- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogja senki leírni azt, hogy "böngészek, facebook, stb". Átlag ember simán használja, aztán maximum akkor jön sírni, ha valami nem megy.
Hifisek (főleg a high-end-esek) külön világ, ők (zömében) azért veszik a cuccaikat, mert szeretnének valami jobbat mint előtte és ezt örömmel osztják meg.
Aki megvesz egy telefont, az sokkal inkább használati eszközt vesz, mint élvezetet.
Magam részéről én is zömében böngészek, levelezek, ami nem általános, az a házvezérlő programom, meg nagyon ritkán használok usb ethernetet, meg usb soros kábelt, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs kedvem notebook-ot előszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest