- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Sziasztok!
Okostelefon vásárlása előtt áll ismerős, neki segítek: lehetséges alternatívák amiket összeszedtem neki: HTC One, Nexus 4, LG G2, Samsung Galaxy S3, és az Alcatel Idol X (pontos modellt még nem tudtam találni ezen belül). A keret rá kb. 80-90 ezer HUF. Ez a One is szimpatikus lenne, csak most összegyűjteném róla az infókat:
1) mi az ami nagyon jó / kényelmes / villantós benne
2) típushibák / bosszantó dolgok / rosszul működő funkciók
3) gyári Android mi a legutolsó rá / ígértek újabbat (ha igen mit ígértek?) Nem hekkelős embernek lesz, szerintem a gyártói android elég lesz nekiSajnos az összegző oldalból ezek egyikére se kaptam szerintem választ, a 20 ezer hozzászólás végigolvasása pedig irreális
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest