- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Valkűr #34813 üzenetére
hivatalosan 2év gyártói garancia van rá
az enyémre a simlis GSMLine ma GSMvonal bolt (TŐLÜK NEM SZABAD SEMMILYEN MOBILT VENNI - nem,hogy csalnak hanem még a garancia időben sem segítenek a ügyfeleiknek -RÉGIÓT CSALNAK,GARANCIÁT TAGADNAK LE ÉS MAGYARKÉNT HIRDETIK A TELÓT) csak 1 év garit adott,holott Európai-Spanyol régiós a telóm,azt leadva a Cseh szerviz és a HTC elfogadta a számla alapján a 2ÉV garancia érvényességét. -
no more
veterán
válasz
Valkűr #34093 üzenetére
Nekem sem engedte kivenni a kódot... csináltam egy factory resetet és megjavult.
Eléggé más rendszer a Lollipop a KitKat-hez képes, így könnyen lehetnek bajok frissítés után, ha nem csinálsz FR-t.
(#34091) Ununqatrium: Ez érdekes, tényleg nem működik... "A HTC feljegyzések már nem érhető el" wtf?! Mi az, hogy "már"? Nekem is volt ez, az felírva, de letörölni sem lehet az appot, se letiltani.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Valkűr #33978 üzenetére
Nah, hogy Nálad is lehessen katarzis
<gyorsulás tekintetében> a következőket javaslom: Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Haladó/Animációk <mind a hármat> állítsd 0,5-re. Ha ez sem volna elég, akkor kapcsold ki az animációkat. A korrektség jegyében meg kell jegyeznem, h ebben az esetben már valóban "pörgősebb" lesz a rendszer, de számítani lehet eseti lagra is.
-
ferob
őstag
válasz
Valkűr #33978 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy itt a Sense felületen szinte semmilyen változtatás nem történt, mivel annak a verziója nem frissült, szóval hiába is vártad a nagy változást ilyen téren, mert ami itt igazából történt, az pont nem ilyen irányban keresendő.
(#33980) no more: Azok custom ROM-ok alatt érhetőek el, mert eredetileg Desire EYE témák.
-
ferob
őstag
válasz
Valkűr #32432 üzenetére
A 6.09.401.11 verziójú frissítés a telefonhívásokkal kapcsolatos javítást tartalmazott, de mint mindig, ezúttal is a frissítés telepítése előtt olvasható volt a felugró ablakban a változás.
A Lollipop frissítéssel meg bőven ráérnek, mivel még a GPE változat sincs kinn és már az elején kiadták közleményben, hogy a hivatalos megjelenéstől számított 90 napon belül ki fogják adni a frissítést a telefonra.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31395 üzenetére
Ki támaszkodik a megapixel háborúra?
Egy szóval sem említettem ilyet.
Sőt..
Fentebb azt is leírtam, hogy aki profi képet akar az vegyen profi kamerát de nem arról a kategóriáról van szó hanem arról, hogy minek is a telefonba kamera.Nem, nincs pénzem még egy gépre is, sőt telefonra se futja újonnan, 4 éve csak használt készülékeim vannak, 5/10 ezer rádobással mentem feljebb a rang létrán aminek az első darabját egy nyeremény játékon nyertem.
Csóró vagyok, kövezzetek meg.Valamint nem egy olyan kompakt gép van, nem feltétlen a linkelt, ami közelébe se ér egy-egy mobil kamerának. Ajánlom figyelmetekben a mobil fotós topicot.
No de Loboda kolléga hozzászólása(#31393) is engem támaszt alá.
" mert macerás cipelni az M7-ese mellett "
És egy kompakt gépről beszélünk. Ráadásul egy nő akinek 90%ban van táskája, míg a férfiaknál nem biztos.
Ahogy mondtam, az egyik indok a pénz a másik meg a tárolás.
És mind a kettő valós probléma. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31384 üzenetére
Hát ebben nem igazán értünk egyet.
Főleg, hogy ahogy fentebb is említettem vannak akik nem engedhetnek meg maguknak 100ezer + os gépet. Azok meg le vannak sz@rva? De bzi telefonnal fényképez, vagy mi?
Na meg pl én sok helyre nem is szeretem elvinni a gépet. Nagy, gyakran útban van és csak még egy táska.
Pl nyaralásnál nem szívesen viszek le egy drága gépet a homokba a partra míg a telefonom igen.
4 évig tanultam fotómüvészetet nem csak világolok mikor azt mondom ,hogy profi gép profi képhez kell. Félprofihoz meg emlekképhez ott a telefon aminek nem árt ha ki tudod használni az adottságait. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31379 üzenetére
Már bocs de ki az aki mindig magánál hord egy gépet és ki az aki mindig magánál hordja a telefonját?
Remélem megválasztotam a kérdést.
Amúgy rohadtul nem értem a vita tárgyát mert pont azt magyarázom, hogy azon kívül, hogy nem nagyithatsz bele semmi baj a kamerával.
Plusz elég sokan vannak akik telefonnal fényképeznek, topic is van itt nekik. Valamint nem mindenki engedhet meg egy gépet is a telefon mellé -
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #24296 üzenetére
Nagyon jól bírja a G2. Haver jobban használja, mint én a One-t (nálam másfél, két napot bír ki a One), ő átlag három naponta tölti csak, akkor se azért, mert muszáj. Ezért vagyok kíváncsi a G3-ra nagyon, ha ezen még javítottak elképzelni se tudom mi lehet
(Bár a QHD azért majd jobban eszi, szintentartásnál is már pozitív a mérleg)
-
Juliuska
senior tag
válasz
Valkűr #24023 üzenetére
Ha valamilyen okból kifolyólag nem kapná meg a sense 6-ot (amit kétlek ugyan, de ha mégsem), akkor kénytelen leszek a htcdev.com-ból kiimádkozni egy bin-t és felpakolni egy kernelt, mert olyannyira nem tudja feldolgozni a kis lelkem, h csupán a PWR-rel lehet életet lehelni ebbe a gyönyörűségbe...
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #24023 üzenetére
A BF-et eléggé használom, így minden apró újítás jól jön, a gesztusvezérlések szintúgy. Kb évek óta tapival vagy elhúzással oldom fel a telókat.
(#24027) Gulyopapa: ugyanolyan, még mindig, mint az elmúlt hetekben és hírekben
5" fölött nekem még mindig nem barátságos egy telefon. Azt már nem érem át egy kézzel használni rendesen, itt is necces, de még épp megoldható.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #23404 üzenetére
Igen én is drágálltam, de szerencsére a munkahelyen vissza tudtam az áfát igényelni, meg az ajándék HTC BoomBass hangszórót is eladtam. Meg a boltba még egy kicsit alkudtam is.
És végül 20 ezerér van meg a 45 ezres JBL.
Egyébként az a KitSound se rossz így elsőre... sajnos nem találtam összehasonlító tesztet YouTube-on, de az biztos hogy a JBL külső akkumulátorként a javára írható. Annak örülök a legjobban benne.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #23010 üzenetére
Sajnos problémák minden gyártónál vannak.
Hidd el, hogy a T is 2 évet ad, de ha bemégy egy T pontba ezt meg fogják erősíteni. Ha nagyon szükséged van adnak cseretelefont is igaz általában olyat adnak ami nem ér sokat de szerintem ha munkához kell akkor telefonálni, sms és e-mail küldeni megfelel amit adnak.
Több ismerősöm csináltatott HTC-t szervizben és meg volt csinálva rendesen nem volt összetákolva, ez inkább a régi szerviz partnerre volt jellemző. -
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #23006 üzenetére
A gyártói gari 2 év. Sőt, ha ilyen infót kapsz és tudod bizonyítani, hogy ezt mondták (én pl mailben kommunikálom le az esetlegesen felmerülő hibákat első körben és csak utána hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mi a teendő, gyártótól függetlenül). Szóval ilyen esetben a fél karomat rá, ha tudod bizonyítani kb elnézést kérnek, leadhatod és megcsinálják a készüléket a HTC-sek.
Szerk.: Minden szolgáltató a hivatalos garival adja tudtommal, szóval van még garid, mint a tenger. Lehet az 1 év csak hozzájuk szól, de mint telefon 2 év hivatalos van rá. Szoktak a megnevezésekkel vacakolni 1+1 év meg hasonlók még szolgáltatóknál is. Ez szerintem azért van, hogy ne minden fityfenével őket zaklassa az ember, utána a hivatalosat keresse. Úgyhogy nyugodt szívvel viheted a T-be. Ha problémáznak akkor meg a gyári gari 2 év, küldjék be. Ha mailben lekéred a HTC-től ők is azt mondják majd, hogy két év gari van rá.
Másikra: sorozatgyártás van, 10-20%-a mindennek kishibás, ami vagy előbb, vagy később előjön. Ebbe bele kell törődni. 2 évente vehet az ember újat kb. Azt viszont végképp nem értem, hogy miért félsz a szervíztől, ha rossz a teló
azért vannak, hogy megcsinálják.
Első kör: T ügyfélszolgálat, hívd fel, kérdezd meg mi van ilyen esetben, mert a gyártói gari 2 év és neked 1 év szerepel a számlán. Be tudják-e küldeni és cseretelefon biztosított-e. Próbáld velük lebeszélni, hogy addig kapj cseretelót és probléma megoldva.
-
válasz
Valkűr #22752 üzenetére
Hallottam mindkettőt, zenei minőségben a CX300 kb egy 3-4e ft-os szint. A tesztek nem sokat jelentenek, nagy részük szponzorált és nem a kis kínai gyártók (Vsonic, Soundmagic, stb), akik fizetik... A külföldi fórumok sajnos hasonlók, a nagy gyártók fizetett bérírnokai is írnak rá, így nehéz kiszűrni mi a fizetett dicséret és mi nem az.
A Fülhallgatós topic ajánlott fülesei fülhallgatós találkozók keretében többek által meghallgatást nyertek, és azért ajánlottak. Az én személyes ajánlásom egyébként a 10-15e kategóriában a Vsonic VSD1, de ez csak ázsiából rendelhető, ami sokakat elriaszt, pedig hangminőségben magasan veri a mezőnyt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr #21626 üzenetére
Nyugodtan toltsd le a kepet es nezd meg a tulajdonsagait, mind a ket kep tok sotetben keszult vaku nelkul, egyedul az iso mas.
Mi ertelme lenne mast mondanom, mit ami valojaban?
Csillaghullast mentem fenykepezni velencefurdon a toparton, de nagyon be volt borulva, a parton pedig nincs vilagitas, tok sotet van.
-
spawn21
veterán
válasz
Valkűr #21436 üzenetére
Ki az aki maxon hallgatja?
Szerintem velem baj van, annyira nem érdekel már hogy mit hoz egy rendszerfrissítés.
Minden napi használatban tökéletesen teljesít, ez a lényeg. Ha csörög hallomÉszrevétel. Este 50%-al raktam le, reggel 45-ön volt. Igaz a netet kilőttem
Levente17:van értelme a flashnek? Szerintem nem sok.
-
hurrikan
addikt
válasz
Valkűr #21370 üzenetére
Tökmindegy mire fókuszálsz, ha megvan a hiba akkor lilul. Ezen csak a vaku segít.
És ha előjött a hiba utána egyre jobban csak rosszabbodik.
Nekem a 4.3 érkezése előtt kezdett lilulni október közepén, azaz majdnem 6hónapos korában. Mivel április végi vétel. Tehát a 3hónap sem igaz közel sem, kinek mikor jön elő.
Nekem már sötétben teljesen használhatatlan még akkor is ha van egy kis fény. Az egész képet elönti a lilaság. Csak vaku segít, de éjszakai fotózásnál kültéren a vaku nem megoldás.
Nekem is és több ismerősnek is volt már szervizben a One, egyikünknek sem barmolták szét, tehát én egyértelműen be fogom küldeni. -
Sheepczx
tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Hello!
Legyen pozitiv is: kb 4 hónapja van ONE-om, ez elött egy zte bladem volt majd 3 évig. Szerettem azt is mert mindig lehetett bütykölni. de itt...
még nem jutottam el odáig hogy leszedjek egy widgetet, vagy lecseréljek akár egy telefon vagy sms appot mert annyira patent minden.
még eszembe se jutott s-off-olni és romolni mert minden megtörténik időben, az oké ha valakinek ez lassu, de kibirom azt az évenkénti 10-15 percet amit elvesztegetek a gyorsabb cuccokhoz képest.A lilulásrol meg annyit hogy amikor itt olvasom hogy lilul megnézem hogy tényleg az enyém is lilul, késöbb ismét jé tényleg még mindig lilul. de használat közben észre se veszem. sötétben nem tudok vele képeket csinálni mert sztem szar képeket csinál, de videókbol toppon van, ugyhogy az emlék készités video formátumban megy, haladok a korral!
Zenei téren emellé már nem kell semmilyen zenelejátszó mp3 player stb. mert szól rendesen.
És a végére egy headset kérdés:
Ki melyiket ajánlja\használja?
(a gyári meghalt kontakthibában...)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr #19964 üzenetére
Te vagy nagyon eltévedve, bmiről lehet beszélni, ami on topic, de az off topic sem volt eddig gond.
Valakit érdekel egy téma, akkor feldobja és elkezd róla beszélni, ha mást is érdekel, akkor csatlakozik.De az nagyon nem okés, amikor vki leszól másokat, hogy miért erről beszélnek erről és pont ennyit..
Főleg, ha egy nyitott topicról és egy on topic témáról van szó, de nem ez az első eset sajnos. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Valkűr #19948 üzenetére
Köszönöm az idézést
Én értem, mire gondolsz, és engem is az érdekelne, hogy ki mire használja a One-t. Ebből pl kiderülne, hogy csak a kivitelezés, és a presztizs miatt éri meg az árát, vagy hardveres előnyeit is ki lehet használni. ugyanis szerintem nagyon sok ember csak facebook-ozik az okostelefonján, és ahhoz bőven elég egy középkategóriás smartphone, amit harmadennyiért megkapni.
Engem sem érdekel annyira ez a bootloader nyitás téma, bár megértem, hogy akiknek ez fontos, azoknak hasznos, ha egy ilyen fórumban mindenki megosztja a tapasztalatát. Személy szerint mondjuk nem értem, hogy a telefon oprendszere miért vieseli a "ram" nevet, ami amúgy egy hardver...Én pl a Waze miatt vettem ismét okostelefont (régen volt iPhone-om, de aztán amikor az meghalt, visszatértem a hagyományos telókhoz), ugyanis nagyon tetszik az online alapú, valós idejű forgalmi adatok felhasználása (amit amúgy a google maps is alkalmaz). Ugyan van offline navim (céleszköz), de szeretintem ezek az online funkciók nagoyn jók kiegészítők. Nálam az okostelefonnak ez a funkciója a legfontosabb, van aki inkább játékokra használja, stb.
Kedvelem még a nagyobb weboldalak alkalmazásait is, pl index, ebay, duolingo. (Utóbbi egy kruvajó nyelvtanulós weboldal/app - ha valaki nem ismerné.)
Használom még a GoogleDrive-ot, és a DropBox-ot.
Illetve van pl a Shell-nek egy app-je (Shell Motorist) amivel nem csak benzinkutakat lehet keresni, hanem a Smartkártya egyenlegét és tranzakcióit is lehet nézni, az tök jópofa.CleanMaster, Battery Doctor - ilyesmiket használ valaki? engem érdekelnének vélemények.
Az is érdekelne, ki melyik böngészőt preferálja.
Illetve érdekelne, hogy a gyári app-ekkel mennyire vagytok elégedettek.Kiegészítők? külső akksi, headset, autós tartó/dokkoló, tok, stb... ?
Amúgy nekem nem One van, hanem desire 601, de mivel nincs olyan fórum, ezért itt szoktam olvasgatni. és persze nem kizárt, hogy majd egyszer áttérek One-ra.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
gyari rom= beletorodes, elfogadas.
magyarul ez van, ezt kell szeretni.
ilyenkor nincs uj a nap alatt, vagyis napi 2 hsz keletkezne arrol, hogy most eppen ki milyen hatterkepre, vagy launcherre cserelte le a korabbit.
ez egy SZAKMAI topic.
ebbe inkabb az fer bele, hogy hogyan tudunk a keszulek gyari adottsagain, foleg szoftveres korlatain, es hibain javitani, es errol kinek milyen infoi vannak.
a gyari rendszerrel senki nem tud mit kezdeni ilyen teren.
nem tudom ki mit szolna hozza, ha meg lenne a sotetben valo lilulas megoldasa?
az meg orult nagy hulyeseg, hogy komoly szakmai ismeretekkel rendelkezo szoftveres team-ek munkait hazi butykolesnek minosititek.
nagyon sok rommer landolt vegul nagy cegek fejlesztoi csoportjaiban, mert " otthon " garazdalkodott neha a telefonokon. (cm fejleszto, es pl. az iphone JB fejlesztoje is)
egyebkent az android azert fejlodik, mert vannak olyanok, akik sajat affinitasbol, kedvtelesbol hozza nyulnak a gyari rendszerhez.
ezeket a dolgokat a gyartok java reszt at is veszik.
szoval ha valakinek gondot okoz az, hogy romolasrol es egyeb hibajavitasi tarsalgasrol kell olvasnia, az nezegesse, olvasgassa a one hasznalati kezikonyvet, mert abban ugy is le van irva minden!ui.: egyebkent a nem tetszest moderatoroknal is ki lehet fejezni!
-
LUCKY78
tag
válasz
Valkűr #19944 üzenetére
Szerintem ezt a topic-ot töbnyire azok használják, böngészik akiknek htc one-uk van.szóval mindenki tudja, hogy miért jó a vas! ezt nem fogják leírni, r-go így nem tudják pozitív irányba billenteni a közhangulatot! kivéve, ha valaki szeretne csatlakozni, és bekérdez. Szerintem a többi hasonló forumokon sem áradoznak többségében az adott forum készülékéről.
Pl: iphone-os korszakomban is részt vettem különböző, az adott készülékkel kapcsolatos fórumokon és ott sem az ment, hogy basszki milyen király ez a cucc,(mert tudta mindenki aki ott jelen volt) hanem az adott konstrukció hibáit, vagy főleg a jailbreak (mókolás) által okozott nem megfelelő, vagy megfelelő iphone működést taglalták a fórumozók.
De hogy legyen pozitív megnyilvánulás is a mai napra, azt tudom mondani, hogy a 'kell nekem érzés' első perctől érezteti hatását mióta a one-om van. már ide s tova lassan 10hónapja. imádom a kezembe venni, legyen az zenehallgatás, emil küldés, böngészés, zoe, vagy akár a tv-m irányítása stb. Teszi a dolgát rendesen amire kifejlesztették. 2013 év telefonja díj magáért beszél... -
vkp
aktív tag
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogja senki leírni azt, hogy "böngészek, facebook, stb". Átlag ember simán használja, aztán maximum akkor jön sírni, ha valami nem megy.
Hifisek (főleg a high-end-esek) külön világ, ők (zömében) azért veszik a cuccaikat, mert szeretnének valami jobbat mint előtte és ezt örömmel osztják meg.
Aki megvesz egy telefont, az sokkal inkább használati eszközt vesz, mint élvezetet.
Magam részéről én is zömében böngészek, levelezek, ami nem általános, az a házvezérlő programom, meg nagyon ritkán használok usb ethernetet, meg usb soros kábelt, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs kedvem notebook-ot előszedni. -
becenevem
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Akkor egy jó dolog. Hugom barátja egy vezető. Az iPhone összes sorozata volt nála. Mindig a legújabb. Megjelent a 5s. Mondta, hogy megy, megveszi, amint lehet kapni a T-nél. Mindent ott vesz, mert céges csomag, ultra jó kedvezmények.
Jöttek családlátogatásba. Kezébe adtam a One-t. Ez egy pénteki nap volt. Vasárnap mentek el. Addig csak szombat este, mikor bulizni mentem, meg kb. amikor megnéztem az üzeneteket, akkor volt a telefon a kezemben. Kipróbált rajta mindent. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a gyári emailkliensébe berakta céges levelezését. Lássa hogyan működik. Teljes naptára, levelezése, az egész cég dolgai rajta voltak, de csak így tudta rendesen tesztelni.
Pl. szerette a Dragon Dictationt az iOS-en, mert sokat kell leveleznie és szeret diktálni, megszokta. Itt ugye bele van építve a Swypeba és nem kell copy-pastelgetnie. Ezt azonnal imádta.
Búcsúnál mondta, hogy jóban van a T-sekkel, megy, elkér egy készüléket egy hétre tesztelni.
Hétfőn hív, kezében a készülék, de úgy döntött, hogy megveszi. Sima iPhone 5-tjét húgomnak adta, ő meg most áttért az androidra. Ehhez kellett a ONE minősége, designja.
Elismeri, hogy az iPhone smooth-abb, meg itt minden máshogy van. De mondja, hogy minimális a lag, szinte észrevehetetlen.
Igaz, egy picit nagy és így szoknia kellett, de nagyon szereti. Pl. nem éri el a bekapcsoló gombot, de ezt kiváltotta egy programmal. Előveszi a telefont és ébred. Proximity - valami a neve.Most marad az android. Persze ehhez az is hozzá játszott, hogy az 5s semmi újat nem hozott és a ONE a kezében lehetett két napot. De mondta, hogy ha az i készít valami meglepőt, akkor visszatér. Vagy az M8-ra tér át.
(Üzlettársa is i-fan. Neki 5s-e van. Elismerte, hogy remek ez a ONE. De a beszélgetés végét úgy zárta, hogy de akkor is az i a jobb.)
-
yodee_
őstag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Az elején amikor megvettem annyi monyákolás volt csupán hogy át lett írva a CID szám mert különben még csak most kaptam volna meg a gyári 4.2 szoftvert. Azon kívül semmi átalakítás nincs, teljesen elégedett vagyok a teljesítményével, és most már az akkujával is. Ha nincs extrém igénybevétel, akkor akár 3 napig is elmegy egy töltéssel. Persze ha nyomkodom, játszok, zenét hallgatok stb... akkor le tud merülni kevesebb mint 1 nap alatt is, de ez a dolga... Semmi rosszat nem tudok mondani a kamerán kívül, mert sajnos az harmatgyenge még mobilkamerához képest is. Előzőleg One X-em volt, ég és föld... de megtanultam együtt élni vele
nem bántam meg hogy váltottam ;-)
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én még mindig nem vettem megy, csak a fóliát mer elb&tam a pénzem nyáron, úgy gondoltam majd most februárba letelik az előfizetésem és megveszem olcsóbban. Azóta már 3 ismerősömnek is ilyene van, és mindenki csak áradozik mennyire jó és színhű a kamerája is. És valóban szerintem is. Van fiatal haverom is aki már telepakolta mindenféle szeméttel és még mindig nem lassult be neki mint ahogy a gyengébb telefonok szokták. Szóval én még így vakon is ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest