- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
LUCKY78 #20041 üzenetére
" de néha már túmaccs ami itt megy a rom, meg bútlóderekröl stb... csak ezért írtan h ezekre vannak ilyen jellegü SZAKMAI topikok. "
Milyen fülest használjak-ra van topic és nem htc one függő!
Milyen programot használjak-ra van topic és nem htc one függő - erre viszont vannak kivételek, természetesen a one-specifikus programokról itt kell kérdezni!
Milyen romot használjak-ra EZ a szakmai topic mivel csak és kizárólag htc one függő!Értem én hogy leirod a véleményed és ezentúl nem reagálsz semmi ezzel kapcsolatosra - igazi profi hozzáállás
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
LUCKY78 #20014 üzenetére
moderálva
ON:
ma eleg hosszu ideig es tobbszor hasznaltam a navigacio reszet a telefonnak.
hat ez valami pazar!
mp-eken belul talalt jelet, es preciz volt, meg magas tombhazak kozott is!
atlagos volt a melegedese is, semmi kirivo forrosag.
ebbol a szempontbol is *-os 5-os![ Módosította: Qru ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz
LUCKY78 #17950 üzenetére
A bejövő hívásnál meg az egész képernyő világít, szerintem az van olyan látványos, mint az asztal felé néző LED.
Ha meg zsebedben van, akkor úgyis a rezgés a nyerő zajos helyen.Persze, ha valakinek erre van érkezése, akkor csinálja. Nem hinném, hogy nagyban befolyásolná a LED élettartamát (telefon élettartama simán töredéke így is).
@hurrikan
google, első találat +111111-re [link] -
Gulyopapa
addikt
válasz
LUCKY78 #17947 üzenetére
Ennek akkor van csak létjogosultsága egyedül, ha zajos munkahelyen dolgozol ...
A [moderálva] ledet ne hagyjuk már, mert én 100/100 észrevettem eddig ( fekete alapon zöld led villog ! ).
De ezen ne vesszünk már össze!
Nekem tökéletesen megfelel, neked meg nemNe használj obszcén kifejezéseket.
[ Módosította: Qru ]
-
ffodi
veterán
válasz
LUCKY78 #7270 üzenetére
Ha kiadok telefonra egy hatjegyű pénzösszeget forintban, aminek az első számjegye alkalomadtán majdnem 2, akkor elvárom hogy hibátlan, vagy közel hibátlan legyen. Ha van egy halott pixel (vagy pixelcsoport) a kijelző közepén (fehér háttéren fekete), az nagyon zavaró tud lenni, és igenis cserélni kell.
"Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat"
Ez olyan, mint hogy az emberi szem 25-30 fps és 60(+) fps között nem látja a különbséget......
-
boksz
senior tag
válasz
LUCKY78 #1699 üzenetére
Én is ott rendeltem meg, és a kapcsolattartó ezt írta nekem vissza:
Kérem, hogy értelmezze a reggel írtakat
a.) nem vagyok az expansys alkalmazottja, azaz nem kezelem/követem/szolgálom ki tételesen a hazai rendeléseket, nem is követem ezért percenkét a htc one állapotválzotásait. már egy hete, amikor lemondtam a történetrőlb.) a blogban azt írtam, hogy nem látom, hogy bármi is módosul azzal, ha 50-100 db-s készletek érkeznek, én február óta várok, ezüstre. nem kaptam még meg. És azért nem, mert tisztességtelen is a kiszoklgálás menete, nincs is elég gép a csőben. A tisztességtelen részével nem tudtam mit kezdeni, jogilag nemn támadható, a másik része meg a HTC-n múlik.
Természetesen ha kívánja, bármikor, bármi megint módosítható, csak meglátásom szerint engem feleslegesen dolgoztat, magának pedig sok-sok kidobott időt allokál feleslegesen.
Ha tenni kell valamit valamelyik rendeléssel, akkor kérem, hogy a következőkben:
Rendelésszámmal és cikkszámokkal levelezzen, napi 70-80 ügyet kezelek, fogalmam sincs, hogy mi volt előzőleg, és mit miről, hova kéne módosítani.Túl sok az ügy és 3 hete totál feleslegesen dolgozok bármely HTC ONe módosításon.
Pl szerintem az Ön rendeléseivel is ezt tettem most.A 04/11 és a 04/12-+es rendeléseinek módosítgatása számomra kb arról szól, hogy a kb 3500. vagy a 3600. helyen áll-e, nem túl lényeges, amikor mos pl 86 db készülék van a raktárban.
Én a februári rendelésemet nem kaptam még meg, pedig 500 db-t eladtak az elmúlt 3 hétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged