- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Ununqatrium #25022 üzenetére
Akinek ez nagy gondot jelent, az tegye fel a Handcent SMS-t, ami tud automatikus Unicode-ASCII fordítást.
Részemről korlátlan SMS küldés miatt tárgytalan. -
mumk1
addikt
válasz
kemcso #24837 üzenetére
Az eséseket még szerencsére megúszta. Autóban tartója van, egyébként meg íróasztal, vagy övön, fekvő tartóban, esetleg simán zsebbe. Ezeket a tartókat már kilóra veszem fillérekért az ebay-ről, mindig van belőle bontatlanom, mert hamar elhasználódnak.
@Gulyopapa
Nincs bajom a feketével, tényleg elegáns és konzervatív, de mivel már láttam nem egyet megkarcolva, leütve, úgy már elég sz@rul mutat. Tényleg vigyázni kell rá.A hangerő gomb másnak is veszettül kopik?
-
mumk1
addikt
Mindenki másra esküszik. A környezetembe lévőknek feketét vettem, mert azt kértek, nekem ezüst van. Szerintem kényesebb a fekete, ha nem vigyáznak rá kellőképp, könnyen elkezd kopni, akkor meg már tényleg rondább mind egy kopott ezüst. Nálam csak a piros Beats felirat kopott le a hátuljáról, illetve a hangerő gomb van rendesen lekopva egyébként tök rendben van, pedig 1 éves. Mondjuk ez tokot és fóliát soha nem látott.
-
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #24760 üzenetére
Az EXIF szerint nincs hozzápiszkálva, bár az sem ad teljes bizonyosságot.
Ennek különösen tetszik a háttérmosása. -
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #24419 üzenetére
Már kint van az ARHD 61.1.
[link]
Felraktam én is, nagyon csácsi.Azt hiszem egyenlőre kukázom a G2-t és visszaköltözök a ONE-ba.
Ha minden jól megy, 1hét múlva hozom az M8-at. -
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #23810 üzenetére
A legjobb!
Viszont ha nincs s-off, akkor csak fastboot alól tudsz kernelt flashelni. -
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #23803 üzenetére
Bulletproof
-
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23665 üzenetére
Az nem mappa.
Csak simán másold fel a belső tárhelyre.
Szerk: Jöhet privátba is!@MerLinh
A mázlista! Még jó hogy nem S-OFF-olták... -
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23663 üzenetére
Kapcsold vissza a telefont.
Szedd le innen ezt: Download Android Revolution HD 52.0
Majd másold fel a telefon "SD" gyökerére. -
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23660 üzenetére
Menj vissza a recoverybe (TWRP) nézd meg annak a verziószámát. Ha TWRP 2.6.3.3 akkor mondom tovább.
-
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23658 üzenetére
Milyen rom van rajta?
Beállítások/névjegy/szoftver információk szoftverszám -
mumk1
addikt
válasz
Loboda #23171 üzenetére
Ezt a két koppintásos élesztés marhára meg lehet ám szokni.
Váltva használom a Lumia 1020, LG G2, ONE triót, amiben ugye az előbbi kettő alapból tudja. A napokban percekig kopogtattam a ONE-t, mire rájöttem, hogy elfelejtettem visszarakni a Bulletproof-ot egy rom csere után.
-
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.
Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga. -
mumk1
addikt
A szoftveres gombokkal nekem sincs bajom, egész jól megszoktam a G2-n is. Ráadásul jól testre szabható a sorrendjük, legalábbis az LG-n. Nekem mindenképp pozitívum, hogy nem szélesedik, inkább hosszabb legyen, így jobb a fogása. A G2-nek bármennyire is jó a helykihasználása, az a pár milliméter plusz szélesség már nekem pont kényelmetlen.
Mondjuk a logós sáv szerintem is nagy öngól ha semmi funkciója, de talán még együtt tudok élni vele. -
mumk1
addikt
válasz
Shokkolo #22681 üzenetére
Nem hinném, hogy a HTC ne vigyázna a túlmelegedésre. Valószínűleg nem engedi 40 fok fölé menni, inkább lejjebb csavarja az órajelet.
A 4.4-es frissítésben is inkább azt látom, hogy azért vették lejjebb az erősítő teljesítményét, hogy ne károsodjanak a hangszórók. Gyanítom, hogy sok volt az ilyen jellegű garanciális probléma. (Itt a topicba is volt hangszóró, ami recsegett, vagy végleg elhalhatott)
-
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #22678 üzenetére
És téli éjszakákon jelentősen besegít a fűtésbe is.
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Itt van bővebben. [link]
Különböző projektekhez lehet csatlakozni és a telefon számítási kapacitását hasznosíthatod kutatási célokra. Letölt egy "csomagot", feldolgozza, majd visszaküldi. Wifi és hálózati töltés javasolt hozzá. -
-
mumk1
addikt
Tegnap téma volt az IR távirányító.
A napokban találtam ezt a HTC IR - Universal Remote appot, ami ingyenes és végre viszi a Pentax vázaimat is. -
mumk1
addikt
válasz
migabi24 #22319 üzenetére
+1
Én jelenleg mindkettőt használom. A kijelzője nagyon rendben van a G2-nek, nem azt mondom hogy szebb, de a kicsit nagyobb méret nem rossz, pláne úgy, hogy a készülék maga szinte ugyan akkora. Akku időben szintén egyértelmű az LG előnye.
Viszont kézbe véve a ONE után, nagyon kiábrándító tud lenni, pedig alapvetően a hátlapra rakott gombok nem lennének rosszak, de az a műanyag hátlap..... -
mumk1
addikt
válasz
I-S-T-I #22295 üzenetére
Szerintem se zárd vissza, legfeljebb a bootloadert, de az S-OFF maradjon.
Ha nagyon stock 4.4-re vágysz, akkor tedd fel custom recovery-vel. Itt megtalálod odexed és deodexed verzióban is. -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #22092 üzenetére
Még nem tudom.
Most egy megjavított G2-őt nyúzok és persze a 1020-at.
Viszont áprilisban lesz egy kínai utam, úgy hogy szerintem hozok magamnak valami kuriózumot.@centaurium
Tudomásom szerint ha már lekéred a kulcsot a HTC-től, listázzák az IMEI-det. Kicsit várjál szerintem vele. -
mumk1
addikt
válasz
takibacsi_11 #22000 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #21739 üzenetére
Nekem speciel tetszik az utólagos fókusz. A L1020-on használom előszeretettel a Nokia Refocus-t. (Aki nem ismeri katt a kép különböző részeire.)
-
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21675 üzenetére
Mi hasznom lenne ilyesmivel szórakozni? Pusztán csak láttam itt a próbálkozásokat, pont aznap a kezembe került egy szűz 4.3-as és gondoltam teszek egy próbát. Ennyi. Ha nekem annyi szabadidőm lenne, hogy ilyen screenshot-okat "gyártsak", boldog ember lennék.
Miért haragudnék.@Kocsó
Több oka is van, de röviden, nem. Mindenkinek szívesen segítek, de nem ezzel foglalkozok, ez csak olyan dili, mint itt több embernek is. -
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
Ja, ha már Xaels felhozta.
A gép WIN7 x86 és ezen még soha nem járt HTC. Az első csatlakozáskor felrakta a HTCsync-et + drivereket és utána azzal a pakkal csináltam amit linkeltem. Semmi egyéb varázslat nem volt. -
mumk1
addikt
Na akkor jövök én. Mivel nekem S-OFF-olt, azzal nem tudok kísérletezni, mert 4 szőke ribi miatt se zárnám vissza, de egy ismerősöm készülékén kipróbáltam a firewater-t.
ÉS IGEN, MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!!
(Igaz neki semmi szüksége rá, de ez már legyen a sors fintora.)A készülék HTC__001 -es a HBOOT 1.55-ös.
Képek a menetéről:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]Úgy hogy hajrá!
-
mumk1
addikt
Bár nincs köze a HTC-hez, ha csak annyiban nem, hogy ezek után nem valószínű, hogy a Lenovo kezére jut a cég. [link]
-
mumk1
addikt
Szemezek már én is egy ideje valami használható órával. Egy jó pár éve volt egy Sony Liveview-om, de nagyon utáltam, mert a BT kapcsolata használhatatlan volt.
Melóba jól jönne ránézni az üzenetekre és tényleg csak akkor kellene előkaparni a telefont, ha valami fontos jön. -
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #21116 üzenetére
Már egyszer megírta, csak az vaklárma volt.
Különben a 3 napos csúszást tartják becsületesen a "friss" hírekkel.@GALARDO
Mennyi troll jár ide! -
mumk1
addikt
Most én is azt mondom, hogy HTCdev nélküli S-OFF-ra pont akkora az esély, 1.55-el, mint 1.56-al, úgy hogy emiatt ne várjon senki a gyári rendszer frissítésével.
-
mumk1
addikt
Ha felrakjátok az Adobe Flash Player 11.1 11.1.115.69 verziót, akkor sem megy a gyárin a flash?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest