- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheepczx
tag
válasz
Szpisti #31406 üzenetére
Ma nekem is igy merült (19%->9%->3% 1 perc fészbukozás alatt)
Ha sikerül akksit cseréltetned én is ráprobálok!
Más: Olyanra van esély hogy a hangszórók hangereje csükkenjen?
Szerintem jelentősen hangosabb volt amikor megvettem, de továbbra is tisztán szól...
Ez lehet garanciális hiba? -
s3nsitivity
addikt
válasz
Szpisti #30498 üzenetére
Linuxon is van azért szemét, bár az tény kevesebb mint windowson. Na meg itt inkább a tárhelyet eszik a felesleges dolgok.
A cache törlés meg manuálisan is elvégezhető.
Beállítások/alkalmazások és minden lassú alkalmazás gyorsító tárát törölni kell, fastboot nélküli resi és jó. -
Markyxx
tag
válasz
Szpisti #30498 üzenetére
Most már persze, hogy nem használom. :-) De már megvan a baj. Elsőre azért nem tudtam mihez kötni, mert programkioróbáló napot tartottam és vagy 20 féle dolgot telepítettem/töröltem. Azért is akartam utánna takarítgatni. Na mindegy, majd lesz valami, annyi talán biztos, hogy más nem teszi fel a Clean Mastert. ;-)
Köszi. -
-
Bdanyy
addikt
válasz
Szpisti #29353 üzenetére
Az szep
Én is általában le szoktam mondani róla. 2006-ban egy 6600-át adtak a duna plazaban, Az összes eddigi gariztatas alatt az volt az egyetlen cseretelefon ami használható volt telefonáláson kívülre is. Pedig elég alap lenne hogy olyat adnak ha adnak, amivel az előfizetés szolgáltatásait tudod használni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Szpisti #29044 üzenetére
Pár napja már olvastam ezeket a cikkeket.
Többet is, hol ez, hol az volt írva.
1ik azt írta, az M8 húzta ki őket a szarból.
A másik, hogy a csökkentett kiadások vitték pluszba a negyedéves mérleget!Szóval örülni nem kell, de temetni sem őket. Remélem nem kell tovább zsugorítaniuk a céget!
Na majd meglátjuk... -
nbalint
csendes tag
-
lofagi
addikt
válasz
Szpisti #25305 üzenetére
Ez elég érdekes megoldás már nem azért, a magánszámokat ahol le van tiltva a szám akarom csak letiltani, ha most berakom "Ne zavarj"-ba, folyton hozzá kell majd adnom akit esetleg felveszek a névjegyzékbe, kétlem,hogy ez az egyetlen megoldás van. Nem egyet tiltok le hanem a többit engedélyezem, na ne már.
Illetve akkor ismeretlen számok sem tudnak elérni, azért ezt te sem gondolhattad komolyan, hogy ez a jó megoldás.
-
Avicularia
veterán
válasz
Szpisti #25202 üzenetére
Így van ahogy írtad, viszont mind a one mind a tabletem ami egy lg gpad 8.3, 2.4Ghz-en csak 72Mbps-el csatlakozik, viszont 5 Ghz-en 150 Mbps-el mindkettő. Mikor NAS-ról másolok egy filmet a telefonra 5Ghz-es csatlakotáson, akkor 10 megabájt fölé is fel szokott menni a sebesség, míg 2.4 Ghz-en soha.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Szpisti #25021 üzenetére
Tévedsz. Tényleg volt sok modell, ahol több karakternak könyvelte el, de volt már olyan Nokiám, amely egyetlen egynek számolta a jobbra dőlő ékezettel ellátott betűket is. Én is meglepődtem, hidd el. Örültem is neki. Ám ha ott meg lehetett oldani, más készülékeknél is meg lehetne.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szpisti #24985 üzenetére
No vissza egy kicsit a router/sebesség problémához...megmondom őszintén nem nagyon vagyok képben.
TP-LINK TL-WR1043ND routerem van, ami 300-as sebességet tud.
A PC-n mérve a sebességet (ami kábellel van összekötve a routerrel) 110 -120 között mozog a letöltési sebesség, tehát a UPC kb-ra adja amit ígér.
Tehát akkor jogos lehet-e a kérdésem, hogy miért nem tudja a telefon ezt a sebességet? -
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #24626 üzenetére
Minden szolgáltatónál van és volt is mindíg. A T kevésbé él vele ellentétben a két másikkal. A vodkafon súlyos 10 ezreket szokott kérni amikor beszáll a légy. Itt is volt olyan flottás T és 0 tartozással ,ha jól emlékszem 60 ezer körül kért előleget. Ez tavaly volt amikor be indult az M 7 forgalmazás. Tőlem még nem kértek. Pedig nem ez az első amit így vettem. Mindíg időben fizetek gondolon ez beleszámít.
-
Steve1207
veterán
válasz
Szpisti #24138 üzenetére
3,7V az akkumulátorok feszültsége, ehhez mérten jól mutatja, akörül szokott ingázni. Ami mV-ot ír ott még van 3 számjegy utána ezresnek csoportosítva, csak a pont nem az egészszet jelölni, hanem az ezres elválasztást.
(#24130) tildy: nekem nem kopik, semmit sem használok rá, csak zsebre vágom. Fekete, talán a beats felirat nem olyan piros, mint az elején, de ez nagyon minimális, lehet tényleg lekopik idővel (4 hónapja nyúzom). Kb minden reggel áttörlöm, szóval tisztítva is van rendesen, de semmi kopás nyom a burkolaton.
Így feketénél azt tapasztaltam, ha a hangszóró fedőket éri valami keményebb tárgy akkor olyan műanyagosan lesz rajta nyom (nem kimondott karcra gondolok). Kicsit áttaperolod kézzel és eltűnik.
-
Mano66
senior tag
válasz
Szpisti #23676 üzenetére
Nekem is Jabra Easycall-lom van és kristály tisztán szól.Én is nagyon jol értem mit mondanak vezetés közben és a másik fél is inkább azt szokták mondani halkabban beszéljek,mert tul hangos.Egy nyakbaakaszton hordom nincs mindig a fülemben csak amikor hivnak.Igy kényelmes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged