Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azért is kattogok, mert múltkor leültem egy sör társaságában képregényeket nézegetni a neten, aztán a sör végére ~80ezerért rendeltem a Fumax-tól meg a Kingpintől... Aztán mondtam páromnak, hogy hát figyu, "történt egy kis baleset... xD "
Azóta már kétszer mutogatott a polcra, hogy milyen "balesetek" történnek nálam.
De most a Transmetropolitan-on nem a 30k-s ára szerepelne a hátulján, szóval win-win szitu lenne... végül is.
Nemtudná meg. -
.LnB
titán
Én pont ilyen képregények felé kacsingatok végre. De nem tudok még dönteni. Olyan szempontjaim vannak, amik jó párat kizárnak. De rajta vagyok az ügyön. Most, hogy írtad ez az God Country nem tűnik rossznak. Black Hammer-t is nézegettem már korábban, de olyan depressziós az egész.. Horror meg kizárva (most még, aztán majd lehet meggondolom magam).
Na jó, leírom min kattogok jelenleg, mert pont innen ered az egész, hogy nekiállnék valami nem annyira mainstream képregénynek is, ami nem Marvel meg DC. És az egyik kiszemelt az Invincible. Csak érdekes módon, ennél annyira tartok a spoilerektől, hogy nem nézek mélyen utána (mint mondjuk a Black Hammer-nek). De így meg nem tudom elképzelni, hogy mitől olyan jó.
De még is ez most az egyik kiszemeltem. Robert Kirkman nálam vegyes megítélésnek örvend. Mert a The Walking Dead oké, de a The Boys nekem már túl elborult, feleslegesen brutál és gusztustalan. Ezért vacilálok is az Invincible elkezdésén. A másik viszont a sokat emlegett Transmetropolitan. Igen, kezdek hajlani afelé, hogy megveszem azt a limitált kiadást. Csak azért látva, hogy fele ennyibe került ez megjelenéskor, azért szívom kicsit a fogam.. Viszont az alapmű, ráadásul engem a cyberpunkkal eléggé meg lehet venni. Szóval ezen a kettőn megy a vacillálás most.. -
Ha eredeti sztorira vágysz, akkor erősen ajánlott még az East of West, a Hetet az öröklétnek, a Black Hammer, a Gideon Falls, Az utolsó ház a tó partján, a Tokyo Ghost, Istenország, és az elvileg idén érkező The Magic Order, Middlewest és Nocterra.
Mondanám még a Transmetropolitant is, mint a cyberpunk alapművek egyike, de az lassan mindenhol elfogy, szóval nagyon kell sietni ha valaki igényt tartana rá.
Mindegyik megjelent magyarul.Illetve a Saga is nagyon jó, de én nem erőltetném a hazai kiadást, ahol 1-1,5 évente jön ki 1 darab TPB, miközben olyan lemaradás van, hogy 2030 lesz mire beéri saját magát. Hacsak nem jön több folytatás, mert akkor sosem fog végigmenni. Én is inkább megvettem angolul az eddigi 3 omnit. A hazai kiadónak büdös a pénz.
-
.LnB
titán
Lesz mit olvasni. Ebből a DC szériából nekem is megvan pár. Azokat eltettem ínséges időkre, majd ha elfogy az olvasni való, akkor azokat fogom.

Én megrendeltem az előbb a maradék két Jason Aaron Thor kötetet. Akkor már végigolvasom ha az eddigieket megvettem. Meg nagyon sokat gondolkodtam, hogy kell e nekem az, de betettem a kosárba mellé a két Deadpool Samurai mangát. Hát majd kiderül, hogy milyen..
Ezen felül még gondolkodom valamin, majd írok róla ha döntöttem végre..
-
L_ajos
őstag
Megérkezett a legújabb szállítmány.
A DC igaz hogy használt, de kitűnő állapotban van.

-
WhiteWalker
nagyúr
CLZ Comics appot ismeri valaki ? Lehet benne konkrét sorozatok behúzni vagy egyesével kell mindent felvinni?
-
.LnB
titán
Ünnepek alatt jutott idő olvasgatni. Az X-Men - Mutánsok genezise kicsit kikészített, akkora katyvasznak éreztem azt a könyvet.. Én nem tudom, biztos velem van a baj, de többször felvetődött a "mi van??" gondolat a fejembe, és a "hogy jutottunk ide?" "mi történik?"
Na mindegy hagyjuk is.
Végigmentem a Kingpin Venom-okon. Az nagyon tetszik. Remélem a Kint in Black sztorit is kiadja a Kingpin.
Na és A Hihetetlen Pókember 76.-tól is szépen haladok. Lassan végzek a Préda sztorival. Ezzel is teljesen jól elvagyok. Bár amiről sokszor panaszkodtok, hogy össze vissza van... Hát esküszöm van olyan, hogy vissza kell mennem a polchoz egy másik TPB-ért, mert a sztori nem is ott és abban folyatódik, amelyiket én logikusnak láttam és levettem a polcról.. Tegnap is konkrétan volt olyan, hogy elővettem egy "Különszámot", elkezdem olvasni. Na mondom álljunk meg egy pillanatra, itt kimaradt valami. És ki, egy másik füzetet még ki kellett olvasnom előtte.
-
L_ajos
őstag
Köszi srácok!
Ennyire nem ismerem az összefüggéseket.. viszont ha csak az az opció marad, akkor itt már nagyon el kell gondolkodnom hogy meg ér e annyit!
Még egyszer köszi!
-
Dilikutya
félisten
Szállítás: Bizonytalan. Az a 2020-as Fumax kiadás, sok webshopban van ilyen előjegyzés, ami a büdös életbe nem fog beérkezni, mert a kiadónál kifogyott az adott kiadvány.
Én a helyedben megvenném a limitáltat, inkább azt, mint ugyanannyiért egy simát használtan. Később, ha nem tetszene, megunnád, úgyse tudod bukóval eladni. -
L_ajos
őstag
Ha valaki esetleg megválna Transmetropolitan 1 teljes kötettől, szívesen megvenném. Sajnos mindenhol elfogyott

-
thesound
addikt
Nekem is itt figyel mindkettő. A GITS-nél mégjobban örültem volna, ha a fekete-fehér oldalak matt papírosak és csak a színes oldalak mennek a fényes papírra. (Igaz, az árat is megdobta volna gondolom).
A többséget mostanában angolul szerzem be, de a Fumax kiadót még támogatom.
-
L_ajos
őstag
Megérkezett, idén az utolsó adag rendelésem is.

-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kifejthette volna ezt az üzletpolitikát. Jó, a Kingpiné tényleg szar.

Én azért nem fizettem elő a PPP sorozatra, mert nem lehet más rendeléshez hozzácsapni, vagy részenként, vagy egyben, de semmiképpen más rendeléssel együtt postázzák. Akkor inkább rendesen megrendelem ami kell, megvan az értékhatár, postaköltség sincs. Tudom, nekik az a jó, ha minél többen előfizetik, de én nem fizetek fölösleges postaköltséget. -
Shaza
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez melyik csoportban van?
-
L_ajos
őstag

Sziasztok!
Bővült a "gyűjtemény" - és idén még kettő képregényt várok igazán, majd jövőre folytatjuk.
Szép Napot és jó olvasást Mindenkinek!
-
refrigerator
tag
Én főleg a komolyabb sztorikat szeretem, ezért ragadtam le az európai képregények kategóriában. Szuperhős részleg egyáltalán nem, kivéve Punisher,de abból is csak a Garth Ennis "Max" sorozata. Amerikai is jöhet persze, például a Prédikátor /Y az utolsó férfi/ Gideon Falls,stb.
Ezért keresek ilyeneket,mint például ez a gravitáció mentes világ 😀 -
válasz
refrigerator
üzenetére
Kösz, és ezek még csak az angol nyelvűek.

-
válasz
refrigerator
üzenetére
Egyszerűbb ha megmutatom az angol nyelvűeket, aztán majd válogatsz.

Ja igen, amiket itt látsz, ezek már mind válogatott képregények, tehát csak olyanokat vettem meg, ami kifejezetten érdekel.Az East of West, a Black Hammer, a Winter Soldier és a Saga már van magyar kiadásban. A Ghost in the Shell első része most fog megjelenni (3 lesz), az Elric és a The Magic Order szintén jönni fog. A Middlewest pedig be van ígérve, de semmit nem tudni még róla.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Itt tették fel a kérdést , azóta eltelt 4 év és mostanra sikerült az összes régebbi (42 rész ) PP beszereznem
. Igaz , nem kapkodtam el , lehetett volna gyorsabb , de nyilván az anyagi helyzet is beleszól , de apránként megvettem mind kisebb nagyobb pakkokban , vagy egyesével. Ráadásul mind első(!) kiadás így.
Volt amihez nagyon jó áron sikerült hozzá jutnom , főleg a 13-18 & 25-30 részekhez.
Amilyen őrült áron mennek ...
Most kimondottan örülök nekik.
-
Szukits
Ma egy újabb címről hull le a lepel, amelyre nemrégiben sikerült leszerződnünk. Régóta szemeztünk vele, ám a Wytches remek fogadtatása ismét előtérbe hozta, hiszen ugyanaz a szerző áll mögötte, Scott Snyder. Most pedig örömmel jelenthetjük be: érkezik a posztapokaliptikus sci-fi–horror nagyágyúja, a 𝐍𝐨𝐜𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚!
A terveink a magyar kiadással kapcsolatban a következők:Egy monumentális, több mint 500 oldalas limitált, gyűjteménykötettel készülünk számotokra, amely nem csupán teljes, tizenhat füzetes sorozatot tartalmazza, hanem mindhárom különszámot is bónuszként.
A Nocterra egy olyan világba ránt be, ahol kilencven perc sötétség elég ahhoz, hogy az élők menthetetlenül szörnyekké torzuljanak. A nap eltűnt az égről, és az emberiség maradéka mesterséges fénnyel elárasztott előőrsökben próbálja feltartóztatni a mindent felemésztő éjszakát. A történet erejét maga ez a világ adja: egy hely, ahol a fény az életet jelenti, a sötét pedig lassan mindent magába olvaszt. Mindezt pedig Tony S. Daniel látványos, dinamikus rajzai teszik igazán emlékezetessé.Az előrendelés indulásáról elsőként értesítjük azokat, akik előjegyzik* a kötetet:https://szukits.com/nocterra-kepregeny-elojegyzes*Az előjegyzés nem jár vásárlási kötelezettséggel.

-
reelc
veterán
Én vagyok a feketebárány.
Aki nem szidja őket minden alkalommal.
Az igénytelen vásárló.Igen, vannak hibái a Kingpinnek is.
De nem értem, miért kell mindig szapulni, majdnem minden bejelentésüknél?
Akár jogosan, akár nem.A Szukits és a Fumax az utólagos áremelésekkel az én szememben nagyobb bűnöket követ el, mint a Kingpin. Most is csinált ilyesmit a Szukits, és nem éreztem kényszert arra, hogy belinkeljem ide, hogy milyenek már?
A Kingpinnél legalább vannak normálisabb akciók, és megtudom venni amiket szeretnék.
A 2 másiknál ez esélytelen.A Bubit is szeretem, bár 1-2 kiadványukat nem értem, miért kellett, de nem baj, kísérleteznek.
-
Közben a napokban elkezdtem ezt a sztorit.
Egyik pillanatról a másikra megszűnik a gravitáció a bolygón, és akik épp rosszkor voltak rossz helyen, ők sajnos rosszul jártak.
Aztán ugrunk 20 évet az időben, és már egy új világhoz adaptálódott társadalmat látunk, hogyan oldották meg a súlytalanság problémáját, milyen módokon védekeznek ellene, hogyan termesztenek növényeket, milyen módon tartanak állatokat.
Majd egy adott pillanatban felmerül a lehetőség, hogy vissza lehetne állítani a normalitást, ismét lehetne gravitáció a bolygón.
Viszont 20 év eltelte után bizonyos emberek szerint ez egy nagyon rossz ötlet, mert sokan már túl sokat költöttek arra, hogy kihasználják az új körülményekből fakadó lehetőségeket. És ennek megakadályozására, semmi nem riasztja vissza őket attól, hogy meggátolják azt, aki felrúgná a terveiket.Nagyjából a felénél tartok most, és eddig remek a sztori. Fordulatos, látványos, és nagyon jók az ötletek is, amiket a történet által generált probléma szült.
-
Attól miért lenne valami zárt klub, mert áttekinthető és egyforma formátumban jönnek a címek? Ezt kérlek magyarázd el, nem bírom értelmezni.
Amúgy a Kingpinnél se nagyon találsz évekkel ezelőtti címeket, legalábbis eléggé foghíjasok a sorozatok. Szóval ez nem a legjobb példa. -
.LnB
titán
A második bekezdésben konkrétan le is írod, hogy milyen fasza zárt klub a Bubi..

"Aztán ott van a sorrend problémája is.
Hogyha a Bubi elkezd egy sort, mivel egy darab formátumban jön minden cím tőlük, így nem lesz fejetlenség. "Ez addig tök jó, amíg te elkezdted venni náluk az adott sort. De nézd az én esetemet.. Itt üt vissza a dolog, hogy ha nyomnának mindig 50-50 darabot esetleg, az első részekből is, hogy legyen esély újaknak is felvenni a fonalat. De úgy néz ki, hogy nem engedhetik meg maguknak. Ördögi kör ez.
És pont ebből a szempontból nem is akkora hülyeség ez a Kingpin össze-visszaság. Mert ott bár át kell nézni rendesen a dolgokat, de bele lehet ugrani egy egy sztoriba is újként is. -
Ez nem így működik. A Bubi pl. ugyanúgy szerződést kötött a Marvellal, ahogy minden más kiadó amelyik Marvel képregényeket hoz. A Bubit pl. külön megkeresték, hogy ki szeretnék-e adni a Claremont érát, mert tudták róluk hogy imádják, és így elsőre őket kérdezték meg. Ők pedig rábólintottak. Ezért hozzák ők az X-Men sort, kihagyások nélkül.
Szóval nincs itt semmilyen baráti klub dolog, több milliós összegű tételekről van szó.Ezek a hazai kiadók pedig addig fogják fenntartani magukat, amíg vannak megrendelőik, és mivel jelenleg a Bubi az egyetlen akik az X-Men érát A-tól Z-ig kiadják, így egy darabig lesznek is megrendelők, mert rengeteg rajongója van a mutánsoknak. És mivel havi bontásban adják ki, azaz mindig csak annyit nyomnak, amennyi a havi megrendeléseknél egy kicsivel több (cserepéldányok miatt, vagy ha valaki megvenne egy régebbi füzetet), így nagyobb biztonságban vannak pénzügyileg, mint egy Kingpin, akik minden hónapban fix darabszámot nyomtatnak, aztán vagy sikerül behozni az árát, vagy nem.
Ez persze a Bubinál is kockázatos, mert nekik is ki kell fizetni előre a jogdíjat, de mivel ők 1 hónapra előre nyomják ki a köteteket, ezért így sokkal kevésbé rizikósabb, hogy mondjuk rajtuk maradjon néhány raklapnyi kötet. Van mondjuk 1000 vásárló 1 hónapban, akkor nyomtatnak mondjuk 1100 darabot, sokkal kedvezőbb így, mintha nyomtatnának minden hónapban egy fix példányszámot, aztán reménykednének hogy mind elfogyjon.Azt pedig szögezzük le, hogy a Bubi jelenleg a kis kiadók között a legigényesebb kiadó, a Kingpin példát vehetne róluk. Havonta hoznak 3-4 kötetet, viszont mindegyik TPB, lakkozott borító, fényes, vastag papíron.
Ezzel szemben a Kingpin több füzetet hoz, de ez látszik is a minőségen. Mutattam én is régebben, keress vissza, gyakorlatilag minden hónapban vannak olyan kiadásaik, ahol el van csúszva a nyomtatási kép. Lekopogom, de a Bubinál még nem találkoztam ilyennel, pedig évekre visszamenőleg vásárolok tőlük.
Aztán ott van a sorrend problémája is.
Hogyha a Bubi elkezd egy sort, mivel egy darab formátumban jön minden cím tőlük, így nem lesz fejetlenség. Ezzel szemben a Kingpinnél olyan szintű fejetlenség és követhetetlenség van, hogy ahhoz képest a pókháló egy egyenes vonal.Illetve a Kingpinnél az sem tetszik, hogy alig mernek kockáztatni. Vannak a bejáratott hőseik, és gyakorlatilag azok teszik ki náluk a portfólió 90%-át.
Ezzel szemben a Bubinál a Szellemlovastól kezdve át a Pengén egészen a Holdlovagig minden van.
Addig volt jó a Kingpin, amíg egyedül voltak a piacon. Aztán megjelent a konkurencia, de ők semmit nem változtak, maradt ugyanaz az elkényelmesedett kiadó, akik voltak.
Nem mondom, néha nekem is viszket a tenyerem hogy vásároljak tőlük, de mindig eszembe jut hogy mennyire igénytelenek tudnak lenni, úgyhogy inkább megveszem angolul a vágyott sort. Főleg hogy TPB-ket vagy Omnibusokat veszek, azok meg teljes történetek, nem ilyen Kingpin féle "kiragadunk 5 részt a nagy egészből, aztán érjétek be ennyivel" dolog. -
.LnB
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
A méretet teljesen megértem. Ennek a Marvel Albumok-nak sok értelmét nem látom. A Csodák kora: a lencsén keresztül-t megvettem úgy, de semmi mást nem fogok. És mondta is a csávó a legutóbbi videóban, hogy nem fogy jól, és vélhetően a következő lesz az utolsó. Egy Thor-os sztori.
A különböző címek is támadható pont, én sem értem, hogy mi szükség ennyire. Bonyolítva van. Engem ez annyiban nem zavar, hogy ami érdekel, azt legalább el tudom olvasni, függetlenül attól, hogy mi a kiadás neve.
De az, hogy ki igénytelen - ki nem, ez szerintem nem most kezdődött el. Valamiért a Kingpin tud akkora forgalmat generálni, hogy folyamatosan jönnek új cuccok. Van tőkéjük egyrészt kiadni sok mindent, másrészt kicsit kísérletezgetni is. Szóval én e szempontból tök úgy érzem magam, hogy ha igényes is akarok lenni, nem tudok, mert nincs választék. Szóval ez jelenleg nem igénytelenség csupán, hanem kényszer.
Isten ments, hogy védjem a Kingpint minden áron. Mert egyáltalán nem ez a célom, de szerintem árnyaltabb ez a téma annál, minthogy minden amit a Kingpin csinál az szar, a többiek meg csak jót csinálnak. Egyrészt az eladási számok bizonyítják, hogy ez nem igaz. Másrészt a Kingpin most is elhoz két "full" friss szériát, a Marvel Ultimate-ből, és a DC Absolute-ból. Miért nem a Bubi, Frike, és a többiek adják akkor ezt ki? Ha ők adnák, akkor tőlük várnám, venném. De bakker, a Frike-nek nincs annyi tőkéje, hogy az Ezüstkor Hősei F4 sorozatból csináljanak egy újranyomást?! Valószínűleg nem kis kereslet lenne rá. A most futó új kiadások mellé kiadnák, és akkor esetleg be lehetne csatlakozni második hullámban. A Bubibolt ugyan ez.
Egyébként engem a kiadások minősége annyira nem érdekel. Elsősorban a jó történetek érdekelnek. Persze egy Fumax kiadást iszonyat jó kézbe fogni, lapozgatni, és szebben is mutat a polcon. És igen, ha lenne választás, én is a jobb minőségért fizetnék, de nincs.
Amúgy ez a Kingpin-es csávó (Zoli?) elég arrogánsnak tűnik nekem az alapján, amit eddig láttam belőle. A legutóbbi YT videóban is azt hiszem mondja, hogy egy adott képregény egyszerűen azért nem jelenik meg, mert neki nem tetszik. ÉS azért jelenik meg minden így ahogy, mert az ő kedve így tartja. És azért nem kaphatóak több helyen a képregényeik mert nincs kedve felvenni még valakit. Ez nem túl optimális helyzet azért. De ha nincs konkurencia, úgy néz ki, azt csinál amit akar.
-
.LnB
titán
Senkinek, semmi sem jó amit a Kingpin csinál.
Amit én el is hiszek. Biztos a legjobb a Bubibolt, a Frike, és a többiek. Aztán valamiért, mégis a Kingpin a legnagyobb. Mégis ha az ember felmegy a webshop-ba, ott van választék. És vannak régebbi kötetek, neki lehet állni soroknak. De akármennyire is szeretnék Bubi, Fike vagy más kisebb, minőségibb soroknak nekiállni, amik engem esetleg érdekelnének, esélyem sincs rá. Számomra olyannak hatnak ezek a kiadók, mint kis baráti klubok. Aki az elején résen volt, az benne van a klubban, ők ki vannak szolgálva, és valószínűleg ők is a vásárlóbázis. A többiek, meg kereshetnek más lehetőséget. Én szerintem pont ebben a helyzetben vagyok.
Csak ha ezek a kisebb kiadók, annyira nem tudják fenntartani magukat, hogy egy újranyomást kiadjanak a nagyobb címekből, amik valószínűleg fogynának is. Akkor bennem felvetődik a kérdés, hogy tényleg ők csinálják jól?Tudom, hogy a Kingpin-nél is elfogynak dolgok, és nem a minőség csúcsa. De sokkal több dolgot adnak ki ahogy én látom, és azt nem kis példányszámban.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Retek ocsmányul fog kinézni, szóval semmit nem veszítesz ha kihagyod. Gagyik a rajzok, hányinger a színezés, béna a koncepció.
Mik azok a karakterek ott, hallod? Mint amikor a falusi búcsúban veszel egy Marvel nyalókát, és ilyen matrica van rajta, amin látszik hogy a Kovács és Kovács BT. nyomtatta, akik amúgy a Józsi bácsi otthon főzött pálinkáját is címkézik...
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De épp ez az, hogy a koncepción kívül nincs közük egymáshoz.
Más-más világban játszódnak.
Ennyi erővel azt is kifogásolhatod, hogy nem adták ki az összes létező What ifet.
Mert már azokból is adtak ki, és még sokkal több van, amit nem. -
.LnB
titán
A Heritage Auctions csütörtöki árverése rekordot döntött az MTI jelentése szerint: 9,12 millió dollárért (3,041 milliárd forintért) talált új gazdára egy jó állapotú, 1939-es Superman-képregény. A karakter legelső saját füzete kalandos úton került három testvér birtokába
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem egy sztori.
Annyi a közös, hogy mindegyik az adott karakterre/karakterekre kiadott "The end" sztori.
Lehet kicsit furcsán fogalmazta meg Tomi.Ha jól tudom mindegyik más univerzumban játszódik.
Ennyi része van.Szerintem a What ifekhez áll a legközelebb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
refrigerator
üzenetére
De azokban a füzetekben általában volt 2 szám, az is sokszor csonkán. Most meg kapásból 5+ kerül bele egy kötetbe, kivéve a klasszikus füzetes formátumot. Nem lehet összehasonlítani.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
refrigerator
üzenetére
Az árak miatt nem hinném hogy a Kingpin lenne közvetlenül a felelős. A papír ára(is!) az egekben van.
Amennyire tudják így adnak valami "kedvezményt" vagy próbálják az árakat lent tartani , vagy adnak plusz extrát.Egyébként a Bubibolt is most jelentette be hogy árat emel.
-
refrigerator
tag
Én visszasírom a régi semic interprint típusú kiadásokat. Olcsó volt, olvasható, nem kellett egy vagyont fizetni zsákbamacskáért. Ma meg ez a hulladék sötét és fényes papír.
-
-
Shaza
senior tag
Hello.
Szerintetek ez hibás ragasztás?
A The Boys 4 és Gideon Falls 2 alja így van ragasztva, a teteje normális.Az Invincible 4 alja és teteje is rendes.
Más is ilyet kapott?
-
.LnB
titán
Több mint két új sorozat lesz. És azért ezt a kettőt csak lehet majd követni. Engem a két Absolute, és a két Ultimate sztori tuti fog érdekelni. Meg azért csak lemegy majd a Knull szori is náluk, arra is nagyon kíváncsi vagyok.
Ettől függetlenül én sem értettem teljesen, hogy mi-hogyan-miért-melyik kiadásban fog megjelenni.
-
.LnB
titán
-Tom King: Supergirl - A holnap hősnője
Ezeket a neveket megjegyzem, akik ezen a történeten dolgoztak! Mondjuk Tom King elég híres, de Bilquis Evely is teljesen levett a lábamról, ezekkel a rajzokkal! Ez a képregény egészen gyönyörű! És nagyon jól van megírva. Az olvasása közben azon gondolkodtam, hogy ugyan még nem nagy a merítés, mert annyira sok képregényt azért még nem olvastam. De szerintem a DC sokkal mélyebb, részletgazdagabb, és kiforrottabb történeteket tud kiadni. Valahogy a DC történeteknek, mint ennek is, van mélysége, van mondanivalója, van több rétege. Én ezzel még nem nagyon találkoztam a Marvel esetében. Direkt néztem is, hogy ez a Supergirl is Black Label sztori e, de nem.
Számomra ez kimagasló mű. Nagyon tetszett, pedig nem is úgy futott ki a sztori, ahogy vártam. Halogattam ennek a megvételét, de a film miatt mindenképp el akartam olvasni, mert Gunn elvileg ez alapján csinálja a Supergirl filmet, vagyis legalább ez a sztori ihlette.Olvastátok? Kinek, hogy tetszett?
-Pókember kötetek 01 - Paul Jenkins legjobb Pókember történetei
Ezt még elolvastam levezetésnek. Pár kis Pókember sztori Jenkins-től. Szórakoztató volt, ügyesen megírt, humoros, néhol érzelmes. Elégedetten tettem le.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak a szokásos. Ezt folytatjuk. Ezt itt kezdtük, de ebben megy tovább. Azt elengedjük, ebből csak ennyi lesz, de lesz helyette ez. Ez új lesz, de majd ebbe is beletesszük. Ebből csak ennyit szeretnénk, de majd ebben a másikban folytatjuk.... katasztrófa, komolyan mondom. Egyszerűen katasztrófa, hogy nem képesek 1 darab címet elindítani és azon belül vinni mindent aminek köze van hozzá.
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
És már megint 2 újabb sorozat, hogy véletlenül se tudd követni hogy mit, hogyan, merre, miért.... én már leginkább csak azért nézem hogy miket hoznak ki, hogy utána megrendeljem angolul, TPB vagy omnibus kiadásban. Persze csak ha tetszenek a rajzok is.
A Bubi Bolt minősége követendő példa kéne hogy legyen, elsősorban náluk. -
.LnB
titán
válasz
NyMRooD
üzenetére
Hja, rendszeresen írjátok. Én mint új olvasó, még nem figyeltem fel erre. Jelenleg csak örülök, ha új képregényt kapok kézhez. De majd átnézem őket, meg innentől én is élesebb szemmel fogom figyelni amiket majd olvasok. Az átlátszó lapokat én is láttam, hát nem túl minőségi sajnos..
Van megint kérdezz-felelek a végén, erre is rákérdezhetne valaki azért. Vagy egyszerűen csak nem hajnaldó rá válaszolni?
Bubissal meg sajnos nincs tapasztalatom még. -
NyMRooD
addikt
Csak a minőségen kell javítani, Polgárháború 2 széteset, rengeteg kötetben van a többitől elvált oldal a végén vagy az elején (amikor nem esik ki, csak az egyberagasztott tömbtől válik el), az, hogy átlátszik a lap másik oldala általános, a nyomtatás vagy nyomtatási réteg elcsúszása is általános és a tpb borítók minőségét se emlegessük. Tök jó lenne ha hoznák a Bubis minőséget.
-
.LnB
titán
Kingpin 2026-os felhozatala (youtube link): [link]
-
.LnB
titán
Thor: Vérében a mennydörgés
Russell Dauterman illusztrálását még mindig öröm nézni. Ezt leszámítva viszont sok minden nem történt ebben a kötetben. Persze a vége, a csattanó ott van. Azon kívül viszont sok dolog nem maradt meg bennem belőle. Rövidnek is éreztem, és nem igazán tartalmas.
Jason Aaron: A méltatlan Thor
Itt már nem Russell Dauterman illusztrált. Ettől függetlenül elég pofásan fest ez a kötet is. Végül is ezt a kötet vártam a legjobban. Mert ebben derül ki, hogy mit is súgtak Thor-nak, miért vált méltatlanná (a Mjölnir-re). És volt ebben azért egy óriási rizikó is szerintem. Mert ezt a dolgot annyira húzták, felvezették, hogy tényleg valami értelmes, indokolt dolognak kellett lennie. Én eléggé féltem, hogy elcseszik. De szerencsére nem, viszont elég kézenfekvő volt a válasz. Nem tudtam, hogy ez lesz, szerencsére elkerültek a spoilerek, de gondoltam erre. Ettől függetlenül is érdekes volt a sztori, voltak jó "vendégszereplők". Érdekesen alakult. Ez egy teljesen jó kötet volt.
És itt szeretném megjegyezni, hogy ahogy telik az idő, ahogy olvasom az újabb és újabb képregényeket, az Original Sin, annál gyengébb műnek tűnik nekem.
Így haladva végig a szérián, látszik, hogy Jason Aaron írásának minősége erősen ingadozik. És az biztos, hogy A mennydörgés istene volt a csúcspont, ami egyszerűen zseniális. De azóta az a minőség nyomokban sincs meg a sztoriban. Még van két könyv, amit meg kell vennem, A Birodalmak háborúja, és a Thor Király. De kétlem, hogy hoznák az első könyv színvonalát. -
.LnB
titán
Most gyors átlapoztam mindet, de nem találtam ilyen olvashatatlan részt szerencsére. Bár ha ez csak egy-egy oldalt érint, akkor nem állítom biztosra. Majd olvasás után esetleg jelzem ha volt ilyen. De így elsőre mindegyik jónak tűnik. És könnyű átnézni őket gyorsan, mert ugye átlátszanak a lapok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Grat. Neked a Kingpines kiadásokban nincsenek elcsúszva a nyomatok? Nekem elég sok van. Amíg vettem, majdnem minden hónapban volt legalább 1 füzet, ahol ilyen fél-1 mm-es elcsúszások voltak a színképek között. Visszaküldeni sem időm, sem kedvem nem volt, oldják meg hogy alapból jó legyen, más kiadóknak megy.
A Venom kötet pl., ahol nevezett lény fekete háttéren fehér felirattal beszél, majdnem minden esetben olvashatatlan volt. És erre volt pofájuk azt mondani, hogy én látom rosszul, ez fícsör.
Ez volt talán az utolsó pont, amikor elengedtem őket. -
.LnB
titán
Nekem most esett le, miután amúgy már napok óta megrendeltem, hogy a Kingpin-es Venom sorozatban benne van a Knull (eredet) sztori?! Kíváncsi leszek. Már az is tök vagány ahogy Knull össze lett kötve a Gorr sztorival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár a decembert inkább hagyjuk... 

Nemtudná meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)