- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Gyari allapotu M7 hasznalok mar a kezdetek ota, es teljesen meg vagyok vele. A gondom hogy az usb kabel folyamatosan kicsuszik mar belole, valoszinu kikopott a csati. Es ketszer beragadt mar a bekapcsolo gomb is.
Tud valaki valami helyet ahol ezek orvosolhatoak, es megeri foglalkozni vele egyartalan? -
Kiskopika
senior tag
válasz
Pr3ciSioN #34974 üzenetére
Igen ez van letoltve. Ideig-oraig megy aztan nem erzekel tovabb sehogy. Korabban mukodott ez az app most teljesen megbizhatatlan.
Ha a kijelzo be van kapcsolva (lezart modba is akar) mukodik, vagy ha tolton van kikapcsolt kijelzoval is. De nem szeretnem feleslegesen toltogetni ha nem muszaly! -
Kiskopika
senior tag
Gyari lollin van lehetoseg kikapcsolt kijelzovel a Google now hasznalni? Ha toltore van dugva mukodik, de ha nincs rajta is szeretnem.
-
Kiskopika
senior tag
Nah, ahogy jott, ugy el is mult a rezges. Mindenesetre erdekes
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nightfall75 #34903 üzenetére
Viber, mail, minden ami ertesitessel jar. Foleg a viber ami idegesit, mert az viszonylag surun jon. Es a viberbe kikapcsoltam a rezgest mar reg eddig nem is rezget, most viszont hiaba kapcsolgatom csak rezeg. Nem szeretem mikor az akaratom ellenere cselekszik a telefonom
-
Kiskopika
senior tag
De hol lehet ezt a rezgest kikapcsolni?
-
Kiskopika
senior tag
Lefrissult playrol a htc szerviz pack. Azota minden ertesitesre rezeg 3at a telo, de en nem akarom. Hol lehet ezt kikapcsolni?
-
Kiskopika
senior tag
Nah nalam ugy fest egy wifi bug jelentkezett. 2 wifit hasznallok itthon egy 2.4 es 5 ghz et. Random eldobalja mindkettot, es nem is csatlakozik vissza. Es hiaba felejtetem el vele valamelyiket, ugyan ugy bent marad a jelszo
-
Kiskopika
senior tag
Azt szeretnem kerdezni, hogy ha rootolni szeretnek akkor is s-offolni kell?
Es visszaallithato e a garancia miatt? Loli mar! -
Kiskopika
senior tag
Az mert van hogy frissites utan nem mukodik a Tasker alkalmazas? Megvett verzio, nem buggantott. Eddig hibatlanul ment most nem aktivak a profilok, vagy ha aktiv is nem hajtja vegre a feladatot
-
Kiskopika
senior tag
Egy regi gepbol csinalnek egy csak media lejatszo gepet. Van benne egy winfast dtv 2000 h plus tv tuner. Megoldhato az hogy a tuner tavjaval vezereljem az openelecet? Egyertalan van ra esely hogy az openelec kezeli a kartyat? Ugyanis a win 8ra mar nincs driver es anelkul meg se szolal, de meg 7 alatt is macera volt?
Meg 1 bar ez csak alom szinten a tuner tavjaval esetleg bekapcsolni? 😌
-
Kiskopika
senior tag
válasz
kdennis #32681 üzenetére
Minden reggel hallgatom becsbol. Igaz nem a pro verzioval, desemmi gond kb 10-15 mp amig bebufferol aztan addig amig kinem lovom akadas nelkul megy. Egyszer akadt meg a metron de ott a terero hosszabb ideig elveszett. Probalj allitani a buffer mennyisegen en mondjuk alapbol kitolom mindig, legyen tartalek
-
Kiskopika
senior tag
Azt hogy tudom megoldani, hogy mikor lemerul a telo kb 10%ra, hozza se nyulok, mikor ujra ranezek, hirtelen a 10rol egybol 2re esik es kikapcsol. Ilrealisan gyorsan! Nagyon duhito!
-
Kiskopika
senior tag
Valaki tud mondani egy appot, amivel kivalthato az nfc-es belepokartya?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Reddevil84 #30294 üzenetére
Nekem ment a backup, de hogy mit azt nem tudom. Legutobbi resetnel vissza is allitott, de kb semmit nem vettem eszre. Se beallitasok se app adazol, mindent manualba kellett.
-
Kiskopika
senior tag
Kis segetsegre lenne szuksegem. Csinaltam egy FR-t, es azota, ha wifire csatlakozva van es lezarom idokozonkent elmegy a kapcsolat de a 3g se ter vissza csak ha ujra feloldom. De akkor meg egybol csatlakozik a wifihez is. Beallitasokba kivan pipalva hogy mindig maradjon csatlakozva, es a wifi optimalizalas.
Nem emlekszem hogy mit kell beallitani! -
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
Azert nezzetek meg a video modokat egy sotet szobaba, csak vakuval.
Durva fenyero kulonbsegek vannak. Ennek tudataval is lehet jatszani a korulmenyekhez merten. -
Kiskopika
senior tag
válasz
CptAdamica #28942 üzenetére
Es ezeket tesztelte mar valaki?
En is gondolkozom ilyenen, de felek tole! -
Kiskopika
senior tag
Az aku nalam is vacakol, nem ulyen esze-veszett. De ehszaka siman esik 15-20%-ot, es 3 ora a max kijelzo. Korabban hozta a 4 es fel gyakran beleszaladt az 5 be.
De egyenlore huzom a resetet. -
Kiskopika
senior tag
SwiftKeybe be lehet állítani, hogy ne a dupla karaktereket használja?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Ununqatrium #28038 üzenetére
Nem ertem en se. Ma pl 13 oratol (82%) az asztalon pihent 20 orakor megjottem.
Kb 15 viber uzenet ( de inkabb kevesebb) es 1 messenger uzenet. mostanra elolvastam par cikket es vlaszoltam az uzikre plusz egy voip hivas 62%. Gsambe pedig a vezeto fogyaszto tovabbra is az android kernel, android rendszer.
Korabban 25 % volt az alkalmazasok fogyasztasa 4 ora es 5 ora kozotti kijelzovel.
Most 35-39% az alkalmazasok es max3, 3.5 ora a kijelzo ido. -
Kiskopika
senior tag
En meg az elso hullamba frissitettem, akkor minden ok volt. Par napja tunt fel hogy mint ha jobban merulne, azt jott ez az elnemulas a zsebbe szindroma.
Volt hogy a youtube beragadt de azota semmit nem latok ami idegen app lenne es szivna, lehet megeret a reset nalam is, de ugy utalom 😖 -
Kiskopika
senior tag
A htc alkalmazasok tovabra se nyert ertelmet? Illetve a zoe mer kerult ki a menube ott se tortenik nalam semmi
-
Kiskopika
senior tag
Erről mi az általános vélekedés? Nem úgy volt hogy az android linux és hogy a vírusok itt nem élnek meg?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
silver-pda #27897 üzenetére
En a regi ablaktorlos idojarast kovetelem vissza. Szinte kertem, hogy essen az eso, pedig utalom
-
Kiskopika
senior tag
válasz
jozso1989 #27589 üzenetére
Csak hivas, sms, es a gyari email kliens fut. Ezen kivul, nem tudszmas appot futatni amig ki nem kapcsolod ezt a modot. Nekem automatan kapcsol 10% alatt, eddig egyszer valtott at, akkor nem tortent csoda 1 ora alatt leallt a telo. Masok oranankent 1% merulesrol szamoltak be ha jol emlekszem.
-
Kiskopika
senior tag
Az en velemenyem, hogy mivel amerikaba mar kiadtak a sense 6 ot es nem hallani semmi bugrol, amikor itt jon vegleg a 6 az semmivel se lesz masabb mint nehanyunknak mar letoltot verzio.
Szerintem egy alkalmazott felre ertett valamit aztan kiengedte parora ebbe a regiobba, mikor meg eszbe kaptak gyorsan tiltottak -
Kiskopika
senior tag
En is navitok sokat, igaz tolteni nem toltom kocsiba, de normalba melegszik! Nem kiemelkedo!
A 3 betus helyet ajanlom en is a sygic et, sokkal gordulekenyebb sterintem nem is tolt annyit, es ha valaki nem akarja meg venni beszerezheto onnan ahonnan a masikat beszerezte! De a hivatalosba sok extra, igaz penzes de extra -
Kiskopika
senior tag
Akinek meg all 2 mb nel hagyja ugy magatol beindul idovel, nekem is megallt aztan 5 perc alatt leszedte! Szerintem sorban allasosak a letoltesi szalak
-
Kiskopika
senior tag
Nyugtaval dicserem majd a napot! De vajon kapunk valaha is meg olyan frissitest ami tenyleg erdemben valtoztat valamit? Varom en is de a szinek csereje nekem semmi, funkcionalis ujjitas mar valami
-
-
Kiskopika
senior tag
Ha mar amerikaba kijott az update valahova nem kerult fel a reszletes frissitesek listaja? + teszt a frissult m7rol?
Kulfoldi forumokat nem olvasok csak erdeklodok, latott e valaki ilyet -
Kiskopika
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26541 üzenetére
Nezd meg az alkalmazasok kozott, mennyi ramot hasznal nlam olyan 250mb felet mar kezd vacakolni de 350 nel mar nagyon erezheto!
Ami erdekes hogy hiaba lovom ki csak a vibert az alkalmazasokbol, ha ujra elinditom ugyan annyi ramml indul el -
Kiskopika
senior tag
válasz
Mano66 #26517 üzenetére
Nekem is megjarta a szervizt meg szptemberbe es hagytak a st vd 6869 1.0 de a datum az 2013.10.15
Azt nem tudom mikorgyartottak de szeptemberbe vettem tehat ugyan arra csereltek, mindenesetre azota jo ez a lenyeg. De ha lejar a gari es beszarik akkor megkeresem azt a cseh gyokeret aki csinalta az tuti biztosFeribacsi555: nekem a viber 2-3 nap utan kb 500mb ram hasznalatra duzzad, es ilyenkor hasonlo jelensegek lepnek fel, mint amiket irtal. Egyenlore ujrainditassal kezelem a problemat
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kai_Rong #26391 üzenetére
Biztos hogy a VOIP a probléma. Nekem Mobile voip app van fent telefonálásra, és néha használat után megkergül. Hangerő gombokkal csak a hívás közbeni hangerőt állítja, de alaphelyzetbe is, semmi mást. Restart és megy. Mivel napi egyszer használom és akkor ase mindig nekem belefér
-
Kiskopika
senior tag
Masnak is feltunt hogy a viber hajlamos 400 mb fole vinni a ram fogyasztast?
Vagy ez csak nalam van igy? 2-3 nap alatt megduzzad -
Kiskopika
senior tag
válasz
HUTCHDB #25790 üzenetére
En is visszakuldenem. Javitva de ugyan abban az esztetikai allapotba kell visszakapnod! Varni fajo, de kesobb lehet ezert leszel halas magadnak!
En 3 szor kuldtem vissza zsinorba, elso kettonel azt mondtak ez ilyen, aztan 3szor megis megcsinaltak!
Javaslom keszits fenykepet a hibarol, ad le vedd fel a kapcsolatot a supporttal, jelezd a szerviz hibat, igy jobban figyelnek majd! -
Kiskopika
senior tag
Valaki esetleg egy jó GÖMBpanorámás appot ismer?
Probáltam a google cam progiját de nem ad lehetőséget az képek korrekciójára csak az utolsó képkockánál. És a végeredmény gyakran gané.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Mi az általános vélemény, esetleg használ e valaki ilyet? Esetleg mennyire ölheti ez az aksit?
Tudom, hogy csúnya, nehéz, de van olyan napom, mikor nem tudom hálózatról tölteni, viszont használnám, és sajnos már többször jártam úgy hogy épphogy bírta. Direkt nem szeretnék külön kábeles megoldást, így kompaktabbnak képzelem.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #25064 üzenetére
En talan elsok kozott csereltettem kamerat, mikor meg mindenki szoftverre tippelt! Szoval Szeptember-oktober ota nem tert vissza!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #24307 üzenetére
Én igen! Tavaly szeptemberbe. Első alkalomkor bő 3 hétre jött vissza, akkor 2 nappal később küldtem vissza, ekkor 14 napra jött vissza. Itt azonnal visszaküldtem át se vettem. Ezután 10 napra jött vissza de itt már leveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy ez tarthatatlan. 3 esetre lett minden hibátlan, Kamera lilulás volt a hiba, és Budaörsön adtam le.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22051 üzenetére
2x 26 nap, 1x 10 nap, pesten leadot elso edigital, aztan ketszer telemax budaors
-
Kiskopika
senior tag
Ma erdekes dolog tortent!
Google playes "lego city" nevu jatek tobbszor is belaggol. En meg nem is lattam ilyet miota oneom van. Sokkal igenyesebb jatekok mennek siman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged