válasz
capulet75 #37903 üzenetére
Tartsd egyszerre lenyomva a bekapcsoló és a hangerő le gombot addig amíg meg nem jelenik a boot menü. Itt a hangerőgombokkal válaszd ki a "recovery" pontot, majd nyomd meg a bekapcs. gombot. A telefon elvileg újraindul recovery módban, ahol már tudsz csinálni egy factory resetet. De az is lehet, hogy már a boot menüben felajánlja a factory reset lehetőséget. Nem emlékszem pontosan.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31401 üzenetére
Na jó, mostantól ignorállak.
Mert ennyi erővel a falnak is magyarázhatnék.Kék szalagos képem van a 2007-es FIAP-on de valószínűleg nincs fogalmam a fotózásról.
Mesélj még.
Az akkori nyereményből van a DSLR gépem.
A telefonom meg tudod honnan van?
A Logoutomba bele lehet nézni és kiderül. Mindent lépcsőről lépcsőre építettem fel és mindenem használt. 70ezerért vettem a One-t anno és előtte 75-ért eladtam a Note 2-m. És így tovább visszafelé +/- 5 vagy 10 ezres ugrásokkal egészen 2010-ig ahol az elsőt nyertem az AXN-től.
De te jobban tudod gondolom ezt is.Nokiákat meg nem kell magasztalni. Csili vili sok megapixeltől nem lesz semmi nyerő.
Ha még most se tudtad felfogni akkor sajnállak.
Leírom még egyszer és annyi.
Egy felső kategóriás telefon simán hozza a kompakt gépek nagy részét ha elhiszed ha nem, te dolgod.
Persze van kivétel nem is egy. De az általad emlegetett 20 ezres katóriában amivel erősebbek az az optikai zoom és semmi más. Nem lesz benne neked semmi extra optika vagy szenzor. Ergo ha olyan kompakt gépet akarsz ami jobb az már megint a minimum 40ezeres kategóriába esik.
És nem hiszem ha az emberek megvesznek egy telefont ahogy mondtad 140 ezerért akkor még annyira akarnának költeni egy kompakt gépre mellé.Mondtam, ha neked belefér és mindig elfér nálad akkor jó neked.
Nekem nem fér bele. Most azért használok G2-t mert nyertem rajta olyan 20ezer pénzt az 1:1-es cserén így ha kijön az M9 kevesebbet kell részletre vennem..
Így nem, nem fér bele még egy gép is mellé. Sőt ahogy mondtam el se férne nálam.
És ahogy mondtam az emberek 80%-a nem hord magánál több dolgot.
Lehet te vagy a kivétel, egészségedre.Na kiszálltam.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31399 üzenetére
Jó. Látom nem találjuk meg a közös hangot.
Jó neked, nálad mindig elfér egy gép is. Örülj neki. Bár én nem járok katonai sokzsebesben.
Általában fari 4 zsebbel ami annyiban ki is merül, hogy: kulcs, füles+zsebkendő,tárca,telefon.
Nálam ennyi cucc szokott 90%-ban elférni.
És sejtem nem vagyok vele egyedül.
Ha konkrétan fotózni megyek akkor viszem a DSLR-t ebben egyet értünk.
De ha nem én akkor is szeretek értelmes képeket csinálni, így igen is számít a telefonom fényképezési minősége. Ennek egyik oka, hogy nincs keretem egy kompakt gépre ami jobb lenne a mindenkori telefonomtól a másik meg az, hogy ha lenne se tudnám hova tenni.Nálad elfér mindig, van rá pénzed. Nagyon jó neked, gratulálok.
Viszont nem ez a többség.
A múltkoriban volt Elevaten egy felmérés, hogy ki milyen kütyüket hord magával, valami 80% környéke csak telefont. -
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31391 üzenetére
Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb.Valamint akár csak magamból kiindulva, egyetemista létemre nincs feles 40 ezrem kamerára, viszont szeretek fotózni.
Akkor én meg bsszam meg vagy mi?Lehet van akinek belefér még egy D600 meg egy GoPro és iPod egy csúcskategóriás telefon mellé de szerintem kevesen vannak azok és többen vagyunk azok akik szeretnének mindent egyben tartani.
Kérlek a logika használatára ha kommentelsz, köszi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31386 üzenetére
Csak tudod már ez is a célba tartozik.
És nem, nem veri oda egy compact gép.
Valamint nem egy embert ismerek akinek nem fér bele még egy gép is mellé.
Nálam és elég sok usernél az egyik legfőbb dolog a kamera.
Nincs baj ezzel az ultrapixellel, sőt nagyon is jó. Csak a megapixel szám teszi meg a magáét.
Egy általad említett compact gépet szinte bármilyen felső kategóriás telefon elver. Egy értelmes DSLR gép meg 100e-nél kezdődik. Akkor inkább tartok mindent egy helyen a zsebemben.
Vagy ennyi erővel használhatnánk megint walkmaneket is.. -
GALARDO
addikt
válasz
capulet75 #31367 üzenetére
Persze, lehet ezt magyarázni, attól még az a tény megmarad, hogy ez a telefon rendelkezik a felső kategória leggyengébb kamerájával. Ami persze egy fészbúkozónak elég lehet, de nekem nem. Gépet meg nem fogok mindenhová cipelni.
Más problémám nincs a telefonal, mai napig az egyik legjobb droidos telefon. Nem bánom, hogy anno ezt vettem, de most már szeretnék fényképezni is.
Kár, hogy az utód nem lett ilyen szép, mint az M7. Akkor simán váltanék a M8 Eye-re.
-
-
ferob
őstag
válasz
capulet75 #31337 üzenetére
Úgy tudnád érvényesíteni ahogy az ott le is van írva.
Többek között minden 2014. február 28. után az Egyesült Államokban vagy Kanadában vásárolt M7 készülékre is vonatkozik, a vásárlást követő első 6 hónapban.
Tehát egyik feltétel sem teljesül, így ezzel a lehetőséggel te nem tudsz élni.
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #31337 üzenetére
"within first 6 months." - fél évnél fiatalabb a készüléked? Illetve tudtommal egyelőre ez még csak az USA-ban van bevezetve.
*Some benefits may be limited time offers and may not be available in your region/country or for your carrier or device. One-time screen replacement at no charge within the first six months of purchase; available to original purchasers of HTC One (M7), HTC One max, and HTC One mini purchased on or after 2/18/14, and to original purchasers of the HTC One (M8) purchased on or after 3/25/2014.
-
Kiskopika
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz
capulet75 #15410 üzenetére
Sajnos a fókuszt elrontottam, nem tudom mért nem figyeltem
Ezeknél azért jobban összejött, na persze itt a fénnyel nem volt gond, és a kutyát kevésbé fújta a szél
https://docs.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6dY0p3V1E0akxydWM/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6da0FIZWNoTXdQYnM/edit?usp=sharing
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #14181 üzenetére
Persze mert ez egyelőre az USA régióban indult. Ott ugye nem volt talán 4.2 és egyből 4.3-at kaptak. Majd fokozatosan jönnek a régiók. Október végéig várhatóan mi is megkapjuk.
(#14183) capulet75: igen, de a HTC sohasem eresztette rá az összes régiót egyszerre az OTA-ra.
-
Valkűr
addikt
válasz
capulet75 #10799 üzenetére
De vannak, csak nem feltétlen kell 200 ezret kicsengetni érte....Én amikor a Shure fülest vettem, volt olyan 70 és 160 körül, meghallgattam azokat is, de nem hallottam, legalábbis a telefonnal egetverő különbségeket köztük...Viszont a mostanim meg hatalmas ugrás az átlag 10-20 ezresekhez képest..
-
-
spawn21
veterán
válasz
capulet75 #10719 üzenetére
Nekem megfelel a solo is.
Annyira nem szar ez.Nekem még egy Sony. Smart - om van. Az is nagyon jól megy.
De igazából nem nagyon érdekelnek ezek. Beatset is csak azért vettem meg, mert nem volt nálam a Sony, és németben tetoválni a fasz németeket normális zene nélkül kész öngyilkosság -
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #10548 üzenetére
ES-nél SDCARD-ként érhető el.
One Mini Review érdekes az értékelés: "Great camera" amikor ugyanaz a 4Upx-es érzékelő van benne mint a One-ban csak OIS nélkül.
-
-
-
dani3l
őstag
válasz
capulet75 #9965 üzenetére
Attol az meg megapixel, akarhogy cifrazzak..
#9948 Gh0sT: Probald ezt, ha ugyis custom romozol. A topikjaban sokan dicserik, hogy nekik jo volt, nekem erdekes modon a legkisebben (ami meg nem a nema) is elnemul, nem halkabb lesz, de egyebkent sokkal finomabban lehet aszabalyozni vele.
Mas: Föltette mar valaki a 12.1-es ARHD frissitest? Latom visszakerült a volume wake, meg bekerült meg nehany hasznos dolog. Mostmar rendesen müködik?
-
-
BenHans
addikt
válasz
capulet75 #7733 üzenetére
A kimosottat rakd rizs közé, hátha... Olyan nincs, hogy hibás széria. Minden szériában lehet rossz. Azon felül illesztési problémákat kell ellenőrizni. Pixelre DeadPixel test a playről, és megnézed minden színnel hogyan világít-e ki pixel. Ha utólag veszed észre a szolgáltató 3napon belül cseréli.
És végül de nem utolsó sorban első hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest