- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
válasz
spawn21 #18697 üzenetére
Én sem értem min izgultok szinte semmi látható változás nem lesz... Én 4.4 nexus 4 ről jöttem és a fehér ikonok meg az art-on kívül nem sok ja de az áttetsző menügombok... De ez a telefon már 4.3 al is gyorsabb... Az Akksi időről nem is beszélve, remélem azt nem szúrjak el 4.4 el...
-
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
a mai reggel sajna többé nem engedett be a FB alkalmazás a telóra és rámeröltette a Play Store-ból a frissítést!
Csak hogy az egy kalap sz@rsemmire nem jó, semmi nem működik.
Tud valaki egy más alkalmazást, vagy ötlet hogyan tudnám ezt használni?előre is köszönöm
-
SlayR
senior tag
HTC szedd össze magad... Máris kész a KitKat LG G2re
-
k.soma
senior tag
Valaki aki talált HTC One-ra 4.4 (és nem google edition) changelogot azt elküldené nekem itt vagy privátba?!
Előre is köszi
-
djapor96
senior tag
Én AHRD+Bulletproof 10et használom... Megy együtt... Macerás felrakni... Az AHRD 40.2 - t csak TWRP vel tudod felrakni... A Bulletproof 10 meg a CWMet szereti... Szóval TWRP fel, majd AHRD, aztán cwm, majd BULLETPROOF. Utána én visszaraktam a TWRP-t...
Mivel előtte a 40.1el is megcsináltam, jellemzően a Bulletproof flash után 2x rebootol...
-
pincer01
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Nemrég frissítettem a telót 4.3-ra.Olyan problémám lenne hogy a készülék angliából van és eddig 4.2-nél le kellet tölteni a morelocal nevű appot hogy magyar legyen a teló menüje és most a 4.3-nál valamiért nem engedi ez a progi a magyar nyelvre való átállítást.Esetleg ha valaki tudna segíteni hogy mi a túrót csináljak hogy magyar legyen a menü azt megköszönném.Bocs a láma kérdésért de nem vagyok nagy telefonguru. -
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Valami nincs nálad rendben mert nem az elsö eseted már?
Koris Super cid és még rootal is megfrissül lehet a root elveszik az a lényeg hogy stock recovery legyen fent.
migabi24 Ez igy igaz csak nem tudom mire vélni.
-
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Itt tudod kérni a törlést. Egyébként Hajmási az a Péter.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #18671 üzenetére
Bocs az offért, néha nem tudom mi van.
Ha lehetne törölném. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Krisz0630 #18670 üzenetére
Ismeros a tortenet, de abban az esetben ha most sem jarnal sikerrel a szervizzel ajanlom figyelmedbe a fogyasztovedelmet! Ha masra nem egy fenyegetozesre!
Elviekben a sikertelen javitasnal, ami 3szor mar megallja a helyet a bolt koteles cserelni a keszuleket! Ha jol felepited a dumad es meggyozod oket elkerulheted a birosagot! Drukkolok, hogy azert jo legyen a szerviz
-
Nuada herceg
őstag
Almááási Péééééter, Almááási Pááááááál,
a baroméééter, esőőőre ááááááááááll!(Vagy hogy van...)
-
Krisz0630
senior tag
Na úgy néz ki holnap harmadszor is viszem leadni a készüléket szervizbe. Akkuhiba és telefonálás közbeni hangszóró pattogás/recsegés továbbra is fent áll. Már kezdem egy kicsit megunni, hogy többet van a készülék szervizben, mint nálam.
-
Diamond500
senior tag
Expansys-tól való vásárlásról van valakinek tapasztalata? Főleg a csere dolog érdekelne, ha esetleg gond lenne az első napokba a "kicsivel"
-
blt.62
őstag
Az ONE-nek sokkal jobb az aksi ideje mint a HOX-nak? Átlagos használatnál és több órás használatnál is érdekelne.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem... Van a biztonságban egy olyan, h a kijelzo a pottyoket összekötve old ki...Az van , h nem akar egy ismerosünknek mert elfelejtette... Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Loboda
senior tag
válasz
farena #18657 üzenetére
Legegyszerűbb:
Letöltesz egy ADB-t, kicsomagolod, a kicsomagolt könyvtárba beteszed a letöltött firmware verziót, átnevezed firmware.zip -nek!
Telefont elindítod bootloader módba, összekötöd a pc-vel, a telefon piros fastboot usb feliratnak kell lennie!
Az ADB mappából indítasz egy parancssort, mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk, parancsablak nyitása itt.
Parancssorba beírni a következő parancsot:
fastboot oem writecid 11111111
Ezzel megvan a super CIDEzután a következő parancsokkal felmegy a firmware:
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot -
djapor96
senior tag
24 órája vagyok 4.4-en..... így hogy nincs benne ART én semmi, de semmi különbséget nem veszek észre... de ha valaki talált valamit, engem is érdekelne....
Aki a GE-st rakta fel, ott okoz galibát az ART a napi használatban? A progik nagy része megy rajta?
farena: szerintem se ugorj neki utána olvasás nélkül.... én 1 hónapja voltam így mint te. A leírás ellenére is okozott egy pár leizzadós percet a dolog. Most már világos minden, de a leírás sem a legfrissebb dolgokat tartalmazza, meg abban is van néha egy egy hiba....
-
Loboda
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
farena #18649 üzenetére
S-OFF-olt készüléken lehet a firmware verziót cserélni kisebbről nagydobra, illetve nagydobról kisebbre!
Recovery felrakását itt elolvashatod!4.4-es romhoz, ha felteszed a hozzá való firmware csomagot, CID számot is át kell írni super CID-re!
-
farena
tag
válasz
Loboda #18647 üzenetére
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne az új ROMok telepítésével kapcsolatban.
A firmware és TWRP frissítéseket hogyan kell végrehajtani?(#18598) mumk1:
Most 1.44 HBOOT van a telefonon ez megváltozik 1,56-ra? Ez után már nem tudok tetszőleges ROM-ot felrakni?Eddig az újabb ROMokat simán tudtam telepíteni, most sajna elbizonytalanodtam, hogy is lesz ezek után.
U.i.:A telefont nem én S-OFF-oltam, így vettem, ezért nem nagyon értek hozzá.
Minden segítséget és választ előre köszönök. -
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb #18643 üzenetére
Nem kell ezt bánni, mikor szervizbe küldtem nem frissitettem csak visszaállítottam, a telonak nem volt softwares problémája, irtam nekik levelet, hogy nehogy frissitsenek , de persze jusztis feltették nekem az 4.3-at. Szóval ez garinál kb. elkerülhetetlen.
A másik, hogy amiatt nem érdemes nyitni, hogy a 4.4-et feltedd, mert nem kell sokat várni rá max 2 hónapot. Szerintem más megfontolásból érdemes nyitni, sokkal több extra van a Custum romokban, arról nem beszélve, hogy én pl. Google edictiont használnék, ezen meg már csak a Sense fut... Igazából egyetlen problémám hogy az uj hbootokrol semmit nem nyilatkoztak, hogy egyáltalán várható e hogy lesz garivesztés nélküli nyitás... mert ha tudom hogy nem lesz már soha, akkor 1,5 hónapja már nyitva lenne... -
TheProb
veterán
-
csacsi67
addikt
válasz
TheProb #18640 üzenetére
Irhatsz nekik egyértelmüen azt mondják ugrik a gari.Nem lesz relocked simán lehet lockedet csinálni .Csak egy a baj a bin fájlt a HTC kéred le a telefon mihelyt elindul azonnal komunikál a HTC szerverével és ora percre pontosan megmondja mikor voltál fent nyitott BL-l.Ennyi röviden a történet.Én végig jártam egy problémás esetnél. Azt nem mondom ,hogy minden telefon után utánna néznek amit gariba elküldsze ,de problémás eseteknél vagy ha imei alapkán lekéred a telefont megmondják neked ,hogy van rajta gari vagy nincs.
-
TheProb
veterán
válasz
NandorHUN #18621 üzenetére
garancia nem ugrik! Legalábbis nincs kőbe vésve. Persze ettől függetlenül és is ezen vacilálok :S Nagyon szeretném a 4.4-et kipróbálni, de nem tudom, hogy most pontosan mivan ezzel a garancia üggyel, mert hol ezt, hol azt írják... Lehet írok a htc supportnak unalmos óráimba h ők mit mondanak erre. Bár Gondolom a fő gond azzal van, hogy csak "Relocked" lesz a BL ha visszazárod, meg ugye, ahogy az oldalon is írják. Akkor ugrik a garancia ha brickeled a telefont, hiába nem a nyitás okozta.
-
-
Badboys
őstag
-
Loboda
senior tag
Az új firmware super CID-re megy fel, vagy az alábbi verziókra!
modelid: PN0711000
modelid: PN0713000
modelid: PN0712000
modelid: PN0714000
modelid: PN0710000
modelid: PN071****
cidnum: HTC__***
cidnum: CWS__001
cidnum: H3G__***
cidnum: O2___***
cidnum: ORANG***
cidnum: TELNZ001
cidnum: OPTUS001
cidnum: T-MOB***
cidnum: TELST001
cidnum: VODAP***
cidnum: BM___001
cidnum: BS_US001
cidnum: GLOBA001
cidnum: ROGER001
cidnum: TELUS001
cidnum: TIM__***
mainver: 4.06.1540.2
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3 -
k.soma
senior tag
Valaki tudja, hogy szeretett telefonunk esetében milyen újításokat tartalmaz a KitKat?
-
Badboys
őstag
válasz
Zirowe #18592 üzenetére
köszi akkor sajnos felejtős. Nincs root. 4.3 al ill,van de garivesztős. Nem szeretném bukni akkor inkább a szemét.
ndavey: Ma voltam levegőzni 90% al indultam wifi meg minden szarság ment folyamatosan 8 fénykép bő 1 óra múlva mentem haza és maradt 90% on. 4.3 al én nem tapasztaltam a 4.2 höz viszonyítva jelentősebb merülést.
-
NandorHUN
addikt
válasz
spawn21 #18620 üzenetére
Én is leejtettem már többször, de alig lett baja, igazábol többek között pont ezért küldtem be a szervizbe, hogy cseréljék a kijelzőt meg az oldalát a telonak, ezt szerencsére meg is tették....
Csak persze updateltek 1.54-re... mind1, még januárig várok, ha addig nem jön S-off akkor valoszeg mér nem is fog. -
enginev3.0
félisten
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #18614 üzenetére
És működik még?
Én azt is kinézném belőle, még a forum elején volt akinek WC-be esett bele a teloja, de semmi baja nem lett....
Van valami hír esetleg hogy várható e valamikor gari vesztés mentes nyitás? Egyébként a problémát mi okozhatja, ez az 1,54-55 tényleg ennyire nehezen nyitható? Mert már lassan 3 hónapja kijött és semmi... -
spawn21
veterán
Pakolok be az utazoba, kiveszem a széfből a telefont és kicsúszik a tokból. Körbe sok helyen lejött a festék . Fasza. Sajnos így mar kb semmit sem ér a szememben.
-
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #18600 üzenetére
Én ezt tettem fel:
https://mega.co.nz/#!e5pkBDpL!KM_H4wmVCJTCB6XlTLxG5SxyfgoIhnH_ne0fAHdGPM4Nem töröl semmit, és a recoveryt se piszkálja!
-
Norbi83
csendes tag
-
ndavey
tag
Sziasztok! Sracok nem tudom volt-e mar errol szo, mert oszinten szolva az utobbi idoben nem olvastam a forumot, de nekem egyertelmuen romlott az uzemido a frissites ota... 100%-on csinalok 5-6 kepet es mar 90%-on vagyok, most ez mi... Raadasul mobilnet se volt bekapcsolva, beragado appok meg nalam nem surun vannak, mert sok mindent nem hasznalok. Mas mit tapasztal ezzel kapcsolatban?
-
szubence
csendes tag
válasz
Norbi83 #18597 üzenetére
Én a héten vettem náluk egy One-t. Mindenképp megbízhatók, az egyik legnagyobb ilyen jellegű webshop. Sajnos az első készülékkel volt egy kis gondom (egy folt a kijelzőn), úgyhogy vissza lett küldve. Kicsit féltem, hogy macerás és lassú lesz a csere, de nagyon flottul ment és a magyar ügyintéző maximálisan segítőkész volt, 2 napra rá már itt is van az új telefon (igaz, hogy ki kellett előre fizetnem mégegyszer, de visszautalják miután beérkezett hozzájuk a hibás darab).
Amúgy nézd meg hogy van-e még nekik a Media Link-es csomagban, együtt volt ugyanannyi, mint csak maga a készülék. -
vkp
aktív tag
Van Elementax/Bulletproof kernel a 4.4 Sense-s romokhoz.
Viszont sajnos ART még nem megy egyiken sem.
-
toeki
senior tag
viszont az [androidnow]-t mindenki dicséri a topic-ban és hasit is lefelé, úgyhogy inkább ezt flash-elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest