- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
szekra #37606 üzenetére
egy ujjlenyomatolvasó nem lenne rossz, de amúgy a mai napig teljesen rendben van szerintem. egy év alatt nekem kétszer fagyott le, a sebességével sincs gond, full hd kijelző, a kamera nem csúcs, de nem is rossz. alu, szuper design. mit akarsz még?
első telefonnak is jó, nem csak másodiknak.
-
ferob
őstag
válasz
szekra #37236 üzenetére
Nem összekeverendő más márkaszervizekkel, így én erősen kétlem, hogy négyszer cseréltettél volna HTC készüléket, de ám legyen.
Ez nem kivételekről szól, hanem az elmúlt időszakról, ezek tények és továbbra sem írtam, hogy baj lenne a felújított készülékekkel, de a szerviz alaposságáról tett leírásod sajnos semmilyen szinten nem állja meg a helyét.
-
ferob
őstag
válasz
szekra #37234 üzenetére
Látom, hogy neked se sok garanciális ügyed volt, mert akkor azért nem lennél ilyen pozitív véleménnyel.
Hidd el, hogy nagyon sok panasz van és a legtöbbet csak komoly nyomásra sikerül megoldani.
Hozzám is nagyon sokan fordulnak, hogy segítsek és meglepődnél, hogy van aki akár hatszor-hétszer is leadta a készüléket és minden alkalommal volt valami baja, ami nem épp a szerviz hatékonyságát mutatja.
Persze változások most is vannak, majd elválik, hogy jó irányba-e. -
Diokhan
addikt
válasz
szekra #32410 üzenetére
Nekem jelenleg i5 van és még az Angliából hozott skullcandy fülest használom hozzá, nekem jobban tetszik, mint a htc! Nincs olyan szélsőséges mely vagy magas hang mint amit a htc-n tapasztaltam (mondjuk azt is külső programmal oldottam meg, mert a beatsaudio meg annyira sem tetszett), de az IPhone hangzása nekem valahogy sokkal előbb és dinamikusabb! Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de amikor vissza jött az Iphone és ujra azon hallgattam zenét, fellélegeztem, hogy "igen, ez hiányzott nekem"... Hozza teszem, hogy kemény zenét hallgatok...!
-
no more
veterán
válasz
szekra #32410 üzenetére
Bizony... hangzás terén a HTC eléggé a legjobb. Én azt mondanám, hogy HTC>Sony>minden más zeneileg. Viszont a Sonyk le vannak korlátozva és halkak, de baromi szépen szólnak azok is. Nekem a zene a legfontosabb és ebben hozza a maximumot (meg még sok másban).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd Boséval... huhh. Tényleg, megállapodtak már?
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #31667 üzenetére
Jaja, pont az az előnye. Valahogy olyan hibrid az egész és pont emiatt gyorsabb is. Itt elvégre nem a betűkre húzod az ujjad és úgy jelenik meg egy pár esetben szintén félregépelt szó, hanem nyomkodod megszokás szerint, ami gyorsabb. Első alkalommal nekem se jött be, el kellett telnie pár hónapnak, hogy ismét megnézzem
Nem rábeszélés amúgy, kinek mi áll kézre, jelenleg én is a hagyományoson nyomom épp.
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31667 üzenetére
pedig tényleg csak pár gesztusról volna szó...
Sajnálnám, ha feladnád, de ettől függetlenül el tudom fogadni a döntésedet
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31665 üzenetére
Ne add fel ilyen könnyen! Szerintem, adj neki még egy lehetőséget: feltelepíted, letöltöd hozzá a magyar nyelvet a languages-ben, majd mikor lejött a magyar nyelv, kiválasztod a billentyűzet kiosztását, az advanced menüben pedig, bepipálod a "voice feedback" opciót. Innentől kezdve tutira veszem, h kedvet fogsz kapni egy kis ujjgyakorlathoz, mert még csak ékezetet sem kell írnod, ki fogja találni, mit akartál írni, s amint a space-re tapintasz azonnal mondja is Neked magyarul, amit épp leírtál...huh...már, ha fenn van valamelyik TTS hangmotor <Naunce, Vocalizer, stb...>
Apropó:
tudja valaki hanggal vezérelni a droidját...? <nem arra gondoltam, h mondja meg: pl. "hol van a legközelebbi gyógyszertár, stb...?"> -
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31657 üzenetére
Úgy emléxem' van ennek egy free változata is...aha itt
Én is megvettem - de Veled ellentétben - (még akkor, amikor anno Steve-ék ajánlgatták) én kipróbáltam a free verzióját is és bevallom férfiasan, eszméletlenül megszerettem. Való igaz, h nagyon egyedi észjárást igényel és tanulni kell a gesztusokat, de amint azok mennek, nagyon hasznos kiegészítő tud lenni.
Szerk:
Aki nem ijed meg egy kis tanulástól, annak ajánlom figyelmébe a cucc how to-ját -> itt -
porkiy
aktív tag
válasz
szekra #29038 üzenetére
Úgy tudom, hogy nincs olyan, ami az alkalmazásokat is visszarakja, legalábbis a htc-s ember chatben ezt írta nekem, az appokat külön kell visszarakosgatni....azt mondják nem nagy ügy leszedni gplayről, de mi van ha nem csak onnan vannak fent programnok?
Akku kérdés ismét: Keepalive 21,29 %, Beállítástároló 21,29 %, ezek micsodák és hogy lehet kilőni ha nem kell (simán nem engedi)?
-
saintex72
aktív tag
válasz
szekra #28486 üzenetére
Nekem Xperia t is csinálta, ahogy az egyik kollégámé is. Évek óta jelen lévő probléma szinte minden androidos telefonnal előjön néha. A kereső milliárd találatot hoz rá. Most a nejem használja az Xperiát és a mostani szoftverrel legalább ez jól működik.
De a htc nekem még soha sem csinálta. -
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #27873 üzenetére
Feketen hasznaltam eddig is..
De most nem arrol volt szo. Hanem arrol, hogy van egy kekzöldnarancsfekete, meg egy kektürkizlilafekete, meg mittudomen, ami eleg cifra egyben. Ha mondjuk lenne valasztasi lehetösegem, hogy csak kek, vagy csak zöld, vagy ne adj isten meg az arnyalatot is kivalaszthatnam, egy ...va szot nem szolnek.Egyebkent pedig elfert volna meg egy sor is, mert en ugy hasznalom es teljesen normalisan nez ki, mintha gyarilag olyan lenne. (Azert kis res itt is van, de igy mar nem olyan veszes. Meg ugye nincsenek ott a szövegek az ikonok alatt.)
Es csak hogy meg valamibe belekössek, a tarcsazo sem tetszik, hogy meg nagyobbak lettek a gombok, igy mar aztan tenyleg semmi ertelme fölötte azon a 2 centin megjeleniten a kontakt kepet (vagy inkabb a kep egy darabjat..).
De azert hozzateszem, összessegeben meg mindig szep a rendszer, messze jobban nez ki a konkurencianal, csak ilyen aprosagokra azert kicsit jobban odafigyelhettek volna, mert ez aztan tenyleg nem nagy munka..
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #27638 üzenetére
1. Akarki akarmit mond, nekem akkor is ugy esik a legjobban kezre, ha fejjel lefele es kijelzövel befele teszem zsebre a telefont, mivel igy benyulok a zsebembe, kiveszem es mar kapasbol ugy van a kezemben, ahogy hasznalom, nem kell forgatni. Persze kisebb zsebböl ha nagyon akarom, ki tudom ugy is venni, ha nem fejjel lefele van (de tovabbra is kijelzövel befele), de akkor is az elsö verzio all a legjobban kezre. (Azokat mar plane nem ertem, akik rendesen allitva es kijelzövel kifele teszik zsebre a telefont, olyant meg nem lattam, amelyik nem forgatta volna legalabb haromszor körbe, mire hasznalatba tudta venni..
)
2. Ha bedugod a fejest, ne mondd nekem, hogy kevesbe van utba a kabel, ha fölülröl log ki, mint ha alulrol. Eleve ugye a gravitacio lefele huzza. Ha fölül a jack, akkor vagy a kezed fölött vagy alatt vezeted el, de mindenkeppen beleakadsz, alul viszont lefele log, nincs utba semminek..
3. Csipkebokorvesszö.
De erröl nem nyitok vitat, nyilvan mindenkinek megszokas kerdese, nekem mindenesetre ez tünik a leglogikusabbnak illetve mindenkeppen a legkenyelmesebb. Mas biztos maskepp van ezzel.
Egyebkent különösebben nem mozgat a dolog, mert telefonon kb soha nem hallgatok zenet, csak nagyon kiveteles esetekben, szoval tulelem a fölsö csatlakozot is.
Mondjuk az esö tovabbra is föntröl esik..(#27642) hurrikan: Vótmá.
Igaz nem ennyire reszletesen, de ha tenyleg ugy alakul az ara, akkor üdvözlendö. Egyebkent az unibody aluminium biztos, hogy jocskan megdobja az arat, mivel ugye egy darab femböl munkaljak meg, ha elbasszak, vagy anyaghibas, akkor kuka (beolvasztas). Müanyagot meg kifröccsöntik, bar talan a polikarbonatot is tömbböl marjak, de mindenkeppen olcsobb, mint az alu..
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #27635 üzenetére
Gondolom az, hogy ha zsebre rakja az ember a telót akkor fejjel lefelé teszi általában, így az alján lévő jack pozitív eléggé. Bekapcsnál meg középre, egy kézzel elérni, M7-nél kicsit necc feloldani egy kézzel, át kell nyúlni a hátán, hogy megoldható legyen könnyebben, de azért kényelmetlen.
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #27241 üzenetére
Én feltettem. De igen valószínű hogy megint az lesz mint KitKat-nél. Én mondjuk még nem vettem észre hibát, csak annyit hogy miután kilövöm a task váltóból a RR3-at és egyből utána húznám le a notification bar-t akkor kicsit szaggatottan gördül le. Mondjuk se előtte sem utána nem reseteltem, de úgy döntöttem addig nem is fogok míg ki nem derül hogy miért vonták vissza, és ha kapunk egy javítócsomagot a többiek akik nem tették fel meg már egyből a javítottat majd akkor jöhet a reset.
Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re, bár annyira engem nem izgat, csak amolyan eyecandy. Ha valaki meg vagizni akar a Samus vakításokkal az meg letölt egy gasture control appot playről aztán jedizhet a képek felett.Visszatérve az updatekre, én még örülök is neki hogy a HTC-nél ilyen önkritikusak, mert van olyan gyártó aki kiad egy bughalmazt aztán fél évig vagy kövi (hasonlóan ratyi
) főverzió frissítésig csak ímmel ámmal toldozgatja de jobb nem lesz. Persze nekünk az nagyon jó ha esetlegesen gyengébb SoC-ból is smoothabb rendszert hoznak ki, mint más erősebbel, de kérdés ez mennyire kifizetődő amikor a Steve Blood bemegy telefont venni és azért visz el Samsungot mert +300MHz, a gyakorlatban meg nem érdekli hogy a gördülékenységben az M7 veri a legtöbb s800-ast. (azért csak a legtöbbet mert csak az M8-at nem
)
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #26818 üzenetére
Van "beragadt" pixel is, nem csak kiegett..
(#26817) SanyikaDC: "remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t..." - 10-11 honapot lool.. fö az optimista hozaallas..
(no offense)
En ha veszek egy normalis telefont (es csak azt veszek), akkor elvarom, hogy legalabb 2 evig normalisan müködjön, de utana se kell feltetlenül beszarnia, függetlenül attol, hogy cserelem..Mas:
A hangminöseg erdekes. Haver i5-öse hangosabban szol, mint az überfasza boomsound hangszorok. Igaz azt irtam hangosabban, ami nem feltetlenül jelenti azt is, hogy jobban, bar szerintem itt minösegröl kar beszelni, ha a zenet nezzük. Telefonalashoz meg jo.Mindenesetre lehet tenyleg be kellene küldenem a szervizbe a telefont, mivel a mikivel se vagyok megelegedve, lehet pont valami hibas darabot fogtam ki, aztan cserelnek a felet..
-
csacsi67
addikt
válasz
szekra #25550 üzenetére
Ilyen esetbe ha ezt látod hangerö fel plussz bekapcsolo gomb egy pillanatra egyszerrre megnyomni igy bejön a gyári recovery és ott lesz egy reboot system .Ha ez sem akar bejönni dugd gépre ugy csináld a fenti müveletett.de annak a megoldásnak is müködnie kell amit a forumtársak irtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged