Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #34795 üzenetére
Meg is isszák most a levét szerintem!
Az M8-al mellé nyúltak kicsit. M7 sokkal szebb volt, M8 felvette a szappantartós formát.
De oké, szépíteni, tökéletesíteni akarták az előző modellt. Érthető, melyik cég ne tenné.Na de az M9-el ez már szemtelenség! M8 nem sikerült olyan jól, ezt ők is látták, akkor inkább visszatérünk kicsit az M7-re címszóval. Ez most bukta sajnos.
Szép ez a modell, meg jó is, de unalmas... Nem lehet az embereknek ugyanazt "lenyomni" a torkán harmadjára is.
A samsung is megpróbálta ezt éveken át, pedig jóval nagyobb cég, sokkal nagyobb marketing kampányra volt képes és úgy sem sikerült nekik. Ők most léptek, ügyesek voltak, ennyi!Én nagyon szemezgetek az S6-al. Nem az edge, csak a sima. Ősszel lehet be is ruházok egyre. Csak az a kurva táccsvíz ne lenne rajta.
-
-
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34320 üzenetére
Napidroid Facebook oldalán vannak a kommentek a Lollipopos téma alatt. "megduplázódott a Lollipopot futtató eszközök száma", vagy valami ilyesmi a cikk címe. Megnézheti saját maga is a HTC fan kommenteket.
Vagy itt MA-n az S5 fórumot. Ahogy hallottam, eddig talán 3 ember volt vele megelégedve a Lollival onnan (azok is gondolom custom ROM-ot használnak).
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34310 üzenetére
Lassabban nyílnak meg az appok, sokkal... FR után is (én nyomtam frissítés után). Viszont rohadt gördülékeny lett a rendszer, durva nagyon. Ennyit megér a Lolli, szerintem jó frissítés lett és méltó "befejezése" az M7-nek. Nincs vele bajom az ébresztőn kívül... Ezt remélem a HTC frissíti Play-en keresztül. Amúgy lehet azért is akad neked a játék, mert még nincs Lollira "átírva". Nekem megakad a Don't tap the white tile, szinte minden érintésnél... -.- De csak, ha zongora hangra van téve (ezt sem értem amúgy). Majd megcsinálják.
Amúgy itt egy M9 teljesítmény teszt. Elég sok helyen konkrétan legyalulja az S6-ot és az iphone 6-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz
kdennis #33969 üzenetére
Pont erre gondoltam... nagyon jó dolog ez a részükről! Én különösen örülök neki, mert májusban vettem T-ben a szépségem, szóval még jó 1 évig fizetem.
Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz
kdennis #33799 üzenetére
Na, az első videó... miért olyan kicsi az FPS??? Nekem is sokszor akadozik a felvétel, ha ilyen sötétben videózok partykon... Erre jó lenne egy megoldás.
(#33801) Pr3ciSioN: Ezt nem tudom. Majd valaki okosabb, aki már szervizeltette az övét biztos tud hasznosat mondani.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
-
Juliuska
senior tag
válasz
kdennis #33220 üzenetére
na hurrá
aksigondod volt...?
Ettől függetlenül én mégis úgy látom, h az én problémám másabb típusú lesz: (a helyek, ahol eddig 3G-s volt a Voda hálója, 4G-sek lettek...) így szinte biztosra veszem, h ennek volt köszönhető a rendhagyó merülési ciklus.Redes vagy...?
Súgok egy infót legközelebbre:
A Red-eseknek egy előre egyeztetett címre jön a futár. Odaadod neki a beteg telódat, ő pedig ad helyette - a javítás idejére - egy másikat...még szaladgálnod sem kell sehova[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskopika
senior tag
válasz
kdennis #32681 üzenetére
Minden reggel hallgatom becsbol. Igaz nem a pro verzioval, desemmi gond kb 10-15 mp amig bebufferol aztan addig amig kinem lovom akadas nelkul megy. Egyszer akadt meg a metron de ott a terero hosszabb ideig elveszett. Probalj allitani a buffer mennyisegen en mondjuk alapbol kitolom mindig, legyen tartalek
-
MerLinh
senior tag
válasz
kdennis #32529 üzenetére
nem, ez azt csinálja hogy hibernálja a progikat a háttérben, pl lekapcsolt kijelzőnél addig sem megy, de ha rámész a progira akkor megy és frissül. Így nem viszi a proci időt, nem fogyaszt addig sem.
míg tiltásnál egyáltalán nem inditható el, mintha fel sem lenne
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
kdennis #32085 üzenetére
Szerintem ez így nem teljesen igaz! Nem szabad össze keverni a pcbe és telefonba szánt hardvert, ugyanis semmi köze a kettőnek egymáshoz... Más utasítás készlet, más gyártási technológia, szóval ég és föld a kettő... Valamint egy játék futtatasaban nagy szerepe van a gpunak is...
-
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #31709 üzenetére
Csak azért, mert alapból a rendszerben van és remélhetőleg majd fejlesztik így, hogy ez is kikerült külön app-ba. Tény, hogy kb semmit se tud, de egy átlagfelhasználó kb fájlokat rendez és annyi. Mivel kocka fórum szerintem nekünk az irányvonalat is nézni kell, nem csak azt, hogy valami fajin vagy sem, így érdemes megemlíteni, írni a supportnak egy-két alap elvárással, szigorúan a tényleges egyszerűséget figyelembe véve átlagfelhasználói szemmel ésatöbbi.
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #31107 üzenetére
Maga a HTC One M7 tud maximum 72Mbps-al csatlakozni N-es szabványú wifin. Nekem van AC (5Ghz) szabvány is routeremen, azzal 351Mbps-el tud csatlakozni.
Ez azért van, mert ebben a telóban nincs semmilyen MIMO (több csatornás wifi).
Pl. a Samsung Galaxy S5-ben van 2x2 MIMO wifi, és az iPad Air-ben is...
Valszeg a laptopodban is van...[ Szerkesztve ]
-
TechData
tag
válasz
kdennis #30061 üzenetére
A 89.5 Music FM-et a hozzá írt alkalmazásról halgatom,mivel külföldön tartózkodom. Lekopogom,eddig nem tapasztaltam még fagyást. A TuneIn Radio nem használom,de gyárilag telepítve van.
-
jozso1989
őstag
válasz
kdennis #29287 üzenetére
Tied az HDR mikrofonos még (mikor vetted?)? Szerintem nagyon jól felvette. Nekem is ezért tetszett meg a One. Sokat járok bulizni és szeretek 1-2 jó pillanatot megörökíteni.
Amúgy csak a Nokiák tudnak koncertet felvenni a One-on kívül. Semelyik Sony, Galaxy, Apple cucc sem tud felvenni hangos környezetben hangot. Illetve Sonyk közül a régebbiek tudtak, érdekes, az újak már nem.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz
kdennis #28451 üzenetére
Nem a HTC-t perelte be, hanem az ST-t, egyebkent teljesen jogosan, függetlenül attol, hogy ez nekünk One tulajoknak szar vagy nem szar.
De remelem azert ha szervizbe küldöm, azt nem cserelik ki benne..
Mondjuk azt nem tudom, mind a ket miki egyforma, vagy csak a hatso volt HDR? Akartam mondani szervizbe adasnal, hogy szar a hangminöseg telefonalasnal, de lehet nem mondom megsem, hatha cserelik, raadasul amugy sem a mikrofon a baj szerintem.. -
Nightfall75
tag
válasz
kdennis #28424 üzenetére
Nem tudom mikor vetted a One-t, de ha 2013 nyara után, akkor már elképzelhető, hogy nem a Nokia féle HDR mikrofon van a készülékben.
A HTC azt ígérte akkor, hogy ugyanolyan minőségű mikrofonnal helyettesítik majd ha elfogynak a készletek, de aztán nagy csend lett azóta. Ha jól emlékszem az M8-nál bemutatónál már nem volt szó erről a funkcióról, ellentétben az M7-nél, ahol ezt külön kiemelték.
[ Szerkesztve ]
-
-
Reddevil84
tag
válasz
kdennis #26928 üzenetére
Sajnos nekem is pont a kedvenc ébresztő hangomat vették el!
De ezen kívül eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a sense6-al kapcsolatban!
A kamerától először kicsit idegenkedtem,de aztán rájöttem minden sokkal praktikusabb és egyszerűbb helyre került! Így már ezzel sincs gondom! A többit még ki kell tapasztalnom,de örülök a frissítésnek!
Tényleg kicsit sok lett a zöld, át is váltottam a fekete témára,de még így is marad benn zöld dögivel! -
Nightfall75
tag
válasz
kdennis #25298 üzenetére
Sajnos a szerzői jogvédelem miatt került bele ez a korlátozás a programba, és ez nem mostanában volt. Még ha hozzá is tudnál férni az általad említett mappához, az abban tárolt felvételeket (*.tir kiterjesztés) nem tudja lejátszani semmi, csak a tunein.
Az egyetlen megoldás, ha felteszel egy jóval korábbi tunein pro verziót (pl. 7.1), ami még az elérhető belső memóriába (/sdcard/Tunein Radio) menti, onnan átviszed a felvételeket pc-re, adsz nekik megfelelő kiterjesztést, mp3 vagy aac (figyelni kell a tunein mibe rögzíti az adott felvételt). A legtöbb médialejátszó még így sem fogja tudni kezelni, de ha betöltöd pl az Audacity hangszerkesztőbe, az szépen felismeri, és abból kiexportálható bármilyen formátumba. Kicsit körülményes, de sajnos ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #24833 üzenetére
De vagány. Végre nem csak Budapest, meg a tököm.
Békéééscsaba. Nem ott lakom, de legalább már elérhető távolság.
Ezt az olifántot megnéztem volna én is... :/ Ha tudom.Levente17:
Nekem a hangerőgombok nem kopnak, 8 hónapos a teló.
De a fehér műanyagod így a képen nem igazán tűnik fehérnek...
A képen látszik csak úgy, vagy tényleg besárgult az oldalánál?
Nekem patyolat fehér az összes szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kdennis #24455 üzenetére
Köszi. Hát ez érdekes. Semmilyen hőhatás nem érte, de mégcsak nem is esett le. Úgy őrzöm, mint valami kincset. Ha nem vagyok itthon, zsebben van egy ki-becsúsztatós tokban. Kicsit fura, hogy ha megsimogatom, semmi nem érződik. Ha körömmel megkaparom, akkor is sima a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest