- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18294 üzenetére
Jaja. Francnak van kedve ezzel bíbelődni
-
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18290 üzenetére
Úgy szoktam, hogy .....
Leveszem a töltőröl s majd ha kéri felteszem. Egy ideje abszolút nem érdekel medsig bírja. Van vagy három hordozható akum
-
Nuada herceg
őstag
Tudom hogy mindig itt az aksi idővel, meg merüléssel jövök.
Nem is akarok senkit húzni vele, vagy offolgatni.De a ma esti esetem:
feltöltöttem 100%-ra.
Levettem, nyomkodtam, 10 perc használat után már 87%-ra esett a töltöttség.
Kicsit sokaltam, megnéztem mi okozhatta a gsammel. A google újságos applikáció.
Amin nem lepődtem meg, mert híreket olvastam, de 10 perc alatt azért sok az a 13%.Fogtam a telót, újraindítottam. Minden nap újra szoktam. Kikapcsolt állapotban 10 mp-t ha volt.
Mikorra felállt a rendszer, 94%-on volt az akksi.Az úgy mi?
Aztán tovább nyösztettem, 26 perc használat után 90%-on vagyok...
Ha lemegyek 87re, indítsam megint újra.Kicsit pofátlanság, amit művel már ez a telefon.
Remélem a tiétek sem jobb! -
-
Kiskopika
senior tag
Mind a kettő auto iso HTC 800 ra lőtte be IP5 400 ra! Ugyan az a szög, ONE többet lát.
És mondjon akárki akármit engem meg vett a ONE. (vaku nélkül mindkettő) -
Valkűr
addikt
Van egy olyan program aminek az a neve, h Stereo Test...Ezzel kipróbáltam a hangszórók tezstjét, ez ugyan azt a hangot tudja kitolni a bal, vagy jobb hangszóróra... Ezzel tesztelve, nem hangerőbeli difit hallok.. Olyan mint ha az egyik hangszóró tolná a mély, a másik a közép magas frekvenciákat... A felső hangszóró szól mélyebben nálam, az alsó meg tolja a közepeket... AZ sem tartom kizártnak, h ez szándékos, bár az lenne normális, ha egyforma frekin sugározna mindkettő, mert ez igy nemigazán sztereó, csak egy plusz rásegítésként funkciónál, mivel sztereóban másként szól akkor a 2 hangszóró..Bár nem tudom lehet e sztereóról beszélni 2 ennyire egymáshoz közel lévő hangszórónál.. Szerintem nem. Szóval én úgy gondolom ez szándékos, főleg ha mindenkinél hasonló a jelenség.
-
NandorHUN
addikt
Azt hol tudom beallitani, hogy melyik alkalmazás milyen gyakran frissitse magát?
Facebook messengert szeretném állítani, de nem találom sehol, csak olyan appok vannak amik ezt korlátozzák (én gyakoribbra szeretném állitani).
Többi appban be tudom ezt lőni, de itt nem... 5let? -
spawn21
veterán
Ha csak egyedül az a hangszóró szólna ami halkabb, megértenék mindenkit. De összhangban a kettő egyszerre megy, akkor nem mindegy? Szerintem egyik telefonon sem szólnak ugyan úgy.
Már régen feladtam a hiba keresèseket. Ez marad hosszú idejig. Minden más meg a francba.
sajnos sok telefont halmoztam fel.
-
pedro7
tag
Nem tudja valaki megmondani, hogy az automata fényerő beállítás mitől kapcsolódik mindig vissza a kijelző beállításoknál ?
-
Kiskopika
senior tag
Nekem 3szor kellett visszaküldeni, és a 2 kivételével mindig cseréltek valamit, de nem értem miért, mert a kamerát nem tudták megcsinálni.
vicc a szerviz komolyan.
Más: Ha a nem nokiás mikrofonom van, nah akkor mi van tudja valaki? Olyanra cserélték ami fel ér azzal, vagy ha tömegbe akarok videozni már szar lesz a hang?
-
g0n21
senior tag
válasz
Avicularia #18272 üzenetére
A stereo esetében nem kell egyformán szóljon mindkét hangszóró, aláírom.
De csak a 4 csatornás stereoknál van az, hogy a ch1, ch2 a MIX és a ch3, ch4 a Music&Effects.
Az viszont más kaliber, asszem' a HTC pont a két nagyjából egyforma hangszóróval reklámozta ezt a gépet...
Viszont nálam elég nagy volt a különbség.
A htc support azt mondta, hogy küldjem, küldtem.
Nemzetközibb fórumokon gyakorlatilag mindenkinek másképp szól.
Kéne valami korrektebb álláspont-nyilvánítás a HTCtől.Ha valaki még kipróbálja, írja le a tapasztalatait legyen szíves a service menüben levő, videón látható audio teszttel kapcsolatban!!!
Köszönöm.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18253 üzenetére
Bár átlagfelhasználó lévén nem nagyon érdekelnek ezek a benchmark-tesztek, de marketingszempontból processzorból jobb lenne egy legújabb generációs vagy Snapdragonból 805-ös, mert a Galaxy S5-nek elég elég erős specifikáció vannak. Míg a One és az S4 kb. egy szinten voltak, itt az S5 lesz egyértelműen elől, jobb processzor, 4 giga Ram. Másrészt ha marad az 1080 p felbontás az M8-ban, az szerintem sokkal praktikusabb, mint az S5 felesleges 2K-s kijelzője, mert szabad szemmel már nem látható a különbség. A kép alapján viszont onscreen érintőgombok lesznek, amit nem szeretek, de ha a telefon ugyanakkora lesz vagy kisebb, mint a mostani minimális kerettel, akkor rendben van.
Ha a kamera felbontásán javítanak -ami alapelvárás, annyian kritizálták, jogosan- akkor jövőre is a HTC zászlóshajója lesz egyértelműen a legjobb vétel! -
Levente17
tag
Tudom nem ebbe a topicba tartozik a N10 topicban nem nagy az élet...
-
Valkűr
addikt
Hát nem tudom, ezzel a teszttel nekem sem mondhatni egyformának a 2 hang, de lehet ez a teszt a vacak...Zenénél nem tűnt fel, h nem lenne egyforma...Kellene valami külső tetszett feltenni amivel valósan letesztelhető mondjuk egy lejátszóval lejátszva... VAn külön program erre
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Visszakaptam a telefonom ma, napra pontosan két hétig volt szervizbe.
Kimentem a telemaxhoz, a munkalapon kamera csere, hátlap csere, összes boomsound hangszóró csere.
Igyekeztem mert munkaidőben voltam (mikor máskor mehetnék, hisz akkor vannak nyitva).
Ahhoz képest, hogy ami nem tetszett cserélték, a probléma, miszerint a felső hangszóró lényegesen halkabb, továbbra is fennáll.
Íme egy videó: VIDEO
Ez nálatok is ilyen? mármint a hangerő különbség
Holnap megy vissza a köcsögökhöz, csak azt nem értem, hogy ha kicserélték, és lecsekkolták, hogy jó-e (mert le kell csekkolni gondolom), ezek tényleg nem vették észre, hogy ugyanolyan szar?????Akinek az agyára mennék: ígérem nem kérdem többet!!
Komolyan kezdem megkedvelni a 8X-et, amit helyette használok
-
Szpisti
addikt
válasz
enginev3.0 #18265 üzenetére
Ha az "copy" akkor az a One is...
-
enginev3.0
félisten
válasz
iphone copy
-
yodee_
őstag
válasz
Dexter-2000 #18244 üzenetére
Ez lesz
-
SimonYana
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Tehát akkor valaki (otthon unatkozott) úgy gondolta megtervezi! Mert a valósághoz semmi köze!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
A beats felirat biztos hogy nem lesz rajta...
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18257 üzenetére
Sajnos túl sokat nem. Ezek általában 10 m eltéréssel pontosak de lehet még annyi sem mert az amerikai és orosz műholdakat használja. Ebből kifolyólag aránylag gyorsak is.Már mint azok amelyek mind két holdat használják. Az One mindkettőt. Hajszál pontos sosem lesz mert sok minden befolyásolja pl. időjárás és egyebek. Gyakorlatilag kit érdekel pár méter eltérés?
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18251 üzenetére
Hát nem egészen. A pontosság az más tészta. Amikor elindítod és megy a GPS akkor a nyíl vagy kis autó környékén van egy pont ill. kellene lenni. Nos a pont amennyire eltér az útvonaltól azt mutatja mennyire pontos. Ezt számokban nehéz meg határozni. Lényeg,ha jól mutat akkor nem látod a pontot,de az is relatív mert akkor is lehetséges pár méter eltérés.
Más:
Keresek valakit privátban aki keni-vágja az almás telefont.
-
Xaels
félisten
válasz
Antutu
Másodszor meg az a terv egy vicc már ne haragudj.
-
Dexter-2000
őstag
-
deph
tag
A beépített GPS vevő pontosságát hol tudnám megnézni? Van erre progi?
-
Szpisti
addikt
válasz
Dexter-2000 #18239 üzenetére
Én például a T-nél...
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok
Én olyan tokot keresek, amit nem állandóan tennék rá, csak alkalmanként. Ha pl. kimegyek haverokkal inni és kétes az éjszaka kimenetele, véletlen leejtem stb.
Szóval könnyen lehessen felrakni és leszedni, de azért védjen is.
Köszi előre is
-
Loboda
senior tag
Kijött a One Google Play edition 4.4, akit érdekel!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #18222 üzenetére
Ezért se akarom S-offolni, mert a 2 év gari lejárta előtt még tuti beküldöm egy olyan hibával hogy " hetente magától ujraindul a telefon" - ezt legutobbi garinál is bejátszottam, pedig ez a problémám eltünt miután visszatettem a stock rendszert, mégis kaptam új aksit
Amugy most viszonylag jol birja, wifivel tnap este 7kor 100-on volt, töltőröl levettem, most néztem wifi bakapcsolva maradt és 85% (fényerő 68%, nincs takarékos mód) , bár az is igaz nem használtam sokat, lefekvés előtt néztem még youtube videokat egy fél órát. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #18235 üzenetére
Jaja, én is úgy játszottam a Black Ops 2t, de kontrollerrel kaki!
Egér meg billentyűzet kell az fps-ekhez.De autós játékokhoz már jobb a kontroller.
Egyel lejjebb:
Nem mondtam, hogy nem játszhatsz kontrollerrel a telefonon.
Csak furcsáltam.. -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18234 üzenetére
Miért ne használhatnak hozza olykor olyat is?
Néha kényelmesebb . Kontroller párti vagyok én is. Igaz eddig nem használtam. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18234 üzenetére
Mert mondjuk egy adott játékot szeretnék játszani és gamepaddal kényelmesebb lenne.
Egyébként a ps3 is csak porosodik itthon, most játszok vele kicsit mert megvettem a gta5-öt, de ez a konzolos kontrollerrel való lövöldözés nevetséges. Én egér-billhez vagyok szokva és nagyon nem tudom megszokni a kontrolleres fps irányítást. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #18231 üzenetére
De én ezt nem nagyon értem, ha van otthon PS3-ad.
Esetleg hozzá még tv is, akkor miért a telefonon akarsz játszani? -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #18231 üzenetére
Néztem youtube-on, mintha root nélkül csak kábellal lehetne használni a ps3 kontrollert. Kipróbáltam, otg kábellal a sima logitech pc-s gamepadom is megy vele minden további nélkül.
-
djapor96
senior tag
válasz
nagyon furcsa a merülése a One-nak.
Előzőleg egy N7000-esem volt 1,5 évig. Nekem 100- 35% ra normál használat mellett reggel 6tól este 6-7 re merült le. Viszont, ha nekiestem Asphalt7-el játszottam, akkor 1-óra alatt merült le 100-ról 40-re...
A One-nál egy 1,5 órás Asphaltozás 100-ról 80-ra húzta le az akksit....Viszont a normál használat mellett meg úgy merül, hogy alig érek haza és 10%-on vagy alatta van a töltés.
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #18229 üzenetére
Szerintem igen, vannak erre appok a Store -ban .sajna most nincs nálam droid, hogy tudjak linkelni.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nálam is érezhetően romlott a készenléti idő.
Első 4.2.2 rom volt a legjobb, a második 4.2.2 óta már késnek az emailek, push üzenetek, 4.3 óta már gtalk sincs, cserébe a prediktiv is fos lett
-
Nuada herceg
őstag
válasz
SeatLeon08 #18216 üzenetére
Hát állandó takarékos mód mellett biztos jobb az üzemidő.
Nekem szerintem azért segített ez a batetry guru.
Deeste tényleg szemmel láthatóan merült a teló.
Szinte percek alatt esett több százalékot is.
Aztán 80-nál megállt, pedig még nyomkodtam is kicsit.
Most reggelre 65%-on volt.A lényeg, hogy azért nem úgy viselkedik ez a telefon, mint az elején.
Érezhetően jobban merül. És 3 hónap alatt azért nem romolhatott annyit az aksi,
hogy ez elfogadható legyen. 3 év alatt már más lenne a helyzet.Na bízom benne, hogy jönnek valami frissítések, vagy majd Januárban a Kitkat,
és az segít a dolgon... -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18215 üzenetére
Nem tudom, szerintem úgy merül mint eddig.
18-20 órát bír nálam, szeretem használni. -
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #18215 üzenetére
Én letöröltem a snapdragon battery guru-t mivel jobban szívta az aksit. Nélküle sokkal jobban működik a telefon állandó takarékos mód mellett.
-
Nuada herceg
őstag
Az hogy lehet, hogy jól fel lett töltve a telefonom, 1 ideje zölden világított már a led.
Levettem, nagyon picit nyomkodtam, 1-2 szer le is zárt a képernyő, mert közben tv-t nézek,
és 5 perc után 93%on van az akksi. Míg ezt itt megírtam, már csak 90-en...:S
1 kicsit ijesztő ez a tempó! :S
Annyit csináltam, hogy a snapdragon battery gurut lereseteltem nemrég, hogy tanuljon megint 2 napig, szóval figyelje a szokásaimat...Mitől hülyülhet meg így? Az nem létezik, hogy valami így szívja. Fent van a GSam is.
Még belefértem a szerkesztési időbe. Kb. 2 perc telt el, lezárt kijelzővel.
Most 88%.Ez buzi.
-
boksz
senior tag
válasz
Szpisti #18205 üzenetére
Reseteltem mindent, most egy fokkal jobb, egy pillanatra elő jön a kékesség de aztán eltünik.
A fényméréssel lesz gond, mert villog lilásan, kékesen, de ha világos részre fókuszálok akkor jó lesz.
Nappal semmi gond, illetve ha fényes részekre méri a fényt.Megoldottam :
vagy a vaku bekapcs és jó az elkészített kép ( a kékes, lilás villogás megmarad )
vagy az ISO 400 fölé nem állítom sötétben. -
mumk1
addikt
Nem olyan rossz azért ez a kamera.
-
Szpisti
addikt
Májusban vettem a telefont, hibátlanul. Pár hónapja nekem is kékül, lilul a sötétben, de mivel olvastam, hogy a frissítéssel megoldják, vártam. De csak nem javult...
Furcsának találtam, hogy csak egy-két perc kamerázás után, az első percben szinte tökéletes.
Felmerült a gyanu bennem, és megérintettem a kamera lencséjét: forró!
Szinte biztos, hogy azért jó az első percben, mert még nem forrósodott fel, és akkor lesz teljesen lilás,kékes a képe, amikor már jó forró...
Nagyon nincs kedvem gariztatni vinni, mert nincs más telefonom, amit tavaly kaptam cseretelefonnak a Ténél mikor a HOX-omat gariztattam (Galaxy Mini) meg minősíthetetlen...
Biztos, hogy ez már nem valami szoftveres hiba? (forrósodás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Konteó topic
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest