- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sheepczx #34369 üzenetére
Igen.
Tegnap frissült az android nálam, three.De már előtte is volt ez a probléma és nem jövök rá mit kellene tennem.
Azzal kezdte,hogy a gyári HTC bluetooth fülessel nem mindig kommunikált,eldobta beszélgetés közben meg ilyenek.
Most meg ha kikapcsolom visszakapcsol magától.
Nem tudom mi az oka. -
princesama2
tag
válasz
Sheepczx #32843 üzenetére
Végig olvastam, de nekem nem nyújtott elég eligazítást... főleg mivel nem lesz rá gari és szerintem ha tőled vennék a telót te sem engednéd, hogy "#*#3424#*#" ilyen menükben kutakodjanak/ töltsenek le rá ezt azt
Többi infot viszont köszi
Szal még mindig fenn áll a kérdés mit kell megnézni?
Amit magamtól is tudok pl hangerő maxra hogy nem-e recseg, kamera
egyéb?Köszi a válaszokat előre is!
-
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Sheepczx #31609 üzenetére
Szia,
Köszi a gyors választ, ez nem jó hír.
Igazság szerint a garanciavesztés nem érdekel (1,5 év után)...
Egy GSM bolt, vagy szerviz sem csinál ilyet? A net tele van kijelzőkkel, LCD-kel minden formában, ill. számtalan videó is van otthoni cseréről.
Akkor azoknak mi a céljuk? (nyilván ez...) Vagy annak nem érdemes nekiállni?Üdv.
-
Steve1207
veterán
válasz
Sheepczx #31104 üzenetére
Totál felesleges ugyan, foglalkozzanak csak az L-lel, csak meglep, hogy most megint módosítottak a kihozatalon. Ezért kérdem, hátha valami szabvány miatt kell már ezeket az új telókat is egyből 4.4.4-gyel kiadni vagy a google kötelezővé tette a legutóbbi biztonsági frissítések miatt? (Ami fura lenne, mert megkaptuk integrálva)
-
dani3l
őstag
válasz
Sheepczx #28520 üzenetére
Valaki irta korabban, hogy ö anelkül kapta vissza.. Meg ugye elvileg ugy szedik szet, hogy lecuppantjak a kijelzöt egy koronggal, szoval szerintem attol függ, lejön-e közben a folia vagy nem.. Ha nem, akkor rajta hagyjak, ha lejön, akkor leszedik, vissza meg mar nem teszik..
Mivel ez az invisible shield visszatehetö, igy kesöbb vissza tudom tenni, ha akarom.Egyebkent igen, ez a HD mar nem sikerült olyan masszivra, mint az eredeti volt, cserebe viszont viztiszta, mar-mar üveg-szerü, nem olyan sargas, kontonszerü anyagbol van.. Annyira durvan nekem sem nez ki, de azert mar böven latszanak rajta hasznalati nyomok, nem lathatatlan, mint az elejen volt.
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24774 üzenetére
Itt a szolgáltatásukkal nem volt baj, ezért is kötöttem 2 éve hűséget mobilnetre, amit otthon használtam fixen, adtak hozzá routert meg sticket is. Aztán az ügyfélszolgálatos saját elmondása szerint az emberek elkezdték kihasználni a lehetőséget a korlátlan netre és ez nem tetszett nekik. Simán felrúgták a szerződést, de a hűségből már nem akartak kiengedni, csak cirkusz meg a fogyasztóvédelemhez fordulás után.
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
Akkor ez a cég máshol is pocsék. Itt svédben is megcsinálták, hogy hűségidőben egyszercsak azt mondták a korlátlannak eladott mobilnetre, hogy innentől csak 50 giga van havonta. A svéd fogyvéd szerint is szerződésszegést követtek el, és csak 3 hónapos felmondási idővel tudtam kibújni a hűségből. Mehettem volna bíróságra is, de ahhoz nem volt kedvem, inkább beleegyeztem a 3 hónapba.
-
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
arányában akkor is jobb az lte, így nem sok értelme van ilyesmit írnod, mert azzal az erővel a 3g még több hibalehetőséget hordoz magában, akkor húzósan terhelve az meg lomhább lesz, mint az edge?
toeki; pedig biztos megijesztetted a vodát, hogy szolgáltat 4g-t, csak nem tud róla...
-
válasz
Sheepczx #24753 üzenetére
rosszul gondolod, mert több tartalék van az lte hálóban.
a 21-es vagy 42-es h+ hálón annyi a maximum a cellán, és azt meg is kapja az előfizető, tehát ha többen lógnak azonos cellán, akkor az a maximális sebesség osztódik el, amíg például - a telekom esetén írom a jelenlegi helyzetet - az lte hálón 60 megabit/sec sebességű a maximális csomag, de a cellák többet tudnak, legalább 80 megabit/sec adott. -
válasz
Sheepczx #20036 üzenetére
Sanszosan lett volna annál jobb vétel is, kicsi kínaiak alkotnak nagy csodákat viszonylag olcsón. Pl a Vsonic, Soundmagic, stb.
Igen, kicsit hosszúra sikeredett (és még így is kihagytunk egy csomó mindent)
LUCKY78 Nem igazán értem, hogy mi bajod azzal, hogy átirányítottam a kollégát oda, ahol többen tudnak segíteni neki abban, hogy ár/érték arányban megtalálja a legjobb megoldást a fülesre. Elég speciális szegmens ez (is) és bizony nagyon mellé lehet nyúlni. (Pl a Sennheiser többnyire kerülendő márka a fülesek közt)
Meg a romolással se látom, hogy mi a baj, minden telefon topicja egy idő után átmegy részben ebbe az irányba, amivel semmi baj nincs, sőt (ha lenne 1.55-re S-OFF, valszeg még többen csinálnák, én is).Sygic még mindig akcióban van, ha valakit érdekel. 35Euro 2db full Európa.
-
yodee_
őstag
-
toeki
senior tag
válasz
Sheepczx #12940 üzenetére
wifidirect jelenleg még nem igazán használható, ugyanis htc nem irt hozzá drivereket, android részről pedig még elég gyenge az implementáció - (samsung ebben előrébb van)
Az biztos, hogy 2 droid-os telefon között már lehet használni külső alkalmazással ( pl Superbeam) de laptoppal nem adnék neki sok esélyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged