- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajki
tag
HTC one készülékeknél adhattak ki olyat t-mobilenál melyek függetlenek ? Mint pl. a S4-nél ?
Ha igen hogy tudom megnézni és mi szerint lehet rájönni ? Sajnos másik kártyát nem találtam ezért kérdem. -
Bari81
tag
válasz
PPeti1986 #18185 üzenetére
Működik a Morelocale 2, nemrég csináltam valakinek. A leírás jó amit a csacsi67 linkelt.
Ezt az ADB-t használd. HTC sync manager lássa a telódat és a telefonon is be legyen kapcsolava az USB hibakeresés és fejlesztő mód. Sima ügy. Ha nem sikerülne elsőre, akkor a Win-be távolítsd el az eszközöknél a készüléket, mikor újra felismeri már menni is fog. -
adodaniel
őstag
A led értesítő sehogy sem működik. Töltést jelez, szóval nem hibás szerintem, de értesítéseket nem. Be vannak pedig pipálva, már FR is megvolt...
-
SimonYana
addikt
válasz
enginev3.0 #18186 üzenetére
Nálam nem működött az ONE X+ 4.3-as frissítése után! Csak rootal , vagy valami viri-varival. Ez az átka az Ásziába szánt készülékeknek , amit az összes GSM bolt árul.
-
PPeti1986
tag
Van megoldas arra,hogy magyar nyelvre valtsak telonal?
Mert csak angol nyelv van rajta magyart fel sem kinalja ahol lehet valasztani.
FA serial szamos.Koszi.
-
SimonYana
addikt
válasz
enginev3.0 #18181 üzenetére
Én még most frissítettem a 4.3-ra és azonnal észrevehetően gyorsabban merül! Egy hete van meg és a 4.1.2 volt rajta talán , ha jól emlékszem és kibírta reggel 3-tól este 11-is simán az aku. Rádióztam , telefonáltam és zenét hallgattam. Most biztos vagyok benne , hogy fele annyit sem bír ki!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #18181 üzenetére
Bekacsolási idő bajnokságban veszel részt ?
Vagy miért fontos?
Ehhez már megszállottnak kell lenni hogy a bekapcsolási időt nézegessem, hogy minél több legyen -
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #18180 üzenetére
Ez alap dolog
Volt 30 nap runtime-om, de már nagyon merült, viszont nem akartam kikapcsolni, szerettem volna minél több bekapcsolási idővel rendelkezni. Sajnos egyik este hallottam hogy csipog hogy 11% alá ment, aztán megint hogy 4%, majd azt vettem észre hogy kikapcsolt, egész este ki volt kapcsolva, töltőn volt, reggel bekapcsoltam, most megint jó az üzemidő, legalább is 4.3-hoz képest
-
Laca1212
őstag
Merülés ellen :
-Google asszisztens kikapcs
-alkalmazások/Google beállítások/hely-en belül kikapcs a tartózkodási hely jelentése és a helyelőzményekNálam jelentősen jobb lett az akku idő ezek nélkül. Egy próbát megér.
-
yodee_
őstag
Nem tudom volt e már, de tudtok ajánlani valami kontrollert játékhoz? olyan kellene amit rá lehet fogatni a telefonra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #18176 üzenetére
Nem lehet beállítani
-
SeatLeon08
tag
Valaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni a Facebook esetében, hogy a számítógépen elolvasott, majd már rég reagált üzeneteket már ne mutassa ismét a telefon?
Vagyis mikor wifi-t kap az ONE, akkor elkezdi az összeset megjeleníteni, mintha most érkezett volna. Rövid időn belül megjön az összes értesítés, ami már nem aktuális.
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Én 10x15-ös fényképeket szoktam nyomtatni, ahhoz nekem megfelelnek a fotók amiket csinál...
Gyenge fényviszonyoknál meg nem használom megörökítendő fotókhoz... Arra van egy 14Mpx-es Fujifilm bridge gépem. -
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni kuka a kamerája én se szeretem az S3 után visszalépés számomra azzal sokkal jobb képeket lőttem auto módba mint ezzel.
-
enginev3.0
félisten
-
boksz
senior tag
Azzal lehet valamit kezdeni, ha sötétben kékes a fénykép ?
-
SimonYana
addikt
Rájöttem!
(Flash Alerts) -
SimonYana
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ma frissítettem mindent a telón. Sajnos azt vettem észre , hogy mikor hívnak egyet csörrent és utána csak rezgéssel jelzi a hívást!
Van erre valami mód megoldani , vagy mi a franc lett vele?
Előre is köszönöm! -
deph
tag
-moderálva-
#18154: Köszi, megpróbálom...
-------------
A telefonhoz nem kompatibilis, ahhoz legálisan nem elérhető szoftver működtetéséhez ne itt kérj segítséget! - Zsolt_72[ Módosította: #40993792 ]
-
SeatLeon08
tag
Ma ismét hibát tapasztaltám, mikor reggel ránéztem a telóra. Azt írta: korlátozott szolgáltatás és nem volt térerő. Ez sim hiba? Tegnap is eldobta reggelre. Pedig nem kapcsoltam repülő üzemmódba. Csak töltőn volt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Nuada herceg #18137 üzenetére
4.3 óta nekem is érezhetően jobban merül.
Pl alvó módba 6óra alatt ilyen 8%-ot is képes merülni azt hozzá sincs nyúlva.
Ahogy olvasom többeknek is ez a gondja már azt hittem beszarik az akkum mer csomószor töltenem kell az autóba. Valamit csinálhatnának ezzel.
-
Bari81
tag
válasz
enginev3.0 #18136 üzenetére
Hmm ez szimpi "gsambattery" meg is vettem. Mennyire megbízhatóak ezek az adatok?
-
enginev3.0
félisten
Erre van külön topic
De G2-re azt mondják undorító anyaghasználattal rendelkezik, samsungot tőlem ne várd, hogy ajánljam
Padfone 2 pedig rendkívül tetszetős, főleg hogy tablet is egyben, bár azt mondják hogy ahogy behelyezed a tabletbe, karcolódik a telefon kijelzője ... szóval erre vigyázni kellEzek közül mindenképp a Padfone
Szoftver és egyéb dolgokat nem tudom -
Jolet
őstag
sziasztok!
boldog HTC ONE tulajként lenne egy off-os kérdésem...az asszonynak szeretnék a munkájában is hasznos, tehát minél nagyobb kijelző méretű telefont venni a T karácsonyi kínálatából
ami esélyes lenne a G2, Note 3, Asus Padfone 2
van tapasztalatotok ezekkel?
fontos a szoftver frissítés, a jó szervizháttér, és a megbízhatóságjöhet priviben is, hogy ne terheljük a topicot off témával
-
baani59
aktív tag
válasz
becenevem #18014 üzenetére
A 4.4-ben a Google bevezeti a "Host Card Emulation"-t, nem lesz kötelező az un. secure element az ilyen jellegű szolgáltatásoknál.
...tuti, hogy a KitKat-al csőstül fognak jönni az appok az NFC-és telefonok belépésre való használatához.
Sajnos nálunk nem az van, hanem valami 125 kHz-en működő egyedi szutyok.
-
deph
tag
Tudtok ajánlani olyan ingyenes víruskereső, -irtó progit, ami nem nyomja az arcomba állandóan, hogy vegyél meg és használható is?
-
istnag
addikt
válasz
csacsi67 #18116 üzenetére
A HTC RUU fájlokat használ. Ha megtalálod a megfelelőt, két-három kattintás után újrahúzza a telefonod és természetesen pc-ről kell futtatni.
HTC One RUU
(bár gondolom ezt úgyis tudojátok)
-
NandorHUN
addikt
Tudnátok jó olyan programot ajánlani, ami méri a hívásokat, esetleg még azt is tudja, mennyit telefonáltam hálozaton belül és kívül?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #18134 üzenetére
Lehet, hogy a messenger is szívja..
De én is észrevettem, hogy pár napja az android szolgáltatások
áll az első helyen. Nekem is jobban merül. Nem tudom mit frissíthetett,
de valami bekavart, mint ahogy a többieknek is. -
Kobun1980
aktív tag
Azt, hogy az akksinal mi mennyit fogyaszt hol nezitek?
Az akku ikon Hasznalat alatt? -
capulet75
addikt
Pár napja csinált olyat az One hogy reggel hétkor levettem a töltőről és kilenckor jelezte h alacsony a töltöttségi szint. Az ATK-t megnyitottam és rengeteg alkalmazás volt megnyitva. Hiába nulláztam le, szépen sorban megnyit mindent. Letiltottam a játékok, stb tetemes részét, erre elkezdte a jegyzettömbtől kezdve a google-ig megnyitni amit csak tud. Nem egyszerre, de mondjuk 10perc alatt megnyit amit csak tud. WTF???
-
Kiskopika
senior tag
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kobun1980 #18119 üzenetére
Én már nem tudom pontosan mi volt az oka a problémának de egy romcsere nálam megoldotta, igaz később visszatettem ugyanazt, de akkor már problémamentes volt minden.
Más: egyik este telom lemerült totál (35% ugy hogy wifi ki volt kapcsolva, másik esetem, mikor 72% 0-ra, megnéztem legutobb, hogy mi tette ezt és azt írja a GSAM: Google-szolgáltatások (ez volt a lista elején 40%nál).
Ez mit takar? Mi ez a Google- szolgáltatások? (Nem google+, vagy youtube, chrome)... akkor mi lehet? -
Kiskopika
senior tag
Zoe vajon mert nem hasznalja a vakut? Nem lehet ravenni valahogy?
-
djapor96
senior tag
A vastag gombsort hogyan tudom eltűntetni?
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami ötletetek arra, hogy Thaiföldön, thai SIM-el (TRUE-H) miért csak edge-n hajlandó a telefonom működni? Az APN beállításokat az itteni mobilszolgáltató embere végezte el, és neki sem sikerült 3G-t csiholni a telefonomra
A CID-em: O2__001 ha ez számít valamit, illetve az emberke valami 900MHz-et emlegetett de azt nem értettem, hogy mire mondja. Haverom i4S-e simán megy ugyanezzel a thai SIM-el 3G-n, ráadásul neki nem kellett semmilyen APN beállításokkal sz0pniElőre is köszönöm szépen a segítséget!
ui.: mivel csak wifin van rendes net, az meg ritka itt a Golden Triangle - ben, ezért lehet, hogy nem tudok egyből reagálni a válaszokra...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kobun1980 #18114 üzenetére
Gsam, tasker, viber. Esetleg egy virus keresést is csinálhatsz. Nekem még szerviz előtt azt csinálta sokszor, hogy chromozás után letettem a telefont és 1-2 perccel a utána sleep mod helyett ujraindult. Érdekes modon csak böngészés után csinálta ezt, pl. használat közben soha nem indult ujra
-
Laca1212
őstag
-
deph
tag
válasz
Avicularia #18107 üzenetére
Próbáld meg a legújabb drivert azzal menni fog.
HTC Driver 4.8 -
lofagi
addikt
Arról tudna nekem valaki valamit mondani,hogy mi az a Google Play szolgáltatás, az elmúlt 2 napban egyfolytában a toppon van az aksi merítést illetően, ráadásul még úgy is, hogy kikapcsoltam a netet ill. lekapcsoltam az automatikus frissítést. Nem nyúlok a telefonhoz és mégis az van legfelül a listán a fogyasztást illetően.
-
Kiskopika
senior tag
Amennyire lehet lehúzták a kameránkat...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
SeatLeon08 #18103 üzenetére
Hmmm. Repülő módba tetted ? Mert abból való kilépéskor kéri a PIN-t ...
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #18103 üzenetére
Lefagyott és újraindult, pont mint nekem csinálja!!!
-
Kodi.
csendes tag
Hahó!
A frissítés előtt tudtam használni a ZOÉt most nem tudom. A rövidke képösszeállításról lenne szó!
Valaki esetleg tudna segíteni hol tudnám ismét használatba venni!
Köszi! -
lofagi
addikt
válasz
Dexter-2000 #18031 üzenetére
Nekem fut, este... szóval hajnalban toltam is vele egy kört! :] Elég nehézkes ráhúzni a kis ikonokat a megfelelő helyre, de fut rajta, és jól fut. Ha valaki érdekel itt lehet letölteni a BF4 commanderhez az apk-t illetve a hozzá tartozó obb-t. Letölt, megfelelő helyre bemásol, majd játszik! :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged