-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
yodee_ #37466 üzenetére
Köszi a tippet, - családtagnak továbbítottam is, de sajna eleve nincsenek ilyen opciók az M7-ben (ebben legalábbis), így nincs miket kipipálni
Megmondom ilyet még természetesen soha semmilyen telefonnál nem láttam, hogy ezek ne lennének benne akármelyik készülékben is totál alap funkcióként nyilván. Itt valami bug lehet valahol a rendszerben józan ésszel már csak erre gondolok. De, hogy pont egy Sense esetében legyen, na az pláne sajnálatos. És idegesítő is egyben....(mint Sheldon Cooper a sorozatban)
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #37226 üzenetére
Ahogy írtam, felújított készülék, így pl. bármilyen sérült vagy hibás alkatrész, ami nem felelne meg az ellenőrzésen, az újra van cserélve, tehát konkrétan nem fogod tudni megmondani.
De azért remélem senki nem gondolta, hogy ilyen cserék esetén makulátlanul új készüléket kap cserébe.
Egyúttal a te készüléked a HTC tulajdonába kerül és vagy egyben, vagy az alkatrészeit felhasználva újrahasznosításra kerül.
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #37224 üzenetére
Nem a TeleMax végzi a javítást, mivel logisztikai partnerként továbbítják csak a készülékeket, valamint most, hogy kicserélik, már teljesen felesleges akárhova is fordulnod.
Bár azt hozzátenném, hogy semmi sem olyan jó, mint amilyennek hangzik, így arra készülj fel, hogy amit kapsz, az egy a szervizben felújított készülék lesz.
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #36321 üzenetére
Rosszul tudod, mivel a telefon rendelkezik másodlagos mikrofonnal, amit kihangosításnál használ is a készülék, így nem meglepő, hogy hallják, amikor ez az eset áll fenn, mivel nagy valószínűséggel az, amelyik a telefon alján van, meghibásodott.
(#36320) laleh: A tárcsázóba írd be, hogy *#*#3424#*#*, majd válasszad az Audio Test lehetőséget és a hangszórók tesztje után lehetőséged lesz az elsődleges és a másodlagos mikrofon tesztelésére is, így egyértelműen kiderül, hogy hardveres hibáról van-e szó.
Abban az esetben, ha a telefonhoz nincs jótállási jegyed, akkor a gyártási időtől számítva kell nézni a garanciát, ami egyes készülékeknél csak 1 év, jellemzően külföldi modelleknél, de még akkor is, ha 2 év lenne, a tied gyártási idejéhez képest az is már rég elmúlt, de ezek alapjában lényegtelen dolgok, mivel teljesen más régióból származik, így gyártói garanciát érvényesíteni Európában soha nem is tudtál volna rá.
Amennyiben hibás a mikrofon, akkor azt kell cseréltetni a szervizzel, de előfordulhat, hogy más is meghibásodott, de ettől függetlenül is fizetni kell a javításért.
-
-
-
BenHans
addikt
válasz
yodee_ #36068 üzenetére
Ugyanez a hiba nálam is megvolt. Mindent próbáltam, fiókot újra hozzáadtam, cache/adatok törlése, stb stb.
És aztán eszembe jutott hogy milyen egy ótvar app a facebook és mi van akkor ha a saját haverjával akad össze... Hát levettem a Messenger appot utána face telepít utána messenger vissza és már meg is oldódott a probléma. És újfent arra a végkövetkeztetésre jutottam hogy a face app fos és minen ami hozzá kapcsolódik.Létezik egy play hiba is, már más is jelezte az androidos játékos topikban.
Egyszerűen belépsza playbe, még minden oké, jobb felül rányomsz a játékok téglalpra és ez fogad: -
no more
veterán
válasz
yodee_ #34249 üzenetére
Ilyen amúgy, normális
, nappali videón. Nekem itt tetszett meg.
(#34251) TheProb: Igazából én még nem érzem hiányát, amíg olyan gyors a HTC multitasking felület, amilyen. Sitty-sutty lehet váltogatni az appok között, én nem is szoktam az app drawert használni.
Amikor használtam S3 LTE-t, kipróbáltam amúgy az osztott képernyős multitaskingot, hasznos dolog mindenképp, ötletes (elvileg a Gugli dolgozik rajta, hogy beépítse az Androidba alapból, erről mi már lemaradunk)!
-
kirkri
addikt
válasz
yodee_ #33700 üzenetére
A te esetedben az eredeti két év hosszabb ideig tart, mint a csere utáni egy év, szóval nálad tiszta sor, hogy a vásárlástól számított két évig (plusz a szervizben töltött idő) érvényes a garancia.
Az én esetem már kicsit nyakatekertebb, egy másik típust aminek hamarosan lejárt volna a két éves garanciája, nem javítottak meg, hanem cseréltek egy új M8-ra. Itt azt mondja a HTC, hogy csak egy év van az új készülékre, de fogyasztóvédelmis fórumokban azt állítják hozzáértők, hogy ilyen esetben is két év kell vonatkozzon rá. Mivel sokkal jobban jártam a csere készülékkel, így nem keresem az igazam, elfogadom az egy évet. (Ráadásul nem is tartom meg, majd az új tulaj kijárja magának a két évet, ha akarja)
-
kirkri
addikt
válasz
yodee_ #31880 üzenetére
Értettem, hogy a VSP cserélte.
Ahogy írtam, csak azzal a kereskedővel szemben érvényesítheted a jogaidat, ahol vetted a készüléket, mert te mint végfelhasználó, nem állsz semmilyen szerződésben a HTC-vel.
Aztán a kereskedőnek szintén a saját jogait kell a forgalmazó felé érvényesíteni. Ha a HTC Magyarországtól szerezték be a készüléket, akkor elvileg nem lesz problémájuk. Ha nem tőlük szerezték be, akkor még nehezebb ügyed lesz, mint alap esetben, mert külföldre nem fognak reklamálni, inkább téged próbálnak lerázni. -
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31218 üzenetére
Nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, de egy nemzetközi csomag nyomkövetéssel nem annyira olcsó dolog (~8 ezer forint a Magyar Postán keresztül), majd a VSP Data utánvéttel küldi vissza neked a DPD futárszolgálattal, ami szintén nem lesz olcsó, tekintve, hogy tartalmazza nem csak a javítás és a kézbesítés díját, de a nemzetközi utánvét és az esetleges express szolgáltatás felárát is, de akkor még említést se tettem a VSP Data bevizsgálási díjáról (~6500 forint) és a megejtett szoftverfrissítés díjáról (~6500 forint), de a beszerelt alkatrész áráról se, ami jelen esetben nem csak a kamerát jelenti, hanem féltucat más apróságot is.
Tehát, ha már előre felhívod a figyelmüket és megemlíted nekik azt a dolgot, amit tudsz, valamint azt is, hogy adott esetben fizetnél is a javításért, akkor azt el is könyvelheted, hogy nem fogják garancián belül megjavítani.
Ellenben, ha a Telemaxon keresztül küldenéd, az csak a töredékébe kerülne (belföldi postacsomag ~1500 forint), így még mindig fenntartom azt a dolgot, hogy előbb próbáld meg csak szimplán rajtuk keresztül elküldeni javításra és utána még mindig tehetsz bármit, ha nem sikerül, elvégre te magad mondtad, hogy nem vet fel a pénz.
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31165 üzenetére
A Telemax ügyfélszolgálati vonalat kezelő egyetlen ember olyan szinten nincs képben, hogy felesleges bármivel is felhívnod, főleg úgy, hogy a cég csak továbbítja a készüléket, így ha nem is javítják meg, akkor az a VSP Datánál fog kiderülni.
Mindenesetre én úgy veszem észre, hogy ez valamilyen védekezés akar lenni a szürkeimportos készülékek ellen, amivel folyton a GSM boltosok trükköznek, ezért is kérik a külföldi szolgáltatótól származó számlát a telefonról és ezért is emlegetik a kereskedőt terhelő kötelezettségeket és az esetlegesen módosított szoftvert.
A telefon teljesen megegyezik az itthon kapható ugyanilyen típusú készülékekkel, szóval ez inkább csak egy ráhúzott kifogás, ami épp kapóra jön az ilyen esetekben az eltérő elemeket tartalmazó telefonok kapcsán.
A véleményem az, hogy állítsd vissza az eredeti állapotába a telefont és add le az egyik szervizponton a készüléket javításra, mert vesztenivalód nincs és valószínűleg megjavítják, elvégre már másnak is javítottak meg olyan készüléket, ami másik országból származott.
Az miatt ne aggódj, hogy utána hogyan sikerül az S-OFF, mert a legrosszabb esetben is már van 25 dolláros megoldás rá.
-
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31135 üzenetére
Ha a HTC oldalán keresztül nyitottad a bootloadert, akkor mindegy, mert nincs már rá garancia az biztos, de ha te oldottad meg valamilyen S-OFF módszerrel, akkor nyugodtan megkérdezheted először azt, amit akarsz, aztán majd utána ráérsz visszaállítani a készüléket az eredeti állapotába.
-
scr006
tag
válasz
yodee_ #31039 üzenetére
M8-tól ne félj, mivel hosszában nyújtották a telefont. Fogásra kicsivel keskenyebbnek tűnik, tehát hiába magasabb a HTC logo miatt, nem veszed észre. Ha bill-t használsz kijelző feléig van csak az is, mint az M7-be,tehát még pont eléred, a kijelző tetejét viszont nem tapicskálod szerintem semmikor sem
Ha netezel akárhol görgethetsz, bill alsó részen van, tehát nem fogod észrevenni a logót. Sőt, pl olvasás közben, tökéletes hely az ujjadnak pihenni
Viszont 4.7-ről az 5" nagyon észrevehető. Sokkal jobb böngészni játszani (pont annyival több h nem zavarnak a "PAD"-ok a játék közben).
Én is ezért váltottam M8-ra, mert a következő minimum 5.2-es lesz vagy több, HTC boomsound úgyis lesz, mert kb védjegyük, így a telefon megint csak magasabb lesz, mert vastagabbra tuti nem hagyják, hisz ezt is nyújtották inkább már, ahogy látom arra gyúrnak, hogy a kezedbe jobban feküdjön bele, így csak nyújtani, szélesíteni tudják...
Zsebbe nem zavaróbb, mert laposabb, hosszasságra, meg azért annyival nem több, h a térdedig érjen
A többi már csak nagyobb lesz, (kávája ennek se sok van oldalt, kijelző nagyobb lesz, a boomsound adott, kisebb biztos nem lesz már ennél a következő széria) minimálisan erősebb HW-el, legalábbis az M9.
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #31036 üzenetére
Kinek mi. Lehet, hogy az elnevezés "telefon", de a felhasználási mód szerintem messze van már a 3210-esétől... Én is gyakorlatilag már csak akkor telefonálok amikor muszáj, csomagot is azért váltottam, hogy több legyen ugyanazért a pénzért az adatforgalmi keretem.
Ugyanez igaz az okosórákra. Kb. csak annyi a közös a klasszikus órákban meg az okosokban, hogy a csuklódon hordod meg mind a kettő tudja mutatni az időt, de az utóbbit nem emiatt fogja venni az akinek kell, hanem az összes többi funkciója miatt.
-
markyy18
aktív tag
-
válasz
yodee_ #23387 üzenetére
talán nem véletlenül fő szempont az okostelefonokról készült üzemidős teszetekben, a különböző kijelzős használatú (böngészés, videózás) mérés... link
pont azért is okostelefon, mert lehet rajta levelezni, netezni...stb, és nem is feltétlenül csak szórakozásra gondolok.
lehet persze zsebben egész áldott nap, és csak telefonálásra használni, de akkor nem is feltétlenül kell komoly okostelefon. -
Loboda
senior tag
válasz
yodee_ #22983 üzenetére
Tudtommal akinek cserélték, eddig nem jött vissza a lilulás!
Reménykedem benne hogy ez így is marad!Érdemes a HTC-től lekérdezni a készülék garanciáját, hátha van rá gyári két év!
(#22987) Gulyopapa:
Hivatalos Samsung Márkaszerviz és Mintabolt
8200 Veszprém, Kossuth u 8. Bástya Üzletház, félemelet
nyitvatartás: H-P:9-18, Szo: 9-13Tudok én kedves is lenni!
-
ndavey
tag
válasz
yodee_ #22529 üzenetére
Ugyan ezek a hibái az enyémnek is. Nálam is panaszkodtak, hogy pár mp-ig nem hallanak. Szerdán adtam le szervizeltetni, mondtam is ezeket. Ahogy néztem utána, a lapra mikrofon hibát írtak, viszont hangfelvételeknél nincs ilyen probléma.. Szóval kíváncsi vagyok szerviz után is előfordul-e majd ez a probléma.
-
-
PiE137
senior tag
válasz
yodee_ #17822 üzenetére
Hát remélem...
Rendes dobozost vettem anno a T-nél, csak éppen a webshopból rendeltem.
Arra gyanakszom, hogy nem tett neki jót az állandó feltekergetés, és a vastag gumival összefogatás, bár akkor is nonszensznek tartom, hogy pár hónap után megszakadjon, mikor hurokba tekerem, nem töröm meg.
Rend mániás vagyok, nem szeretem, ha szana-széjjel kallódik a töltő a konnektor tájékán! -
válasz
yodee_ #15677 üzenetére
A kérdésem arra irányult, hogy vajon mire lehet egy ilyen készséget használni? Lehet, én élek civilizációs burokban, de nem nagyon tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amiben uszkve 40 órás távolságon belül nem jutok hálózati áramforráshoz vagy autóhoz, ahol tölteni tudnám a telót.
Szerk.: lemaradt az állítmány, valóban: "van". Egyébként mindig igyekszem épkézláb módon fogalmazni, de ez egy meglehetősen szimpla mondat volt.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
Hali!
"Írtam az említett HTC kontaktnak" ez pontosan mit is jelent? Hova is kell(ene) írnom ha szeretném megtudni én is ezeket a hasznos infókat?
CID getter szerint: O2_001, azaz gondolom UK piacra szánták, de ez kiderül a bekapcsoláskor is, amikor is az O2 animált logoja megjelenikilletve a dobozon lévő címke szerint Taiwan-ban szerelték össze és "még" Nokia HDR mikrofon van benne
(ha igaz az amit az 1. oldalon sz Összefoglalóban a kedves fórumtársak összegyújtöttek infot
(#14529) Xaels : én csak nagyon ritkán hordom tokban főleg olyankor amikor kirándulni megyünk, de eddig 1 karc sem keletkezett rajta. Igaz vigyázok rá, zsebben hordom, és még véletlen sem teszek ugyanabba a zsebbe mást (kivéve papírzsepit)
, asztalon minden esetben papírlapra vagy újságpapírra teszem.
Egyéb kérdésem is lenne: előfordult már velem, hogy valamit letöltöttem a telefonnal a netről, a statusbar-ban megjelent a kis ikon, hogy letöltve, majd amikor megnyitottam a file-t a letöltést jelző kis ikon nem tűnt el. Hiába csináltam bármit, nem akart. És ugyen ez van amikor F@szbuk-ra töltök fel képet. Annak sem tűnik el az ikonja csak akkor ha restartolom a telefont. Van erre valami ötletetek?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.
2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.
-
zack
nagyúr
válasz
yodee_ #14196 üzenetére
De hogy a pöcsbe lehet S-OFF-os 1.54-es HBoot mellett?
Na majd jön Mumk1 kolléga, és mond rá valamit, ebben ő a mester.
Te csináltad az S-OFF-ot vagy már így vetted?(#14197) csacsi67
Nem jó a link. De persze felteheted az InsertCoin-t mert szerintem jobb mint az ARHD. Ahogy a TrickDroid-is, de ebből még nincs 4.3.
-
zack
nagyúr
válasz
yodee_ #14190 üzenetére
Akkor nincs S-OFF-olva a telefonod.
4.1.2-vel 1.44 HBoot-od volt, amit S-OFF-olhattál volna, de mivel frissítetted, így 4.2.2-vel 1.54-re változott a Hboot-od, ami már nem S-OFF-olható.
Fogod tudni frissíteni 4.3-ra.(#14192) csacsi67
Most ment fel.
Gyárijával használom. Van pár ROM, ahol tök felesleges szenvedni a custom kernellel, mert csak +1 rizikófaktor az instabilitásra. TrickDroid, InsertCoin is ilyen. Ami miatt jó a custom kernel számomra, azt tudja mindkét rom alapból (volume wake up). Ami nem tudja, ott kellhet a sleep2wake miatt a főzött. Nekem máshoz nem kell főzött. Nem húzom az órajeleket.
-
Nightfall75
tag
válasz
yodee_ #13673 üzenetére
Igen, jelenleg a 2.24.401.8 a legfrissebb gyári rom ebben a régióban, ez ehhez tartozó firmware-ben az hboot 1.54.
Nemsokára viszont várható a 4.3 android alapú frissítés, ahol a htc szoftver verzió 3.XX lesz majd, jelenleg a 3.17.401.2 alapú teszt soft már elérhető főzött formában az xda-n. Az ehhez tartozó firmware az hboot-ot 1.55-re frissíti.
-
Nightfall75
tag
válasz
yodee_ #13666 üzenetére
Ha a 4.2 rom tartalmazott firmware-t is (a főzött romokban nem szokott lenni), akkor frissült de nyitva maradt az hboot, amennyiben s-off voltál frissítés előtt. Ha már ez megtörtént, le tudod ellenőrizni az hboot verziót és az s-off meglétét is, ha belépsz a bootloaderbe: kikapcsolt állapotból a hangerő lefelé gombot nyomva tartva bekapcsolod a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest