- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #33707 üzenetére
M8nak nem sok hibája van, csak tudni kell használni az otát.
Attól meg pedig, hogy késik a frissités, semmi pára nincs, nem akkora prioritás ez.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri #33702 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint te, bár nekem nem mondták az 1 évet, de sejtem, viszont ugye ugyanannyinak kell rá lennie, mint ami a cseréltre volt, tehát az én esetemben is 2 év.
De gondolom biztos át lehet rajtuk boxolni, ha erre kerülne sor.
Bár nekem 2x cseréltek m8-ra az m7esem, szóval lassan kijár egy premier előtti m9 kárpótlásként.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Ha a szolgáltató 2 évet adott rá, akkor az a 2 év újraindul a szolgáltatónál.
Ha a htc adott rá 2 évet, akkor az a 2 év indul újra a htcnél.Az 1 év az irányadó, de ha többet vállal, akkor a kicseréltre is köteles ugyanannyit vállalni.
Ptk 6:163. § (5)
(5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #33515 üzenetére
Ha cserélik az egész készüléket, akkor újraindul.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
balageok #33413 üzenetére
A kinti szerviz eleg nagy fos.
A leirt hibakbol nem csinalnak meg mindent, haedveres hibara azt irjak, hogy szoftver frissitessel javitva, keszulekcsere tobb hetig tart, ketes eredetu cserekeszulek, stb.
Viszont a htc Magyarorszag es a smartshoposok rendesek.
Eddig azt hittem ecarenel nincs rosszabb, de megis van.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kvojnovics #33335 üzenetére
1. Meg a mostani frissites sem jott ki.
2. Semmit nem tudni az uj senserol, se azt hogy nez ki, se azt mikor lesz.
3. Lassan ket eves az m7, lejar a tamogatas. -
Zirowe
nagyúr
válasz
kvojnovics #33330 üzenetére
Kb a lollipop lesz az utolsó frissítés, a sense felületet csak az ezutáni nagyobb frissítésben fogják módosítani, amit az m7 már nem kap meg.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
A gyarto feltetelei mindig adottak es az eladoknak azokat valtozatlanul kell a vevonek biztositani, am ez nem mindig van igy sajnos.
Igen, a bt, ha nincs teljes alavetes, csak ajanlast tud adni, de egy pozitiv bt dontes mar boven eleg szokott lenni az eladok fele, mivel az alapjan okkal feltetelezheto, hogy a birosag is igy fog donteni, ha esetleg tovabb lennr vive az ugy.
Kevered a dolgokat, mert en a bolttal kapcsolatos viszonyrol beszeltem.
A szerviz adhat csereutalvanyt, de ha te az elallast valasztod, akkor a bolt koteles kpt adni.
A kedvezmenyes keszulekeknel a husegidot is figyelembe kell venni, illetve mindegyiknel van egy listaar, az a mervado. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33069 üzenetére
Ha szolgáltatótól veszel készüléket, akkor nem a htc feltételei fognak elsődlegesen érvényesülni, hanem a szolgáltatóé.
A telefon esetében a kamera nem fődarab, hiszen anélkül is tud rendesen működni és még lehetne csomó dolgot felsorolni.
De egy digitizer már nem esik ezen kategóriába, hiszen nélküle a telefont nem tudod használni.Az egy dolog, hogy ők mit mondanak, az meg a másik, hogy mit határoz meg állami szerv.
Személyes esetem, amikor a BT megállapította, hogy a felültöltős mosógépem dob záró gombja, bár nem klasszikus fődarab, mégis annak minősül, mert ha az leválik a dobról, akkor kinyílik mosás közben a dob, aminek a rendbetételére szerelőt kell hívni.
Így a harmadik gomb leválás után megállapította, hogy cserélni kell az egész mosógépet.Mint látod, nekem pl a mobilomat a bekapcsoló gomb szarakodása miatt cserélték.
A gomb egyébként működött, csak nem megfelelően, ezért nem lehet fődarabnak mondani, nem is lett cserélve annyiszor, mégis a htc úgy gondolta, hogy ad inkább egy másikat.A cserét nem vagy köteles elfogadni, ebben az esetben kapsz csereutalványt.
Ez a másik hülyeség, amit a boltok próbálnak lenyomni a gyanútlan vásárló torkán.
Ha nem fogadod el a cserét, akkor elállhatsz a vásárlástól, tehát a vásárláskori érték jár vissza neked kp-ban, nem pedig csereutalványban. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Geri89 #33067 üzenetére
A fodarabot en a mukodeshez elengedhetetlen alkatreszt gondolom, tehat hiaba mondjak azt , hogy a digitezer nem az, vita eseten a megfelelo szerv annak fogja nyilvanitani, volt mar ra pelda.
A kicserelt keszulekre pedig ugy kell tekinteni, mintha a vevo azt a regi helyett vette meg, tehat azokkal azonos feltetelekkel.
Hiaba csak 1ev a kotelezo, ha a regit 2vel adta, akkor az ujra is annyi jar.A fodarabcserenek nevezett uj keszulek tobb szempontbol is problemas, hiszen egyreszt az, hogy nem a regi, az magatol bizonyithato+a cserekeszuleknek ujnak kell lennie, nem lehet refurbished, ahogy az apple szokta csinalni, marpedig az elnevezes utalhat erre, es akkor komolya megutheti a bokajat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kirkri #33065 üzenetére
Elvileg úgy lenne, hogy készülék csere esetén elölről a teljes (ugye erre majd kiváncsi leszek, ha végre megkapom az m8-at, hogy azon mennyi lesz, mert az m7-en 2 év volt), fődarab esetén pedig a fődarab vonatkozásában indul elölről az egész, tehát nem a teljes készülékre.
A fődarab meghatározását pedig eladója válogatja, mert pl: 2-3 éve a T szerint az, hogy az általuk kicserélt érintőkijelző behalt gari időn túl, de még az újraindulási időbe beleesett volna, teljesen mindegy, mert ők csak az alaplapot tekintik fődarabnak, hiába válik használhatatlanná egy érintős telefon digitizer hiba esetén, ők csak az alaplapot tekintik annak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32979 üzenetére
És ez csak típusra bontva, darabszámra sokkal többet használtam, aztán arról nem is beszélek, hogy hány htc készülékkel volt már dolgom az évek alatt, mert az több százas szám 2009 óta.
Most meg szégyenszemre az anyukámnak karácsonyra vett thl t6 pro-t használom, amíg nem jön az sms a smartshoptól.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
Ezert mar alanyi jogon jarna nekunk az ajandek m9 megjeleneskor.
Diamond, hd, magic, hero, hd2, desire, desire hd, sensation, one x, m7, m8, szep sorminta. -
Zirowe
nagyúr
válasz
CptAdamica #32967 üzenetére
Az elegedetlenkedok megint sirni fognak, hogy "csak" fhd, tovabbra sincs qui toltes, stb.
Ha mar az mpixelek szama miatt most majd nem lehet oltani.
-
Zirowe
nagyúr
Ennél az imaknál szerintem a nillkin frosted jobban néz ki.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
Grat, én is reménykedem, hogy nemsokára az m8as tábort gazdagítom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
stilo18 #32765 üzenetére
Azért ez még nem tuti.
Én szerdán adtam le smartshopba, azt mondták, hogy elvileg pénteken küldik ki a szerviznek, de szerintük már nem lesz meg a két ünnepek között.
Mondjuk kb fél percébe telne a szerviznek az egész, hiszen semmit sem kell csinálni, csak az újat kiküldeni a régi beérkezése után, de hát tudjuk milyen gyorsak..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Diokhan #32757 üzenetére
Felesleges kérdezgetni, mert gyakorlatilag mindenhol kedvesek voltak (smartshop, htc magyarország), kivéve a gyökér szervizesek.
Figy, legalább szerintük javították szoftverfrissítéssel, első alkalommal tettek rá magasról, meg se vizsgálták a problémát.
Így is, úgy is akartam venni egy m8at, így max "jóvátették" nekem a különbözetet és nem használt lesz a készülékem.
Viszont az m7re két éves garim volt, ha jól látom itt meg általában 1 éves garit adnak a csere készülékekre, ami nem biztos, hogy jó dolog.
-
Zirowe
nagyúr
A gunmetal az ok, a 16ot keveslem, de azért örülök, hogy lecserélik.
Majd akkor beszerzek egy 64 vagy 128as kártyát.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
stilo18 #32724 üzenetére
Egyébként arról kaptál infót, hogy milyen színű és tárhelyű lesz a csere?
Tudom, tudom, ne legyek mohó, de gondolom a tárhely marad azonos azzal, ami most van (nekem 32gb-s), a szín meg ahhoz hasonló?
Mert nekem most fekete, de az m8ban nincs, viszont a sima ezüst nem jön be, akkor már inkább a grafit szürke verzió.First world problems.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32721 üzenetére
Nem tudták javítani a hibát, 3x volt már szervizben ezzel a hibával, legutóbb 1 hónapot ültek rajta, majd ráírták, hogy szoftverfrissítéssel javították a hardveres hibát.
Ezúton emelném ki külön még a htc magyarországot is, akik rendkívül segítőkészek és türelmesek voltak velem.
-
Zirowe
nagyúr
No, hát ma rábólintottak a cserére, kapok én is egy m8-ast, szóval elköszönök innen, azért majd még néha benézek.
Külön köszönet Steve1207-nek az infókért.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
zolia4 #31940 üzenetére
Na, legalább nem trollkodsz itt többet.
Ajánlom következő készüléknek. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #31889 üzenetére
Nekem most több, mint 3 hete van leadva a telefonom ugyanazzal a hibával 3. alkalommal.
Elsőnél szartak rá, volt komolyabb baja, én is hagytam a fenébe, ez volt tavasszal.
Most kifejezetten ezzel a hibával adtam le, 3 hét után volt pofájuk ráírni, hogy alkatrész kicserélve és hiba kijavítva, miközben a hiba maradt, szóval ugyanezzel a lendülettel ment is vissza, én meg dühös és csalódott vagyok. -
Zirowe
nagyúr
Mostanában azt vettem észre, hogy a fehér kicsit sárgásabb, csontközeli lett a teljes kijelzőn.
Csak az én szemem rossz, vagy más is tapasztalta már?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ununqatrium #31192 üzenetére
Nem gyárit kell használni, hanem opera minit.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
jozso1989 #30893 üzenetére
Összefűzött smsnek hívják, elég rég óta tudják a telefonok.
A számlálónál a kisebbik szám mutatja, hogy hány sms lesz neked kiszámlázva, a cél telefonon ettől még csak egy üzenetként fog megjelenni.Fentebb már írtam a megoldást, amihez semmilyen külön program nem kell.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
A probléma konkrétan magáé a rendszeré, gyártótól függetlenül.
Itt és itt is írtam róla, de már az 1.5ben is benne volt.
Hiányzik egy beállítási lehetőség, amivel sms íráskor az unicode karaktereket tiltani lehet.
Ez a régi butatelefonokon alap volt, androidból pedig hiányzik.Egyetlen megoldás a másik irányba hajló ékezetek használata, és akkor rendesen 160 betűt enged.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Klaus Duran #30322 üzenetére
ES és root explorer közösen, a többi nem ér sokat.
-
Zirowe
nagyúr
A 60fps-el lőtt hd videókat hogyan lehet lassítani visszanézéskor?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30280 üzenetére
Nekem ez a mostani frissítés akkor se szimpi.
Szűkszavú, funkciót elvevő, nem jó ez.ndavey: youtube-al nem kell párosítani, ha egy hálózaton vannak, akkor automatikusan látják egymást és küldhetőek a videók.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30269 üzenetére
De miért is?
Incremental frissítés mérete általában elenyésző, hiszen itt egy minimális változásról van szó az előzőhöz képest. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30257 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mi a répáért volt ilyen nagy ez az update, a leírásban pedig miért voltak ilyen szűkszavúak (pár app frissítését említik csak, amiket eleve playen keresztül kellene most már frissíteni+meg nem nevezett bug fixek).
Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag az állítólagos bug fixeken kívül semmi újat nem hozott, sőt, inkább elvett egy funkciót.Nagyon nem jó ez.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #30251 üzenetére
Nem, abban már csak art van.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30228 üzenetére
Tudnám minek rakták bele, ha most meg kivették..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Millerchris #29919 üzenetére
Írj htc supportnak egy mailt a z imei számoddal és kérd le a gari állapotát.
Ha szerencsés van, akkor azt mondják van rá és viheted telemaxhoz. -
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29743 üzenetére
Ez már ott bukik, hogy # és twitter.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29737 üzenetére
Csodálkozom, hogy egy ilyen nyilatkozatért nem dobtak ki onnan.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #29733 üzenetére
Teljesen megértem, 2009 óta csak TouchFLO 3D/sense-es htc telefonom van, mást el se tudnék képzelni.
-
Zirowe
nagyúr
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Nem, a htc akkor értesül a nyitásról, amikor lekéred tőle az unlock.bin-t.
A nyitáson kívül amúgy olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Semmilyen rom nem küld ilyen jellegű információkat senkinek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28811 üzenetére
Nem, a nokia x az a normál fork, a sense továbbra is egy ui, ami mélyebben van beleágyazva a rendszerbe (bár már lassan ez sem igaz), de ettől még a fő rendszer és annak működése változtalan, továbbra is a guglitól kapja a htc a frissítéseket, nem pedig maga járja külön útját, ami egy fork lényege lenne.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28799 üzenetére
A sense nem egy fork, hanem egy ui.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28731 üzenetére
Xiaomi 10400mah
Olcsó és annyit tud+fém ház. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #28663 üzenetére
En a szorakozohelyeken szoktam kapcsolgatni a tvket, meg munkahelyen a legkondikat, mindig csodalkozo szemmel szoktak nezni, hogy mi tortenik.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28554 üzenetére
Valószínű azért mondtam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #28550 üzenetére
Szolgáltató megrendel magának telefont, kéri a simlockot.
Telefon elromlik, irány a központi szerviz.
Hm, biztos van raktáron mindenféle függő új alaplap.
Nem.
Rendes alaplapot berak, telefon letesztelve, mehet vissza tulajhoz.Meg majd valószínúleg a szerviz rohangál simlockoltatni a készülékeket, amikor így is van elég dolguk.
És igen, a gyakorlat ezt mutatja.
-
Zirowe
nagyúr
Sense 6 frissítés óta állandóan beszúr nekem egy kimenő hívást (ismeretlen) -1 jan, H, 1:00 adatokkal, hiába törlöm, egy idő után újra berakja magát a lista élére.
Más is tapasztalt ilyet?
-
Zirowe
nagyúr
Az új kamerában nem lehet felbontást állítani?!
-
-
Zirowe
nagyúr
Egy gombos headset (htc max 300) több gombos irányítására ti milyen programot használtok?
Próbáltam az itt ajánlott jays headset controlt, de nem nagyon akarja a több nyomást érzékelni se kikapcsolt se bekapcsolt képernyőnél.A 3 gombos beats headsetem meg pont tegnap döglött be, ez a sense 6 udapte már sok volt neki.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steve1207 #27868 üzenetére
Tök jó, örüljek, hogy egy hányadékot adtak ki.
Tehát a vásárlónak már véleménye se legyen, hanem igénytelenül örüljön a gyártó kegyességének.
JaniWalker: elférni elfér, csak vizuálisan és stilisztikailag igénytelen. Vagy maradt volna ugyanúgy, vagy akkor funkcionalitást növelve szúrtak volna inkább be még egy sornyi appot, annak lett volna értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest