-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
osztraksajt #37056 üzenetére
Csak hogy ez innentől nem te bajod..a Telekom oldja meg..vagy menjél fogyasztóvédelemhez!
-
Geri89
aktív tag
válasz
osztraksajt #37056 üzenetére
Ahogy látom, nem vagyok egyedül, így énis megosztom a sztorit.. Hiba: nincs kimenő hang (mikrofon probléma), bekapcsoló gomb "be van esve", nehéz benyomni. A bekapcsoló gomb már korábban 2x fel volt írva, nem foglalkoztak vele. Most november 19-én közvetlenül a telemax-nál adtam le a készüléket javításra. Hivatalos garjegy szerint dec 19-ig garis. Még aznap írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a gombot ugyan nézzék már meg. Ígéretet kaptam, hogy felhívják rá a szerviz figyelmét.
Telefon VSP-hez beérkezett, ott már látom a rendszerben ,hogy nem garanciálisként kezelik.(gar idő lejárt, azt írta) HTC-t hívom, hogy mivan, azt mondják, hogy már felvették a központtal a kapcsolatot, mivel a telefon imei alapján már nem garis, így engedélyre várnak. Ez volt nov végén. A telefon közben visszajött úgy, hogy el lett utasítva a javítás a gar miatt. Ismét HTC-nek telefon, küldjem vissza. Ez megtörtént. Penteken be is érkezett a telefon a vsp-hez ismét. Most azt írja az oldal, hogy árajánlat küldve az ügyfél részére a javításról (nem kaptam semmit) HTC ügyfélszolgálatot hívtam is pénteken, hogy mi a helyzet. Továbbra is az engedélyre várnak, hogy javítás vagy csere lesz, ismét írtak nekik, több telefon is így járt, délutánra talán meglesz. Hát nem hívtak. Ma hívom őket, azt mondják, hogy továbbra is várnak, több telefon van, stb... A kérdésre, hogy az idén lesz-e még telefonom, semmi biztatót nem tudtak mondani.. egyszóval: KATASZTRÓFA!!! Egy hónapja nincs telefonom, és még most sem tudják, hogy mi van, mi lesz, és főleg azt, hogy mikor... A korábbi javítások mindig simán mentek, nem tudom, hogy mi van most a szervizzel..Ha valakinek van infója, akkor kérem ne tartsa magában!
-
pjen
félisten
válasz
osztraksajt #36922 üzenetére
Tavaly kaptam ilyen kapacitív kesztyűt,céges ajándék ként.Kezeli az M7 et,kétféle sony t,samu galaxy minit és a sony tablet z t is.
-
benfolds
őstag
válasz
osztraksajt #36447 üzenetére
jó tudni, köszi!
-
adodaniel
őstag
válasz
osztraksajt #31388 üzenetére
Milyen mp3-lejátszót használsz mellette?
-
Jolet
őstag
válasz
osztraksajt #31072 üzenetére
nekem csinálja.. tervezem a szervizt
-
ferob
őstag
válasz
osztraksajt #31072 üzenetére
Próbáld meg, hogy egyszer lemeríted, majd kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöd és utána is hagyod még kicsit bedugva, de valószínű, hogy hibás az akkumulátor, főleg akkor, ha töltés közben lemerült.
A kijelző karcolódására meg annyit tanácsolnék, hogy próbáld meg teljesen kifordítani a nadrágok zsebét és erősen húzd szét a varrás mentén, majd porold ki a kezeddel, de akár még egy porszívóval is neki lehet esni.
Sajnos előfordul, hogy a zsebben olyan apró szemcsék maradnak meg, amik még mosás után is jelen lesznek, így az simán megkarcolhatja a kijelzőt. -
jozso1989
őstag
válasz
osztraksajt #29225 üzenetére
A költői vénát csak úgy nem lehet elrejteni!
-
Steve1207
veterán
válasz
osztraksajt #29219 üzenetére
Nekem megmarhulna tuti a teló, ha 1e+ könyvjelzőt beszinkronizálna, így alapból nem szinkronizálok, de tény, hogy amikor teszteltem nekem is a firefox adta vissza a legjobban (főként testreszabhatóságra) az egész folyamatot.
Más: Android L Prev: most néztem, rendszerileg nagyon gyors, érezni, hogy hasítana, viszont ez az általam is istenített GUI háát... amennyire tetszett a bemutatón, élesben kb olyan ocsmány, mint a Holo UI, nem szép. 1-2 dolog nagyon frappáns (már amit épp enged), a színek/alakok tényleg kifinomultabbak, jobban összhangban vannak. A notifi menü olyan iOS szerű, hogy tovább tudod "bontani" lehúzással. Összességében ide is kell a Sense nekünk, elvégre ezért szeretjük.
Másik más érdekességként: Maximus 42-es romhoz elméletileg jött OTA update. Ugye hivatalosan kint sincs a 4.4.3, biztos valami fejlesztői OTA, csak fura, mivel úgy volt, hogy elméletileg ezt átugorják.
-
toeki
senior tag
válasz
osztraksajt #28350 üzenetére
sajnos a legegyszerűbb dolog a legnagyobb gyilkosa, a homok...
ha tokban hordod, vagy olyan nadrágzsebben ami tiszta akkor nem lesz probléma, de egyszer befújta a szél azt 10 kicsi köcsög homokszemet a zsebedbe akkor azok addig dörgölődnek amig összekarcolják - egyik ma normál forgalomban kapható gorillaüveg sem tud ennek ellenállni... -
jozso1989
őstag
válasz
-
Skilly
aktív tag
válasz
Igen, nekem se mindig csinalja. De tenyleg eleg zavaro mikor este felrakom tolteni es reggel munkaba mennek es szivas. Nincs feltoltve.
En egybol rendeltem ra foliat.
Azzal nincs gond.
Az akkuval meg en se tudom mi legyen, gariztatni igy eleg nehez.
Koszi a valaszt!!!
-
Skilly
aktív tag
válasz
osztraksajt #28328 üzenetére
Neked miota kezdte el a toltesi problemat? Milyen surun csinalja, minden toltesnel?
Kiprobaltal mindent, amit a tobbiek is irtak most nekem jo tanacskent?Off: Szomoru, hogy egy ilyen draga keszuleknek ilyen hibai lehetnek....
-
Juliuska
senior tag
válasz
osztraksajt #23265 üzenetére
huh, ezek szerint nem mindig vagyok 100-as... bocsánat
Korábban volt két ilyen androidos eset az egyik topikban. Az első javaslat ott is a gyári USB cseréje volt. Az egyiknek megoldotta a problémát, a másiknak pedig még egy kölcsönbe adott töltő sem segített -> be kellett a szervizbe adnia a telefonját, töltőjét, kábelét...alaplapot cseréltek nála. Reménykedjünk, h Nálad viszont csak a töltő és/vagy a kábele ment gallyra. -
Juliuska
senior tag
válasz
osztraksajt #23262 üzenetére
a gyári tyúkbéllel eteted a telódat...?
-
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
Úgy őszintén mire jó a frissítés,ha egy guriga taknyot sem ér? Van oszt jó napot és mindenki hallgasson,meg kapta és ennyi.Félre ne értsd nem vitatkozni akarok csak reagáltam a Sony ra.
-
saintex72
aktív tag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
A Sony tényleg rossz példa, én is tapasztalatból írom. Az Xperiáim után (u, p, T) a z1 bármennyire tetszik olyan érzés lett volna mint lapot húzni 21 - re.
Érdemes a xperia T fórumra benézni, tele van elégedett kommentekkel.
De tény, hogy marketing szempontból lenne mit tanulni tőlük. -
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
A Sonyt kár volt példaként említeni mert egy rakás fos amit csinál. Említeném a kijelzőit és a frissítések elmaradását ill. amit frissít azt is szarul tiszta bug az egész. Tudom,hogy miért írtam volt a közel múltban egy prémium kategóriás készülékem és a frissítéssel használhatatlan lett a készülék. Gyakorlatilag kb. 1 hónapot használtam. 50 bukóval léptem túl rajta.
-
spawn21
veterán
válasz
Ez igy van.
De csak tanultak a régi időkből -
toeki
senior tag
válasz
Amikor ment a szekér akkor sem ment annyira, hogy pár csillió euró-t arra tudjon költeni hogy megy a garifutár a prémiumkészülékedért.
Bármelyik gyártó középkategóriás telefonjának szervizelése semmivel sem jobb mint a htc-é egyébként.
Frissitésekben teljesen igazat adok neked, ha azt látom hogy törődnek a készülékkel a későbbiekben is akkor nagyobb eséllyel maradok a márkánál.A htc sokat hibázott ez igaz de ezek a vérszagra gyűlő, kommentekben fröcskölődő antiemberek mindig felboritják a lelkibékémet...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
osztraksajt #20279 üzenetére
Például az arcokon tökre lehetett látni, hogy olyan elmosódott.
De nem úgy elmosódott, hogy nem sikerült a kép, hanem látszik hogy
egyszerűen nincs ott elég adat... Nem akarok magyarázkodni, sem hülyeséget irkálni,
de most Te sem teljesen valós dolgot állítasz.Az én monitorom is Full HD-s, mint általában. Mégis egy UHD videó sokkal de sokkal szebben néz ki rajta, mint 1 Full HD videó. Pedig több képpontot nem tud megjeleníteni a monitor, csak a full hd felbontását.
Próbáld ki! Youtube-on írd be, hogy 4k video. És nézz meg párat 1080p-ben, és 2160p-ben.
Sokkal szebb a második, sokkal élesebb, tisztábban kivehetők az élek.HUTCHDB:
Igen én is ezt olvastam, hallottam. De a kamera kapta a legtöbb kritikát.
Csak nem lehetnek akkor "akármik", hogy elkövetik ugyan ezt a hibát megint.
Szerintem nekik ez már az utolsó dobásaik között van... Bízom a legjobbakban. -
Xaels
félisten
válasz
osztraksajt #19993 üzenetére
Jajj már én sem azt mondtam, hogy megvenném, hanem elfogadnám
Jövő karácsonyig az asszony csak meg tud ennyit spórolni.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
osztraksajt #19818 üzenetére
Én idén az 5. x-be lépek
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
osztraksajt #19816 üzenetére
szívesen összefutok veled, ha érdekel egy főzött rom.
viszont igazából a "felhívásom" azoknak szólt volna, akik nem látják azokat a röccenéseket, amiről beszélek,és értetlenül olvassák az írásaimat...és elhiszem, hogy nekik túllihegésről van szó.egyébként én még attól is öregebb vagyok, hogy c64-en nőttem volna fel, úgyhogy azok az "idők" nekem kimaradtak...az első "technikai öröm" már a kamasz kor közepén ért, amikor is színes tévénk lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest