- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Kiskopika #37221 üzenetére
Cserélni kell a csatlakozót, ami szerencsére külön flex kábellel van csatlakoztatva a mikrofonnal együtt, de a hivatalos szervizen kívül más hely nem ajánlott, mert össze fogják nyúzni a készülékházat a bontáskor.
Ugyanez igaz a bekapcsoló gombra is, az is egy olcsó alkatrész és cserélhető.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kiskopika #34970 üzenetére
Én úgy tudom ( bár lehet rosszul) , hogy belehet úgy is "tanítani" hogy 3x egymás után azt mondod hogy : Hey Google vagy Ok Google akkor is működik.
Ferob jövő héten adom le szervizbe a telefonomat ( kamera lilulás meg mikrofon ) de mostanában iszonyatosan melegszik meg egyre rosszabb az akksija és ha én ezt is feltüntetem akkor a beépített teszttel ellenőrzik? Service code --> Battery test ? mert azzal 1 óra alatt "csak
" 71 % -ra esett a töltöttsége.
-
snt4you
csendes tag
válasz
Kiskopika #32688 üzenetére
Üdv,
nem tudom hogy jó helyre írok e, de olyan problémám lenne One X telefonommal, hogy a kijelző betört, majd cseréltem benne kijelzőt, de az nem úgy szuperál ahogy kéne, pontosabban fénye alig van halvány és mintha villogna. Erre valami megoldás avagy tapasztalat/ötlet van e valakinek?
Köszönöm előre is!
ui.: bocsi nem válasznak szántam véletlen volt!
-
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #31183 üzenetére
Ugyanezt csinálja nekem is. 14%-tól lefelé, még a 13%-ot látom, azután 6% talán fél perc múlva 1%, és kb. 1 percen belül kikapcsol, de nem leállással, hanem mintha kivenném az aksit... Kimaradnak a %-ok...
Másfél éves. Aksi problémára érvényes a gari? Gariztathatom? (két éves gari van a készülékre, T-és)Volt már gyári visszaállítás, és a HTC által ajánlott aksi-kalibrálás, amit itt olvastam nemrég, de ez a jelenség maradt...
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #27153 üzenetére
Nem. Ha már merül az akku pl 30-nál indítsd újra. Van, hogy beakad és tovább jelzi (pl tovább lesz egy adott töltöttségi szinten, pedig többet használod) aztán lentebb ugrik. Ki/Be-nél a gyors rendszerindítást érdemes kikapcsolni.
Restart után nyüstöld, nyomkodd, használd, amíg enni kér, aztán pár %-nál rádugod és töltse fel teljes egészében.
Nekem ez segített HOX-on is és itt is, amikor rosszul jelzett. Szerintem ott is hasonló lehet a gond, lehet nem volt már benne 10% ténylegesen, szimplán rosszul írta ki.Más: figyeltétek a bootképernyőn a "powered by android" feliratot? Nem gyanús, hogy pár hónapja voltak pletykák a WP-os One-ról?
-
dani3l
őstag
válasz
Kiskopika #26680 üzenetére
<1>, <2>
Ha a Samsungnal is ilyen, akkor kb.Azt egyebkent be lehet allitani valahogy, hogy az ertesitesek kinyitva jelenjenek-e meg, vagy nem? Utobbi idöben nem tudom, miert, de mindent alapbol lenyitva jelenit meg, ami neha zavaro.. Elvileg ugy remlik 5-ös prioritas fölött vannak nyitva, de nem tudom, azt mi hatarozza meg, meg lehet e valahol manualisan szerkeszteni..
-
dani3l
őstag
válasz
Kiskopika #26668 üzenetére
& HUTCH
Aha, körben a szele kicsit kekes. Fasza..
Eddig föl sem tünt, latszik mennyit hasznalom a kamerat..
Ezek szerint akkor nem is kell fel evet varnom, lassan mehet is a szervizbe. Egy ideje ugyis gondolkodom egy Z10-en masodik telefonnak, mar csak probakeppen is, nagyon mozgatja a fantaziamat a rendszer, de ugy tünik mindjart ki is probalhatom elesben..Ez igazabol dietas sütinek keszült, ~0 szenhidrattal meg zsirral meg kb 100g feherjevel, csak par dolgot nem vettem szamitasba..
Sebaj, ize jo, többi mellekes.
Következö remelhetöleg jobban sikerül.
Tiger.: Föltettem a Call Metert, par napig probalgatom majd, aztan jelentek rola. De most kapasbol hozza is adta a korabbi adatokat, amik, mivel eddig nem figyeltem, perpill nem tudom, mennyire pontosak, de majd kiderül.
HUTCH: EPS-re gondolt szerintem, ami az extreme power saver.
-
dani3l
őstag
válasz
Kiskopika #26553 üzenetére
Akkor ott valami nalad ragadhatott be szerintem, nekem olyan 80-100 mega körül szokott lenni, napok mulva is. Probaltad mar ujratelepiteni?
jozso1989: Ha abbol indulunk ki, hogy a mobilok 95%-a meg mindig müanyag burkolatban van es teljesen jol müködnek, tulmelegedes nelkül, akkor nem valoszinü, hogy egy tok barmit is befolyasolna..
Raadasul rosszabb esetben akar tok nelkül is tul lehet heviteni, mint ahogy azt mar korabban többen is irtak.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Kiskopika #26079 üzenetére
Lg tv tudja kütyü nélkül is, ott is csúszik. Még kábelen is van némi lag, de nem vészes. Egy bluethoot gamepaddal már elég jól el lehet bohóckodni.
Amit nem értek, hogy kábelen, úgy, hogy a töltő is csatlakoztatva van, miért merül olyan gyorsan. Az ipad még töltődik is. -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #26076 üzenetére
Én ezt néztem: [link]
Ugyanugy bejött az Android_x_y csak mikor rákattintottam akkor nem beléptet" vagy értesítés küld mint a vidin, hanem feldob egy lehetőséget, hogy PIN kód vagy PSD
És hiába megyek bármelyikre nem történik semmi, Pin nél azt irja irjam be a teloba a PIN-t (kiirja a TV a kódot), de telóban nem értem hova kéne írnom... -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #25978 üzenetére
Nekem is lassult a telo, de nem gondoltam volna hogy viber miatt, hanem hogy sok az app (több mint 100 azt írja) meg van még a telon vagy 2000 zeneszám, néhány vidi, képek....
Majd vizsgaidőszakba beadom szervizbe, legalább tudok majd tanulni, ha addigra se jön jó s-off, nem érdekelakkor majd megbuherálom hogy, kicsit felhuzom procit és jobb lesz mint ujkorában(így is van olyan app amit nem tok törölni, csak factory resettel azt meg nem akarok...)
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #25951 üzenetére
Nekem csak a háttérben fut, nem használom, csak ha így keresne valaki azért van fent. Olyan 29mb-ot fogyaszt épp.
(#25935) san01: szerintem lesz benne tap2wake, ha már a másik eljutott oda nem hinném, hogy pont azt kihagynák. Amúgy a hónap végén már lesz elméletileg, HTC oldalán integrálás alattinak írják, amint átvált certifire onnantól számolva 2-3 hét.
-
Laca1212
őstag
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #21227 üzenetére
Az fura.... nekem azt irja , "Unfortunately, Google has removed the ability in KitKat (4.4) for non-system applications to access battery statistics. This companion app restores this function by running as a privileged system application. Root access to your device is required."
és ezt az appot akarja telepitetni:
[link] -
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #20750 üzenetére
A kezed melege is segít a melegedésben, hiszen az jobb esetben 36fokos...
De tényleg, 30-40 fok az "üzemi" hőmérséklet. 50 fok felett kezdhetsz izgulni. De valóban semmi ez a melegedés a HOX-omhoz képest, az tudott olyat, hogy játék közben (pl. Real Racing 3) olyan forró lett, hogy a képernyő égette az újjam... -
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #20724 üzenetére
Itt már nem akkora a különbség, mint régen, max a google cuccokból 1-2, ami eszi az akkut, a többi nem. De engem az is zavar, ha csak egy fölös ikont látok bárhol is, akár fogyaszt, akár nem (és itt nem elég csak az ikon elrejtés
).
Max fényerőm le van véve kb a negyedéhez és a google accountból kiszedegetve a sok szinkron (csak névjegyzék, gmail, naptár, task, alkalmazásadatok, személyi adatok szinkronizál (bár lehet utóbbi is fölös, de elfér)). Most pl 70%-on vagyok 1,5 óra kijelzővel reggeltől nézve.Ezen kívül nem tudom mi az, amit reflexszerűen kapcsolok ki. Itt még nem is szórakoztam annyira ezzel, örülök neki így, ahogy van.
Más: Az új Greenify működik nem rootolt telón is manualban, ahogy láttam!
(#20723) mumk1: az enyémben alapból van hangszóró
pont addig bírja a zenelejátszást, ameddig a teló is
(#20738) enginev3.0: Én majd egy ilyen fülest akarok beszerezni. Xiaomi jó cuccokat csinál, szerintem ez is minőségi és csak 16$
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #19444 üzenetére
Feltéve, ha tényleg cseréltek rajta bármit, én régi Alcatel telommal jártam ugy hogy mindig ráírták hogy cseréltek ezt meg azt és tökéletesen működik, legalábbis szervizes lapon ez volt feltüntetve , de szerintem csak a papírmunkát csinálták meg , mert ha 1 percet rászántak volna akkor rájönnek, hogy mi a gebasz a teloval...
mikor már 8. alkalommal küldtem vissza, akkor végre nem csak a "a telefon tökéletesen működik, stb..." sablont nyomtatták ki, hanem tényleg meg is rendbe tették ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest