- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
enginev3.0 #36921 üzenetére
Ez nem így van, a legtöbb telefon nem használható kesztyűben, csak azok amik erre kimondottan fel lettek készítve, elég érzékeny kapacitív panel került bele ami ezt támogatja.
-
benfolds
őstag
válasz
enginev3.0 #36916 üzenetére
hát pedig a kesztyű nem érintőkijelzőhöz van, csak egy sima kínai kesztyű, amit a régi sony telefonommal nem is tudtam használni.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #35847 üzenetére
+1 én is imádtam a hangzását a gyárinak.
Nem akartam venni újat, mert mondom úgy sem szól semmi így, úgyhogy kaptam egy újat gariban, majd az is tönkrement, úgyhogy vettem egy Xiaomi Piston 2-t és... más nem kell, elképesztően jól szól.
-
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #35844 üzenetére
Jáj az a füles, kettőt is elfogyasztottam belőle, nagyon hamar tönkrement.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #35844 üzenetére
Hihetetlen, hogy már 1 éve megvan és még mindig tudok benne gyönyörködni én is.
Egyszerűen tökéletes a formaterve, anyaghasználat, színek, vonalvezetés, minden.
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35528 üzenetére
Hát igen, a kamerát tudtam, az akksit csak sejtettem
Amúgy androidos viszonylatban nem olyan rossz ez az akku, egy Nexus 4-5 vagy (2013-as) Moto X sem megy el tovább egy szuflával. Persze az i6 jóval combosabb üzemidejű, a Oneplus One-szerű 3k mAh szörnyek meg főleg jobbak
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlitást
Hát igen, az akksi napi 2-3-szor mindig töltve van nálam is, abban nagyon jó lenne egy kis előrelépés. Hiába van külsö akkum hozzá, akkor is sokáig tart amig feltölti, melegszik közben stb.
Androidos készülékek közül nekem is csak HTC jöhet szóba, de félek az M9-nél sem lenne megoldott a több másodperces belassulás, amitől falra tudok mászniVan hogy nem birok felvenni vagy lerakni hivásokat miatt stb. Tényleg összedobok már erről egy videót, csak ezek persze véletlen sem akkor jönnek sűrűn elő, mikor fel tudnám venni
Titkosítás nélkül valszeg tényleg nem "fagyna" egyáltalán a teló, csak 4.3 környékén még azzal is tök jó gyors volt, utána nagyon sűrűvé váltak.
Na meg nemsokára lejár a garanciám, és félek megint pár hónap után bedöglik a hangszóró ahogy eddig már 3x, és húzós lesz a javítása. Mindenesetre messze ez a telefon a legjobb amit használtam, tényleg bugmentes, ahogy az előző Desire S-em is volt. -
madgie
titán
válasz
Tudod, mert már beszéltük, de a többiek talán nem: én i6 után nem sokkal jöttem One M7-re és ez az egyetlen droidos telefon, amit az iPhone mellé állíthatok úgy, hogy majd' negyedannyibe került, mégis szerethető, használható, gyors, stabil. Ilyen Oneplus One meg hasonlóktól idegbajt kaptam, szvsz bughenger mind
-
no more
veterán
válasz
+1, nekem a Nova a kedvenc custom launcherem, bármi amit próbáltam nevetséges volt hozzá képest. Vagy lagolt, vagy szeretett megakadni, de amióta HTC-m van, néha felrakom a Novát, hogy megnézzem az újdonságokat és ennyi. A Sense a legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Update:
Hogy megérte-e a csere? Igen meg.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35517 üzenetére
Mert megvette a beatst ha jól tudom
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35517 üzenetére
Milyen amúgy az I6 a One után? Én nagyon gondolkozom azon, vagy a Pluson, főleg ha meg lehet oldani a wear csatlakoztatást hozzá, apple watch nem tetszik annyira, nekem csak az értesitések jelzése kell
Van ami hiányzik az android után? Én már nagyon unom a random lassulgatást, úgyhogy lehet kompromisszumképes leszek és váltok.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35515 üzenetére
Nem rossz, de hangzásban nem veri meg
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35513 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Milyen részletre gondoltál? Ehhez mit szólsz?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35511 üzenetére
Mi a gond a képpel, ez nem automata én állítgattam ezt azt.
-
Nazara
őstag
válasz
enginev3.0 #35447 üzenetére
HTC szerint elvileg 1 év jár, mig a jogszabályok szerint 2-nek kéne. Ezért kardoskodni kell esetlegesen az elfogadásához.
Ezt itt olvastam valamelyik HTC-s topicban néhány hónapja.
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #35445 üzenetére
Ha már jogszabálynál tartunk, akkor az is le van írva, hogyha komplett készüléket cserélnek neked akkor nem újraindul a 2 év hanem csak 1 év? Ezen nagyon berágtam
-
Derrewyn
senior tag
válasz
enginev3.0 #35400 üzenetére
Nekem is van tokom hozzá, mégsem használom.
Az a pár mm, amivel nagyobb lesz, már pont zavaró számomra. A használatot megnehezíti, pedig nincs kis kezem. A fogásom rosszabb a tokkal, nem simul annyira bele a kezembe, és úgy érzem, hogy bármikor kicsúszhat.
-
Ruzcak
tag
válasz
enginev3.0 #35097 üzenetére
Király vagy Engine!
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35013 üzenetére
Ja, értem!
Már megijedtem, hogy itt nekilátok kendácsolni oszt gyárilag ott figyel benne
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35011 üzenetére
Hohó, hogy/hol van dupla koppos ébresztés?
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34961 üzenetére
ennek a kipróbálása folyamatban van!
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
M7 és M8-at akartam, na!
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
Nekem is tetszik, de már van egy M7-em M7 designnal!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #34787 üzenetére
Nem teljesen értelek 8 magos cpu 3gb ram jó kamera sztereó hangszórók, mi kellet volna még?
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Pff...
Ez gyenge ok hogy M9 miatt...
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Személy szerint, sajnálom a döntésedet: szerintem, adhattál volna esélyt az M9-nek is legalább egy személyes mustra erejéig, mielőtt belevágsz az ájfónos projektedbe... persze jóféle telefonnak tartom azt is -> kiváló anyagok, remek összeszerelés, stb. de - én úgy látom - azért nem ér fel a hTc anyagválasztásához (itt egy videó) Mindettől függetlenül, sok együtt töltött örömteli órát kívánok az új telódhoz.
Más:
márc. 26-án kaptunk egy kis szervizcsomagocskát, mely a play-ről tölthető le -> pict, pict. Ennek működéséhez újra kell indítani a telót. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #34691 üzenetére
Nem lehet, hogy figyeli az alvási ritmusodat?
Lehet pont lent voltál még alfában a megadott ébresztés időpontjában, és nem akart zavarni! -
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #34620 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat és megérted a dolog miértjét.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34620 üzenetére
Igen, elég durva...
Van, hogy egy app simán frissít egy percig, vagy tovább...
-
milordatya
csendes tag
válasz
enginev3.0 #34598 üzenetére
Nyitott a bootloaderem. Elég egy 4.4.3 as rom felflashelése?
-
SeatLeon08
tag
válasz
enginev3.0 #34474 üzenetére
Az óráim ma csak 9:50-től kezdődnek. A kedd a legjobb napom, ebben a félévben.
-
Pc Laca
tag
válasz
enginev3.0 #34416 üzenetére
Talán a mérete miatt
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #34128 üzenetére
sajna nekem is összevissza megy, van mikor ébreszt van mikor nem....
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #34123 üzenetére
engem is,viszont este 10 től reggel 6 ig 1%ot csökkent a töltöttség!!!
-
Derrewyn
senior tag
válasz
enginev3.0 #33974 üzenetére
Az extra Chupa Chups majd 1 hét múlva jön postán.
-
hermandani
tag
válasz
enginev3.0 #33951 üzenetére
Pont most írtam át
-
m0rd0k
senior tag
válasz
enginev3.0 #33900 üzenetére
Kulfoldi szolgaltatonal?
-
_Flood_
aktív tag
válasz
enginev3.0 #33830 üzenetére
HTC__622
-
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #33734 üzenetére
Téves információ, mert csak a független developer edition készülékek lettek frissítve, ami a x.x.1540.x, míg a többi nem, így az európai x.x.401.x sem kapta meg eddig.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33601 üzenetére
Igen, tudom, de a Sprint után nem sokkal szokta kiadni a Telekom is.
Szóval szerintem jövő hétre várható az update. Király hét lesz! Hétfő, szabadnap, aztán Walking Dead S5 (sic!) folytatás, és Lollipop!?
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33487 üzenetére
+(#33488) Red@Arc: Köszönöm a válaszokat, akkor marad a gyári... Mindegy, kibírom, hogy a kis mocsok kimászik a RAM-ból egy idő után. Igazából nem nagy probléma, csak érdekelt, hogy van-e jobb böngésző esetleg. Lusta vagyok össze-vissza töltögetni és próbálgatni őket. Tökéletesen megfelel a gyári!
-
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
Kezdődik!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
M7 januárban már nem kap szerintem!
-
Greg-77
aktív tag
válasz
enginev3.0 #33423 üzenetére
Semmivel sem, olyan nagyon vigyázok rá, hogy azt hiszi mindenki most vettem pedig már 1.5-éves. Szilikon tok és fólia van rajta első perctől, sosem érte nedvesség sem nem, hogy folyadék.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #33419 üzenetére
A béta Windows 10-el tökéletesen eggyütt működ az M8, hihetetlen hogy a Win 8-ra nem tudnak kiadni valami hiba javítást!
-
don_peter
senior tag
válasz
enginev3.0 #33392 üzenetére
HUTCHDB: köszi.
enginev3.0: most vagyok benne egy olyan projektben amihez feltétlen szükséges a LowEnergy BT4.0 támogatottság és az Android 4.3 vagy az feletti verzió.
Sajnos mondhatni rá vagyok kényszerülve a cserére, ha meg már ez van, akkor vásároljak olyat ami tetszik is nem?
Bővebben: [link] -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #33369 üzenetére
Jogos, sztem is full kamu, de nem csak az eddig említettek miatt hanem mert nincs boomsound és a hangszórórácsot meg a Desire Eye féle megoldást tuti nem fogják kombinálni.
Ezt már inkább el tudnám képzelni [link] és a trend alapján nem tér el designban a phablet a normáltól.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33255 üzenetére
Oh, megvan, köszi szépen... A mobil adatok kapcsolóban van az opció. Na, ilyet... xD
Amúgy leírtam az M9 topicban, hogy miért nem prémium a HTC a többi márkához képest. Szerintem ekkora szarkazmust még nem látott a Mobilaréna!
DD
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #33238 üzenetére
az m7 jobban bejön
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #33231 üzenetére
dráááááááága lesz!!!!!!
mitől prémium? mer fém??????????????????áhh mindig felcs*szem magam a hozzászólásokon...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #33231 üzenetére
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
Igen, erre tippelek én is.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
A hét a héten...
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33184 üzenetére
Azért kérdeztem rá, mert meglepő módon az enyém is vad merülésekbe kezdett, de Tőled eltérően én folyamatosan mobilhálón vagyok. Ennek hatására, (nem is tudom, milyen indíttatásból) launcher cserét eszközöltem, beállításokkal szórakoztam, kiegészítőket töltögettem, stb. - aztán úgy-ahogy helyre állt a megszokott merülési ciklusa.
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33177 üzenetére
az mit jelent...? 1 nap...? 1/2 nap...?
(esetleg változtattál valamin...?) -
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #33177 üzenetére
Csinálj egy hard resetet,általában megoldja.
-
Dot
őstag
válasz
enginev3.0 #33157 üzenetére
thy és no more thy
Soha nem vásároltam play-en, ha megveszem akkor az úgymond az örökre az enyém? Annyiszor telepíthetem ahány telefonom lesz? Vagy hogy működik ez?
Ja meg mostanában Spotify-on hallgatok zenét. Arra is hatással lesz a beállított hangszín?
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
enginev3.0 #33136 üzenetére
akkor nem a google skilljeimmel van gond
köszönöm!
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #33062 üzenetére
szombatra fura is lett volna!
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33059 üzenetére
Mármint?
-
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #32923 üzenetére
Sajnos nem garis. Szerintem akkor hagyom...
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #32861 üzenetére
Szerintem M8 megkapja!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #32734 üzenetére
... Megvárom mi lesz most, talán már történik valami értékelhető...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32643 üzenetére
és azt gyárilag? mert én most ElementalX kernelt használok , szóval nekem van dupla koppintásos ébresztés meg ha hosszan nyomom a htc feliratot akkor ki is oldja a bill zárat. HA én ezt az elején tudom
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32620 üzenetére
Az enyém sajnos nem volt garis mert Angliából jött!
-
gaben1117
senior tag
válasz
enginev3.0 #32608 üzenetére
Ez ni:
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32524 üzenetére
Akkor te még nem használtál Xperia U-t... na az egy kemény telefon volt. Felraktál rá 2-3 appot, ami fut a háttérben is lassított felvétel lett. Megkapta az ICS-t, és onnantól használhatatlanná vált. Felvenni egy hívást olyan 15-20 másodperc, addig szól a csengőhang (és ezt a túloldalon hallják, csak te nem tudsz válaszolni). Ez halál komoly, így képzeld el, ahogy leírtam... Belépni egy alkalmazásba is jó fél perc. Volt egy SP-m is, rossz vicc az a készülék is. Bezárta az egész launchert és csak újraindítás javította meg. Régen Sony fan voltam, de a mit ők művelnek az kritkán aluli. Használtam SGS3-at is, a nagy Samsung hate miatt azt kell mondjam, sokkal jobb a szoftverük mint a Sonyé, bár náluk a RAM használat sz*r a sok bloatware miatt. Aztán meglett az M7 és... marad a HTC örökre. Köszönöm szépen, más nem kell.
-
válasz
enginev3.0 #32522 üzenetére
Mert a gyártók bas.nak rendes drivert írni a termékeikhez.
Hova fejlődőt a technika a dream óta, és még mindig sok készüléken laggol az android. -
Reddevil84
tag
válasz
enginev3.0 #32414 üzenetére
Nem sok érthetőt írnak a tartalmáról
-
no more
veterán
válasz
Bezony!
(#32417) MaddeNNNN: Hol látod?
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
most láttam én is, HTC kiírta facebookon
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32381 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok már. Mindig különleges és csodaszép telefonokat csinálnak! Legalább is még nem volt ember, aki nem csodálta meg az M7-em.
Olyanok ezek a telefonok, mint egy plusz ruhadarab! Stílusosan és elegánsan öltöztet!
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #32323 üzenetére
Pedig valahol olvastam, hogy a 808-810 fejlesztői verziói/prototípusai már kikerültek azokhoz a gyártókhoz és egyéb fejlesztőkhöz akik igényelték.
Szerintem jövőre már mindenki meg akarja lépni a 64bitet, persze nem valós életbevágó szükségletek miatt hanem a verseny miatt. Ezért gondoltam hogy a felső közép 610-615 esetleg a csúcskateg. meg 810. A 808-at nem tudom hova tenni.
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32216 üzenetére
Reggeli órákban a nap eléggé besutott az ablakon... Mindegy, csak furcsa, hogy egy egyebkent ilyen jó telefonnak így el van cseszve a kamerája...
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32214 üzenetére
Értem
ezzel én is így vagyok!
Ma a munkahelyemen szerettem volna csinálni egy képet kb 4-6 méterre lévő lyukasztó gépről, és nem tudtam elérni, hogy rendesen ki elesitse a képet a kamera, olyan képet sikerült csinálni, mint amilyet anno a nokia 6610-esem csinált vga kamerával... Mit rontottam el vajon? Közelebb gyönyörű éles a kép, de ha a cél terület 1-2 méternél távolabb van, már nem lehet éles képet csinálni...
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32212 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy a pc-d fele samsung
-
cstom
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32002 üzenetére
Köszi a választ! Van valami teszt kód, mint a Samsungoknál? Bár most látom egy videóban, hogy elviekben ezzel meg lehet nézni: *#*#3424#*#
-
Diokhan
addikt
válasz
enginev3.0 #32002 üzenetére
Az első nekem is hibás volt, látszott, hogy meg volt ütve, nem is működött sem a mikrofon, sem az alsó hangszóró. Próba hívást mindenképp érdemes csinálni vele! Valamint a töltést ellenőrizd le...!
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31917 üzenetére
Értem akkor nem magát a fiókot használja hanem az appon keresztül menti le őket folyamatosan figyelve a változást, ha jól értem.
És hogy nem tölti be a profilképet annak mi lehet az oka? -
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31912 üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál? -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #31889 üzenetére
Nekem most több, mint 3 hete van leadva a telefonom ugyanazzal a hibával 3. alkalommal.
Elsőnél szartak rá, volt komolyabb baja, én is hagytam a fenébe, ez volt tavasszal.
Most kifejezetten ezzel a hibával adtam le, 3 hét után volt pofájuk ráírni, hogy alkatrész kicserélve és hiba kijavítva, miközben a hiba maradt, szóval ugyanezzel a lendülettel ment is vissza, én meg dühös és csalódott vagyok. -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31889 üzenetére
Kész, írtak, hogy atvehetem a telefont! Holnap megyek is érte. ..
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #31874 üzenetére
Hangszóróknál elég bután néz ki szerintem.
-
szegto
senior tag
válasz
Ezt meddig birja kb? Mennyire ragad rá a készülékre?
Levételkor nem hagy nyomot? (ragasztó pl.) -
toeki
senior tag
válasz
thx
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #31872 üzenetére
dobsz róla egy linket?
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Ha eddig betölt, több mint valoszinü be lehet lepni bootloaderbe is, onnan meg mar lehet unlockolni/s-offolni, hboot verziotol függöen lehet, hogy meg htcdev nelkül is megy, utana meg mehet a ruu.
De erdemes lenne megnezni vagy kerni egy kepet a bootloaderröl, lehet mar reg nyitott es valami mokolt rendszer volt rajt, amivel valami olyant tettek, amit nem kellett volna.
Siman lehet, hogy valami custom rom volt rajta, aztan ranyomtak egy factory resetet.. Nem mindegyik szereti...Szerk.: Ha csak addig jut el, lehet csak egy sima bootloop, valami beragadt. Azert az poen lenne, ha egy cache törles helyrerakna.
Persze az is lehet, hogy jobban ert hozza, mint irja, es tisztaban van vele, hogy valami el lett b.szva...
Minden esetre ennyiböl egy csupasz kijelzö nincs meg szerintem, szoval ha valakinek pont kell, meg meg is erheti, bar hazilag ezt szerelni azert eleg necces.. -
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Értem!
Irtam neki, meglátom mit ir vissza.
Kicsit megpróbálok jobban utána olvasgatni.
Köszi a segítséget.
-
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31836 üzenetére
Köszönöm!
Ehhez nem kell a rendszernek betöltődnie?
-
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31834 üzenetére
Értem!
És bl nyitást hogyan lehet kivitelezni?
Nem igazán értek hozzá sajna.
-
Vipeman23
csendes tag
válasz
enginev3.0 #31831 üzenetére
Köszi szépen
-
i400
senior tag
válasz
enginev3.0 #31814 üzenetére
Nekem is csak azt cserélték amiért meglehetősen mérges vagyok ugyanis jeleztem még pár dolgot, és a vibramotort sem cserélték amikor direkt ráirattam a lapra hogy annyira hangos/zörög, hogy a telefonban a másik fél hallja ha kapok valamit
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31817 üzenetére
Akkor a tiedben már nem ST modul van?
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31814 üzenetére
Nekem elegem lett a lila kamerából és abból hogy nem akarják gariba javítani mert német régiós. Eladtam és vettem egy egy 0 perces gyári függetlent gyári 2 év garival. Ha ennek is előjönne a kamera baja akkor van rá esély hogy az új modul kerül bele ? Mert megnéztem és ugyanaz a modul van benne mint az előzőben
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Viszont azon gondolkozok, hogy simán beadjam vagy mondjam a Vodafone-os ügyintézőnek,hogy írja rá térítés ellenében kérem a cserét?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Köszönöm szépen!
Reméljük a legjobbakat!
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Nekem is.
On: Működik már végre akkor a biztonsági mentés? Ha jól emlékszem nyáron is volt egy frissítés erre és ugyanúgy nem működött utána...
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Ötleteket kérnek tőletek. Mennyiért lehetne elpasszolni egy 1,5 éves, gyári független kitűnő M7et, hibás kamerával.
-
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #31604 üzenetére
Ha ezeken a képeken a Sense 7 van, akkor nekem már Lollipop van a telefonomon, lásd itt.
A valóság azonban az, hogy ez a Battery Widget Reborn nevű alkalmazásról készített képernyőkép, míg a ro.build.version.release és a ro.build.sense.version meg csak simán át lett írva a build.prop fájlban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 4
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest