- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Nem hiszem hogy sokakat az érdekelne, h ki milyen programokat, app-okat használ, mivel minden ember más (még szerencse). Pl.: én szeretek fotózni a van-ommal, de nem biztos hogy csúcsminőségű az adott fotó, ilyenkor mondjuk egy snapseed-el igen csak el lehet takarni a minőségi hibákat és rögtön egy más hangulatú képet tudsz kreálni. vagy a pixlr express-el vegyítve. (általában két-három fotóalkalmazást használok a képeim hangulatához és nem feltétlenül a minőség takarásához). De lehet h valaki meg kifejezetten nem szereti ezeket az app-okat, ezért lefikázná. mert miért ne. Vagy ott a blinkfeed. van lehetőség Pl.: index beágyazásra. szeretem, pipa. valaki meg sírna hogy őt idegesíti a BF... vagy Pl.: video highlights. használom folyamatosan, amikor úgy érzem, hogy egy adott eseményt jobban el tud mesélni röviden tömören... (és még saját zenét is tehetsz a videora) pipa. gondold el milyen viták kerekednének, hogy az index miért jobb mint az origó.
Lehetne rohadt sokat írni a különböző appokrol, meg hogy ki hogyan használja, meg hogy ki-mit használ, de akkor meg a másik" oldal váncogna...
Én azt mondom, hogy inkább kérdezzen be az ember egy adott kategóriára és biztos hogy előbb-vagy utóbb választ is kap.
Az én kérdésem: ki tud olyan videó szerkéztő app-ot amivel legalább két-három stb, videót képet lehet egybegyúrni saját zenével szöveggel? találtam a play-en már ilyesmit, de egyszerűen használhatatlanok. kifagynak, vagy csak szar minőségben tudsz menteni.(még a fizetősek is ilyenek) van-e egyáltalán a droidra olyan ami használható is? mint Pl.: anno iP-nál az imovie, vagy a splice. )boccs a példákért. tudom droid topic)
Vagy tudtok olyan dj app-ot amivel normálisan lehet zenéket mixelni? mert van itt is egy két alkalmazás, de inkább hagyjuk. még a fizetős verzióval sem lehet értelmes keveréseket véghezvinni.
A topik szakmai része meg ok-s csak néha sokk és nem mindenki érti aki itt a one-t használja.mivel szerintem úgy jó ahogy one.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest