- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Köszi!
Volt nekem M7-em egy évig és tényleg tökéletes volt. Csak azóta eltelt 3 év, érdeklődök, hogy még mindig olyan frankó-e
-
szekra
addikt
M7 még megállja a helyét cseretelefonnak?
-
szekra
addikt
Tudom milyen az a szerviz, ha nem hiszel nekem hat nem kell.
Lenovo laptopon is kuldtem mar hozzajuk, na akkor tenyleg felhaborito volt amit csinaltak, de telefonnal nem volt problemam. Szoval igaz az allitasod, hogy nem megfeleloek ott a korulmenyek/munkavegzes, de van kivetel.
Es itt most foleg a keszulekcsererol beszelunk ugye, es nem a javitasrol.
Reszemrol ennyi.
-
szekra
addikt
A gyartosorrol leszedett uj termek nem esik at olyan ellenorzeseken mint amikor egy hibas keszuleket kuldenek be javitasra, es azt uzemi korulmenyek kozott bevizsgaljak majd cserelnek benne amit kell. (Foleg M7-nel van/volt ez). Az illesztesi hibarol meg annyit, hogy at kell nezni amikor keszhez kapja az ember, ha valami nem tetszik ujat kell kerni.
Bocsi az ekezet miatt.
-
szekra
addikt
En igy par het szifon hasznalat utan a hangzas (fulhallgatoval) amit eszmeletlenul visszasirok. Viszont a kamera eg es fold. De megvarom az m9et en is, hatha visszaterek.
-
szekra
addikt
A hangzás nagyon hiányzik m7-ből. Fülhallgatóval ég és föld...
-
szekra
addikt
Én is visszaváltok iOS-re, de van egy érzésem, hogy még vissza fogok térni, ha másra nem is m9-re.
-
szekra
addikt
Nekem mindig tökéletesen lefutott a biztonsági mentés. Automatikusra állítottam.
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #31158 üzenetére
Nem hiszem hogy zafir üveg lesz benne.
-
szekra
addikt
Tud vagy használ valaki olyan profil beállító programot amit még talán időzíteni is lenne? Gondolok itt pl. otthon, utca, munka, este stb. profilokra. Amit eddig használtam valamiért bugos lett.
-
szekra
addikt
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy kritikán aluli, enyhe túlzás a részedről. Egy voltál a több száz esetből talán akivel ilyen megtörténik, a pozitív tapasztalat van inkább többségben. Nem fényezni akarom őket, nem arról van szó, de egy eset miatt nem vonhatunk le ilyen következtetéseket.
Saját tapasztalat, ami pozitív: szeptember 11-én adtam le a telefont T-mobilnál garanciális szervizbe, jövőhét pénteken már a kezemben volt.
-
szekra
addikt
Na leadtam én is a telefont szervizbe. 8-10 napot mondtak.
-
szekra
addikt
HTC lezarasi képernyő frissites van a google playen.
-
szekra
addikt
Na basszameg... Elásom magam, hát ebben persze, hogy nincs semmilyen tárhely kártya.. Faszán csináltam egy hr-t úgy h a mybackup pro a tárhelyre mentett...
Még szerencse, hogy a fotókat, videókat, médiát automatice szinkronizálja a dropbox és megvannak.
szerk.: meg szerencsére a htc gyári backupja nagyon jól működik, minden alkalmazást visszaállított nekem.
-
szekra
addikt
Hard reset ugye nem törli az sd kártya tartalmát?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #30635 üzenetére
4100 mah akku! Nagyon szép tényleg, az ára lesz kérdéses itthon. Amúgy durván hasonlit m7re.
-
szekra
addikt
Gyári töltőt cserélik garanciában? Sajnos tönkre ment benne a csatlakozás, ugyan van másik töltőm, de még is csak jó lenne. Nekem is megérett a telefon garanciáztatásra. (említett töltő, kamera lilulás, hangszóró sistergés stb.)
-
szekra
addikt
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Nem ébreszt? Akkor nem is kell..
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #30068 üzenetére
Nincs olyan, hogy kiküldték de "nem kapta meg" az ügyfél az smst... Én is már jártam így be a boltba ahová anno másik telómat leadtam T-szervízbe, de amíg nem jött sms addig nem volt kész a mobil.
-
szekra
addikt
válasz
ForRedGlory #29946 üzenetére
Ha nagyon ütött kopottan adod le elvileg akkor is cserélik a burkolatot. Majd garancia lejárta előtt én is ezen fogok brillírozni
-
szekra
addikt
válasz
ForRedGlory #29940 üzenetére
Javítják.
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #29769 üzenetére
Isten éltessen!
-
szekra
addikt
Amióta frissült ez a htc input program a playen, azóta kb. mindent félregépelek. De tényleg, 10 szóból 8at félrenyomok a billentyűzeten. Persze van szövegjavító de nagyon idegesítő. Mintha félrekalibrálódott volna az érzékenység, vagy nem tudom. Valaki tapasztalt ilyet?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #29193 üzenetére
Nem kotozkodok, de ez úgy kb. alap, hogy szombaton nincs szervíz. Erre gondolhattal volna.
-
szekra
addikt
Melyik a leghatékonyabb mód biztonsági mentésre ami tényleg visszaállít mindent HR után? De tényleg mindent, alkalmazásokat és azok beállításait (böngésző könyvjelző, whatsapp, viber üzik, smsek, fotók, képek, videók, beállítások, csengőhangok.) Root nélkül.
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
Sennheiser cx200 street II, nagyon jól szól, nekem tökéletes.
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #28663 üzenetére
Te egy igazi rosszfiu vagy.
-
szekra
addikt
Buta kerdes, de ha nyomok egy hard resetet az miket töröl a telefonról? Illetve a htc backup miket "hoz vissza"?
-
szekra
addikt
válasz
SeatLeon08 #28008 üzenetére
Mármint a telefont ki-be kapcsolod? Ha úgy érted akkor igen, tiltva marad újraindítás után is.
-
szekra
addikt
válasz
SeatLeon08 #28006 üzenetére
Tiltsd le alkalmazásokban.
-
szekra
addikt
válasz
Ununqatrium #27995 üzenetére
Detto, ha nem nappal, tiszta fénynél fotózok, már tiszta lila a kép széle... Bár én még nem voltam garanciáztatni e miatt, de sense 6.0 után ocsmány lila az összes kép. (sötétben, szórt fénynél, lámpafénynél stb.)
Valaki esetleg tanács, hogy hova vigyem szervízbe (t-mobile) ahol normális cserekészüléket adnak?
-
szekra
addikt
válasz
Zirowe #27882 üzenetére
Sajnos igen, tudod a vélemény olyan mint egy... Downgradelni nem tudsz, szóval vagy megszokod, más launcher után nézel, vagy váltasz.
dani3l: biztos vagyok benne, hogy lehet majd letölteni témákat hozzá. (Xperia arc s-em volt régen, nem volt nehéz rá témázni, én magam is csináltam.) Persze root kell majd hozzá gondolom.
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27879 üzenetére
Én ezt értem, de sajnos nem lehet mindenkinek az egyéni igényeire szabni valamit. Nem te/mi vagyunk a tervezők, ezt valaki megálmodta, elfogadták, megcsinálta és ilyen lett. A seggedet a földhöz is verheted, de akkor sem lesz ez másképp.
Ez a szép az androidban, ha nem tetszik valami, váltsad le a launchert, nem lesz ott alul rés, és kismillió widgetet, témát találsz ami tetszik. (Nem kifejezettem nekem címzem).
-
szekra
addikt
válasz
kenny123 #27876 üzenetére
Katt az időjárás widgetre, jobb felső sarok 3 potty, Beallitasok, pipalj ki mindent.
Szerk.: megoldódott, bekapcsol a power saving, csak ha 10-re van állítva 9kor, 5-nél 4%on stb.
Edenyke: akkor ha neked ez igénytelen valts szamszung tácsvizre, hátha jobban bejön.
Egyébként meg ugyan ekkora rés volt ott kb. csak a fekete csík vizuális hatása miatt nem tűnt ekkora nak.
-
szekra
addikt
válasz
Zirowe #27874 üzenetére
Ha megnezed, egy újabb ikonsor nem fért volna el ott. Eddig az volt a baj, hogy fekete csík volt ott, most meg az, hogy nincs fekete csík és hülyén néz ki... Nektek semmi sem jó.
Egyébként engem is zavart, de eltelt 27 perc és már megszoktam.Más: valakinek működik az extrém mód automatikus bekapcsolása?
-
szekra
addikt
Teszteltem az extrém energiatakarékos módot, ~10 óra alatt 0% merülés. Na ez a nem mindegy.
-
szekra
addikt
Most vagy bemeselem vagy tényleg veszett gyors lett a telefon, komolyan úgy nyomkodom már vagy 1 órája mint amikor először kibontottam.
-
szekra
addikt
A lépés számláló hol található? Külön program kell hozzá? Csak ott vettem észre, hogy extreme power saving módban írja, hogy ki lesz az is kapcsolva.
-
szekra
addikt
Hú de fura, hogy nincs ott az a fekete csík alul.
Gyári böngésző iszonyat gyors lett.
-
szekra
addikt
Van frissítés!
HTC_032, T-Mobile
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27645 üzenetére
1. Akárki akármit mond, nekem nem.
2. De igen, kevésbé van útba, "felülről" jön a kábel, nem alulról, ahol esetleg ha túl mélyre nyomom egy nagyobb lendülettel, meg is törhet. Nem akadok bele.
3. Te vagy az én párom.Én sem nyitok vitát, inkább lezárom, tényleg megszokás kérdése. Szerintem felül van a helye a jacknek és punktum.
-
szekra
addikt
válasz
Red Bull fan #27620 üzenetére
Túl kicsi a mérete a képnek, rakj be nagyobbat, vagy szinkronizald össze fb-al.
szerk.: vagy kép törlés.
-
szekra
addikt
.
-
szekra
addikt
Dehogy kaptam, de szerintem ma vagy holnap megkapjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged