Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pixelmester.

aktív tag

válasz Valkűr #19948 üzenetére

Köszönöm az idézést :)

Én értem, mire gondolsz, és engem is az érdekelne, hogy ki mire használja a One-t. Ebből pl kiderülne, hogy csak a kivitelezés, és a presztizs miatt éri meg az árát, vagy hardveres előnyeit is ki lehet használni. ugyanis szerintem nagyon sok ember csak facebook-ozik az okostelefonján, és ahhoz bőven elég egy középkategóriás smartphone, amit harmadennyiért megkapni.
    Engem sem érdekel annyira ez a bootloader nyitás téma, bár megértem, hogy akiknek ez fontos, azoknak hasznos, ha egy ilyen fórumban mindenki megosztja a tapasztalatát. Személy szerint mondjuk nem értem, hogy a telefon oprendszere miért vieseli a "ram" nevet, ami amúgy egy hardver...

Én pl a Waze miatt vettem ismét okostelefont (régen volt iPhone-om, de aztán amikor az meghalt, visszatértem a hagyományos telókhoz), ugyanis nagyon tetszik az online alapú, valós idejű forgalmi adatok felhasználása (amit amúgy a google maps is alkalmaz). Ugyan van offline navim (céleszköz), de szeretintem ezek az online funkciók nagoyn jók kiegészítők. Nálam az okostelefonnak ez a funkciója a legfontosabb, van aki inkább játékokra használja, stb.
    Kedvelem még a nagyobb weboldalak alkalmazásait is, pl index, ebay, duolingo. (Utóbbi egy kruvajó nyelvtanulós weboldal/app - ha valaki nem ismerné.)
    Használom még a GoogleDrive-ot, és a DropBox-ot.
    Illetve van pl a Shell-nek egy app-je (Shell Motorist) amivel nem csak benzinkutakat lehet keresni, hanem a Smartkártya egyenlegét és tranzakcióit is lehet nézni, az tök jópofa.

CleanMaster, Battery Doctor - ilyesmiket használ valaki? engem érdekelnének vélemények.
    Az is érdekelne, ki melyik böngészőt preferálja.
    Illetve érdekelne, hogy a gyári app-ekkel mennyire vagytok elégedettek.

Kiegészítők? külső akksi, headset, autós tartó/dokkoló, tok, stb... ?

Amúgy nekem nem One van, hanem desire 601, de mivel nincs olyan fórum, ezért itt szoktam olvasgatni. és persze nem kizárt, hogy majd egyszer áttérek One-ra.

Új hozzászólás Aktív témák