Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
nagyon fasza! Április óta használom! azóta 2kollégám is áttért a one-ra
5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.
egyszóval: K...Király ez a ONE!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest