Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
próbálgattam sötétebb szobában, ha nem automatán fényképezek hanem iso-t, fénymérés-t és whitebalance-t állitgatom akkor nem lilul -> ebből nekem legvalószinűbb, hogy a fénymérés-t cs*szi el , úgyhogy akár lehet tényleg szoftveres hiba. Remélem ha tényleg az akkor javitják még a mi életünkbe...
-
Sragi
őstag
Oké rendben van,hogy sötétben senki nem fényképez vaku nélkül.DE! ha már egy szobában nappali fény mellett is ahol kicsit kevesebb a fény már látszik és ott nem feltétlen kell vakuzni.Együtt lehet vele élni ,de szerintem ez eléggé tróger dolog a HTC részéről.Remélhetőleg foglalkoznak az üggyel.Bár láttam olyan külföldi hozzá szólást,hogy nem voltak hajlandóak az illetőnek gariba cserélni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Laca1212 #20489 üzenetére
És i400
Csak egy kérdés, ki milyen színű telefont és twoway tokot használ?
Talán okosabb leszek picit hogyan jelentkezett a kopás, vagy hogyan nem...
Mert ugye a fekete festett, az ezüst nem, az enyém meg nem tudom
Pezsgő szín, de a szélénél csiszoltnak tűnik.Bíber tokra előrendeléseket privátban felveszek
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #20473 üzenetére
A két legajánlhatóbb rom VÉLEMÉNYEM szerint a revolution hd és a maximus.
A viper jó, de egy idő után valamiért belassulgat, akadozós lesz.
Az insercoin is jó lenne, de mikor használtam néhány napig, valami furcsa érzetem volt.... nem tudom megmagyarázni, de itt ott az is picit lassabban reagált.
Én spec. az ARHD-hez tértem vissza.
Viszont a kernelcsere mindenképp ajánlott! -
i400
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de nekem csalódás a bugatti twoway... a hátlap 1-2 helyen csíkos lett picit a benne lévő szövettől, a hangszórórácsok szélei is kicsit világosabb árnyalatúak lettek (pont ott ahová visszahajlik a külső bőrborítás)
Szóval ha valaki tud olyan tokot ami teljesíti azt az egy feladatot, amiért mondjuk megvenném akkor ne tartsa magában
-
Sragi
őstag
Üdv miert vannak ilyen lila foltok,hullamok ha sötétebb körulmenyek között fotózok vagy videózok? Azt hittem először ,hogy a kamera koszos,de nem az.Valakinek volt vagy van hasonló jelensege.
-
FeRRaR1
őstag
Szétnéztem XDA-n
-Viper One
-Revo HD
-Max HD
-Insert coinIgazából mind 4.4 és sense 5.5, régebben leszedtem volna mindet, és saját magam kipróbáltam volna melyik a jobb nekem, de ehhez most nem sok kedvem van. Melyiket hanyagolnád ezek közül?
Kéne egy magyar oldal, mint a HTC Desire időkben Pzoley oldala.
-
FeRRaR1
őstag
Nem tudom mi tévő legyek, bár valószínűleg nyitás lesz a vége
Tényleg elégedett vagyok a gyári rendszerrel, viszont pár dolog hiányzik:
ADBlock, a reklámok a programok alján + Youtube videók előtt megőrjítenek
Root Explorer
Titanium backup
Akkor már S2W + egyéb testre szabhatóságok
Wifi kill
Meg még pár apróság ami most nem jutott eszembe...Egyenlőre várok még, mert a reklámokat leszámítva meg lehet lenni nélkülük.
Tényleg, nem tud valaki valami reklám mentesítő módszert gyári rendszerre?Tegnap feltették a kit katos Viper onet, hát ez sem a jó irányba billenti a mérleget
-
osztraksajt
őstag
válasz
Badboys #20468 üzenetére
Mondjuk marketingértéke van? Vevőmegtartás? Ezt igényli a piac. Sokan belebuktak már abba hogy szembe mentek a piaccal mert ők jobban tudták.
De ettől van természetesen neked is igazad a te szempontodból, de akkor sem jól reagáltak a piac igényeire marketing szempontból. És én most nem a frissítések minőségét minősítem hanem a meglétét. Te minőségi szempontból, én viszont marketing szempontból mondtam amit mondtam. Ha megnézed a Sony durván túlnőtte a nála sokkal nagyobb részesedésű HTC-t effektíve 1,5 év alatt a sokkal szarabb frissítésekkel. És ez nem szól másról mint a piaci igények kiszolgálásáról.
De én sem istenítem a Sonyt, most is HTC telefonom van. Nem idejöttem trollkodni, csak hoztam egy példát hogy mi az amit a HTC rosszul csinált, a Sony viszont jól.
-
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
Úgy őszintén mire jó a frissítés,ha egy guriga taknyot sem ér? Van oszt jó napot és mindenki hallgasson,meg kapta és ennyi.Félre ne értsd nem vitatkozni akarok csak reagáltam a Sony ra.
-
saintex72
aktív tag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
A Sony tényleg rossz példa, én is tapasztalatból írom. Az Xperiáim után (u, p, T) a z1 bármennyire tetszik olyan érzés lett volna mint lapot húzni 21 - re.
Érdemes a xperia T fórumra benézni, tele van elégedett kommentekkel.
De tény, hogy marketing szempontból lenne mit tanulni tőlük. -
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.
Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.
#Badboys
Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből.
-
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
A Sonyt kár volt példaként említeni mert egy rakás fos amit csinál. Említeném a kijelzőit és a frissítések elmaradását ill. amit frissít azt is szarul tiszta bug az egész. Tudom,hogy miért írtam volt a közel múltban egy prémium kategóriás készülékem és a frissítéssel használhatatlan lett a készülék. Gyakorlatilag kb. 1 hónapot használtam. 50 bukóval léptem túl rajta.
-
spawn21
veterán
válasz
Ez igy van.
De csak tanultak a régi időkből -
toeki
senior tag
válasz
Amikor ment a szekér akkor sem ment annyira, hogy pár csillió euró-t arra tudjon költeni hogy megy a garifutár a prémiumkészülékedért.
Bármelyik gyártó középkategóriás telefonjának szervizelése semmivel sem jobb mint a htc-é egyébként.
Frissitésekben teljesen igazat adok neked, ha azt látom hogy törődnek a készülékkel a későbbiekben is akkor nagyobb eséllyel maradok a márkánál.A htc sokat hibázott ez igaz de ezek a vérszagra gyűlő, kommentekben fröcskölődő antiemberek mindig felboritják a lelkibékémet...
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #20447 üzenetére
óóó htc-ről is vannak hirek...
desire 400 pl most van teritéken - szinte mai modell...
öröm nézni a sok htc hater-t a hozzászólásokban (kár hogy nincs köpős smile...) -
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #20451 üzenetére
Pont a napokban számoltam össze, hogy hány HTC telefon van a családban, és hányt ajánlottam ismerősöknek.
Mert csak ez eltartana egy céget, nem mehetnek csődbeItthon: 2 Desire, 1 Sensation, 3 One x, 1 Desire X, 1 One, 1 HD 2
Ez 9 Telefon tőlük, az elmúlt pár évben. Azt hogy hány embernek ajánlottam, aki vett is, nem tudom megszámolni, meg azt hogy hányan köszönték meg hogy nem samut vettek.
De egyébként szörnyű, hogy meló helyen is ha valaki telefont akar venni akkor azt kérdezi:
Melyik szifont vagy szarszungot vegyem.... No Comment -
FeRRaR1
őstag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20449 üzenetére
Jah ezen úgy nekem is megakadt a szemem a hírben olvasva...
Xaels
Hát valamit értettem belőle, valamit meg aztán nem.
De a lényeg szerintem átjött.
Én amúgy borzasztóan várom már az M8-at, ha olyan lesz, beruházok 1re.
Fél évig nem ebédelek, kibírom.HUTCHDB
Pont 1 másik fórumba írtam, hogy én a One előtt nem is ismertem a HTC-t, de tényleg.
Sem a portfólióját, sem a történetét, semmit.
A One vezetett el ehhez a márkához. Tehát én sem HTC fan vagyok, vagyis most már az,
mert megalkották ezt a csodát. Remélem lesz még 1-2 ilyen telefon, mielőtt becsődölnek.
De engem is egyből a szamszungra akartak rábeszélni a T-Mobilnál. Mondtam is egyből, hogy nekem ez kell,
feleslegesen ne jártassa a száját. Nem is értem, miért kell befolyásolni a vásárlót. Ha valaki kérdezi az eladó véleményét, akkor oké. -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
-
HUTCHDB
nagyúr
Ma voltam egy helyi mobil boltban.
Ismerem a tulajt, aztán beszélgettünk - egyebek mellett - a különböző értékesítési arányokról.
Legtöbbet iphone-ból adott el, majd samsungból.
De nem is ez a hír lényege, hanem az, hogy tavaly egyetlen egy darab htc-t sem adott el.
Nagyon kevés érdeklődés ugyan volt szeretett márkánk iránt, de ezen érdeklődők közül mindenkit kis ráfordítással rá tudott beszélni más (és bevallása szerint, a számára jobban kifizetődő) márkára.
Szóval én ebből azt látom, hogy egyrészt kevesen ismerik magát a htc-t, de ha mégis ilyen telefonba gondolkodna, kis "útbaigazítással" a helyes társadalmi elvárások, trendek irányába lehet terelni!
Itt tartunk.... -
Xaels
félisten
válasz
Nem tudom, fura helyen lenne az ott ebben a formában. Tuti állandóan a kamerát nyomkodnám és maszatolnám össze.
De ha már ennyire belemelegedtünk az M8-as pletyikbe akkor itt egy másik: [link]
-
válasz
"az M8 kódnéven emlegetett One X+-hoz"
LoL
Múltkor volt egy m8 hír itt is, kár volt...
-
Nuada herceg
őstag
Persze ez csak találgatás, meg pletyka, de akkor is 1 hírnek mondható.
Unalmas, hogy itt a mobilarénán csak a szamszungról vannak pletykahírek,
más gyártótól nemigazán... -
Saky1
csendes tag
válasz
Laca1212 #20441 üzenetére
Nem kopik a telefon az ilyen becsúsztatós tartókban?
Valaki itt a fórumon korábban azt írt, nem javasolja mert koptatja festést.Nekem ez is tetszik,csak ennél is panaszkodnak, hogy karcolja a készüléket.
http://www.amazon.com/SPIGEN-Crystal-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU -
Sheepczx
tag
válasz
Nuada herceg #20440 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
FeRRaR1 #20428 üzenetére
Van itthonról is hasonló áron.
Neked a 8036-os kell. Ezek ilyen M, L, XL méretezésűek. Ami az s3, s4-re jó, az jó a One-ra is. Amikor vettem, bele is futottam ebbe.... A speedshop-on 5e ft, de csak s3-hoz írják. Nem mertem megvenni. Megrendeltem máshonnan, ahol írták One-hoz is... ott 7e volt.
Amúgy nem gyári patent méretezésű, mivel ugye univerzális. Egy minimálisan kilóg belőle a One. Meg kissé lötyög benne, de én azt úgy oldottam meg, hogy a tok egyik oldalán alul és felül, ahol a varrás van, ott fehér cérnával kicsit beszűkítettem. Nem látszik és így már tuti. Amúgy szép, elegáns, kényelmesen használható tok.
Persze én is először gyárit akartam, de One-hoz nincs patent méretű gyári bőrtok. Ez viszont nem gagyi és használható, annak ellenére, hogy nem annyira passzentos... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #20436 üzenetére
Én korábbra emlékeztem.... Addig várni..
De én is úgy gondolom, mint Xaels, hogy idén nem költekeznek annyira, spórolás
végett nem csinálnak ennek az 1 telefonnak külön felhajtást.
És mikor lesz az az MWC
És amúgy is, mi az az MWC? -
Balinov
titán
Sracok, ma a szivbajt hozta reggel ram a One. Reggel leveve toltorol rutinszeruen lefrissitettem az appokat a Play store-bol kaja kozben, majd par perc utan fekete kepernyo. hiaba nyomtam a pwr gombot, vagy a vup/vdown+power konbot rovid ideig, nem csinalt semmi mast az One a fekete kepernyon kivul, mint a home es vissza gombok villogtak.
Halistennek, pwr gomb hosszanti lenyomasaval felallt a telo, muxik rendesen, de mi a tokom lehetett ez?
A friss YT, Tapatalk appokat nem tudta frissiteni, Swiftkey-t, Chrome, flipboard, Onavo, Quickpick, unified Remote full frissult sikeresen. Ujraprobalva mind a ketto sikeresen frissult.
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #20436 üzenetére
Szerintem idén az MWC marad, spórolás miatt nem csinálnak külön eseményt.
-
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #20434 üzenetére
Nem tud valaki valami időpontot a bejelentésről?
Tavaly február 20-án jelentették be Londonban a One-t, gondolom idén is ezen időpont körül várható majd.
-
Nuada herceg
őstag
Na akkor már én is tippelek, aztán meg lehet rakni a téteket is.
Szerintem 2 Giga ram marad, az nem megy feljebb.
Processzor nem sokat változik. Vagy Snapi 800, vagy 805.
bár grafikus teljesítményben a 600hoz képes a 800 is nagy változás
Kijelző 5 col, bízom benne, hogy a méret nagyjából marad, csak a káva keskenyedik.
Kamera... Szerintem 300%, hogy nem marad a 4mp. Ultrapixel, de 6 vagy 8 mp.
A hardveres gomboktól félek, hogy eltűnnek. :/ Pedig nekem fontos.Hardveres szintet kb. ennyi szerintem.
Dizájn az marad a régi. Az oldalak szerintem lekerekítettek lesznek, nem egyenes mint most,
ahol a műanyag van, hanem ívelt végig. Ja szerintem műanyag nem is lesz az oldalában.
Majd valahogy máshogy oldják meg a rádiójel kijutását.Na ennyi, én nagyon várom már. Ha olyan lesz, lecserélem a One-t.
Nem tud valaki valami időpontot a bejelentésről?
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nightfall75 #20430 üzenetére
Nekem kamu szagú.
Ugyan annyi ram, kevés
Full HD, kevés
Proci: Alig gyorsabb, lassan egy éves.
Kamera, ugyan az.Tulajdon képen csak méretben lépnének feljebb 0,3 colt?
Elképzelhetetlennek tartom ezt.Hozzá tenném, hogy nem nekem kevés, ha nem a "szakértők" nagy részének.
Számomra a Tökéletes közeli telefon most a One.
Mindegy milyen gyors, és hány magos a proci, ha laggol mint egy S3 vagy 4. -
Nightfall75
tag
Picit offtopic, de érdekes, és talán még nem volt itt róla szó:
A One utódnál a HTC valószínűleg már lehagyja a hardveres vezérlőgombokat, és sok gyártóhoz hasonlóan áttér a szoftveres képernyőgombokra.
Szerintem kár érte, de így lehet majd 5"-os kijelzőt tenni egy ugyanakkora házba mint a One.
Amennyiben az alábbi cikkben leírtak valósnak bizonyulnak, a következő flagship csak egy szolid ráncfelvarrás lesz az eredeti One-hoz képest, hasonlóan az iPhone 4->4s vagy 5->5s modellváltáshoz. Egyébként sem terveztem megválni a One-tól, de így legalább nem is lesz meg a kísértés.
-
-
Laca1212
őstag
-
Zirowe
nagyúr
-
datomi
tag
válasz
Nuada herceg #20400 üzenetére
Kollégám karácsonyra lepte meg magát egy pirossal, nekem a képek alapján tetszett a piros, élőben pedig bitang jól néz ki
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra #20415 üzenetére
A strapa tok nagyon jó, a gombok rendesen ki vannak alakítva, nagyon kényelmesen kezelhető, szépen véd mindenhol ahol kell, nagyon jó vétel volt.
A másik HTC bőrtokot is régóta használom, ilyen volt a Desirehez, HOXhoz, de One méretben nem találtam.
Ez már vagy a 3. darab, na nem mert tönkre ment, ha nem elhagytam, telefonáltam kocsiba és valószínűleg kiesett utána valahol stb...Szóval elégedett vagyok nagyon is, márkás pl Nillkin tokok is olcsóbbak, csak nem az én világom.
Igazából a bőrtokhoz keresek hasonlót, hátha valaki tud valamit ajánlani, na de nem akarom teleszemetelni tokos témával a fórumot. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Nuada herceg #20411 üzenetére
Állítólag ha bekened baba tusfürdővel 720 másodpercig, majd 801 alkalommal végig húzod baba szappannal akkor elpusztíthatatlan lesz a Beats felirat, de ezt még a szomszéd is csak a szomszédjától tudja (a másiktól)
Tok téren:
Rendeltem egy ilyet: [link]
De ezt csak speciális esetekre, bicajozás, futás, nyaralás, kocsiban dobálás stb...Ez maradt a HOX után: [link]
Az esetek 90%-ban ezt használomAmi a probléma vele, hogy a HOX kicsit szélesebb és rövidebb volt, szóval eléggé a tok széléig ér a teló, illetve lazán van benne, simán kicsúszik.
Elcsúfítani semmiképpen sem akarom hétköznapi használat közben, tud valaki valami jó kis kicsúsztathatós tokot, mert ebayen csak szemetek vannak szinte.
-
szekra
addikt
Vajon ha feketére rárakom ezt a matt matricát és utána leszedem, az mit húz le magával?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #20407 üzenetére
Én is egyszer ejtettem le. Vagyis bátyám fricskázta arrébb az ágyról, mikor itt volt.
A telefon meg olyan szépen csúszott, hogy le is esett a padlóra. :S
Nem magasról, 25-30 cm. A szívem is megállt.
De szerencsére tényleg semmi nem látszik rajta, a
Beats felirat meg nekem sem kopik... Szinte már idegesít, lassan nekiállok körömmel kapargatni! -
Greg-77
aktív tag
Kár, hogy pezsgő és a bézs szín kimaradt!
-
Avicularia
veterán
válasz
Igazi rajos színek is megtalálhatók a portfólióban
-
Juliuska
senior tag
válasz
farena #20345 üzenetére
huh aztaaa...ez egy igen szép eredmény, gratula
no ha ezt produkálja pár nap után is (kikapcsolás nélkül), akkor beszélhetünk róla, h mennyit is engedsz a feléből(csak viccelek... kameralilulás, hangszóró problémák, pixelhiba, vagy más használatot befolyásoló nyűg van-e...?)
-
szekra
addikt
válasz
Elég bohóc színek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erste... bank???
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest