- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Na srácok én el is köszönök a Htc one topiktól. A telefont eladtam és nem is maradok egyenlőre a Htc vonalon. Hosszú használója és szeretője voltam a márkának. Sajnos a sok jó mellett nagyon sok csalódás is ért igy nem mertem, és nem is akartam újra Htc mobilt. Talán majd egyszer, ha még életben maradnak és sikerül minden téren érdemben felzárkozniuk, akkor majd lehet visszatérek a márkához. Fura ez 15 év márkahűség után ☺ További jó fórumozást is sikeres Htc telefonokat mindenkinek!
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Mennyiért lehet eladni egy Tmobilos, sötétben kamera lilás," Nappali fényben tökéletes", de minden más tekintetben patika állapotú One M7 telefont?
A sors úgy hozta, h bepróbálok egy Samsung S6 Edge telefont igy a hosszú évek kihagyása után. Nem biztos, h a One eladó lesz, csak érdekelne mennyibe mehet vajon el, fillérekért nem adom akkor inkább megtartom, mert a mai napig a kamera hibától függetlenül is egy nagyon jó telefonnak tartom. Este amúgy sem fényképeztem vele soha, mert ott eddig minden telefonom csődöt mondott, oda egy normális fényképező való.
-
Valkűr
addikt
Nálam semmi probléma...Igaz gyári a rendszerem.
-
Valkűr
addikt
De mint emlitettem nagyban függ az egész választás a zenei ízléstől. Populáris zenékhez teljesen felesleges egy 30-60 ezres fülhallgató, minden máshoz a JBL fülesei is elég jól tudnak szólni vagy a Polk Audio. Jómagam a Jazz és a Klasszikus zenei műfajt preferálom, ott bizony a Shure messze maga mögé utasitja a riválisokat, populárisabb zenékkel a tisztaságon, dinamikán, feszesebb mély és csilingelőbb magasakon kívül nemigen lehet mást észrevenni. Nincs több mélye és magasa de ami van az sokkal kulturáltabban szól, akinek ez érv az vegye a jobbat akinek nem, akkor oda jó a 7-10 ezres füles is.
Bár itt megjegyezném, a gyári fülese a jó gumiharang kiválasztással szinte szól úgy mint a Sennheiser CX300 vagy egy Beats Audio.
-
Valkűr
addikt
válasz
no more #36021 üzenetére
Nem hallottam még a Pistont de látatlanban is kilehet mondani, h a Sennheiser biztos jobban szól...Ez nem a CX széria, a tesztek is nagyon jókat írnak róla. Az megint más kérdés, h megéri e kiadni rá a 25 ezret, illetve igényli e a felhasználó füle. A shure esetében is a Cowon jobban kihozta a minőségét mint a a telefon, de úgy gondolom a HTC ezt a 20-25 ezres kategóriát kitudja szolgálni.
-
Valkűr
addikt
Itt a Sennheiser elég jó árban van, és még szép is.
-
Valkűr
addikt
válasz
benfolds #35998 üzenetére
Nekem eddig a Shure jött be a legjobban ebben az árszegmensben, bár ki mennyire igényes a hangra és a zenei ízléstől is függ. Ezt ennyiért azonnal megvenném a helyedben. Nekem az SE315 volt, csak eladtam. Az egy nagyon jó darab volt, de a kisebb is tökéletes.Vagy ott a Sennheiser MOMENTUM is elég jó darab.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #34933 üzenetére
Gyári rendszer...
-
Valkűr
addikt
Jó lenne ez a Maker Pro de nekem folyamatosan összeomlik tőle a Mozilla...
-
Valkűr
addikt
Nekem is a gari lejárta után jött elő, amiért eléggé morcos vagyok. Legfőképpen azért vagyok csalódott, hogy ingyen nem javitják ki, miközben tudvalévő gyári konstrukciós hibáról beszélünk.
-
Valkűr
addikt
Valami nekem is van a lollival, mert amióta feltettem azóta eldobálja a telefonhálózatot...Volt újrainditás minden. Eleibe nem volt ilyen gond, de most pár napja vettem észre, aztán lehet volt előtte is csak nem tűnt fel.
-
Valkűr
addikt
Kövezzetek meg, és mondom ezt úgy hogy régóta Htc párti vagyok, de a Samsungban ez az Exynos jobban teljesít mint az M9 Snapi. Legalábbis a nyers tesztekben az összesben oda-vissza veri az M9-et. Azt nem tudni, h a gyakorlatban ez jelenteni fog -e bármit is, de játékokban biztos. A kamerából megint kihagyták a remegés stabilizátort, ez is egy gyenge pont aki ezzel fotóz. A kép és a felbontás is maradt a régi. Hát nem tudom, nem lesz olyan sikeres mint az M7 volt, ez elkönyvelhető. Továbbra sem váltok azt hiszem. Maradok az M7 mellett egyenlőre, vagy bepróbálok egy S6 Edge.
-
Valkűr
addikt
Eddig a képernyőzár működött jelszó és egyéb biztonság nélkül is, ezt most kivették? Csak úgy tudok képernyőzárat állitani ha le is kódolom. Én lennék a béna vagy ez ilyen lett? Élő háttér is csak össz 4 maradt, a többi eltünt..
-
Valkűr
addikt
Hova lettek az elő háttérképek?
-
Valkűr
addikt
Hogy kell lezárni a képernyőt, nem találom ezt a menüpontot..
-
Valkűr
addikt
Háát frissítés ide vagy oda, nem estem asra attól amit most kaptunk...Igazából semmi érdembeli változást nem tapasztalok. Némi kezelésbeli különbségektől eltekintve tök ugyan az mint eddig. A Blinkfeedet továbbra sem használom amióta kivették az órát, jó volt látni egyből az időt, igy csak egy reklámfelület, információk összezsúfolása a kijelző semmi más, legalábbis főképernyőnek semmiképp sem tenném be ebben a formában..Gyorsulást nem tapasztalok, szóval nálam elmaradt a katarzis. Eddig azért jóval nagyobb difik jelentkeztek a nagyobb frissitések alkalmával külső megjelenésben is.
-
Valkűr
addikt
Kövezzetek meg, de nekem még mindig az M7 tetszik a legjobban...
-
Valkűr
addikt
válasz
kvojnovics #32987 üzenetére
Gyári visszaállitás teljes...
-
Valkűr
addikt
Jott a sense 6. Akarmi, nem latok semmi újat, mi volt ez a frissítés? Inkabb jonne a beigert rendes Android frissítés.
-
Valkűr
addikt
Tudtok valami használható programot amivel a youtubrol le tudok tölteni videokat? Eddig amit próbáltam egy sem működött a tubemate megszűnt, mást meg nem ismerek.
-
Valkűr
addikt
Nekem olyan gondom van, h megpróbáltam egy programot letölteni a telefonra a playről. Letölti majd mikor installálni akarja magának akkor feldob egy kis ablakot, h ismeretlen hiba 24. Ez mi a fene lehet? Volt már fent ez a szoftver a telefonomon és azért fura, h most nem települ.
-
Valkűr
addikt
Én értem és elfogadom a te érvelésed, de akárhogy is nézem azok a telefonok amiknek a kamerája használható még használtan is 60-80 ezer körül vannak. Tehát felteszem még 1x a kérdést. Telefonálni vetted vagy fényképezni a telefont? Telefonálni lehet egy gyufásdoboz méretű telefonnal ami 6 ezer ft, fényképezni meg lehet egy a HTC One -tól kisebb, olcsóbb és jobb minőségű kompakttal. Ha azt irod, h olyan öszvér megoldást keresel, ahol a zene, telefon, GPS és a kamera egyben van, akkor elfogadtam volna az indokaid, de nem erről volt szó.
Amit mondani szerettem volna ezzel, h sokan vannak akik csak divatból megveszik a 100-200 ezres telefonokat és nem is használják ki azt a képességet amit ezek a készülékek tudnak. Akkor pedig nem látom értelmét a vásárlásnak. Mennyi az az idő amit azzal töltesz, h a telefont használod? Netezel vele huzamosan, dolgozol vele, hallgatsz vele napi szinten zenét, és fotózol vele naponta? Megy a GPS hetente legalább 1x is?
Nekem, pedig dolgozom vele sincs a telefon többet a kezemben fél napnál, ami nem egy teljes napot takar, hanem mondjuk egy 8 órás munkaidő felét. Ezen idő alatt szükségem van a GPS-re, és a netes kapcsolatra, és egyéb programokra. Zene szokott menni vele napi szinten többször is, a kameráját leginkább a munkahelyi dolgokhoz használom ahol a referenciák vannak és az anyagok lefotózva, ezekből nem lesz fotókiállitás, igy bőven elég erre. És valljuk be ez már extrém esetnek számit, mert a legtöbb ember, illetve az átlagember, ha nyomkodja is csak heccből, vagy amig újat tud nyújtani a telefon. Ha megkérdezném ki az aki folyamatosan dolgozik vele talán néhány ember tenné fel a kezét. OFF
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31392 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent....100 ezer van telefonra, de fényképezőre nincs 40-50 ezred? Szeretsz fotózni és inkább veszel 100 ezres telefont. Hol itt az összefüggés, és hol ebben a logika? Ez a teljes káosz : )
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31387 üzenetére
Ja de 140 ezres telefonra futja? Ugyan már... Ha pedig tanultál a fotózásról, ami már ne haragudj meg, h ezt mondom de a hozzászólásidból nem derül ki, sőt a teljes hozzá nemértést tükrözik. Bármelyik normális kompakt sokkal jobb képet csinál akár 5 megapixelben is mint egy IPhone vagy Nokia. Ha tisztában lennél vele mitől jó egy kép, illetve mitől lesz jó akkor nem csak a megapixel háborúra támaszkodnál. Egy normális kompakt gép 5 megapixele elég egy A4-es fotó kinyomtatásához. A lapkaméretekről már nem is beszélve. JA és akkor egy szót sem emlitettem a DSLR gépekről, amiből szintén van használtan a telefon fele áráért használható darab. De úgy látom egyre értelmetlenebb veled erről beszélgetni, mert vagy nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszéltem, beszélünk.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31382 üzenetére
Nyilván nem mindig, de speciál én célirányosan indulok el fotózni. Oda pedig viszem a tükrös gépet. Amikor a telefon van nálad és hirtelen fotózni kell valamit, arra a célra még a HTC kamerája is bőven megteszi, mert ott nem a minőség, hanem a megörökített pillanat lesz a fő szempont. Egyéb iránt a vélemény az nem vita, legalábbis a véleményem én nem vitaindításnak szoktam elmondani.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31378 üzenetére
Az lehet, de egy telefon fotói nem erre valók. Aki erre akarja használni, legyen az bármilyen telefon annak baj van a fejével... Erre minimum kell egy jó tükrös gép, h az a kivágott rész értelmet nyerjen. De ez persze csak az én véleményem.
-
Valkűr
addikt
válasz
Reddevil84 #31372 üzenetére
ezt én sem vágom, h mi?
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #30472 üzenetére
User error... Nyilván egy 2.1 rendszer sokkal hangosabb, nem is értem milyen elgondoloasbol hasonlitod ahhoz. Hallgasd meg a legtöbb telefon hangerejet, majd tedd mellé az M7-et. Ha akkor is halk akkor ott valami gond van. Ja a beats audio legyen kikapcsolva, ha a külső hangszorokat használod, mert akkor hangosabb.
-
Valkűr
addikt
HTC mellé engem érdekelne az LG G3 is...Igaz nem ide tartozik, de tud róla valaki érdemleges infót, h milyen telefon mondjuk egy sima HTC One mellett viszonyitva?
-
Valkűr
addikt
NA nekem olyan dolog jött elő, nem tudom, h hiba vagy valami más...De ha úgy koppantok a kijelzőre akkor megjelenik egy kék keret a kijelző szélén körbe és a kép is szétesik nem fér a képbe, meg csinálni sem lehet semmit, össze vissza koppintgatok mire eltünik ez a kék keret a kijelzőről. Ez mi a fene lehet?
-
Valkűr
addikt
Ami nagyon tetszik, h lehet a betűket változtatni...
-
Valkűr
addikt
válasz
Red Bull fan #27739 üzenetére
Átlehet állitani , asszem 4 szin van...Beállitások: Testreszabás/ Téma opció alatt...
-
Valkűr
addikt
Nekem az óra és időjárás nagyon hiányzik a kezdőképről, amúgy nagyon bejön..
-
Valkűr
addikt
válasz
Reddevil84 #26483 üzenetére
Attól még lehet a nyákon máshol az a chip ami miatt lilul...
-
Valkűr
addikt
válasz
CptAdamica #25871 üzenetére
Meg lehet csörgetni a telefont...
-
Valkűr
addikt
Vagy ott van amit én vettem, az is 10 körül volt és szerintem elég betyárosan szól...
-
Valkűr
addikt
Továbbra sem tetszik... Ami meg gáz az a sok keret, nincs kihasználva a kijelző.. Van egy keret azon belül a kijelző ami szintén egy keretben helyezkedik el. Felesleges meretnoveles ugyan az mellett a telefonmeret mellett. A keretet lehagyva simán lehetne nagyobb a valós kijelző méret. A lap alján a gombokrol nem is beszélve, az kiveri a biztit nálam.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #23930 üzenetére
A HTC one mini a 85 szerintem...
-
Valkűr
addikt
Noha itt nagyon OFF, de meglepetek ennek a Nokia 808-nak a képei. Jó lenne ha a HTC is elindulna ebbe az irányba és hasonlóan jó képekre is képes lenne.
-
Valkűr
addikt
NA itt a video a kis hangsugárzóról, nem kell nevetni, nem egy komoly videó, de nem is az volt a cél. Nem sok időm volt rá, és beállitásokkal sem foglalkoztam.
-
Valkűr
addikt
Na megcsináltam a kis videót a KS bluetooth hangszóróról...Ne egy profi videót képzeljetek el, csak gyors összedobtam, h legyen valami, a kamerát sem állitgattam, és a szobában is elég sötét volt most, de a lényeg az benne van nagyjából. Bár azt kifelejtettem megemlíteni, h automatikusan kikapcsolja a zenét és felveszi a telefonhívást is, igy kihangositóként is funkcionál. A 10 óráttól többet kiszolgál, de annyi a minimum amit elbir a kis akkumulátora, aminek a telefon mellé sok értelme nincs, mert az nem bir ennyit
Hamarosan felteszi a Dropboxra és megosztom.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23407 üzenetére
Hát nem tudom , h felvételről milyen alternatíva lesz, de csinálok egy videót hamarosan, csak töltöm a fényképező akkumulátorát...
kdennis :
Kellett ennek is, mint minden műszaki cikknek egy kis bejáratás, elég jó mélyei lettek, jó dolog a passzív membrán az aljába építve.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23405 üzenetére
Annyiért tényleg jó vétel volt...A külső aksi jó dolog. Tesztet én sem találtam, mármint ilyen összehasonlitós dolgot, csak ezt a videót. Érdekes a hangerő végállásban manipulálja kicsit a hangszint, ha egy két kattintással lejjebb veszed akkor jobban dominál a mély, ha kicsit feljebb akkor a magasból kap picit többet, a kettő közt meg egységes. Ez a videon is látszik, hallatszik.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23395 üzenetére
Nem rossz, de én drágállom ezeket a márkajelzéses cuccokat a tudásukhoz képest, elég sokat meghallgattam a Mediában. Végül ezt vettem meg 11 ezer ft-ban, és elégedett vagyok vele.
Voltak a drágábbak közt is jó hangúak, de azok méretben már vállalhatatlanok voltak számomra, nem egy hordozhatós cuccok, ez meg kicsi is azokhoz képest és hangban is rendben van.
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #23008 üzenetére
A problémám az, h miért szervizeltetni kell egy gyári hibás készüléket! Miért nem cserélik ki azonnal? Én pld nem merem szervizbe küldeni, mert a munkám végett szükségem van az okostelefonra, a másik pedig félek attól a szervizes munkától amit visszakapok, elég rosszak a tapasztalatok. Egyébként nekem itt a papiron egy év garancia szerepel, most akkor ez mitől lett 2?
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #23005 üzenetére
Nem vállaltam be semmit, mert akkor nem jött elő egyből. Garancián túl amit bevállalsz a saját hibád, vagy ha a telefon elromlik, de ez nem elromlott, hanem már eleve gyártási hibás volt. És mikor pedig előjött akkor azt irták a szoftverével van gond. De mivel kiderült, h ez gyári hiba, az garancián kivül sem a vásárlónak a terhe kellene legyen! Ez kb olyan, h kiadnak egy kocsit rossz fékkel és nem rendeli vissza a gyártó miután tud róla, h gyári hiba, hanem hagyja had menjen a forgalomba. Egyébként pedig a T-Mobilnál lett vásárolva, ettől biztosabb helyen hol kellene megvegyem?
-
Valkűr
addikt
Lehet lerágott csont, de akkor sem normális a lilulás, és igenis szoktak este fotózni. Én például a város fényeit is leszoktam, de nem lehet, mert tiszta lila az egész. És amiért ez az egész bosszantó, annak az az oka, h senki sem ismerte be, h gyári hiba, az lett mondva, h szoftveres és majd ad ki a gyártó erre javitást. Én türelmesen vártam, ellenben mire megjött a szoftver, ami mint kiderült szart sem ér, mert nem az a baja, a garancia lejárt a telefonra. Most itt állok mint egy fax egy olyan telefonnal amin a kamera rész szinte használhatatlan xar. Fizessek én a szerviznek akik munkája kérdés egy olyan gyári hibáért ami nem miattam keletkezett, csak mert lejárt az egy év garancia.Hol itt az igazság egy olyan telefonért cserébe amit az év telefonjának tituláltak, és amiért 150 ezret pakoltam le az asztalra!?
Ez a kép a nappaliban készült az előbb automata ison, a másik meg ISO100-on. Ha ez valakinek használható akkor eladó a telefonom. Mert ez egy kalap xar ahogy van. És itt nem arról van szó, h milyen a minősége, mert ez messze meghaladja ezt a szót. Megjegyzem a szobában világos van, nem sötét.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #22920 üzenetére
Az nem gravirozás, az egy betét benne, nézd meg jobban...
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
Tiger. #22583 üzenetére
Nem a hangzása a rosszabb, hanem halkabbnak tűnik a telefon hangereje. Érdekes mert külső hangszoroval nem tapasztaltam, ott a csuszka hangosit végig, míg a saját hangszoroja a csuszka háromnegyedétol nem hangosit. Olyan mint mikor korlátoznák a kocsi sebességet, itt a hangszóró van visszafogva.
-
Valkűr
addikt
válasz
SeatLeon08 #22130 üzenetére
Egyet érték, sokkal gyengébb a hang, és valóban a csuszka fele fölött kicsivel már semmit sem csinál. 4.3- nál sokkal jobb volt a telefon hangja a beats nélkül.
-
Valkűr
addikt
válasz
pixelmester. #21453 üzenetére
Nem rossz, de ha már eddig eljutottak, nem értem miért nem teszik cserélhetővé az akkumulátort...
-
Valkűr
addikt
válasz
migabi24 #21435 üzenetére
Én nem vettem észre, h elment volna a mély, ellenben tisztábban szól nem torzit...Van akinek ez olyan hatást vált ki, mint ha kevesebb mélye lenne, pedig nem...Az viszont tény, h háromnegyedig hangosodik utána pedig hiába tekerem feljebb a hangot semmi sem történik. Ennek nem tudom az okát. Eddig a hangerő folyamatos volt, most itt egy résznél megáll és nem erősödik.
-
Valkűr
addikt
Szerintem, de ne legyen igazam, a HTC márkát ki fogja nyírni a piac és a konkurensei. A jelenlegi állapotban a leg sebezhetőbbek. A többiek a Htc fennmaradása ellen fognak harcolni, le fogják szorítani, legalábbis ez a cél.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #21379 üzenetére
Követem és a 20-ből 2-3 ember jelezte, h szépen lett megjavitva. A többség panaszkodik a szervizes munkákra. Arról nem is beszélve, h hónapokat vár az ember, vagy heteket mire visszakapja a telefonját. Mellesleg én követem a külföldi oldalakat is, ahol a csere után is azt mondják ugyan úgy elindul a lilulás néhány hét, hónap aktiv használat után is. Voltak képek is ahol mutatta, h ugyan azt a modult csak újat tesznek bele. A kamera chip van közel ahol túlmelegedhet, a kicseréld modulon ugyan ott van, ezt átépíteni nem lehet utólag, tehát kapsz egy ugyan olyan gyári hibával küszködő modult, ahol előfog jönni a hiba újra és újra.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #21369 üzenetére
Én is igy vagyok vele, a kamera liluláson kivül semmi baja a telefonnak, nem kockáztatom meg a javitást azzal, h vagy elgányolják az egészet xarul lesz összetéve és hónapokat várok rá, vagy esetleg jó lesz. Este amúgy sem fotózom, ha fotózom is akkor ott van valami fény amire fókuszálva nem fog lilulni.
-
Valkűr
addikt
Kulsore minimális változás, viszont gyorsabb, simabb a rendszer. Kár, h a Flash kikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged