- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheepczx
tag
válasz
SeatLeon08 #36500 üzenetére
az első képen kb semmi helyet nem nyersz, a másodikon a twrp az valószinüleg a rendszered backupját tartalmazza (ha kimented gépre akkor nem feltétlen kell a telón) a 2. meg a rom amit felraktál, az se kell mégegyszer, csak ha ujra fel akarod rakni.
szerk, látom már kaptál választ csak az pont a következő oldalon volt igy nem láttam...
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Felraktam egy ARTMOD-ot elemental x kernellel a 2 tap to wake miatt, de valahogy nem sikerül bekonfolni, felkel a telefon a zsebemben is vagy ha ledobom az ágyra...
Tegnap 2 óra alatt másfél óra kijelző időt produkált, ugy hogy minimum 1 órát (inkább többet) hozzá se nyultam, és hálistennek 50%ot merült is, plusz forró volt a telefon.
Valami ötlet vagy link merre keresgéljek?Köszi
Sheepczx -
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34961 üzenetére
ennek a kipróbálása folyamatban van!
-
Sheepczx
tag
Bocs. Nem válasz akart lenni...
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Az mitöl lehet hogy tegnap 5kor felraktam a telefonom tölteni 7kor még azt irta hogy 5 óra van hátra ahhoz hogy feltöltsön, reggel pedig 99%on fogadott. Elmentem 10 percre itthonról maradt 99%on, adtam neki egy restartot leesett 85%ra, felraktam töltöre azonnal 99% lett és azóta is 99%.
FR-tkb 1,5-2 hete csináltam, akkor visszajöttek azok a programok amiket már 1000 éve használok és nem telepitettem semmi újat.
Ötlet?
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
Nekem is tetszik, de már van egy M7-em M7 designnal!
-
Sheepczx
tag
az hogy kis idő után leugrik a wifiröl beállitás kérdése (valami ilyesmi volt a neve régen hogy wifi alvás irányelve, a wifi speciális beállitások alatt, ezt mindigre kell rakni és akkor nem lép le a wifiről)
A jelszavadat meg a chrome is megjegyzi!
Ha ennek ellenére is 4.4.2 kell akkor majd valami linkel egy leirást! -
Sheepczx
tag
Furcsa jelenséget tapasztalok mostanában, egy bizonyos utvonalon szoktam sétálni\kocogni és ezt edomondoval trackingelem és mostanában eldobálja a gps jelet, de ugy hogy a 4 km-ből csak 1km-et rögzit a progi és természetesen előtte nem volt ilyen. plusz egy park közepén megállok és az edomondo folyton jelez hogy elvesztette megtalálta a gps jelet másodpercenként, olyan helyen ahol még egy fa sincs, nem hogy házak.
Másik: a mobilnetet is eldobálja ugy hogy vissza se jön addig amig ki-be nem kapcsolom a netet, de akkor egyből van kapcsolat. az ide tartozó érdekes jelenség hogy a tethering néha csak gondolkozik orókat és nem kapcsol be.
Ezeket lehet valahogy orvosolni, vagy ilyen random dolgokkal lehet gariztatni?
Gyári lollim van FR nélkül.
Köszi
-
Sheepczx
tag
Azthiszem megvan az új tipushiba...
-
Sheepczx
tag
szerintem ez a nem ébresztés dolog egy feature!
A telefon figyeli az életviteledet és megállapitja hogy neked biza' aludnod kell még! -
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #33062 üzenetére
szombatra fura is lett volna!
-
Sheepczx
tag
válasz
princesama2 #32891 üzenetére
Nekem semennyit, nincs is rajta!
De az hogy neked mennyit számit az döntsd el magad!szerk.: asszem ezzel igen elkéstem!
-
Sheepczx
tag
válasz
princesama2 #32842 üzenetére
1. az összefoglalóban van pár sor "vásárlás elött " cimszóval
2. nekem kb 3 óra képernyő időm van, ezzel ki szokta húzni 1 napot.
3. ha játszol akkor felmegy mondjuk 45°C-ra, szerintem ez nem számit forrónak.
4. igen jól hallottad, Jan végéig kell(ene) jönnie. -
Sheepczx
tag
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
grat!
-
Sheepczx
tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
-
Sheepczx
tag
válasz
Peti N95 #32543 üzenetére
szerintem is nagy ugrás, kb mindenben. a kamera sztem ideális körülmények között rosszabb, viszont sötétben az m7 jobb.
Mivel az m8 újabb értelemszerüen jobb is, attól függ melyikre találsz valami jó dealt.(#32544) Klaus Duran: miért kockázatos business?
(a fém unibody ház miatt jól látszik rajta hogy hogy bántak vele) -
Sheepczx
tag
válasz
Diokhan #32479 üzenetére
nagyokat pislogtam amikor ezt elolvastam...
tavaly augusztus óta van One-om azóta minden postot elolvastam és hát:
1.: Talán volt valamikor recsegés sistergés de már rég nincs
2. Ez a szerviz után visszajött telefonoknál fordulhat elő (nekem is volt ragasztó a szélén, majd' 5 másodperc volt letörölni!)
3. ha esetleg volt is ilyen egy ujra kalibrélás megoldja.
4. sosehallottamróla.
5. lassan töltödik az akkumlátor...kocsiba szivargyujtóról... navigáció közbenSzerintem tipushiba az hogy az első szériás kamera lilul, mert az kb 90%ban előjött, az hogy volt olyan hogy valakinek behalt a töltöje nem jelenti hogy az tipushiba lenne.
Persze ez mind csak a véleményem! -
Sheepczx
tag
csináltam egy FR-t, elötte irta hogy a legutóbbi mentés tegnap este 5 óra, most visszaállitásnál április 2es mentést talál csak egy olyan google acc.-ról ahova soha nem mentettem.
Mit tudok csinálni? -
Sheepczx
tag
válasz
Szpisti #31406 üzenetére
Ma nekem is igy merült (19%->9%->3% 1 perc fészbukozás alatt)
Ha sikerül akksit cseréltetned én is ráprobálok!
Más: Olyanra van esély hogy a hangszórók hangereje csükkenjen?
Szerintem jelentősen hangosabb volt amikor megvettem, de továbbra is tisztán szól...
Ez lehet garanciális hiba? -
Sheepczx
tag
válasz
Reddevil84 #31372 üzenetére
Akksi reset!
Tőlem ezt kérte a Htc ügyfélszolgálatos amikor arra panaszkodtam hogy 15%-ról 0-ra 3 mp alatt merül le.
Arra nem emlékszem hogy használt-e... -
Sheepczx
tag
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #31014 üzenetére
Újabb bőr az M8ról?
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #30801 üzenetére
Azért kell a tok mert ezek a fóliák max attól védik meg a telefont ha valami durva felületre rakom le, akkor ha esésröl van szó semmit nem ér. És még 1 év után is féltem!
szerk.:leszedné egy matrica a feliratot a hátárol? :S
-
Sheepczx
tag
-
Sheepczx
tag
válasz
Ununqatrium #30467 üzenetére
ujrainditásra: fast boot be van kapcsolva?
-
Sheepczx
tag
Nekem 2x másfél hét volt az egyikben benne volt egy húsvét is, igaz ez uk, de ha már szervizek, akkor ez is nyögvenyelös kellene legyen, nem?!
remélem valamilyen úton szétszeded öket!(#28901) s3nsitivity: nekem majdhogynem inaktiv 6-7 óra alatt is lemerül!
Ennyire sokat enne a 4g? magyarországon ahol csak wifin kap netet nem kell minden nap 2x töltenem... -
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28720 üzenetére
csak amazonról, a rendes áráért tuti vannak sokkal jobb alternativák is!
3-4 teljes töltés tuti benne van, ugyan olyan gyorsan tölt mint a hálózat és kb akkora mint a telefon. -
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
anker astro 3E
-
Sheepczx
tag
a gyári billt be lehet úgy állitani hogy tanuljon de soha ne javasoljon semmit?
most hogy igy beszéltetek erröl a témáról ugy kipróbálnám milyen ez... -
-
Sheepczx
tag
Van arra valamilyen megoldás amivel korlátozni lehet a Gps használatot?
úgy értem hogy mondjuk az edomondo a maps meg a google now tudja használni a gps-t (akár a wifi mobilnettel megtámogatott verziót) de az ilyen egyéb szarok mint a facebook vagy a wizzair appja ne tudják, vagy csak a cellainformációk alapján rakjanak valahova?
(délután egy alaksorban 10 percig pörgette a gps-t a Wizzair mire észrevettem, nem is értem miért akarja tudni hogy hol vagyok, elég lenne ha az országot eltalálja...)Köszi
Sheepczx -
Sheepczx
tag
Sziasztok!
tudtok ajánlani olyan vállra szerelhető tartót amibe belefér a telefon egy casemate barely there tokkal eggyütt?
(#26059) kirillov: nem állitottad át a text to speech-et angolra? csak egy tipp
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Most jött vissza szervizböl a telóm, lilulás miatt küldtem be.
A gond az hogy a kamera lencséje nem középen van ettöl eléggé bóvlinak néz ki, viszont nem lila és jók a képek. Ill a hangerő gomb mellett egy kb tizedmiliméteres távolság van a kijelző széle és az oldalsó müanyag között, ha megnyomom ropog. (utóbbival együtt tudok élni mert a tok pont lefogja)
Érdemes ezzel visszaküldeni? Lehet hogy jobban elmozdul a kameramodul?köszi a válaszokat!
-
Sheepczx
tag
válasz
Ununqatrium #25371 üzenetére
Szerintem is ugy van felosztva az akksi hogy egy kicsi alul és egy kicsi felül amit nem tudsz használni, az akku élettartama miatt, ha fullra töltöd az is pont olyan "szar" mint ha teljesen lemerited, az akksi 40-60% között szereti a legjobban, ami persze nem igazán megoldható...
Ha csak használod 0-100ig akkor max pár töltési ciklust buksz az ilyen vigyázásból nem meritem\töltöm dologhoz képest. -
Sheepczx
tag
válasz
Ununqatrium #25339 üzenetére
Azok a kis képek, azok a képek amit a galéria megjelenit, asszem ha törlöd akkor a köv galériás belépésed lassabb lesz és megcsinálja ujbol a kis képeket.
De hogy a 2x100mb micsoda, fogalmam sincs! -
Sheepczx
tag
válasz
Avicularia #24770 üzenetére
Itt meg már tavaly nyáron is ugy hirdettek hogy ezt meg azt a telót vedd mert hamarosan lesz 4g.
otthon a 3g is vergődött 2-3-4mbiten, bejött a 4g tempó ugyan az csak a teló 4g-t ir.
persze meg tudsz állni olyan helyeken is ahol 25\25, de sajnos inkább a lassabb a jellemző.
A másik ami gáz hogy a kapcsolati képességek teljes repertoárját váltogatja 10 méteren belül (edge-gprs-3g-hspa-4g) azon meg ne lepödjek meg ha merül a telóm! -
Sheepczx
tag
válasz
Laca1212 #24631 üzenetére
"Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti."
London, 34 font és szolgáltatást is kapok (5000perc+sms és korlátlan net)
34font a mai csodás gazdasági helyzettel sem több mint 13k huf!
lehet én vagyok a hülye hogy ugy gondolom hogy ez ok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest