- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #21088 üzenetére
Elvileg power+hangerő le+home gomb -al menne de úgy tűnik ezt sem kaptuk meg.
A KK két legjobb funkciója oda. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21087 üzenetére
Te milyen szolgáltatós vagy? (milyen cid-ed van?)
-
saintex72
aktív tag
Frissítés óta nyomogatom a telót, 25% akku fogyás, 1,39 perc kijelző idő. Ha felszorzom ez több mint eddigi volt nálam. Jó jel.
-
NandorHUN
addikt
Amugy ez a ART hogy működik, nekem pl. semmi nem lett gyorsabb.... vagy ujra kéne telepiteni a progikat? Frissités telepitésénél "forditta" volna át az appokat ?
-
Red Bull fan
aktív tag
Szerintetek mi lehet a gond,frissitenék de elkezdi és megszakad,amúgy T-s vagyok?
-
Nuada herceg
őstag
Amúgy nem a 4.4-ben kellene már lennie annak az opciónak,
hogy nem csak képernyőképet tud csinálni, hanem videót is?Valami ilyesmi rémlik, mintha ezt olvastam volna a 4.4-ről
-
enginev3.0
félisten
Ahogy megláttam a 90+ hozzászólást egyből tudtam hogy frissites, és mint a 4.3-nál, most is pont a vonaton ülök :
Vonat wifirol cnekem azt írja hogy nincs frissites -
kiseper
tag
Üdv,
ARHD romom van, mit kell tennem ha frissíteni akarom a ma kiadott kerneles verzióra? mármint a gyári 4.4.2 kernel legyen alatt csak simán updatelem az ARHD-t? -
migabi24
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21076 üzenetére
Csak az a baj, ha note romlik azt megjavítja akárki, ha a one romlik senki nem fogja
-
mumk1
addikt
Most én is azt mondom, hogy HTCdev nélküli S-OFF-ra pont akkora az esély, 1.55-el, mint 1.56-al, úgy hogy emiatt ne várjon senki a gyári rendszer frissítésével.
-
migabi24
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21073 üzenetére
Én nem cserélném el, nagyon jó teló a note2
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
A mi nap felvetődött az ötlet, hogy a Galaxy Note 2-m egy gari nélküli One-ra elcserélem.
Mire kéne figyelni?
Vannak széria hibák vagy csak ami a 0. posztban említve van? -
Kiskopika
senior tag
Zoe tud már vakuzni végre?
-
NandorHUN
addikt
Nekem "4.19.401.8"
Amugy Hboot változott? Nekem is megjött a frissités, de nem akarom hogy a későbbiekben esetleg emiatt ne tudjam nyitni....
Am érdekes hogy kijött...certificationban van. -
Badboys
őstag
válasz
becenevem #21063 üzenetére
Köszönöm nektek hát ez van. Pedig illett volna átlátszóvá tenni mennyivel jobban néz ki úgy. Pár dolgot elvettek cserébe viszont adhattak volna egy kis extrát. N5 ön jól néz ki úgy,de lehet ez is a Nexusok kiváltsága lesz. Ugyan írták,hogy lesz ami csak a Nexusokon lesz elérhető.
-
HUTCHDB
nagyúr
Zárképernyő háttérképe külön cserélhető?
-
Badboys
őstag
Igen arra gondolok ahol van a telefon meg egyéb pár ikon középen a menüvel. Akkor most átlátszó vagy sem ez itt a nagy dilema,de szerintem csak akkor tudom biztosan,ha fölteszem a 4.4 et.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Badboys #21051 üzenetére
Nem... feka csík eltűnt... csak el volt bújva!
Gyári rom, és ki lehet kapcsolni!
http://www.htc.com/hu/support/htc-one-mini/howto/382834.htmlMunkatársamét nyomkodom mindig. Még egy hét és letelik az előfizetésem. Mosmtár én is nyugodtan veszek One-t!
Nincs fekete csík!!!
-
Badboys
őstag
Na sajnos szomorúan olvasom,hogy a feka csík meg maradt. Jó tudom eltüntethető másik launcherel,egyéb trükkökkel. Nem használtam másik launchert csak az Alca 955 ön,de ott muszáj volt. Semmit nem vártam úgy mint ezt,hogy nem lesz csík. Egyenlőre meg várom mik lesznek a tapasztalatok aztán eldöntöm kell e a 4.4.
A Boat böngészőt szoktam használni ott mindig jó volt a Flas. Próbálja meg valaki akinek már fönt van a 4.4.
-
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #21048 üzenetére
Valóban.
Millió dolog fut nálam (Face, Face Messenger, Google+, GoogleNow, Twitter, Badoo, Avast, SENSE input, GoogleMaps, Chrome, service folyamatok, GP szolgáltatások, Voks, TI Radio, G-mail, Forsquare, Galéria, BF, Időjárás, Keep, Zene, Dropbox, HTC News & Updates, Kamera, stb.)
mégis több mint 600mega szabad. Máskor ilyen használattal 300alá ment. És nem az alkalmazások RAM fogyasztása csökkent hanem az alap rendszeré. -
Steve1207
veterán
Még egy: memóriahasznált, nálam úgy 200-300mb-tal több a szabad
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #21046 üzenetére
Működik az ugyan úgy. Csak picit más lett.
Nem kell rákattintani. Húzod tovább az ujjad és kész. -
mumk1
addikt
Ha felrakjátok az Adobe Flash Player 11.1 11.1.115.69 verziót, akkor sem megy a gyárin a flash?
[link] -
becenevem
aktív tag
-
Valkűr
addikt
Kulsore minimális változás, viszont gyorsabb, simabb a rendszer. Kár, h a Flash kikerült.
-
hurrikan
addikt
Erre én is kíváncsi voltam miért nincs. Köszi az infót. Én csak ezt hiányoltam.
Viszont legalább a billentyűzettel felmerült gondokat javították. Így újra használatba vettem a gyári billt.
Visszakerült a telefon billentyűzet kiosztás is.Amiket eddig én észrevettem:
-kisebb design változások (fehér akku ikon, böngésző)
-változások a menüben, (nyomtatás funkció, vezeték nélküli/egyébnél választhatsz alapértelmezett SMS appot)
-új hely szolgáltatások azaz GPS menü
-pár új funkció a hozzáférhetőség menüben
-gyári böngészőben megszűnt a Flash
-rendszer sebesség javulása, látszólag üzemidő javulás is
-hangszóró mintha picit halkabb lett volna kb. 4.2-es szintre állt vissza
-szoftverfrissítések menübe bekerült az alkalmazások frissítése is
-ART környezetet nem kaptunk, ahogy sajna az új kamera funkciókat sem
-a kamera távolra fókuszálási gondjai megszűntek és gyorsabb a fókusz
-élénkebbek a színek fotózáskor (nem a lila)És részemről ezzel kifújt.
A kamera lilulás sajna maradt. Tehát szerviz lesz. Ideje az alaplap+kamera cserének.
A Flasht-t én nem sajnálom, de az ART-ot igen. A ConCorde TAB-om is megtáltosodott tőle. -
Steve1207
veterán
-
Nuada herceg
őstag
Pont néztem, hogy mekkora pörgés van a fórumban,
hogy volt ma már vagy ötven akárhány hozzászólás.
De nem is gondoltam volna, hogy frissítés van.Eddigi frissítéseknél soha nem csináltam gyári visszaállítást,
de most úgy gondolom fogok...
Fel dobja majd valahol a telepítés után? Vagy nekem kell majd,
ha befejeződött a telepítés manuálisan? -
Kiskopika
senior tag
NFC vel való fizetés bekerült?
-
Giovanny
őstag
Nem úgy volt hogy 4.4 be lesz ART ?
-
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21029 üzenetére
Erről már volt szó az XDA-n, hogy a Sense egyenlőre semmilyen formában nem támogatja az ART-ot. Valószínűleg túl mélyen kellett volna átépíteni a Sense-t, hogy Dalvik/ART kompatibilis legyen és ameddig a Google is csak teszt üzemben használja, nem éri meg foglalkozni vele. Ha végleg áttér rá a Google rendszere, gondolom lép a HTC is.
-
migabi24
nagyúr
Kamera nem javult meg az már biztos
-
csacsi67
addikt
ART környezet nincs.
-
Bdanyy
addikt
Látom flash már nem lesz frissites után. Apkbol telepitheto marad? Lett valami egyértelműen rosszabb? (mint legutóbb a prediktiv meg gtalk, azelőtt meg az értesítések)
-
szekra
addikt
Mehet a frissites be lakott rendszerre vagy azért jó lenne egy full restore?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az alsó dock fekete maradt?
-
pg1966
senior tag
Viszont maradt a kameránál a lilulás.
-
Avicularia
veterán
HTC-Y13 ide is megérkezett a kitkat.
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #21016 üzenetére
Így van. Azért a kis gyorsulás szerintem a framework módosítás miatt is lehet, már a 4.3 is elég gyors volt. A rosie-ban látom talán a szaggatást, jobban, mint ezelőtt, de nagyon pikpak a rendszer, észrevehető. Majd otthonról egy FR mellett belakom alapból újra, ez így olyan kotyvasz rendszer
-
spawn21
veterán
Érezhetően gyorsabb. Minimális változás .
De nem is vártam semmi extrát . Még mindíg jo -
kdennis
aktív tag
És én még mindig nem találom a 3 pötty eltüntető menüt...
-
Steve1207
veterán
válasz
Jinx L. Joke #21004 üzenetére
A Vodáról annyit tudok mondani, hogy korrekten és viszonylag gyorsan intézik a szervizbe küldést, viszont ők minden esetben arra hivatkoznak (szinte bármi hiba, ami nem átvételkor derül ki), hogy ez nem az ő hatáskörük, hanem már garanciális hiba. így mindig be kell küldeniük.
Úgyhogy a voda is a szervizbe küldi, viszik ki a csehekhez bárhol is adod le idehaza. Átlagosan két hetet lehet számolni, ha nincs semmi fennakadás, nekem a rekordom cakpak hétvégével 9 nap volt eddig.A frissítésnél beszámolhatnak a kamerahibások, hogy lett-e esetleg javulás kicsit.
(#21007) mumk1: ha nem előznek be mindjárt csinálok egy hotspotot és felrakom
-
Gulyopapa
addikt
Ezt vártátok annyira ?
Akkor most megjött és örüljetek ...
Jobb lett a telefon ?
Nem -
spawn21
veterán
válasz
Jinx L. Joke #21004 üzenetére
Használd a keresőt és nem kell mindet végig böngészni. Kb 50 hsz-el ezelőtt lett kitárgyalva.
Felmelegszik a kamera, és akkor lilul.
Garanciában cserélik. -
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
spawn21 #21001 üzenetére
Sziasztok! Látom nagy frissítés láz van, az én kérdésem ettől független lenne.
Olvasgattam xdan, meg biztos itt is volt szó róla (nem tudok 20000 hszt elolvasni), hogy a régebbi Oneokban gyakran előforduló kamera probléma, hogy kevés fény mellett rózsaszín-lila pöttyök jelennek meg a képen. Azt is olvastam, hogy Amerikában kicserélik mindegyik Onet kérdés nélkül egy hét alatt. Elvileg ez errefelé is működik, (a srác az xda-n például romániából is kicseréltette) a kérdés, hogy gyakorlatban megy-e.
Valaki próbálta már kicseréltetni a kamerát? Elismerik magyarországon ezt a hibát? Mennyi idő alatt cserélik ki? Ha ki akarom cseréltetni, akkor szervízbe, vagy a Vodához vigyem?Vagy nem éri meg a vesződést?
Kösz a tippeket előre is.
-
Giovanny
őstag
T-mobile is frissít
-
FGyula30
aktív tag
Jelentem Vodafone is megjött!
308.24mb akit ez tart lázban.
-
spawn21
veterán
Jézus! Mit sírtok? Mert 300 mega?Azt kapjuk amit mindenki más.
Ha nem elég akkor ne tegyétek fel. Ha jobban belegondoltok, egy kezdeteken meg tudjatok számolni az újításokat 4.3 es 4.4 között.Mumk1: 4.4.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest