- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
Nem tudom összekapcsolni az M7-et a gépemmel.
Eddig legalább a TotalCommader látta a MediaAudio2 pluginnel, de az sem megy.Másolnom kellene rá fájlokat.
Windows 10-em van (dobozos 8 frissült). 64 bites.
-
becenevem
aktív tag
Októberben lesz az én M7-em 2 éves. Eddig úgy 10-szer ejtettem le.
9. leejtés: 1 hónapja jobb felső sarokra. Hátul ház behorpadt, műanyag eltört, hangszórórácsnál kinyílt.
10. leejtés: arcra érkezett egy kavicsmezőre. Egy kiemelkedő kavics az előlapi kamerától balra ütötte meg a hangszórórácsot, de az üvegtől fél mm-re, így betörtem a kijelzőt. Mint egy lövés. Onnan terjed a szép szabályos pókháló.Kezdek laggolni is rendesen. A kamerám gyárilag szar. Mostmár garanciáztatni sem tudom.
Ez egy égi jel. Keresem az utódot.
Minimum FullHD és csak AMOLED. (Eddig csak amoledes készülékeim voltak, TAB, telefon).
Akarok vagy fizikai vagy érintésérzékeny gombot az előlapon.Imárom a HTC dizájnját. A két hangszórót.
Mostmár szeretnék egy normális kamerát is.Eddig a befutó a Note4. (Remélem az 5-ös 13-én lejebb töri az árát.)
Húgomnak EDGE van. De azt tuti egyből leejteném, azt ne veszek.UI: sose tennék fel fóliát, sem tokot a telefonra. Nem adom oda a szépségét a biztonságért.
-
becenevem
aktív tag
Fogtam egy rossz fogkefét és körköres mozgatva tisztítottam. Én elég bátran nyomtam neki. Gondolom befelé nyomta a koszt, de nem baj. Látom a LED-et. Másfél év alatt ez az első ilyen tisztításom. Remélem az a mennyiségű por és zsebkosz, ami befele ment, nem okoz gondot.
A hangszóró továbbra is szól.
A LED-et mostmár minimális szögből is látom, a lyuk szélén verődik az erős fény. -
becenevem
aktív tag
Alig látszodott a LED-em. Semmi fénye nem volt. Na, mondom, lássuk a fogkefét, ahogy korábban írta valaki.
Csoda történt! Kiégeti a szememet a LED!
-
becenevem
aktív tag
Az újratelepítés megoldotta a problémát.
-
becenevem
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31285 üzenetére
Megpróbálom akkor a reinstallt.
Úgy megakasztottam az elmúlt két napban párszor a ONE-om, hogy csak az újraindítás segített.Ami lehet még baj, Nova Launcherem van és Popup és Zooper widgetek. De ebből mindegyik Pro verzió. Azokban is rendet rakok.
-
becenevem
aktív tag
Használja valaki a Swype-ot?
Nekem teljesen megöli a telefont. Pedig minden rendben volt eddig, a frissítés is régebben jött. Ha gépelnem kell, akkor vagy 5 másodperc mire felugrik.Tapasztalta más is?
Most a gyárit használom, az nagyon gyors, persze, ha megszokom ezt, marad. Elég jól javasolja a szavakat.
A swype a diktálás miatt jó.
-
becenevem
aktív tag
Azt látom, hogy kikerült az élő háttérképek közül az időjárás.
Miképp lehetne visszaállítani hogy az élő háttérkép az aktuális időjárás legyen?Nincs kimentve valakinek az APK?
Köszi.
-
becenevem
aktív tag
Hiába keresem, nem találom, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a Home gombon tappintok duplán, akkor jöjjön be a menü és ne legyen a fekete csík a képenyő alján a három ponttal.
Segítséget kérhetek? Tuti debil vagyok, hogy nem veszem észre...
-
becenevem
aktív tag
[link]
Értelmetlen pusztítás.
Persze az M8-at hibátlanul és a puskát is elfogadnám. -
becenevem
aktív tag
válasz
markyy18 #23194 üzenetére
Ugyan ez nálam is. (032 Telekomos)
Viszont sógoroménak semmi baja (ugyan csak 023 Telekomos).(#23199) Tiger:
Ez azért van, mert kicsi a kép felbontása. Nekem akkor van így, ha újra szinkronizálom a Googleból, amikor újra raktam a telót.
Csak a csillaggal jelölteket hagyta meg nagy felbontásban, a többik lekicsinyítette.
Egyesével visszacseréltem.Most látom, közben megválaszolták: (#23204) FGyula30 .
-
becenevem
aktív tag
válasz
FGyula30 #23023 üzenetére
Itt is ez van. 032 és random kihangosítja. De kb. egy hete csinálja. Meg ilyen random fekete sávokat rak k a zárolt képernyőre. Ezt is egy hete.
Más. Jött egy ilyen tokom. Kevesebb, mint három hét alatt.
[link]Picit megcsiszoltam, hogy könnyebben tudjam kivenni a telefont. 220 Ft-ért nagyon jó. Legalább látszik a hátulja.
Az ebay-es képen hajlítja. Na, azt megpróbálnám, simán eltörne.
-
becenevem
aktív tag
válasz
spawn21 #22912 üzenetére
Kicsit hülyül a telefonom. Ha én tárcsázok, automatikusan kihangosít minden hívást.
Fáj a fülem.Újraindítás nem segített.
Néha a zárolt képernyőn megjelenik egy fekete háttér az óra és az időjárás alatt, de azonnal el is tűnik. Kb. 0,43102 másodperc. Váltakozó, hogy mikor csinálja.
Ha valamelyik program, amelynek vannak widgetjei, frissíti magát, akkor a widgetek megduplázódnak. Mindegyiket ki tudja rakni. Ha újra indítom a telót, rendben jön.
Nálam olyan lilulás van, hogy az érett padlizsán hozzá képest hófehérke. Nappal tökéletes, de este felé, amikor mér kezd sötétedni, akkor használhatatlan. Persze nem sokat fotózok, még nem gariztatom.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Steve1207 #22059 üzenetére
Galéria: nekem ott Események és Albumok fül van. Albumok fülön a beállításoknál mindegyiknél pipa. A gyári könyvtárszerkezet Pictures mappájában vannak a mappáim. Az alkönyvtárakat nem látja.
Alapértelmezések nem voltak beálliva, de rányomtam, hogy törlés, adatok törlése is, épitsen újra mindent, nem számított.Ha a Quickpikben nyomom egy képre, hogy beállitás mint Kapcsolati ikon, úgy megy. Kapcsolatból próbálva nem ajánlja fel a Quickpicet, csak másokat. A Galéria meg a képeim 10%-át látja.
Névjegyzékben a nevek jól vannak írva. Mindegyik! Googleban átnéztem.
Remélem nálam lesz egy user error.
-
becenevem
aktív tag
Ez az android sajátossága vagy én vagyok egy balf@sz, de ha nekem a képek szépen mappákba vannak rendezve, akkor a Quickpic-et kivéve egyik program sem látja a képeket az almappákban.
A beépitett Galéria, a Google Fotók, semelyik. Ráadásul ez a barom ömlesztett nézet. De rühellem.Nincs .nomedia egyikben sem.
Még egy példa: ha a gyári névjegyzék progival akarok képet csatolni valamelyik névhez, a Quickpic nem jön fel csak a Galéria és a kamera. Miééééért?
Sok kis apróság úgyfel tud húzni. Ez a Galéria alkalmazés akkor szutyok.
Na még egy. Miért van az, hogy ha hivnak, kétféle képpen jelzi ki. Egyik, mikor a képernyőn két ikon jelenik meg, a baloldalon piros, a jobboldalon zöld és el kell húzni. Ha tappintom, nem csinál semmit. A másik, hogy piros és zöld téglalap, benne felirat és azt érinteni kell, nem húzni.
Mi a f@szért váltogatja? Egyszer így, egyszer úgy. Ezt lecserélném valami értelmesebbre.Közben megvan a megoldás: ha képernyő zár van, akkor ikonok vannak felirattal és húzni kell, gondolom, hogy ne tudd felvenni a zsebeddel. Ha pont a kezedbe van a telefon, akkor téglalapok felirattal és csak érinteni kell.
Azután, a névjegyzében be van állítva, hogy vezetéknév elől. De ha hívnak, akkor a keresztnév van hátul.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Nuada herceg #22034 üzenetére
Mi az elv? Kerestem, de lemaradtam róla. Miért kell két kamera?
-
becenevem
aktív tag
Szoftverinformációk / Egyéb / Build szám
Érintsétek meg párszor.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Így tényleg működik. Egyszer kiengedtem egy amerikai szerverre, bejelentkezett, bontottam a kapcsolatot és azóta letölti mindet. (Persze amit megtalál, mert nem mindent.)
Ezt a programot használtam hozzá, az XDA-n volt a megoldás leírva.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Laca1212 #21134 üzenetére
Lehet már korábban is csinálta, csak nem figyeltem meg, vagy nekem ki volt kapcsolva. Pl.: beállítok valamit háttérnek akkor kiírja lent egy szürke lekerekített szövegmezőben fehér betűkkel, hogy "A kép beállításra került a kezdőképernyő háttereként."
Meg ilyen megjegyzések, mikor átállítok valamit. Felbukkan, szépen eltűnik, jó animáció. Nekem bejönnek az ilyen kis dolgok is. A 4.3-ban nem emlékszem, hogy csinálta volna.
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
Mintha keveset használnám a telefonom. Csütörtök délelött vettem le töltőről, most 32%-on áll.
A ki/be menüben a használatnál azt irja: 1n 21ó 25p akkumulátoron.Minden szinkronizálás aktiv, mindig megy a 3G, helyelözmények is bekapcsolva.
Szerdán leállt a google szinkronizálás, nem tudta életre kelteni. A telefont gyári beállításra visszaállítottam, majd mindent visszaraktam. Persze nem engedtem a lementés visszaállitását, szépen beállítottam mindent előröl, így szeretem. Eddig is mindig 40% körül kezdett neki az éjszakénak a telefon, most pedig elég jól birja.
-
becenevem
aktív tag
A Kid Mode tiltva van nálatok? Kell ez valamihez?
-
becenevem
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Akkor egy jó dolog. Hugom barátja egy vezető. Az iPhone összes sorozata volt nála. Mindig a legújabb. Megjelent a 5s. Mondta, hogy megy, megveszi, amint lehet kapni a T-nél. Mindent ott vesz, mert céges csomag, ultra jó kedvezmények.
Jöttek családlátogatásba. Kezébe adtam a One-t. Ez egy pénteki nap volt. Vasárnap mentek el. Addig csak szombat este, mikor bulizni mentem, meg kb. amikor megnéztem az üzeneteket, akkor volt a telefon a kezemben. Kipróbált rajta mindent. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a gyári emailkliensébe berakta céges levelezését. Lássa hogyan működik. Teljes naptára, levelezése, az egész cég dolgai rajta voltak, de csak így tudta rendesen tesztelni.
Pl. szerette a Dragon Dictationt az iOS-en, mert sokat kell leveleznie és szeret diktálni, megszokta. Itt ugye bele van építve a Swypeba és nem kell copy-pastelgetnie. Ezt azonnal imádta.
Búcsúnál mondta, hogy jóban van a T-sekkel, megy, elkér egy készüléket egy hétre tesztelni.
Hétfőn hív, kezében a készülék, de úgy döntött, hogy megveszi. Sima iPhone 5-tjét húgomnak adta, ő meg most áttért az androidra. Ehhez kellett a ONE minősége, designja.
Elismeri, hogy az iPhone smooth-abb, meg itt minden máshogy van. De mondja, hogy minimális a lag, szinte észrevehetetlen.
Igaz, egy picit nagy és így szoknia kellett, de nagyon szereti. Pl. nem éri el a bekapcsoló gombot, de ezt kiváltotta egy programmal. Előveszi a telefont és ébred. Proximity - valami a neve.Most marad az android. Persze ehhez az is hozzá játszott, hogy az 5s semmi újat nem hozott és a ONE a kezében lehetett két napot. De mondta, hogy ha az i készít valami meglepőt, akkor visszatér. Vagy az M8-ra tér át.
(Üzlettársa is i-fan. Neki 5s-e van. Elismerte, hogy remek ez a ONE. De a beszélgetés végét úgy zárta, hogy de akkor is az i a jobb.)
-
becenevem
aktív tag
Egy érdekesség a Bluetooth 4.0-hoz.
Voltam húgom kocsijával és használtam a kihangosítóját. Kapcsolódtam, egyből kiolvasott mindent, el is indult a zene. Elintéztem a dolgom, majd hazavittem a kocsiját. Bent beszélgettünk a házban, a ház előtt parkolt a kocsi, kb. 15 méterre a háztól. Ezután húgom mondta, hogy megy.
Én fent voltam az emeleten, ő ment el a kocsival, még a kocsiból akart egyet indulás előtt telefonálni, de már jár a motor és az én telefonom kb. 15 méterről hamarabb csatlakozott,mint az ővé, elkezdte játszani a zenét, majd amikor húgom telefonálni akart, az én telefonomról indította a hívást. Azt hitte, hogy ő kapcsolódott.
Korrekt, hogy elég messziről is működnek már a bluetooth-os dolgok.
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
Használtok alternatív Launchert?
Megfér a Sense mellett? Vagy hogy működik, home gomb nyomása után felkínálja, hogy melyik induljon és onnantól az fog?(Jó lenne, ha tudnék a 4x4-es widget lehetőségek helyett egy nagyobbat. Egy kezdőképernyőn simán elférnék. A TAB7.7-emen is csak 4x4 lehet kisebb felbontással, egy FHD-ra elférne nagyobb felosztás is.)
-
becenevem
aktív tag
A telefont nem látja a gép. A telefon azt írja, hogy válasszak más töltőt, tehát nem adatkábelnek látja. Semelyik USB portban. Innen tegyem fel a legfrissebb driver-t, az megoldja a problémámat?
-
becenevem
aktív tag
Ez az értesítési LED időnként olyan érdekesen viselkedik. Ha kapok egy SMS-t és Viber üzenetet is egyszerre, akkor nem villog. Ha csak az egyik van, akkor igen. Nem tudom mi lehet a baja.
-
becenevem
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
A céges levelezéshez van teljes hozzáférés, exchange. A gyári levelező kliensben lett beállítva.
Van, hogy véletlenszerűen tűnnek el levelek, olvasottak. Nem úgy látszódnak, mint a gépen az outlookban.
Párhuzamosan egy iPhone5-ön is be van állítva. Ott mindegyik látszik megfelelően.
Telefoncsere történt, de még megvan az iPhone5 és wifiről szinkronizál.Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a probléma?
Köszi előre is a segítséget.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
-
becenevem
aktív tag
A sógorom ONE-ja a bekapcsoló gombra újra indul. Nem ugrik elő menü. Ki sem lehet kapcsolni.
Igaz még 4.1.2 van rajta. Most frissíti. Mi lehet a baj, vagy 4.3 alatt már menü lesz?
Enyém is és az övé is T-s, ő ma vette meg. Enyém menüt hoz fel. -
becenevem
aktív tag
Lenne egy érdekes kérdésem.
A céges belépő egy NFC-s kártya.
Azt nem lehet megoldani, hogy a telefonnal lépjek be? Azt tartanám oda az ajtónál lévő leolvasóhoz.Pl. Tasker átállítaná, mikorra munkahelyhez érek és olyankor az NFC csip azt az adatsort küldené át a kártyaleolvasónak, amit a belépőkártyámról átmásolt.
Vagy lehet a cégoldalon az informatikánál kell kérni, hogy ha a rendszer az én telefonom olvassa, akkor az a parancs, hogy nyissa az ajtót. De ez gondolom már egyéb biztonsági kockázatokat is rejthet.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17811 üzenetére
Inkább semmi, minthogy fityegjen előtte valami, amit mindig hátra kell hajtani. Nekem az olyan, mint a szandál zoknival.
A műanyag hátsó takaró pont elég, hogy le tugjam rakni a telefont bárhova a hátára.A Samsung 7.7-em is jól birja, másfél éves, bebújtatós tokja van, sosem volt rajta semmi.
Kijelzővédő fóliát sose tennék fel. Azt sosem használtam. A hajszál karc nem érdekel.
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a Double Dip tokot?
[link]Ilyet szeretnék rendelni.
Vagy ha van valami jó tok, amit ajánlani tudtok? (Szilikon nem tetszik.) -
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Én is venni fogok egy ONE-t. Vagy holnap, vagy csütörtökön, viszont a T-nél, mert családban van alkalmazott és vannak kedvezményeink.Indulok valami hátránnyal, mint ha gyári függetlent vennék?
Hol tart a T-snél az android verzió?Köszönöm, András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged