- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Na, végleg búcsút veszek a telefontól és a HTC-től mint márkától is.
Visszaküldtem a 2013.12.12.-én T-nél vásárolt telefont 2015.11.04-kor kameralilulással. Most érkezett vissza javítatlanul, mely szerint a telefon gyártói garanciája lejárt. Soha többet HTC.
-
osztraksajt
őstag
válasz
enginev3.0 #36921 üzenetére
Ez nem így van, a legtöbb telefon nem használható kesztyűben, csak azok amik erre kimondottan fel lettek készítve, elég érzékeny kapacitív panel került bele ami ezt támogatja.
-
osztraksajt
őstag
válasz
benfolds #36444 üzenetére
Azért mert MTP eszköz és nem tárolóként látszódik mint egy pendrive pl.
Nem a gép írja közvetlenül a fájlrendszert, hanem a telefon kezeli a beérkező fájlokat, így kárt sem tudsz tenni MTP módban a fájlrendszerben ha menet közben kihúzod akkor sem, max lesz egy félig átmásolt fájlod.
-
osztraksajt
őstag
Mi most a helyzet akkor pontosan? A nem javítható M7 telefonokat már M8-ra cserélik?
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nightfall75 #31761 üzenetére
Csak még minden angol hangsávval érhető el, és magyar felirat is csak hébe-hóba...
-
osztraksajt
őstag
válasz
s3nsitivity #31387 üzenetére
Mondjuk én használok mp3 lejátszót a telefon mellett...
Szóval maradjunk annyiban hogy mindenki igénye szerint.
Továbbra is az a véleményem okostelefonnak mind méretileg mind teljesítményileg kiváló.
Fényképezőnek nem tökéletes, de én is beteszem a zsebbe a Pana TZ30-at ha olyan helyere készülök, valami 40K-ért vettem az aprón és biztos vagyok benne hogy a következő 3-4 telefonom mellett is ki fog szolgálni és nem sokkal nagyobb súly és helyigényű mint egy telefon.
Ha meg el kell kattintani valamit hirtelen (kátyú, gyerek első lépése, hívókép stb) arra bőven elég ez a telefon is.
-
osztraksajt
őstag
Valaki találkozott már olyannal hogy a telefon nem tölt fel 100%-ig? Az utóbbi hetekben már vagy 10x előfordult hogy csak 80% körül van a töltés reggel úgy, hogy este rádugtam a töltőre. Lehúzom, újra feldugom akkor felmegy 100%-ra. Elég idegesítő. De volt olyan is hogy15%-al töltőre tettem és semmit nem töltött, reggel csutkára merülve fogadott.
Mindegy, kameralilulás miatt úgyis szervíz lesz majd beleírom ezt is a hibák közzé.
Mondjuk ami a legnagyobb szívfájdalmam hogy nem tettem rá fóliát mondva hogy úgyis GorlllaGlass, 1-2 karc belefér hogy ne kelljen vesződjek a fóliával, de a kijelzője úgy néz ki konkrétan mintha valami gagyi plexi lenne úgy összekarcolódott. Szerintem ezt is felírom, előtte a Samsung Wave szintén GG-vel ugyanilyen körülmények között kezelve (zsebben hordva semmilyen fémmel nem érintkeztetve), a közel három év alatt kb 2 szemmel látható karcot szedett össze, mikrokarc pedig gyakorlatilag nem volt rajta.
És nem lettem azóta sem térköves hogy kvarchomokot hordjak a zsebemben.
-
osztraksajt
őstag
válasz
jozso1989 #28352 üzenetére
hmmm... mint írtam én is ismerek olyan ONE-t ami bírja.
Az enyém nem igazán még a normál használatot sem, szóval ez engem rohadtul nem vigasztal.
(#28353) zaibatsu
Nekem 2 teljesen gyári HTC töltővel is csinálta már, semmi hibaüzenet nem volt, az akksi ikon töltést jelzett, de a telefon semennyit, vagy éppen pár százaléknyit töltött. Akksi állapot szervíz menüben jó, a factory teszt nem ad hibát.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Skilly #28338 üzenetére
Dehogyis, de azért 1-2 hetente azért előadja. Kimondottan kellemetlen amúgy mikor el kell menjek melóba 10-15%-os töltöttséggel.
2 gyári HTC töltővel is kipróbáltam, szóval biztosan nem azzal van a gond hanem a telefonnal. Csak éppen ezzel legariztatni hogy nem csinálja folyamatosan vicces lesz..
De amúgy nekem a telefonon a GorillaGlass is karcolódik mint az állat. Előtte 2 telefonom is volt amiken a két év alatt(Samsung Wave) és fél év alatt (Evo 3D) egy darab karc nem jelent meg, ugyanolyan körülmények között fél év alatt a ONE már úgy néz ki hogy fáj ránézni, mintha valami halál gagyi kínai üveg lenne rajta. Azt hittem erre sem kell fólia, persze nem teszem be semmi mellé a zsebbe, alapvetően vigyázok rá, de semmit nem ér. Szerintem valami hibás üveg lehet rajta mert az ismerősömnek régebben, lassan 1 éve van meg, ő nem kíméli, kulcs mellé is simán berakja és neki olyan a kijelzője mint az újnak.
-
osztraksajt
őstag
Már régebben is jeleztem azt a töltő dolgot, csak akkor még senki másnál nem jelentkezett. Kameralilulás meg emiatt is erősen érik a gari.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Leafnshit #28181 üzenetére
Hát azért az hogy 303-ról 305-re felment az EURHUF keresztárfolyam pár nap alatt szerintem a "durván gyengül"-től azért elég messze van.
Ez az árban kb 6-700Ft környéki változást indokolna ilyen összegnél.
De úgy egy hete szintén 305-volt mint most, és utoljára januárban volt 302 alatt, áprilisban meg ráadásul a 310-et karcolgatta.
-
osztraksajt
őstag
válasz
enginev3.0 #28178 üzenetére
Pedig én még azért nem frissítettem, hátha.
-
-
osztraksajt
őstag
December óta van meg a ONE, magyarországi, T-től lett kihozva előfizetéssel, 4.4 van rajta, semmi mókolás. Újabban azt játssza hogy este felteszem tölteni (gyári töltő+a kábele) és reggelre csak kb 60%-ig tölt fel, töltés ikon animál mintha töltés alatt lenne, de nem moccan a százalék fentebb, ma 2 órát vártam. Ha kihúzom visszadugom tölti 100%-ig gond nélkül. Elsőre valami egyéb (áramszünet stb) hibára gyanakodtam, de ma reggelre már legalább negyedjére jártam így. Más nem találkozott ezzel a hibával?
-
osztraksajt
őstag
Nem mondanám hogy keveset ismer. Nekem a Samsung TV-t, és az onkyo erősítőt kapásból kezelte, de ha nincs benne 100 féle tv márka akkor egy se.
Blinkfeedben van pár magyar oldal, de bele lehet csatornázni a google+-t abba pedig már elég sok tartalmat lehet követni, nekem pl emiatt nem is kell hogy legyen dedikált magyar blinkfeed tartalom.
-
osztraksajt
őstag
Mintha az én telefonommal vették volna fel félhomályban.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20739 üzenetére
Az a baj ezzel a fülessel hogy garantáltan gyárit én csak 25-30USD környékén látok.
De a fülhallgató topik összefoglalója korrekt és összeszedett olvasmány.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Akkor javaslom költözz le Debrecenbe. Ez egy kib*szott postai fekete lyuk. Elsőbbségi levelek is 2-3 napra jönnek meg mennek el, normál levél van amikor 1,5 hétre jön meg. Pl a csekk a befizetési határidő után, aztán meg a következő számlán a párszáz forintos késedelmes fizetés miatti terhelés rendszeresen befigyel, ahol lehet átálltam elektronikus számlára meg utalásra.
Persze aprón is mindenki hitetlenkedik hogy elsőbbségi levél neki mindenhová odaér másnapra kivéve ami innen jön-megy. És ugye kimondottan nagyon kellemes mikor valami tényleg sürgős lenne akár küldeni akár fogadni.
Bocs, de nekem meg szúrja a szemem ha ezeket valaki védi.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Badboys #20468 üzenetére
Mondjuk marketingértéke van? Vevőmegtartás? Ezt igényli a piac. Sokan belebuktak már abba hogy szembe mentek a piaccal mert ők jobban tudták.
De ettől van természetesen neked is igazad a te szempontodból, de akkor sem jól reagáltak a piac igényeire marketing szempontból. És én most nem a frissítések minőségét minősítem hanem a meglétét. Te minőségi szempontból, én viszont marketing szempontból mondtam amit mondtam. Ha megnézed a Sony durván túlnőtte a nála sokkal nagyobb részesedésű HTC-t effektíve 1,5 év alatt a sokkal szarabb frissítésekkel. És ez nem szól másról mint a piaci igények kiszolgálásáról.
De én sem istenítem a Sonyt, most is HTC telefonom van. Nem idejöttem trollkodni, csak hoztam egy példát hogy mi az amit a HTC rosszul csinált, a Sony viszont jól.
-
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.
Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.
#Badboys
Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nuada herceg #20278 üzenetére
És csak úgy nagyon csendesen kérdezem meg hogy egy max 2 megapixeles tévén hogy látszott hogy a telefon csak 4 megapixeles?
Azon egy 13 megapixeles géppel készült kép is 2 megapixeles felbontásban jelenik meg, mert fizikailag akkora felbontása a tévének
-
osztraksajt
őstag
válasz
HUTCHDB #19812 üzenetére
Nekem stock 4.3 telóm van és debreceni vagyok. Lagról nem nyilatkozom, mert én még C64-en nőttem fel, na ott volt csak lag míg töltött a kazettáról, megszoktam.
De ha gondolod összefuthatunk. kb 6-7 alkalmazás van rátelepítve pluszban, szóval tényleg teljesen alap a rendszer.
-
osztraksajt
őstag
BUÉK mindenkinek!
Tegnap volt szerencsém egymás melett fotózni egy S4-el a buliban. Színhűségben, dinamikában és zajosodásban péppé-pürévé verte az S4-et. Az amúgy elvakult fan is csak hümmögni tudott, akkora volt a különbség a képek között azonos körülmények mellett. A végén csak annyit tudott mondani hogy jó, de az S4-nek akkor is nagyobb a felbontása.
-
osztraksajt
őstag
válasz
d3tox1c #19185 üzenetére
Nekem akkor volt hogy duplázta az albumot ha lejátszási listasor fájl (m3u) is volt az album könyvtárában.
# Vateraadd
Olvasd el a tesztet. Ez szubjektív kérdés, nekem megéri hogy rosszabb fényviszonyok között jobb képeket csinál mint jó fényviszonyok között nagyobb felbontásút. Csak összehasonlításképp: 4mp az dupla pixelszám mint a fullhd, és A4 méretben pixelmentesen nyomtatható. Ha neked kevés válassz másik telót, van választék. -
osztraksajt
őstag
Hát elfogott a must have érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest