- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Yettel topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Tudnátok segíteni? Hogy lehet a távirányító dolgot működésre bírni?
Meg nagyon remélem, hogy csak bénázom és nem hiányzik ebből a sense-ből, hogy valamelyik gombot hosszan nyomom és tudok váltani az appok között. -
hurrikan
addikt
Nem sokkal kisebbek a minimálbérek mint idehaza.
Ellenben az élet sokkal olcsóbb. Tavaly emelték (átszámolva) 66-82, idén 73-91ezerre a minimálbéreket a FOXCONN-nál.
Igaz, hogy mindezek nemzetközi nyomásra történek, valamint tömeges, dolgozói öngyilkossággal való fenyegetőzés miatt.
Persze ettől nem sok pénz. Csak jeleztem, hogy itthon sem keresnek többet a hasonló gyárakban robotolók. -
HUTCHDB
nagyúr
hat el vagyok keseredve...
amit ma itt olvastam es kepeken lattam ez valami trefa lenne?
egy 200 e forintos telefonnak, ami raadasul foleg a kulsejevel gyozott meg igy kell kineznie?
na izgulhatok holnapig! -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4096 üzenetére
naná, csak azt mutattam neki, hogy bojkottálni akarja őket, akkor rengeteg gyártó termékéről kell lemondania.
-
g0n21
senior tag
Visszavittem, két héten belül keresni fognak. Gondolom hogy hova küldjék a pénzt.
Ennek örömére egy másik flottás számra rendeltem megint egyet, persze majd kedden jön... oh yeah. -
joey04
titán
-
Coyote2000
őstag
válasz
Spark_777 #4081 üzenetére
Az nem az almás gyárnál van, hanem a Foxconnál.
Ha nem jártál még koreai gyárban, javaslom, hogy ha teheted, nézz utána, ott mik mennek... elképednélA VTM ("volume to market") periódus minden fontos terméknél kulcskérdés, ilyenkor (főleg, mivel a HTC helyzete amúgy sem épp rózsás) kifejezetten a mennyiségre mennek. Amikor csillapodik a kereslet, javulnak ezek a hibák, de addig is tömik a piacot, és igen, számolnak a cserére szoruló készülékekkel is (ugyanez előfordul a samsungnál, applenél, nokiánál, sonynál, olvassatok csak bele az új telefonok első 1000 fórumhozzászólásaiba)
Ezért van az, hogy a bevezetés évében tulajdonképpen SEMMILYEN termékből (legyen az autó, tévé, telefon) nem érdemes vásárolni, mert az első év a mennyiségről, a piaci jelenlétről, és mindenekelőtt az éles tesztelésről szól. Mi - akik még az első fél évben akarunk HTC One-t venni - vagyunk az igazi tesztelői a készüléknek.
Nincs ebben semmi furcsa vagy felháborító, ez a dolgok rendje. De elfogadni semmiképp sem szabad az ilyesféle torz kreálmányokat, azonnal vissza kell vinni mindet. Érdemes már a boltban átnézni vásárláskor...
-
robit74
tag
válasz
Spark_777 #4081 üzenetére
Nekem a végtermék minősége számít. Persze a "rágott almát" nem komolyan gondoltam, mivel utálom a korlátozottságot amivel a jár. Egyszerűen akkor addig várok, ameddig nem találok olyan androidos készüléket ami prémium kategória összeszerelésben is. (Az is lehet, hogy egy jóval későbbi ONE lesz)
-
Exelsior
őstag
Én azt vettem észre hogy a 230V töltőről gyorsabban töltene.
De ezt majd ti is kitapasztaljátok.
Illesztéses hiba nem semmi, ilyen árban ez már durva.
-
Ati007
őstag
Engem nem varázsolt el a ONE megy vissza a T-hez
(ami zavar az a sense, a felülre helyezett képernyő kapcsoló, a felcserélt érintő gombok ) -
-
robit74
tag
-
g0n21
senior tag
Beszéltem a tré kisvállalatijával, az elállás és a csere egyaránt max 30 napos folyamat. Nem cserélik egyből egyrészt mert sehol nincs készleten, másrészt mert "ez a menete"
Visszaküldik a webshopnak, ők átnyálazzák, leokézzák, küldenek egy újat.. -
-
g0n21
senior tag
HTC összeszerelés.. link
Apró fröccsöntési bajok, meg hasonlók... -
robit74
tag
A Tré-mob nem hazudtolja meg önmagát, javították a jellemzőket, de a 8Mpix kamerát és a gyártó oldalára való hivatkozást nem sikerült.
Egyszer egy hozzáértőt engednének oda a billentyűhöz, akkor szerintem sok T-s főnök veszélyeztetve érezné a pozícióját.
Kíváncsi lennék, hogy a telefonos ügyfélszolgálatuk tudja-e már, hogy árulnak ONE-t.
-
g0n21
senior tag
válasz
S e t h #4048 üzenetére
Az, hogy a Gsam százalékos elosztása NEM RELEVÁNS
mivel sokszor a kijelző fogyasztását az éppen használt apphoz számolja. Tehát ha mondjuk a facebook megy egy órán át, akkor a kijelzőt a fb fogyasztáshoz tolja.
Mindegy is,a lényeg, hogy 33 %-ot használ másfél óra alatt, tehát kb 4,5-5 óra a kijelzőidő, energiatakarékos nélkül, auto fényerőn.
Nem teljes feltöltésről indultam..
és olyanokat csináltam, hogy 5000 sms restore, háttérben, összes eddigi alkalmazásom újratelepít, háttérben, stb.. -
N4ri87
senior tag
Megérkezett az enyém is. Ez a telefon egy csoda
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kokufuu1986 #4040 üzenetére
Csak gyárival megy.
-
g0n21
senior tag
Munkahelyi életképek az én remegő kezemmel, borzalmas fényviszonyokkal ..http://db.tt/nvlYeuwQ
-
Kokufuu1986
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha teszek fel egy másik launchert (pl. Next), akkor a BlinkFeed ugye eltűnik, mivel nem widgetként működik. Vhogy nem lehet visszavarázsolni? Vagy csak a gyári launcherrel megy, mint annak a beépített része...?
-
Gergi
senior tag
válasz
markyy18 #4030 üzenetére
Nokián nem találkoztam anno távvezérlő progival, de SE P800-on volt távvezérlő program, viszont az is csak max. 10cm-re működött a TV infravevőjétől, ill. csináltam régen olyat, hogy a PCmhez vettem anno egy usb-s infraportot és azon meg lehetett osztani a netet a P800-nak.
Igaz is kb max. 10-re működött az usb-s infrától... ejj azok a régi szép idők!
-
Bdanyy
addikt
válasz
Coyote2000 #4032 üzenetére
Igen
Nekem a multitaskja hiányzik a legjobban. Inkább kiírta, hogy Te zárj be valamit, addig nem nyithatod meg az appot, Android meg magától kilovi a cuccokat. Idegesítő hogy ezeken több programot futtattam 32 mega rammal, mint most 768-cal. Bár a 7650 néha necces 4 megaval
One 2 gigaval mar talán elég.
-
Coyote2000
őstag
Bizony! Senki egy rossz szót se az S60-asokról, ahhoz a rendszerhez képest vannak visszalépések az iOS-ben és Androidban is, amit csak appokkal lehet ellensúlyozni.
A legnagyobb röhej az volt, amikor Jobs előadta a "forradalmi" Facetime-ot... amit a symbianos 6680-asom már 2005 környékén tudott. Még él a link a régi hirdetésemhez is
-
kdennis
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4026 üzenetére
Félóra alatt is tölt az, igaz nem sokat 20-30 %-ot, de ez az aksi ezt szereti, ha használjuk és töltjük, de sose maximumra.
-
markyy18
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4026 üzenetére
Éjszaka lesz ideje feltöltődni. Akkor úgy is ráér tölteni így csaj előny ha lassabban tölt és kíméli az aksit.
kdennis: igen szerintem is jó dolog h tudja ezt. A nagy márkákhoz meg tanítani se kell viszi simán. Akinek ilyen telefonra van keret annak gondolom otthon sem taifui márkájú tv-je van.
-
nagyzoltan87
csendes tag
Ahogy a valaszokat elnezem...nekem bizony harom samu utan most htc-m lesz!!! Altalaban ejszaka toltok de neha annyit babralok h nappal is ker enni es akkor max kb fel orara tudom feldugni, szamitana hogy ennyi ido alatt is zabaljon!
-
boksz
senior tag
válasz
nagyzoltan87 #4018 üzenetére
Úgy tölt mint a többi HTC gyártmány.
Elég a 4MP.
Az infra frankó.
Ki lehet kapcsolni az autó fókuszt videó közben ha akarod. -
markyy18
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4018 üzenetére
- Töltés lassan meg minden HTC-n. Írta valaki h azért h kímélje az aksit. Ez is lassan tölt.
- Kamera nekem elég. Vannak itt fórumban is összehasonlítások ami alapján nem vészes a helyzet. Van még mit javítani rajta de ez egy telefonhoz képest nem rossz.
Videóra vannak panaszok ez is javulhat egy pár fw frissítéssel.
- infra jól működik. Nem ismert márkákat annyira nem kezeli de nagyobbakkal pl Sony, Samsung jól működik.
- NFC-t nem próbáltam de írtam valamelyik nap h az is jól teszi a dolgát. -
nagyzoltan87
csendes tag
Engem pár dolog még azért érdekelne! Főleg az újdonsült tulajok tapasztalatai:
- a töltés tényleg olyan lassan megy mint azt valaki már írta?
- kamerát ti milyennek tapasztaljátok? Elég ez a 4mp? Illetve pár internetes videónál láttam hogy néha nagyon sokszor felvétel közben újrafókuszál, tényleg ilyen necces vagy azért állítani lehet?
-infra mint távirányító frankón működik?
-nfc megy?előre is köszi ha valaki válaszol!
-
markyy18
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #4012 üzenetére
Ennyit érdemes leginkább.
Illesztési hézagokat de az nem olyan nagy dolog h cseréltesd. 3 napod van h cseréltesd ha olyan baja van és 8 napod van elállni a vásárlástól.
Leginkább csak használd az a lényeg. -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4015 üzenetére
de nekem pl feketében sokkal jobban tetszik. más kérdés, hogy vodánál biztos nem veszek telefont.
-
Kokufuu1986
tag
Ha webshopból rendelem T-től, akkor ha jól tudom 8 napon belül visszavihetem, elállhatok a vásárlástól.
Ez alatt a pixelhibákon kívül mit érdemes keresni, tesztelni? Nem egy olcsó darab, így szeretnék biztosra menni...
Köszönöm előre is a tippeket! -
joey04
titán
Kipróbáltam a voda boltjában, de ahhoz képest, hogy mennyire beharangozták fb-n az eseményt, alig lézengtek páran. Maga a készülék meggyőző, viszont a vodánál nem lesz feketében.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4007 üzenetére
Nekem most hozta a futár.
Tökéletes a kijelzője végre.
A boltban korrektek voltak szóval csak ajánlani tudom őket. -
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Most jobban jársz a speedshoppal. Van nekik tuti raktáron igaz ezüst. Magyar régiós CID__032. Expansys töketlenkedik. Sok az előrendelő is. Igaz kicsit itt drágább.
-
zsotesz81
senior tag
Megrendeltem T-nél a telót, keddre itt lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest