- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente17
tag
válasz
HUTCHDB #19598 üzenetére
Olyat mint amit mondasz..
Amúgy hetente többször is benézek 1-2 percre, de sosincs rá tok..A legutolsó kis nyomógombosra van tok de erre a szépségre nincs..
De nem baj..Benézek ma is hátha szerencsém van.
Megköszönném ha PÜ-ben küldenél néhány képet róla..Köszi előre is!
-
szekra
addikt
válasz
HUTCHDB #19595 üzenetére
Nem fogunk.
Amíg nem érzem, hogy megröccenne a stock rom addig nem fogok romolni, pedig én is szerettem régebben, sőt, még talán most is kedvet kapnék hozzá..
Levente17: én egy ilyen tokot vettem, tudom ajánlani a tokot és a boltot is. A hátlapja ennek is érdes egy picit, legalább nem csúszik annyira mint csupaszon, és elegáns marad benne a telefon. Rendelés után 2 nappal már meg is jött.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Levente17 #19597 üzenetére
milyen tokot keresel?
tegnap vettem a debreceni media markt-ban (lehet a nyiregyhaziban is van) 990 forintert egy szuper ultra vekony (kb. fel mm vastag) fust "szinu", de azert kisse atlatszo merev tokot.
finoman erdesebb a felulete igy a csuszveszely is kisebb!
ennyiert meg az ebay-en sem biztos, hogy veszel postaval egyutt ilyen minoseget.
szoval csak ajanlani tudom. -
Levente17
tag
Valakinek nem akarja eladni eme telefonhoz vételezett tokját?
Rendeltem már netem egy 2,5 hete de még vissza se igazoltak azóta.. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dreamie #19592 üzenetére
az ok. de a kod beirasanak helyet kutya nehez volt megtalalni.
kemcso kollegaval vettunk kozosen meg az egyet fizet kettot kap akcioban.
nagy nehezen o talalta meg, hogy hogyan is hozhato fel a kod beiras helye, de sikerrel jartunk.
5e -ert van egy full europa orok frisditesu navigacio, ami szerintem korrekt ar.szekra!
ezen nem fogunk osszeveszni...
nekem az android messze ezen a telefonon a legjobb, leg smooth-abb, de vannak olyan helyek, ahol igen is akadozik, ezt el kell ismerni.
egyet nem fogsz tudni belembeszelni, az pedig az, hogy a gyari rendsuer szebben fut egy jol ossuerakott rom kernel kombonal, mert ez nem igaz.
hidd el probaltam mindkettot, van osszehasonlitasi alapom!
ettol a velemenyemtil fuggetlenul a telefon igen is szuper gyari allapotban is! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19586 üzenetére
ebben az "atyauristen" is allithato.
vegyel a kezedbe egy i5-ot, vagy i5s-et, aztan vedd a kezedbe a one-t, azonnal eszre fogod venni a rocceneseket...nem vedem az ios-t, nem errol van szo, hanem arrol, hogy azert legyunk tisztaban a keszulekunk (op rendszer) apro hibajaval.
(#19587) kiseper!
azok a dolgok javitva lettek, amit korabban irtam, hogy hianyos, vagy nem mukodik.
sebessegbeli erdemi valtozast nem fogsz tapasztalni.
a viper, a megjobban testreszabhatosagrol szol.
en azt mondom, hogy csinalj egy nandroid mentest az arhd romodrol, aztan probald ki a vipert.
ahhoz is javaslom a kernelcseret, es figyelj arra, amirol laboda kollega irt, hogy a processzor sebesseget allitsd gyari allapotra, mert alapbol vissza van veve! -
kiseper
tag
Akkor maradjon az ARHD+Bulletproof vagy hozott valami újat a Vipera?
-
HUTCHDB
nagyúr
uj viper rom!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19579 üzenetére
de vannak a gyari romnal is, es sokkal tobb helyen es eszrevehetobben, mint fozott rom+fozott rom kevereken.
szerinted miert dolgozik ezeken tobb csapat?
nem csak szolgaltatasban jobbak a custom romok, kernelek, hanem gyorsasagban, smooth-sagban es uzemidoben is egy gyari rendszertol. -
-
Markyxx
tag
Sziasztok, Azt hol lehet újrakonfigurálni, hogy egy file-t milyen szoftver nyissa meg. „Mindig”-et nyomtam ahol nem kellet volna. Köszi.
-
djapor96
senior tag
Van ötletetek, hogy miért kapcsol ki a wifi hotspot? ki van kapcsolva a kikapcsolás....
-
bedopal
csendes tag
Sziasztok!
a mellékelt kép a problémám, vagyis ha rádugom a laptopra a telefont, nem ismeri fel külső meghajtóként sem, szinkronizálni se tudom sync managerrel, a telefonon nem kapok olyan választási lehetőséget, hogy lemezmeghajtóként kommunikáljon
driver verziója: 4.10.0.001
tud valaki esetleg valamilyen megoldást?http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_29_9x32lqaxww.jpg
-
SimonYana
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Hogyan tudom a frissen telepített dialer ikonját a lezárt mijelzőre állítani , hogyha felhúzom azzal nyílik meg!
Valahogyan már egyszer sikerült valamit betenni és kitörölni , de nem jövök rá az Istenért! :-(
Előre is köszönöm! -
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #19567 üzenetére
Szerintem ez ugyan az ami a samsungra van .Nem probáltam nincs rá szükségem. Szerinted más nem küldi el ez ámitás amit akarank ugy is megtudnak .Nem látunk bele az appokba mivel komunikálnak..Én azon vagyok amelyik telefon kimegy a hálozatra ott egyik sincs biztonságban.
-
csacsi67
addikt
Akit érdekel a bootloader nyitás nélküli root kiprobálhatja. [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #19558 üzenetére
en csak visszatettem az arhd-t.
valahogy jobbnak erzem.
hiaba vettem fel a procit a viperben es inditottam ujra a telefont csak, csak voltak reccenesek, amik nincsenek az arhd-ben.
azert csinaltam nandroid mentest a viperrol, jol fog az meg jonni, ha jon egy ota frissites. -
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #19543 üzenetére
Még néhány hónapja romolgattam én is ahogy kell, egyszercsak előjött ez a kamera-lilulás, (gyenge fényviszonyoknál lilás-kékes árnyalatot kap a kép) gondoltam, hogy az éppen aktuális romnak a hibája, nem foglalkoztam vele. Aztán mikor megjöttek a gyári frissítések a hiányzó funkciókkal, abbahagytam a romolást és visszaállítottam mindent gyárira, zártam a bootloadert s-on-ra állítottam, és hagytam, hogy a gyári frissítések felmenjenek sorra. Minden rendben is van a telóval, de szomorúan tapasztaltam, hogy a kamera-lilulás megmaradt...
De úgy gondolom hardveres hiba lehet, mert mikor be van kapcsolva a kamera hidegen, még jó a kép, aztán szépen fokozatosan lilul a kép, úgy forrósodik is a lencséje... -
HUTCHDB
nagyúr
Rovid egy napos hasznalat utan en azt mondom, hogy a ARHD 41.0-as jobb rom, mint a viper 4.0.1.
Bullettprof kernelt tettem fel mindkettohoz, de nekem a viper picit röccenősebb.
Lehet kiprobalom amit mumk1 hasznal. -
Loboda
senior tag
válasz
SzlobiG #19552 üzenetére
Nem tudtam rájönni én se!
Háromszor csináltam gyári beállítások vissza állítását, mire rájöttem hogy a mentések vissza állítása okozza!
Kikapcsoltam az adatok és beállítások mentését, és nyomtam egy gyári beállítások vissza állítását, amikor fellát a rendszer nem engedtem a mentéseket vissza állítani, Play áruházból egyesével tettem vissza az alkalmazásokat, azóta működik a led kijelzés! -
-
SzlobiG
félisten
Az létezhet, hogy a visszajelző led megadta magát? Már ami a villogást illeti?
Mer már vagy egy hónapja nem jelez vissza. Ugye zölden kéne neki ha volt valami esemény, de semmi. Pedig be van kapcsolva és most ugye volt reset is. Amikor töltöm akkor pirosan világít folyamatosan ha feltöltötte akkor zölden.
-
Loboda
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
a korábbi camera firmware-t vissza lehet valahogyan tenni?
tegnap este próbáltam fotózni, de nem jött össze.
olyan szinten rózsaszínes lilás a kép, hogy az leírhatatlan.
ami furcsa, hogy vakuval meg tökéletes.....
ilyen korábban nem volt.
szerintem valami frissítés elszúrta!(#19542) Loboda!
nekem minden főzött a telefonon, kivéve a kernel...mondjuk azt sem tudom, hogy az milyen, hiszen 4.4 még hivatalosan meg sem jelent.
szóval így is sikerült a HTC-s mentés, és visszaállítás. -
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #19539 üzenetére
Nem kell hozzá gyári rom, csak gyári recovery, és zárt bootloader!
Gyári kernel!
Bootloader zárás !
Beállítások>Alkalmazások>Mind>Drive>Gyorsítótár+Adatok törlése
Drive alkalmazás elindítása!
Megkapod a +25Gb tárhelyet!
Bootloader nyitása, főzött recoveryt visszatenni, ennyi! -
_Flood_
aktív tag
http://tech2.hu/ezert-erkezik-lassan-a-legfrissebb-android-a-keszulekekre-2730496
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19537 üzenetére
no másodjára sikerrel jártam.
minden perfektül visszaállt, még az ikonok elhelyezkedése is.
jó kis funkció ez!
ráadásul, ha jól értem, akkor naponta wifin automatikusan csinál mentéseket.(#19539) csacsi67!
lehet valamit elszúrtam korábban.... egy biztos, a google drive-al is működött! -
csacsi67
addikt
-
SzlobiG
félisten
Csináltam biztonsági mentést a HTC saját progijával.
Ha most csinálok egy hard resetet, akkor ez vissza állít nekem mindent? A progikat is és azok mentéseit is?
Mer most jött el a hard reset ideje.
-
Loboda
senior tag
Nagyon sok mindent be lehet állítani a Venom Tweaks + VenomHUB segítségével, de kell rá szánni pár órát, hogy mindent megismerj!
-
-
kdennis
aktív tag
Nem tudom volt e már téma, hogy főzött rommal lehet a Blink Feed-be egyedi RSS tartalmakat pakolni? Vagy az szent és változtathatatlan ROOT-olva is?
Gyárilag már van 4 magyar hírfolyam.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19513 üzenetére
Nem KELL, mert a telefon alapbol is jo.
DE vannak aprosagok, amikkel meg jobba, kezelhetobbe, szebbe, egyedibbe teheto a telefon.
Ilyen pl. az also dok fekete csikjanak eltuntetese, vagy tobb fele kezreeseobb telefon ebresztes, (pl. power gomb kimelese) vagy az itt-ott levo mikrolaggok eltuntetese, camera kezelesi pluszok, (esetlegesen) jobb akkuido, vagy amit eppen tegnap este irtam es hianyoltam a viper rombol.
Szoval nem KELL, de aki ezeket meg igenyli, annak szinte kotelezo.... -
NandorHUN
addikt
válasz
szekra #19513 üzenetére
Én amig volt S-off azért romoltam, mert voltak + fungciók, amik most is jól jönnének pl. hangosabb hangszóró (64-ről 84 dba) , saját ikonok, transparent statusbar (ami működik Launchereknél is, sima statusbar sajnos Launchereknél fekete, illetve sok programnál) , saját ikonok, összes futo alkalmazás kilövése 1 nyomással , google reklám mentesség... szóval szerintem megéri feltelepíteni őket,
-
szekra
addikt
Amúgy minek romolni? Rosszabb telefonoknal megértem, de ez bivaly. Nekem gyári 4.2 van fenn és tökéletes.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kiseper #19510 üzenetére
Ha a 41.0-as ARHD romra es a Bulletproof 10.3-as kernelere gondolsz, akkor szerintem az mukodes szempontjabol eleg stabil. (egyebkent ez volt fent nekem is)
Mint az elobb is irtam, nem erzek erdemi kulonbseget a viper es a revolution hd kozott.
Nekem a viper azert "kellene", mert van benne par aprosag, ami tetszik es hasznalnam, de sajna meg hibadzik itt-ott a rendszer. -
kiseper
tag
Nekem most HD Revolution rom van fent, Bulletproof kernel-el, van ennél jobb? vagy hagyam ezt?
tudjátok, romolhatnék
-
HUTCHDB
nagyúr
Feltettem a viper kitkat alapu romjat. 4.0.1.
Igazabol ua. mint a hd revolution, csak pont azok a dolgok nem mukodnek, ami miatt viper a viper:
Nem lehet operator logot betenni.
Nem jo a statusbar logo csere sem.
Nem mukodnek a horizontal quick settings indito kapcsoloi, pontosabban azok visszajelzesei, igy pl. nem lehet tudni, hogy a fenyero eppen hanyas allapotban, vagy eppen automatan van-e, es ez igaz azosszes kapcsolora. Hogy meg egy peldat irjak: a hangprofil aktualis allapotat sem mutatja.
Sajnos itt a lehuzhato redonyon nem mukodik a csuszkas fenyero szabalyozas sem.
Hala istennek a sense 4 idojaras "ikonok" viszont igen.
Szoval osszessegeben jo is meg nem is.... -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #19507 üzenetére
Mostanában nem romolgattam.
InsertCoin+ Bulletproof van fent egy pár hete és tökéletesen működik minden. Meg aztán leköt a Lumia 1020 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged