- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheepczx
tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Hello!
Legyen pozitiv is: kb 4 hónapja van ONE-om, ez elött egy zte bladem volt majd 3 évig. Szerettem azt is mert mindig lehetett bütykölni. de itt...
még nem jutottam el odáig hogy leszedjek egy widgetet, vagy lecseréljek akár egy telefon vagy sms appot mert annyira patent minden.
még eszembe se jutott s-off-olni és romolni mert minden megtörténik időben, az oké ha valakinek ez lassu, de kibirom azt az évenkénti 10-15 percet amit elvesztegetek a gyorsabb cuccokhoz képest.A lilulásrol meg annyit hogy amikor itt olvasom hogy lilul megnézem hogy tényleg az enyém is lilul, késöbb ismét jé tényleg még mindig lilul. de használat közben észre se veszem. sötétben nem tudok vele képeket csinálni mert sztem szar képeket csinál, de videókbol toppon van, ugyhogy az emlék készités video formátumban megy, haladok a korral!
Zenei téren emellé már nem kell semmilyen zenelejátszó mp3 player stb. mert szól rendesen.
És a végére egy headset kérdés:
Ki melyiket ajánlja\használja?
(a gyári meghalt kontakthibában...)
-
becenevem
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Akkor egy jó dolog. Hugom barátja egy vezető. Az iPhone összes sorozata volt nála. Mindig a legújabb. Megjelent a 5s. Mondta, hogy megy, megveszi, amint lehet kapni a T-nél. Mindent ott vesz, mert céges csomag, ultra jó kedvezmények.
Jöttek családlátogatásba. Kezébe adtam a One-t. Ez egy pénteki nap volt. Vasárnap mentek el. Addig csak szombat este, mikor bulizni mentem, meg kb. amikor megnéztem az üzeneteket, akkor volt a telefon a kezemben. Kipróbált rajta mindent. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a gyári emailkliensébe berakta céges levelezését. Lássa hogyan működik. Teljes naptára, levelezése, az egész cég dolgai rajta voltak, de csak így tudta rendesen tesztelni.
Pl. szerette a Dragon Dictationt az iOS-en, mert sokat kell leveleznie és szeret diktálni, megszokta. Itt ugye bele van építve a Swypeba és nem kell copy-pastelgetnie. Ezt azonnal imádta.
Búcsúnál mondta, hogy jóban van a T-sekkel, megy, elkér egy készüléket egy hétre tesztelni.
Hétfőn hív, kezében a készülék, de úgy döntött, hogy megveszi. Sima iPhone 5-tjét húgomnak adta, ő meg most áttért az androidra. Ehhez kellett a ONE minősége, designja.
Elismeri, hogy az iPhone smooth-abb, meg itt minden máshogy van. De mondja, hogy minimális a lag, szinte észrevehetetlen.
Igaz, egy picit nagy és így szoknia kellett, de nagyon szereti. Pl. nem éri el a bekapcsoló gombot, de ezt kiváltotta egy programmal. Előveszi a telefont és ébred. Proximity - valami a neve.Most marad az android. Persze ehhez az is hozzá játszott, hogy az 5s semmi újat nem hozott és a ONE a kezében lehetett két napot. De mondta, hogy ha az i készít valami meglepőt, akkor visszatér. Vagy az M8-ra tér át.
(Üzlettársa is i-fan. Neki 5s-e van. Elismerte, hogy remek ez a ONE. De a beszélgetés végét úgy zárta, hogy de akkor is az i a jobb.)
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Ha tökéletesen működik a TV-d vagy az autód, akkor bemész a szervizbe dicsekedni mennyire jó?
Jo ez nem teljesen korrekt példa, mert ez egy fórum, de valamilyen szinten Interneten is az megy.. ha valakinek problémája van akkor böngészik, de ha nincs baj akkor beleszarik és élvezi a termékét. Én így gondolom, egyébként meg én amióta megnyílt a fórum olvasom minden másnap vagy mindennap, és elég sokan dicsérték már szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest