- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #25988 üzenetére
Szerintem annyira nem fognak csökkenni már a méretek. 4,3 és 4-5-be talán beletuszkolna néha egy épkézláb hardvert, mint a Sony Compact, de pont emiatt lesz az ár irreálisan magas. Arról ne is beszéljünk, hogy optimalizáció csak HTC-nél van normális, még az LG nem lag-ol annyira, de a többeik szánalmasak ilyen téren. Én se használom ki teljesen, de el nem adom, mert a többivel csak a nyűglődés lenne. i vonalról akkor inkább egy i5-ös, mert még méretben rendben van és gyors is.
Másik pedig: nem a kijelzőmérettel van a gond, hanem a készülék szélességével. Itt kicsit megnyújtották, ezért kényelmes használni. A többieknél szerintem szélesebbek és bumszlibbak, rosszabb fogást biztosítanak. Még, ha csak optikailag is, de már idegbajt kap tőle az ember és kényelmetlennek érzi. De ezt te tudod, ha kisebb kell, hát legyen
-
kekkola
senior tag
válasz
Gulyopapa #25988 üzenetére
Érthető, én mindent használok rajta
Nekem már a telefon 4,7"-nél indul (most 5,2" van és nem tartom nagynak), ha kisebb a kijelző olyan érzésem van, mintha egy lőrésen szeretnék kinézni
Sztem az i4s már öreg, több ismerősöm is jelezte, hogy mióta 7.1 van azóta botrány az akkuidő... az i5(s) neked való lehet funkcióban, és még jól is néz ki. -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha rootolt a telefon akkor Cerberus is jó, mivel nem veszik észre hogy fentvan és nem is tudják törölni, tehát ha a tolvaj végig kikapcsolva tartja és a bolt is , akkor előbb utóbb ha a telefon olyanhoz kerül aki használja is, akkor megtudod a címét, arcképét, kiket hív vagy kikkel sms-ezik , mi a telefonszáma és kb. mindent , mindezt ugy hogy észre sem veszi...
-
saintex72
aktív tag
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha lopják akkor valszínűleg igen, ilyen programokkal talán van lehetőség visszaszerezni.
Ha elveszíted akkor attól függ ki találja meg. Én legalább 5 telefont adtam már vissza. A kollégám nemrég hollandiába küldött vissza egy telefont. Le volt zárva, de egy üzenet, amit egy hasonló programmal távolról küldtek rá, volt a tulaj nevével. A facebookon megkereste..... -
kdennis
aktív tag
válasz
Gulyopapa #25402 üzenetére
Úgy hogy méretben ugyan akkora kb. Mint egy söröz doboz, és mégis olyan basszust nyom hogy hihetetlen. Persze a Katy Perry - Dark Horse-t nem nyomja úgy mint a SUB ládám, de hát a fizikai határokat azért nem tudja átlépni.
Aztán a One-om is szépen mellé küldi a Boom Sound hangot.
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
Gulyopapa #24951 üzenetére
Pontosan, ha tvd rá van rúgva a routere meg a telefonod is, akkor és tv szépen viszi a dlna, meg engedelyezve van a tavvezerles akkor a saját telefon alatt meg kell jelennie, egy tavalyi lgvel és mede8ter lejatszoval szépen ment.
balinov: ha 4.3mad van akkor ez már a 4.4es frissites
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24422 üzenetére
Egyelőre Sense6 és a szokásos optimalizációk. Details, changelog, itt minden le van írva mi lett benne módosítva.
s3nsitivity: pár verzió múlva korrekt lesz, még páran írnak bug-okat. Én pl Maximus cuccait jobban szeretem.
-
SlayR
senior tag
válasz
Gulyopapa #24363 üzenetére
Az igaz bár én sokszor kicsinek érzem a One kijelzőjét. Mondjuk nézegettem a Zopo 980+-t is az is igencsak tetszetős bár vannak hiányosságai....ha mondjuk képes lesz megfelelőt lépni a Nokia még a Lumia 930-ast előszeretettel várom....nézegettem az M8-ast....de valahogy nem tudok megbékélni vele nekem ez a kamera téma így főleg nem fekszik márpedig kezdetben az M7nél tetszett a sok fikázás ellenére, de az idők során ott is lettek gondjaim...
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #24307 üzenetére
Én igen! Tavaly szeptemberbe. Első alkalomkor bő 3 hétre jött vissza, akkor 2 nappal később küldtem vissza, ekkor 14 napra jött vissza. Itt azonnal visszaküldtem át se vettem. Ezután 10 napra jött vissza de itt már leveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy ez tarthatatlan. 3 esetre lett minden hibátlan, Kamera lilulás volt a hiba, és Budaörsön adtam le.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Gulyopapa #24267 üzenetére
HTC M8 mérete: 146.4 x 70.6 x 9.4 mm
Sony Z2 mérete: 146.8 x 73.3 x 8.2 mmMegfogom nézni bemutatóteremben, de elvileg nagy méretbeni különbség nem lesz.
Az a baj az M8-al hogy igazából hű de nagy újítása nincsen, viszont a 200k nevetségesen drága érte, ha megnézem ilyen árkategóriában milyen készülékek vannak. Nem rajongok a Sony készülékekért, de sztereó hangszórója Z2-nek is van, a kamerája jobb, memóriája több innentől kezdve... -
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #24176 üzenetére
Eszem ágában sem volt összeveszni, vagy megpróbálni meggyőzni téged, hogy ne tetszen
Sajnálom, hogy így jött le. Csupán arra próbáltam célozni, hogy a jelenlegi konkurencia azért nem erőltette meg magát idén SE
Ha valakinek valóban szép és igényes telefon kell, nem kérdés a választás
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest