- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Fumax
"Jonathan Hickman neve nem ismeretlen már a Fumax-olvasók előtt, hiszen évekkel ezelőtt már kiadtuk tőle a Xavier világa című monumentális X-Men kötetet. Rég óta szerettünk volna már mást is kiadni tőle, hiszen az egyik legjelentősebb kortárs képregényíró, és most hamarosan ennek is eljön az ideje! Megjelentetjük az eddigi legsikeresebb szerzői sorozatát, az East of Westet. Az eredetileg 10 tpb-s sorozatot három nagy gyűjteményben adjuk majd ki, ennek az első kötete tavasszal várható. Többen tippeltek rá, hogy ez lesz az egyik képregény, ami bekerül az SF Extra sorozatunkba, de ez nem lesz így, mivel ez inkább fantasy, mint sci-fi."
Na ezt a kiadványt rettentő módon várom, aztak*rva! Ráadásul 3 nagy omnibusként, ahogy eredetileg is megjelent.
Aki nem ismerné, egy scifi-western világot képzeljetek el, ahol még a mágia is létezik, kb így.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Van ám még jó hír a Szukits-nál...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ripla
addikt
válasz
Dilikutya #2103 üzenetére
Azt mondjuk a javukra írom, hogy rengeteg Marvel kötetet kihoztak, és nem csak összevissza, hanem azért voltak ott sorrendek is. Deadpool kötetek, Thor kötetek, X-Men kötetek, Daredevil kötetek, stb.
Nem Marvel oldalról is rengeteg minden megvan, Transmetropolitan, Orgyilkos osztály, Monstress, Ha/ver, Conan, stb.
De pont az a bajom, hogy ezt a fajta lelkesedést az utóbbi időben felülírják a mangák. Mert abból aztán meg minden szirszart kihoznak, ha kell ha nem.Pont ezért örülök annak, hogy a Szukits elkezdi kihozni az Image és Dark Horse köteteket. Majdnem minden kelleni fog tőlük, de az a Black Hammer az hatalmas vágyam már régóta, és elvileg még idén lesz tőlük az is. A gondom csak az, hogy kinek adjam el a polcomon lévő angol nyelvű omnibus első kötetét.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Fumaxtól néhány évente veszek ezt-azt. A retro Megtorló 2. kötetet mondjuk meg kéne rendelni végre. Mivel én a.régi cuccokat szeretem, a Fumax ritkán jön képbe. Kingpin, Bubi, Frike. Utóbbi nem csak a Fantasztikus Négyes miatt, horror, western fronton is vannak jó dolgok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ripla
addikt
Fumaxék meg egy ilyet mutattak most.
Megnézve róla képeket a neten, egyáltalán nem estem hanyatt, hiába sztárolják ennyire.
Amúgy velük kapcsolatban egyre inkább azt érzem, hogy a mennyiség kezd a minőség rovására menni.
Ami még rohadtul irritáló bennük, hogy az építő jellegű kritikára is azonnal bedurciznak, és letiltják az adott személyt. Akármilyen hírt hoznak le, kb. mindenki azonnal kinyalja még a seggüket is, így aztán nem csoda hogy nehezen megy nekik a pozitív irányba való fejlődés, mivel azt a visszajelzést kapják minden irányból, hogy minden rendben van. Közben meg egyre inkább nem.
Régebben jobb fejek voltak, most már viszont kezdenek egyre ellenszenvesebbek lenni. És ennek az eredményét magamon is érzem, az utóbbi 1 év megjelenései közül tőlük nagyon sok mindent nem vettem meg. Könyvet szerintem legalább 2 éve nem vettem tőlük, mert nem hoz lázba egyik sem, beleolvasó alapján is az én ízlésem szerint folyamatosan mellényúlnak, pedig a régi (4-5-6+ év) könyveiktől már alig férek el. Képregény meg manga vonalon is nekem nagyjából a termékeik 20-25%-a kimarad, mert szintén nem érzem azt a hatalmas hűdejóleszvegyétek hozzáállást, amit mutatnak magukról.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Szukits
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2098 üzenetére
1. 2023 október
2. 2024 március
3. 2024 október hónapokban jelentek meg.Már egyik sincs a Frikének.
Ezért is írtam, hogy még normális áron van ki tudja meddig a 2-3 ha kell valakinek.Mivel nem nézek ilyen FB csoportokat, ezt nem tudtam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2098 üzenetére
A 2-3. rész később jelent meg, gondolom ezért. De amúgy nem tudom, nem foglalkoztat, ezeket elő szoktam rendelni. Mondjuk a sima F4-et is, de azt inkább csak a pici spórolás miatt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Dilikutya #2096 üzenetére
Oké , de a 2. és 3. részt még be lehet szerezni még mindig. Annyira nem fogyott volna hogy "limitált" ?
reelc: Engem nem zavar az árazás , mindenki annyiért adja amennyiért akarja , legfeljebb nem veszem meg.
Én konkrétan a képregény depo oldaltól vagyok rosszul , vagyis hogy jelen van mindenféle apróhirdetés oldalon , leginkább Facebook csoportokra értem, ahonnan erőteljesen szokott felvásárolni. Csodálkozom hogy az admin engedi a jelenlétét.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2095 üzenetére
Segítő szándékkal írtam be akiket találtam és rendelkeznek a 2-3-ik résszel.
Ha valaki lemaradt és még becsatlakozna.Az első részt direkt nem említettem, a múltkor is téma volt, ki hogyan áraz.
A lényeg az, hogy 500db-os volt az első rész, nincs már a kiadónak és nem kötelező megvenni.Én személy szerint azt tartom szemét húzásnak, amikor egy kiadó emelgeti az árait, mert fogyik a készlet.
A kiadó borító ár fölé viszi az árat!
Lehet itt azzal jönni, hogy ők adták ki, meg az övék lesz a pénz, én akkor is szemetebb húzásnak tartom. Ezzel együtt nekem sem tetszik, hogy elszabadulnak a nem kiadói árak, amikor már ott elfogyott. Szóval nem védem a nyerészkedőket, de jobban megértem.
Én is megkérném az árát, ha el kellene adnom. Persze nem annyiért, mert ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor kellene is a pénz, nem a végtelenségig kitartás +2-3e-ért, nem vagyok kereskedő.Amúgy bármely még létező kiadóra rá lehet írni, terveznek-e utánnyomást?
Én első sorban ezt tenném.
Korábban is ezt tettem, ha valami elfogyott, és nem vettem meg időben.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2095 üzenetére
Az, hogy nincs normál. Korlátozott darabszám, ahogy nézem, 500. Elfogy, ennyi, nincs több. A sima sorozatból nyilván nagyobb készlet van F4 esetében, van ami akár 1-2 év múlva is kapható.
-
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #2092 üzenetére
Igen.
A darabszámot azért szoktam figyelni, ha publikus, mert ha érdekel, akkor azt úgy priorizálom.
Volt több képregény ami érdekelt, de ha nem ilyen limitált lett volna, később vettem volna meg. Cserébe más maradt ki akkor.A Bubi csomagot járatom. Max.
A Frikét általában a Képregénydepóról szoktam. Illetve az olyanokat is, ahonnan ritkán kell valami (pl. Saga).
A Kingintől fél évente webshop akcióban ami kell, kivéve a 2 féle Pókembert (Hihetetlen és PPP), azokat előfizettem, hogy ne idén terhelődjek vele, és bármit is hoz az élet legalább azt kapjam év végéig.
A Képkockást nekem is sikerült egész jól utólag, kivéve az előrendelőieket.#2093 ripla: Akkor elfogyott a saját készletük, majd visszamegy az újságosoktól a maradék.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Darabszámban nem voltam biztos, igazából nem is szokott érdekelni. Ami kell, azokat előrendelve szoktam ilyen helyekről, mint Frike, Bubi, ők hajlamosak limitáltat kiadni, ami olykor előrendelésben kifogy, később meg csak pár darab kerül a webshopba. Kingpinnel ilyen gond nincs, ott még a börzés exkluzívakból is marad a webshopba. Tavaly kis Thor füzetből is maradt, meg mintha B verziós borítós is került volna be.
De alapvetően ezekkel úgy van, ha lemaradsz, kimaradsz, van ugyan a másodpiacon általában minden, csak nevetséges áron.
Anno a híres képkockás X-Mennel jártam úgy, hogy nem vettem meg idejében mindet, de szerencsém volt, viszonylag értelmes áron meglettek, még az előfizetői füzetek is. Nagy DC-s Action Comic füzet szintén. Meg a 2001 Űrodüsszeiát is sikerült a marketplace-ről normális áron, az eladó nemigen tudta hogy 3x annyiért megy. 🙂Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2089 üzenetére
Az Ezüstkor (a limitált) nincs a Fumaxnál.
Ha jól emlékszem a 3-ik nem is volt már.
Az első kettő vagy csak az első volt, ezt már meg nem mondom pontosan.
A simát forgalmazzák.Úgy látom az első résznek elszállt az ára, a 2-3 még normál áron van, hirtelen 3 helyet találtam ahol 2 rész fellelhető: fantasmania, kepregenyplusz, kepregenydepo.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2089 üzenetére
Az Ezüstkor többi kötete is limitált volt.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2085 üzenetére
Az megeshet. Ezek kisebb szériában készülnek, mint a sima F4. Ha jól rémlik.
-
ripla
addikt
-
Dilikutya
félisten
A két klasszikus X-Men nekem is jön majd. Én csak oldman vagyok, bár most be kellett dobni az egyik Határtalan kötetet is. Február kemény lesz, kell rendelni azt hiszem Frikét is, meg lassan érik egy Kingpin csomag.
-
ripla
addikt
Nem olyan nagy baj az. Havi szinten most már bőven 25.000 forint felett vagyok a képregényes kiadásokkal, és már egy új könyv is, pl. Warhammer 40k, 6000 forint környékén indul. Ha még ez is ott lenne havi kiadásban, valamit muszáj lenne elengednem, és ez tipikusan a melyik ujjamba harapjak esete lenne. Szóval jó ez így.
-
Edorn
senior tag
Tudtok esetleg ajánlani képregényekhez olyasmi oldalt, mint a www.librarything.com vagy a moly.hu?
A kepregenydb.hu-t most próbáltam ki, de egy excel tábla ezerszer többet tud... még egy jegyzettömb (.txt) is...Gyorsan rákeresve a www.comics.org-ra bukkantam, de sok minden nincs fent. Pl a "Klasszikusok képregényben - Karácsonyi ének"-ből sem a Magyar, sem az eredeti változatot nem találtam... No meg persze a régebbi kockásokból egy sem, csak az újak... Persze nem gond, ha lehet felvinni újat, csak ne az egész sorozatot kelljen... :-)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
reelc
veterán
válasz
Phobion #2067 üzenetére
Azt, hogy az Eaglemoss mit adott ki és mikor, itt tudod átnézni.
Jelenleg a Kingpin és a Fumax ad ki Batman képregényeket.
-
Phobion
őstag
válasz
Phobion #2066 üzenetére
Megérkezett, látszólag hibátlan.
Szomorú, hogy ezeket külföldről kell beszerezni.
Ezeket is mind a Libristo-tól várom, december 27 óta:
Batman: Hush (DC Compact Comics)
Batman: Court of Owls (DC Compact Comics)
Batman: The Long Halloween
Batman: Dark Victory (New Edition)Van ennek valami oka, hogy a magyar képregényboltokban ezeket nem lehet beszerezni vagy én nem kerestem eléggé?
-
Phobion
őstag
EMag-ról rendelt már valaki képregényt? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Szeretném beszerezni a Sandman képregény gyűjtemény mind az 5 kötetét. Kérdésem az lenne, hogy van egy külön álló Death képregény gyűjtemény, ez tartalmaz a sandman öt kötetén kívül új történetet vagy mind benne van az 5 alap könyvben? Tehát hogy érdemes e külön azt is megvenni?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
reelc
veterán
-
ripla
addikt
Én majdnem mindent veszek, mindegyik kiadótól, a hazai megjelenések 90%-a megvan, a mangák is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2047 üzenetére
Én is a régi, rendes rajzosakat veszem. Igaz, a sztori régen néhol kicsit butácska volt. Bubi Direktből megvan az Amerika Kapitány, az pl. nem öregedett túl jól az évtizedek alatt.
De megvan annak is a maga bája.
-
ripla
addikt
Nehéz a kedvetekre tenni.
-
reelc
veterán
Pont őket nem szeretem.
Humberto Ramos, John Romita Jr. (amikor már nem az apja stílusában nyomta), Todd McFarlane (a Pókember rajzaival elásta magát nálam), Mike Mignola (több borítója tetszik, de a Hellboy nem) - mondjuk a legutóbbi Bubi Direktben nem volt gondom vele.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Valahogy semmi sem mozgat meg. A gyerekcuccok se, gyerkőcöt nem érdekli, meg ezek engem se. Modern dolgokért nem lelkesedek, ami ilyen multiverzumos, azért végképp nem. Az egy szem Pokolból, amin gondolkodom egy ideje, az meg nem sok ajándékot ér.
-
ripla
addikt
válasz
Dilikutya #2040 üzenetére
A Vad Virágok főleg Marvel és Dark Horse cuccokat hoz.
A "Mi vagyunk... " sorozatuk zseni, (Galaxis őrzöi, Loki, Vasember, Pókember, Rozsomák").
A Bajnokok sorozatuk a modern Marvel érából van, Humberto Ramos rajzaival.
A Noir sorból is van Rozsomák Noir, Pókember Noir.
Kihoztak egy Pók-punk kötetet is, a karakter benne volt a második Pókverzum animációs filmben.
Ott van még az Alvilág is, ami egy gengszteres képregény. James Bond is van náluk.
Hellboy omnibusok, aztán ugyanebből az univerzumból a P.K.V.H., a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatal történetei.
A Netflixen futott Esernyő akadémia is van náluk képregényben.
Ott van még Alan Moore-tól a Pokolból horror, Hasfelmetsző Jackkel.
Plusz a gyerekeknek a beugró Marvel kiadványok, amik nem a kánon részei, és néhány manga.Szerintem elég színes felhozatal, és ezekből egyik sem?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker #2041 üzenetére
Én eleve csak régi sztorikat veszek, klasszikust, rendes, rajzoltat. Ezek az újak olyan műk nekem, CGI grafika.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Dilikutya #2040 üzenetére
Az egész rendszerrel nem vagyok elégedett. Vegyek több tízezer forintért többet csak hogy megkapjam az extrát , ami pont érdekelne ráadásul.
Amiket "kötelezően" is kellene venni , azok közül szinte egyik sem érdekel. Mostani Bubi megjelenések közül is csak a Rejtélyes X-men kötetek érdekeltek.
Nekem aztán pláne nincs esélyem ezekhez az extra füzetekhez hozzá jutni. -
Dilikutya
félisten
Nem vagyok a feltétlen híve a Bubi Direktnek, bár az új rendszer lényegesen élhetőbb, mint a régi, ami teljesíthetetlen volt, ha csak a klasszikus havi köteteket veszed. Csak most is majd reménykedni lehet, hogy jut későbbre is. Amúgy valaki elolvassa ezeket rajtam kívül? Túlárazva meg licitesen szoktak a rendelhetőség után felbukkanni olvasatlanul a Marketplace-en. Meg a Vadvirágoknak is volt egy ilyen ajándéka, az a Hulk füzet, amiben Rozsomák először jelent meg. Erre esélyem se volt megvenni rendesen, a Vadvirágok kb semmi olyat nem ad ki, ami engem érdekel.
-
reelc
veterán
Be is jelentették!
Az Avengers vol1 255-től jön a Stern-Buscema éra a Bubi Direkt kötetekben![ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #2034 üzenetére
Igaz nem olvastam őket, de ugyanonnan még talán: Sámán, Gótika, Tulpa, Kakofónia, Sáros banda, Méreg.
A Sötét Lovag visszatér 1-2 tetszett, bár ilyen alternatív jövőset nem biztos, hogy ajánlanék friss Batman képregényesnek.Egyrészt akciósak, másrészt ezek is kötetek.
Nincs meg az a veszély, mint a füzeteknél, hogy nem teljes sztorit vesz és esetleg nem is kapható mind. -
reelc
veterán
Roger Stern/John Buscema igen, de nem azok a számok.
Az Avengers Vol 1 256 borítója van a videón.
A Marvel Extrában az Avengers Vol 1 273-tól kezdődött a Kúria ostroma sztori.
Most rákerestem, elvileg ezeken a számokon dolgoztak együtt akkoriban:
Avengers Vol 1 255-279, 281-287Ha esetleg tervezik is 2 év múlva majd kiadni, szerintem 267-től, mert 260-266 a Secret War II ami elég sok füzetből áll.
Viszont az eddigi directek vékonyabbak, mint a normál kötetek.
Tippre az egyikben a 256-257 lesz, a Terminus sztori. -
ripla
addikt
Őszintén megmondom, én eddig abban a hitben éltem, hogy a Szukits most, hogy pár napon belül megszünteti a Star Wars kiadványok árusítását, az lenne az érdekük hogy eladják a megmaradt készletet.
De ezek szerint eszük ágában sincs... nos, ennyiért kenjék a hajukra... -
reelc
veterán
-
Phobion
őstag
sziasztok
sose volt még Batman képregényem, de most szeretnék venni
fogalmam sincs, hogy honnan kezdjem, tudnátok ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Jövő évi Bubi Bolt változások, lesz videó is.
A jövő évi megjelenéseket majdnem teljesen felfedték.
25-én lesz egy videójuk.
-
reelc
veterán
válasz
Dilikutya #2023 üzenetére
Visszakerestem.
Tavaly a téli webshop akció dec. 4-10 között volt, szóval kb. mint most.
Több képregény akkor is utána került a webshopba, a Lee-Romita 1 és a Batman is 15-én.Amit WhiteWalker írt arra én is emlékszem, nyomdai dolgok is közrejátszottak.
#2025 ripla: "Az Eaglemoss DC sornál is hogy elkezdtek már sipákolni" ha itt arra gondolsz, hogy konkrétan nem tudták tovább adni azt, amibe belekezdtek, mert a DC közben másnak is eladta részben ugyanazokat... ha én lennék a kiadó, én sem tartanám fairnek.
Olvastam valahol, hogy a DC jelenleg nem szerződik sok kiadóval egy országon belül, vezetőváltás volt, meg felvásárolták őket. Egy ideig nem is lehetett újraszerződni velük.Érdekes, a Hachettenél nem "sipákoltak" a jogtulajjal lehetett egyezkedni, hogy rakják már hátrébb azt a kötetet, aminek a tartalmát ők nemrég adták ki, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz
Engem az is zavar, hogy nem képesek időben megoldani a kiadásokat. Én pl. a most decemberi kiadványaikat majd januárban rendelem, mert idén már nem fér bele az ünnepek miatt. Tényleg arra várok, hogy véget érjenek a még futó sorozatok, aztán elengedem őket.
Érdekes mód, mind a Bubi bolt, mind a Fumax meg tudta oldani, hogy még ünnepek előtt megkapja mindenki a rendelését, ráadásul utóbbiaknál 2 kötet is csúszott (Penge az új életem 4, Batman-Joker Halálos duó), aztán mégis megoldották. A Kingpinnél ez valahogy soha nem sikerül. Rohadtul idegesítő ez a "belesz*rok" hozzáállásuk, van egy komfortzónájuk, amit nem hajlandóak elhagyni. Az Eaglemoss DC sornál is hogy elkezdtek már sipákolni, mintha övék lenne a piac, és nem piaci verseny alapú. Szánalmas... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nekem védeni akarom őket , de ahogy olvastam a nyomda is szivatta őket , lehet nem pont ezzel a kiadással ( Lee romita 3) , de a Hihetetlen Pókember utolsó különszáma elég későn és csúszva érkezett hozzájuk a nyomda miatt.
Elképzelhető hogy ezért nem jött a Lee romita kiadás időben.Amúgy a december elég káosz mindenhol , nem értem hogy lehet második/harmadik hétre kiadás megjeleníteni. Más idézés, mondjuk november vége felé kellett volna választani.
-
Dilikutya
félisten
A tököm tele van már a Kingpinnel. Webshop akció van, majd az akció utolsó pár órájában befut pár újdonság. Majd írják, a Lee-Romita 3. kötet majd csak később jön. Erre az is megérkezik 3-4 nappal később. Tényleg olyan nehéz, hogy ne basszanak ki a megrendelőkkel? Az indokolatlan postaköltségen túl ott van, hogy csak MPL-el hajlandók küldeni, és az automata továbbra sem opció. Nekem meg pl. kurvára nyűg postára járni, a város túlsó felében van csak, hála a 2 évvel ezelőtti átmeneti csak az arra a télre szóló bezárásoknak. Ráadásul a Posta egy fasz.
Postán maradóra kért csomagot kiviszik házhoz, majd lerakják a postán, de már szarul van felírva a név, cím (névben betűk elírva, házszám hasonlít de mégse az), ide se adták, amíg a feladó nem kérte a címmódosítást (posta baszta el, a csomagon nyomtatva ott volt a jó címzés is az elbaszott matrica alatt, mi a fasznak került rá egy új címke). Majd miután módosítva lett újra a jóra, megint kivitték. Bementem a postára, csomag sehol, a kézbesítő visszavitte az elosztóba, hogy a címzett nem kereste, majd nem vette át. Ekkor már a pultban a leányzó is kezdett morci lenni a faszakodástól.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
A Bubibolt az előző évekhez hasonlóan Advent jelleggel elkezdte felfedni a jövő évi újdonságokat.
Majd ha végigmentek beírom az összes címet egy hsz-ben, ha minden jól megy.
Nightcrawler Vol. 3 7-12 és ezzel be is fejeződik. A Határtalan Hősök 13-ban.
-
Dilikutya
félisten
Ha tippelnem kéne, a végén valaki belsős/haver úgyis megveszi, aztán másnap már fent is van a Marketplace-en. Kingpin-ék is árultak már kifutott áron, talán börzén. Nem gondolnám, hogy eljut a bezúzásig, az amúgy sem nagy biznisz.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2018 üzenetére
Én nem tapasztaltam azt amit írtál, hogy ilyenkor nagyon olcsón kiszórják.
Maradva a képregény témánál. Lehet más termékeknél úgy van ahogy írtad.Ezért írtam, hogy a Szukits akciója szerintem gyengébb, ott is vonják kifele hullámokban a Star Warsokat.
Ők sem adják fillérekért.A Hachette és Eaglemoss kötetek sem mentek fillérekért a hazai kiadóktól, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2016 üzenetére
Valószínűleg azokból engedtek kevesebbet, amikből csak pár darab van.
Én a szememre hagyatkozom, nem a kommentekre.
Megnézem - eldöntöm.
Mondjuk ezek mind megvoltak, de ha nem így lenne, akkor így csinálnám.Szerintem nem rossz akció, ha valakinek ezek hiányoznak.
Gondolom majd januártól lesz a többszöröséért a piactereken.A kepregenydb elég durva lett, szokni kell.
A Szukits is futtatja kifele a Star Warsait, nem vettem, csak néztem.
A szememben azok a gyenge akciók inkább.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Tényleg, csak felületesen néztem, azt hittem, benne van valamelyik Végtelen kötetben.
Más: megújult a képregenydb. Valami förtelem, szerintem sokkal rosszabb lett.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2012 üzenetére
Miért?
Mire számítottál?
Én nagyjából ezekre.Semmi konkrétumon nem mondott előre, hány újság lesz, csak annyit, hogy: Marvel, a 30 alatti számozásúak, és az akkori különszámok + a Marvel Box 1.
Így is lett.
Ennyijük maradt azokból az évekből. Ahogy elnézem 2016-tal bezárólag.
Pl. PPP már nincs abból az időszakból.Ha jövő év végén a 2017-esek járnának így, abban már lesz Mega Marvel, több Marvel+ Különszám (pl. X-Factor ami még kapható az elejétől).
Jön majd a téli webshop akciójuk, arra készülök.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Ahogy elnezem, azért nagy veszteség úgymond nincs benne, jó régiek, meg kevés is, ezeket már beszerezte, akit jobban érdekelt. A Marvel+ Warlock sztorit meg kötetben is kiadták már.
-
reelc
veterán
Lejáró jogdíjak (Kingpin)
Az Új Bosszú Angyalai: Titkos Invázió
Az Új Bosszú Angyalai: Az invázió vége
Az Új Bosszú Angyalai: Sötét kor
Hihetetlen Pókember: A múlt emlékei
Hihetetlen Pókember: Az új Bosszú Angyalai
Marvel Box 1.
Marvel+ 7
Marvel+ 8
Marvel+ 9
Marvel+ 20
Marvel+ 26
Marvel+ 27
Marvel+ 28
Marvel+ 29
Marvel+ 2016/1
Hihetetlen Pókember 4
Hihetetlen Pókember 5
Hihetetlen Pókember 6
Hihetetlen Pókember 7
Hihetetlen Pókember 8
Hihetetlen Pókember 16
Hihetetlen Pókember 18
Hihetetlen Pókember 21
Hihetetlen Pókember 25
Hihetetlen Pókember 25A
Hihetetlen Pókember 2015 -
reelc
veterán
Ha van itt debreceni vagy a vonzáskörzetéből:
8. Debreceni Képregénybörze, 2024 november 23. -
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker #2005 üzenetére
Még nem konkretizálta lapszámonként, csak pl. a Hihetetlen Pókember és Marvel+ 30 alattiak, és az akkori különszámok, stb. később lesz infó.
Lejár a jogdíj rajtuk, már nem lehet hosszabbítani, mennek a zúzdába.
De pl. 31-es számtól még kaphatóak maradnak jövőre biztosan ami van még.Olyanok mennek, amik sokszor voltak már akciózva, most sem drágák.
Gondolom majd bevásárolnak olyanok is, akik majd jól felszorozva hirdetik januártól, hogy kiadónak sincs, ritka.Azt írta Tomi majd kitalál valamit. Gondolom lista lesz vagy akció rájuk, stb.
Ami kevés infó volt én abból úgy tippelem, hogy a Marvel kiadványaikból azokat érinti, amik 2017 előtt jöttek ki.
De majd lesz infó.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Kingpin mai poszt részlet: "A Marvelnél most először lesz, hogy úgy járnak le a jogok, hogy nem lehet meghosszabbítani, így december 31 után az első néhány év kiadásait már nem árusíthatjuk többet. Ha valaki lemaradt valamelyikről, addig tudja beszerezni őket."
-
NyMRooD
őstag
Nem tudom milyen 16--ra gondolsz, ott van a jobb szélső sávban az "Előkészületben" rész. E szerint még nem jelent meg, ha megjelenik jelzik majd.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest